Ugrás a kommentre

A Halálcsillag terveinek megszerzéséről szól a jövő évi Star Wars-film


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A két tervezett önálló Star Wars-film rendezője, Gareth Edwards és Josh Trank közül csak előbbi tudott ott lenni a Star Wars Celebration találkozó utolsó napjának legjobban várt beszélgetésén, ám így sem kellett csalódniuk a rajongóknak. Edwardshoz csatlakozott Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök és Kiri Hart, a Lucasfilm sztori csapatának vezetője, hogy meséljenek a 2016 decemberében érkező önálló Csillagok háborúja-filmről, a Rogue One-ról.

 

Elhangzott néhány igen érdekes információ, és bemutattak egy egészen rövid, ám annál hatásosabb teasert is. Íme egy kiszivárgott felvétel:

 

 

 

Az előzetesben egy erdős bolygó látható, amelynek egén feltűnik a Halálcsillag. Mindeközben Obi-Wan Kenobi (Alec Guinness) monológját hallhatjul a sötét időkről.

 

Mindez nem véletlen: Bejelentették, hogy a Rogue One cselekménye a Halálcsillag terveinek megszerzése körül fog forogni, és nem sokkal az első Csillagok háborúja-film, az Új remény előtt fog játszódni.

 

“Ez azt jelenti, hogy most már megmutathatom a szőnyegem?” – írta Twitteren Gary Whitta, a forgatókönyv első változatának írója. Majd a tweetet a sztori csapat egy másik tagja, Rian Johnson, a VIII. Epizód író-rendezője retweetelte.

 

hcs_szonyeg.jpg

 

Az önálló filmekkel szeretnék új aspektusaiból megmutatni a Star Wars világát. Az alkotók szavai szerint ezek “antológia filmek” lesznek.

 

A film bemutatja azt a kort, amikor a Jedi-lovagok már nincsenek többé, és hogy a moralitás már nem olyan egyértelmű, mint az ő idejükben. Az alkotók az inspirációik között olyan háborús filmeket említettek, mint a Ryan közlegény megmentése, a Black Hawk Down vagy a Zero Dark Thirty.

 

Elhangzott, hogy a történet középpontjában egy csapat áll. Falicity Jones egy esendő, sebezhető lázadó katonát fog alakítani a filmben.

 

A készítők bemutatták az alábbi látványtervet, amelyen lázadó katonák indítanak támadást az esőben.

 

swc7_rogue_one_concept.jpgSzínpadra lépett John Knoll, az ILM legendás trükkmestere is, aki a film alapötletének megálmodója.

 

Kennedy elmondta, hogy tisztában volt vele, kiengedi a szellemet a palackból, ha áldását adja Knoll elképzelésére, de úgy gondolta, az ötlet túl jó, hogy ne csinálják meg.

 

(ovibankenobi.blog.hu)

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.