Ugrás a kommentre

Elfogytak a háromnapos jegyek a jövő nyári londoni Celebrationre


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Vendégszerzőnk, Bomarr hívta fel a figyelmet a Star Wars Celebration tweetjére, melyben beszámolnak róla, hogy a jövő nyáron, július 15-17. között Londonban tartandó Star Wars Celebrationre máris elfogytak a háromnapos jegyek.

 

Star Wars Celebration Europe 3-Day Adult Tickets are SOLD OUT! Buy Single Day Tickets:
http://t.co/wsuIIun4Z3
#SWCE
pic.twitter.com/QXJfo6jSH0

 

— StarWars Celebration (@SW_Celebration)
July 27, 2015

 

 

A 70 fontos (most kb. 31 000 forintos) jegyekkel komoly megtakarítást érhettek el azok az elszánt rajongók, akik a rendezvény mindhárom napján részt kívánnak venni, hiszen a napijegyek ára 30-35 font közötti (kb. 13-15 000 Ft). Így a későn ébredők majdnem másfélszer annyit fizethetnek a belépőért, ami családok esetében különösen fájó lehet. És ezek a későn ébredők valószínűleg igen sokan vannak, hiszen a rendezvényig pár nap híján egy egész év van még hátra. Feltehetően nem kevés olyan ember is akad, aki nem annyira komoly rajongó, hogy egy évvel korábban biztosítsa a helyét, hanem előtte megvárná például Az ébredő Erő decemberi bemutatóját.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy háromnapos gyerekjegy még kapható (bár az egyik szervező, Mary Franklin szerint már az is fogyóban van), és természetesen három egynapos belépővel továbbra is meg lehet oldani a részvételt – mégis, óhatatlanul az jut eszünkbe, hogy a szervezők alultervezhették a kiállítótér méretét, hiszen kis túlzással még a kemény mag sem fér be, nemhogy az a rengeteg új rajongó, akiket várhatóan a VII. rész csábítana el.

 

A rendezvény helyszíne az ExCeL London Exhibition Centre, ahol a 2007-es Celebration Europe-ot is rendezték. Azon kb. 35 000 ember vett részt, és a legzsúfoltabb, szombati napon komoly kihívás volt eljutni a csarnok egyik végéből a másikba. Annak idején csak a kiállítótér felét használták a szervezők – reméljük, a jegyek ilyen ütemű fogyása ráébreszti őket, hogy ha most is ez a helyzet, még időben bővítsék a helyszínt.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.