Ugrás a kommentre

Húsz kiadvány vezeti fel Az ébredő Erőt


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Pár napja számoltunk be arról, hogy a Journey to Star Wars: The Force Awakens címmel új sorozat indul útjára, hogy bemutassa A Jedi visszatér és a decemberben mozikba kerülő VII. rész közötti évtizedeket. A Disney – szorosan együttműködve a Del Rey, a Dorling Kindersley és a Marvel Comics cégekkel – összesen húsz olvasnivaló megjelentetését tervezi idén ősszel egy kölcsönösen gyümölcsözőnek ígérkező üzlet jegyében: mi rengeteg információt megtudunk az ominózus időszakról (számos utalással Az ébredő Erőre), a kiadók pedig rengeteg pénzt kaszálnak. A kiadványok között megtalálhatóak képregények (Shattered Empire, illetve egy füzet, ami C-3PO szemszögéből mutatja be az eseményeket), gyermekeknek szánt képeskönyvek (Ships of the Galaxy), ifjúsági regények (Leia, Luke, és Han Solo kalandjaira fókuszálva, a negyedik történet pedig egy birodalmi tiszt és egy lázadó pilóta kapcsolatát helyezi a középpontba), illetve természetesen regények is. Az utóbbi kategória képviselője lesz az Aftermath (Utóhatás), amelynek közzétették a borítóját, valamint egy rövidke kedvcsinálót:

 

aftermath.jpg

 

The second Death Star is destroyed. The Emperor and his powerful enforcer, Darth Vader, are rumored to be dead. The Galactic Empire is in chaos.

Across the galaxy, some systems celebrate, while in others Imperial factions tighten their grip. Optimism and fear reign side by side.

And while the Rebel Alliance engages the fractured forces of the Empire, a lone Rebel scout uncovers a secret Imperial meeting…

 

 

 

Azaz adott egy elpusztított második Halálcsillag, egy elhalálozottnak hitt Uralkodó, egy szintén halottként számon tartott Darth Vader, illetve a totális zűrzavar stádiumában leledző Birodalom. A galaxis egyes részein a lázadók sikerét ünneplik, máshol azonban a birodalmiak tartják kezükben a gyeplőt, így kéz a kézben jár a derűlátás és a rettegés. S miközben a pozitív hősök szövetsége a darabjaira hullott ellenség ellen küzd, egy magányos lázadó felderítő egy titkos birodalmi találkozót leplez le.

 

Chuck Wendig 320 oldalas regénye a Random House kiadó gondozásában jelenik meg várhatóan szeptember 4-én.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.