Ugrás a kommentre

A VII. rész hivatalos vázlatrajzai?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Nemrég felbukkant három rajz egy hivatalos Star Wars-művész, Robert Bailey Facebook-oldalán. A rajzokon az előzetesben látott X-szárnyús jelenet tűnik fel különböző nézőpontokból, ráadásul az egyik képen régi, hagyományos hajtóműves X-szárnyúakat vannak. A megtévesztő “Copyright Lucasfilm Ltd.” pecsétek miatt a képek több helyen is a VII. részhez készült hivatalos vázlatrajzokként lettek újraközölve.

 

Trailer-X-Wing.jpg

 

New-X-Wing-600x340.jpg

 

Old-X-Wing.jpg

 

Az igazság azonban – mint az sejthető is volt, hiszen ilyen korán még nem kerülhetnének ki hivatalos vázlatok, pláne nem ilyen módon -, hogy ezeknek a képeknek igen kevés közük van a VII. részhez. Bailey elmondása szerint a tavaly megjelent előzetes képeiből készítette az egyébként igazán remek rajzokat, és ezek azért számítanak hivatalosnak, mert a művész szerződésben áll a Lucasfilmmel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy részt venne a VII. rész munkálataiban. Tehát aki Az ébredő Erőhöz készült koncepciós rajzokat szeretne látni, továbbra is csak a kiszivárgott képekre támaszkodhat (a rajongás első számú szabályának szem előtt tartásával). Ezekből jónéhányat közöltünk már itt, a csillagokhaboruja.hu-n is.

 

Bailey sci-fi rendezvényeken árusítja a rajzait, melyek közel sem csak a Csillagok háborúja témájában készülnek, és kizárólag eredetiben vásárolhatóak meg, sokszorosítás nem készül róluk.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.