Ugrás a kommentre

Aranyfénykard - Star Wars filmek versenye az swsaga fórumon!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

IMG_4318_grande.JPG?v=1430509524

 

Kevés híján 9,5 évvel ezelőtt a fórum történetében először - és mindeddig utoljára - megrendeztük az Aranyfénykard díjátadót, ahol egy fantasztikus hangulatú gála keretében átadtunk a filmek LEGjeinek járó elismerést. Akkor 19 kategóriában versenyeztek a 6 epizód karakterei, zenéi, jelenetei, szörnyei és a többiek, hogy elnyerjék a rangos Aranyfénykard elismerést.

 

Azóta a tagok létszáma és kiléte egyrészről jelentősen bővült másrészről komoly átalakuláson ment át. Nem mellesleg mindenki felcsigázva várja az új trilógia nyitódarabjának debütálását. Éppen ezért ez az utolsó alkalom arra, hogy még most az egyszer, utoljára értékeljük a 6 részes Sagát, egyszersmind megállapítva a fórum közízlését és kedvenceit. Mivel a Saga néhány éven belül 9 részessé bővül, erre valóban ez lesz az utolsó lehetőség.

 

A szavazás menete két részből fog állni. Először, az lentebb megadott kategóriában jelöltállításra kerül sor. Bizonyos kategóriákban evidens, hogy a hat jelölt a hat film (ezt jelezni fogom), míg máshol a képzeletetekre és a személyes preferenciátokra van bízva, hogy kit szeretnétek a szavazólapon látni. Minden kategóriában hat jelölt lesz majd. A jelöltállítás szakasza október 27-től november 10-éig fog tartani.

 

A díjátadóra november 27-én este kerül sor, ezért a szavazni majd november 24-éig lehet. A játék második szakasza tehát a szavazás lesz. A szavazás során a jelöltállítás során megszavazott jelöltek között kell majd rangsorolni az adott kategórián belül úgy, hogy az első helyezett 6 pontot kap, a második 5-öt és így tovább. A kategórián belül legtöbb pontot kapott jelölt nyeri az adott kategória Aranyfénykard díját. Pontegyenlőség esetén a legtöbb első hely rangsorol (aztán 2. és így tovább).

 

A jelöltállításra vonatkozó e-maileket a halleyustokos@gmail.com címre várom. Minden kategóriába 6 jelöltet kell neveznie minden jelölőnek. Az idei Aranyfénykardon 20 kategóriában versenyeznek a filmek, karakterek, színészek (zárójelben a szereplőknél példa a jelöltállításra, illetve jelöltem azokat a kategóriákat, ahol értelemszerűen a filmek versenyeznek):

 

1. Legjobb epizód (Episode I- VI)

2. Legjobb férfi főszereplő (Hayden Christensen, Ewan McGregor, Liam Neeson, Mark Hamill, Harrison Ford, David Prowse)

3. Legjobb férfi mellékszereplő (Christopher Lee, Ian McDiarmid, Peter Cushing, Samuel L. Jackson, Temuera Morrison, Sir Alec Guinness)

4. Legjobb női szereplő (Natalie Portman, Carrie Fisher, Pernilla August, Shelagh Fraser, Caroline Blakiston, Amy Allen)

5. Legjobb főszereplő karakter

6. Legjobb mellékszereplő karakter

7. Legjobb animált karakter

8. Legjobb zene (Episode I - VI)

9. Legjobb zenei téma

10. Legjobb bolygó

11. Legjobb fénykardpárbaj

12. Legjobb felszíni csata

13. Legjobb űrcsata

14. Legjobb idegen lény

15. Legjobb szörny

16. Legjobb jelenet

17. Legjobb forgatókönyv (Episode I - VI)

18. Legjobb jelmez

19. Legjobb maszk

20. Kedvenc űrjármű

21. Kedvenc felszíni jármű

22. Legjobb poszter (Episode I - VI)

 

Az eseményeket az Aranyfénykard topikban lehet figyelemmel kísérni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.