Ugrás a kommentre

Tony Gilroy felügyelheti a Zsivány Egyes utómunkálatait


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Nemrég fejeződött be a Zsivány Egyes utóforgatása, amiből már sokan sokféleképp próbáltak sztorit kerekíteni. Ami egyre biztosabbnak látszik, a kétszeres Oscar-jelölt író-rendező, Tony Gilroy komoly szerepet kap az idei Star Wars-film befejezésében.

 

tony_gilroy.jpgAz Entertainment Weekly egy hónapja számolt be róla, hogy a Michael Clayton és a Bourne-filmek forgatókönyvírója írt kiegészítő dialógusokat a készülő filmhez, illetve second unit rendezőként is kiveszi részét az utóforgatásból.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, az öt hetes utóforgatás befejeztével — amelynek során egyebek mellett a film befejezését dolgozták át — tovább folytatódik Tony Gilroy szerepvállalása, mivel a következő négy hónapban ő felügyeli a film utómunkálatait, beleértve a vágást.

 

Hollywoodban már meg is indult a sutyorgás Gareth Edwards rendező mellőzéséről, ám a The Hollywood Reporter szerint nem ez a helyzet, Edwards és Gilroy kéz a kézben dolgozik a film befejezésén. A lap emlékeztet rá, hogy a helyzet egyáltalán nem új, hiszen Edwards előző filmjét, a 2014-es Godzillát is Gilroy segített befejezni.

 

„Nincs két külön vágószoba. Mindketten ott vannak, mindketten beleteszik az ötleteiket. Tony valóban erős szereplő, de mindenki együtt dolgozik” — szólaltat meg egy névtelen forrást a lap.

 

rogueone_jyn_andor.jpgGilroy folytatódó szerepvállalása mindenesetre megerősíteni látszik azt a korábbi értesülést, miszerint az 59 esztendős filmes szakember meghívást kapott a Lucasfilm agytrösztjébe, az aktuális Star Wars-filmek íróit és rendezőit magába foglaló sztori csapatba. Az Entertainment Weekly júniusban írta meg, hogy Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök — akinek férje, Frank Marshall a Bourne-filmek producere — nagyra becsüli Tony Gilroy munkáját, és konzultánsként számít rá a további Star Wars-produkcióknál.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.