Ugrás a kommentre

Az ébredő Erő utóforgatása


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Hallottunk már pletykákat egy közelgő utóforgatásról, és ezek most újabb megerősítést kaptak. Egy független színész és zenész, Aaron Kennedy Facebook-profiljában szúrt szemet a starwars7news.com-nak az alábbi információ:

 

Filming for my bit in Star Wars: Episode VII takes place in LA, February 15th-17th and I would love to see all my LA friends while I’m there, so be sure to get in touch with me now to schedule some trouble.

 

Eszerint a VII. rész utóforgatására Los Angelesben kerül sor február 15-17. között. A helyszínválasztás, amennyiben hihetünk a forrásnak, logikus, mivel itt (pontosabban Santa Monicában) van J. J. Abrams rendező produkciós cégének, a Bad Robot Productions-nek a székhelye.

 

aaron_kennedy-300x300.jpg

 

Mint a fenti Facebook-profilképén is látható, Aaron Kennedy erősen tetovált figura, és mivel az ujjain nem Aurebesh karakterekből álló feliratot látunk, valószínűsíthető, hogy azokat eltakaró ruhákat vagy kesztyűket fog viselni. Rövid spoileres eszmefuttatás a Tovább után.

 

A készülő filmek szereposztásával kapcsolatban közismerten megbízhatatlan IMDB szerint Kennedy szerepe “Cloaked Messenger”, tehát egy álcázott hírvivő lesz. Ennek alapesetben nem feltétlenül kellene hinni, de a Makingstarwars.net felhívta a figyelmet a Latino-Review kémjelentésére, mely szerint a krómosztagosok (Chrome Stormtrooper) páncélja álcázó képességekkel rendelkezik. Mivel ez tényleg befedi a testet, akár az is lehetséges, hogy az IMDB információja helyes, és Kennedy egy ilyen figurát játszik.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.