Ugrás a kommentre

2017 karácsonyára halasztották a Star Wars VIII bemutatóját


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Lucasfilm és a Disney közleményt adott ki, amely szerint 2017 májusáról decemberre tolták el a Star Wars: VIII. rész bemutatóját.

 

ep8_fanmade_logo.jpg

 

A közlemény a döntés okairól nem szól, de az elmúlt napokban lehetett olyan pletykákat hallani, hogy Rian Johnson író-rendező szeretne még csiszolni a forgatókönyvön.

 

Ezt látszik megerősíteni, hogy a film forgatása január végén vette volna kezdetét, ám ehelyett februárban kezdenek el forogni a kamerák a produkció londoni stúdiójában.

 

A döntés azért sem meglepő, mert a jövő májusi bemutató terve enélkül is meglehetősen ambiciózusnak tűnt. A Lucasfilm eleve 2017 karácsonyában gondolkodott, de mivel 2017. május 25-én a Star Wars 40. évfordulóját ünnepeljük majd, szerették volna ahhoz igazítani a bemutatót.

 

A Disney szempontjából viszont azért indokolt a decemberi premier, mert Az ébredő Erő (amelynek bemutatóját szintén májusról halasztották decemberre) elképesztő sikert futott a karácsonyi időszakban.

 

Így a tavaly decemberi Star Wars-bemutató után idén december 16-án a Rogue One, 2017. december 15-én pedig a VIII. rész kerül a mozikba.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.