Ugrás a kommentre

A Ren lovagjai és a VIII. rész â�� spoiler


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Nem véletlenül hívjuk fel a figyelmet már a címben: a Makingstarwars.net legújabb spoilere a VIII. rész egyik kulcsjelenének részleteit árulhatja el.

 

luke_ep7.jpg

 

A jelenet az írországi forgatási helyszínen vették fel, és az Ahch-To bolygón játszódik, ahol Rey Az ébredő Erő végén megtalálta Luke-ot. Luke Skywalkert és Reyt látjuk naplementekor egy öbölben; épp esni kezd az eső. Luke sötétebb ruhát visel, mint amiben a VII. részben láthattuk: ez színében és szabásában inkább A Jedi visszatér idején hordott jelmezt idézi. Fémkezén fekete kesztyűt hord. Rey jelmeze majdnem ugyanolyan, mint a VII. rész végén, de nem hordja a mellényt.

 

Kylo Ren és a Ren lovagjai tűnnek fel a parton, és a két hős felé haladnak. Kylo Ren nem viseli a maszkot, ettől eltekintve a jelmeze megegyezik a VII. részben látottal, és ugyanazt a kardot használja. Kylo bosszút akar, és Rey-jel kezd párbajozni, míg a többi Ren lovag Luke-ra támad.

 

ep7__0013_Réteg-9.jpg

 

Az első, fejszével támadó Ren lovag egy hatalmas Erő-lökéstől leli halálát. Luke ezután bekapcsolja zöld fénykardját, és harcba száll az életben maradt Renekkel, egyenként leszámolva velük. A forrás szerint sok kábeles mutatványt használtak a jelenetben, ami intenzív Erő-használatra utal. A fénykard zöld színét a világító kellék árulta el; emellett fehér villanáseffekteket is láttak.

 

Rey és Kylo harcuk közben egy sziklaszirt felé haladnak. A lány egyszer csak eltűnik – megsérült, vagy a szirt oldalára került? Luke Kylo felé sétál, aki félbehagyja a küzdelmet, és meghátrál előle, miután látja, hogy a társait már legyőzte.

 

Eddig tart a külső helyszínen látottak leírása. A jelenet többi részét valószínűleg a Pinewood stúdió biztonságában rögzítik – ott derülhet ki, mi történt Rey-jel (akiről a VII. részből tudjuk, hogy ügyesen mászik), illetve hogy Kylo végleg elmenekül-e Luke elől, vagy az összecsapás a romok között folytatódik tovább.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.