Ugrás a kommentre

Még nagyobb visszatérők a Rebels sorozatban


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Pár napja számoltunk be arról, hogy néhány korábban itt-ott látott karaktert üdvözölhetünk majd a Rebels következő epizódjaiban. A makingstarwars.net most újabb izgalmas információkhoz jutott – részletek a Tovább után.

 

Az oldal szerkesztője a Lucasfilm egyik dolgozójától kapta az információt, hogy a sorozat 2. évadjának első részében, melyet a Celebration VII fesztiválon vetítenek le először, három jól ismert figura fog feltűnni:

 

  • Darth Vader,
  • Palpatine
  • és Ahsoka Tano.

Ráadásul közülük kettőhőz az eredeti hang is visszatért: James Earl Jones ismét Vader bőrébe bújt, Ashley Eckstein pedig újra Ahsoka lehetett.

 

Vadernek nem ez lesz az első megjelenése a Rebels sorozatban: a “Spark of Rebellion” nyitóepizód ABC-s sugárzásába már bekerült egy plusz jelenetben, amelyben az Inkvizítorral beszélget. Jól látható, hogy a sisakja a korai McQuarrie-dizájnra hajaz.

 

 

 

Ahsoka Tano, Anakin togruta tanítványa a The Clone Wars sorozat ötödik évadában távozott a Jedi-rendből, így az ő visszatérése tűnik a legizgalmasabbnak a három felsorolt közül. Sőt, egyes hírek szerint Ahsoka már fel is tűnt: állítólag ő Fulcrum, a lázadó csapat titkos támogatója. Eddig is voltak gyanús jelek, például az, hogy az “Out of Darkness” epizódban látott jelzése nagyon hasonlít Ahsoka egyik tetoválására:

 

Fulcrum-Ahsoka.jpg

 

Ugyanebben az epizódban hallottuk is beszélni, férfinek tűnő, de nyilvánvalóan manipulált hangon. A Rebels Report azonban játszott egy kicsit a hanganyaggal: először az eredeti felvételt hallhatjátok, aztán ugyanazt négy, majd hat félhanggal megemelve.

 

 

 

Egyértelműen női hang az eredmény, ami akár Ahsokáé is lehet. Ahsoka visszatérése egy, a fentitől eltérő forrástól is megerősítést nyert: a padawan francia szikronhangja, Olivia Luccioni részt vett a Rebels szinkronjának elkészítésében, és egy francia szinkronportál szerint ő maga Fulcrum. Ha ez igaz, akkor kiderülhet, mivel töltötte a 66-os parancs óta eltelt tizenöt évet.

 

Dave Filoni nemrég 

Fulcrum kilétéről, hogy helyeztek el a valódi identitására utaló és félrevezető nyomokat is vele kapcsolatban. Érdemes megnézni az alábbi hatperces videót, mert néhány érdekes háttérinformáció mellett megtudhatjuk belőle, hogy Lando az “Idiot’s Array” epizódban már (legalább egyszer) elvesztette a Falcont, és a végén a következő, “Call to Action” című részből is kapunk egy részletet. Sőt, Dave Filoni mögött még Fulcrum emblémáját is észrevehetjük (pl. 2:56-nál).

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.