Ugrás a kommentre

Itt a várva-várt Battlefront előzetes is


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Az ébredő Erő mellett talán a Battlefrontot tekinthetjük a Celebration másik nagy durranásának – abból a szempontból legalábbis mindenképpen, ahogy a játék fejlesztői, kiadója és az esemény szervezői beharangozták azt a panelt, melynek elején debütált az első igazi előzetes (amennyiben a korábbi, pár másodperces kedvcsinálót nem vesszük figyelembe). Lássuk:

 

 

 

A kétperces tömény gyönyörrel kapcsolatban annyit mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a DICE saját fejlesztésű, Frostbite nevet viselő motorjával készült, ami látványosan demonstrálja, hogy mit lehet kihozni a termékből. Ez persze – ahogy számos játék már bizonyította – nem jelenti feltétlenül azt, hogy a Battlefront így is fog kinézni (pláne nem akkor, amikor játékosok tucatjai küzdenek meg a csatamezőn), mindenesetre az elméleti lehetőségeket jól szemlélteti. Azt is fontos kiemelni, hogy a fejlesztők a Playstation 4-es változatot vették alapul a videó elkészítésekor, az XBox One-ra és a PC-re készülő verzió külleme ettől némiképp eltérhet.

 

A várható megjelenés november közepén esedékes mindhárom platformra – érdekesség, hogy a hivatalos dátum november 17., de az előzetes végén november 20-a szerepel. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy két héttel a VII. rész mozikba kerülése előtt válik elérhetővé az a kisebb letölthető kiegészítés (DLC), ami Az ébredő Erő első két előzetesében is szereplő Jakku nevű sivatagi bolygóra kalauzol minket, melyen nem sokkal A Jedi visszatér eseményei után csaptak össze az Új Köztársaság alakulatai és a birodalmi erők maradványai. A Jakku mellett megerősítést nyert helyszínként az Endor, a Hoth, a Sullust és a Tatooine, melyeken maximum negyven játékos küzdhet a lázadók, illetve a Birodalom színeiben.

 

A főként a klasszikus trilógia időszaka által inspirált alkotásban ikonikus karakterek sora (például Boba Fett, vagy Darth Vader) is feltűnik, akiket szintén irányíthatunk, minden bizonnyal speciális képességeikkel pedig akár csatákat is eldönthetünk. A Battlefield-játékokhoz hasonlóan ezúttal is rengeteg járművet (AT-AT, AT-ST, hósikló, Millennium Falcon, X-szárnyú, TIE vadász, stb.) használhatunk céljaink elérése érdekében, de lesz jetpack is.

 

Bár a játék elsősorban a többjátékos online csatákra épül, lehetőség lesz egyedül is teljesíteni küldetéseket (amik remélhetőleg egy sztoriba olvadnak majd össze, mint a Battlefield 3 egyszemélyes kampánya), tehát azoknak is érdemes elgondolkodniuk a Battlefront beszerzésén, akiknek a közösségi élmény csak sokadlagos szempont egy játék megvásárlásakor.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.