Ugrás a kommentre

Segítsünk Marcinak!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Az alábbiakban Dukovits Krisztián felhívását olvashatjátok. Arra kérünk mindenkit, hogy ha tud, vegyen részt az akcióban.

 

Nem is olyan régen, az 501-es Légió Magyarországi Helyörségével Szikszón jártam, Kovács Marcinál, aki három éve küzd hősiesen a nyirokrákkal. Az akkor még a transzplantáció elött álló Marci nem is sejtette, hogy „kis” csapatunk Star Wars-os ajándékokkal, jelmezekkel, droiddal és nem utolsó sorban csupa szívvel érkezik hozzá, hogy elvigye őt egy messzi-messzi galaxisba, ugyanis hősünk nagy rajongó! Nem is volt kérdés, hogy útra kelünk, hisz az 501-es Légió egyik legfontosabb tevékenysége a jótékonyság!

Óriási volt a meglepetés, Obi-Wan szavaival élve: Engem valósággal lenyűgözött, hogy mennyire vele van az Erő! Azóta is nyomon követjük az ifjú Padavan életét.

Túl van egy csontvelő-transzplantáción, de sajnos most újra segítségre szorul.

Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék segíteni, ha csak egy kicsit is, aztán rátaláltam a megoldásra. Tombolára bocsájtok egy, a képen látható, DKkohós, ventilátorokkal, műbőr belsővel ellátott rohamosztagos sisakot!

A tombola ára 1000 Ft, amit Marci anyukájának a számlájára kell befizetni, így a tombola megvásárlásával azonnal támogatod Marcit!

 

trooper-225x300.jpg trooper2-e1449911459626-242x300.jpg

 

Bank neve: OTP Bank Nyrt.

Számlaszám: 11773346-65335925

Bankszámla tulajdonos neve: Laczkó Csabáné Bakos Krisztina (édesanya)

IBAN: HU40 1177 3346 6533 5925 0000 0000

SWIFT kód: OTPV HU HB

FONTOS: A közlemény rovatba írd be: SW adomány Marcinak

 

Csatlakozzatok az erre a célra létrehozott Facebook-eseményhez: Marcinak, Marciért. Jelezzétek kommenttel, poszttal, képpel, hogy vettetek tombolát, és támogatjátok Marcit! A sorsolás december 21-én lesz, a nyertest az esemény Facebook-oldalán tesszük közzé.

 

Valaki gazdagabb lesz egy sisakkal, de minden résztvevő nyer, mert elmondhatja magáról, hogy nem csak az Erő van vele, hanem a szív is!

 

Az Erő legyen veletek!

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.