Ugrás a kommentre

C-3PO vs. K-2SO (KIEMELT SELEJTEZŐ)


Donát

Kiemelt selejtező #5  

25 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

    • C-3PO
      6
    • K-2SO
      19

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Egy klasszikus Star Wars karakter vs. egy új droid üdvöske, aki a Rogue One-ben alaposan kitett  magáért. Míg C-3PO általában csak jajveszékelni tud, K-2 elég könnyen hasznossá tudja tenni magát bármely helyzetben, legyen szó stratégiai esélybecslésről, ellenség semlegesítésről vagy éppen egy kellő pillanatban elejtett maró élcelődésről. Egy dolog azonban közös bennük: mindkettőjüknek kiváló érzéke van a nem megfelelő pillanatban prezentált valószínűség latolgatáshoz. C-3PO mellett a rutin meg az évek, K2 mellett pedig kifinomult humora és hasznavehetősége szól - nagyon kíváncsi leszek, ki kerül ki győztesen ebből a párharcból.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

K-2SO -ra szavaztam. A RO egyik legjobb szereplője, a mondatai mind aranyköpések. :D C-3PO R2 -val kiegészülve nyújt igazán "izgalmasat", ám nélküle nem annyira működik, sőt egyáltalán nem. K-2SO ellen így tehát vajmi kevés esélye lehet. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ha C-3PO Chewbacca ellen indulna, Chewie-ra szavaznék. Én C-t sosem kedveltem, az ep1-2-3 tette csak számomra az elviselhetetlenből elviselhetővé, de én tuti otthagytam volna a Hoth-on... Vagy a buckalakóknak... Vagy meg sem vettem volna. Bár komálom a civódásait R2-val, önmagában az aranybogarat nem csípem. Ellenben K-2SO rövid szereplésével is hamar belopta magát a szívembe, halála az egyik legmeghatóbb pillanat az RO-ban. Nem utolsó sorban, javítja a harci droidok B1-esek által megtépázott renoméját.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez volt eddig a legnehezebb döntésem, de a szívemre hallgattam és C3PO-ra nyomtam. Egy hajszállal jobban szeretem az állandóan jajveszékelő és sopánkodó aranybogarat, mint cinikus társát, de valójában mindkettő nagyon eltalált karakter.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nehéz választás volt, mert én egyébként C3PO-t kedvelem, az egyik legfőbb humorforrás az original trilógiában (a prequel láthatóan nem tudott vele mit kezdeni). De mégis, K-2SO már legelső megjelenésével oly kultikus droid lett, gondolva itt főleg az egysoros beszólásaira, a hangsúlyokra valamint a RO végén könnyfakasztó önfeláldozására, hogy nem is kérdés, kire adom a voksom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Erről a körről sajna lemaradtam, de egyértelműen K2-ra szavaztam volna. A droidok közül nálam ő talált be leginkább, nála tényleg azt éreztem, hogy olyan, mint bármely másik "élő" karakter. Ötletesen volt vicces, ültek a poénjai, mégis jól tudta mozgatni az érzelmeket is. R2 is jópofa, rengeteget is szerepel, de nem tudtam annyira megkedvelni, hogy bármikor is sajnáljam vagy ragaszkodjak hozzá. A többi droid pláne nem. K2-t nagyon sajnáltam a végén, amikor eltávozott, hősi halált halt ő is.

 

3PO meg ráadásul kifejezetten irritál. Semmi értelmes szerepe nincs, csak R2 tolmácsa, egyedül az Ep.6-ban volt értelme, amikor eladta magát istennek. Amúgy meg erőltetett a poénjainak többsége, bugyuta figura. Nem tudom hogyan tudták egyáltalán elviselni, mégiscsak egy protokolldroid. Simán át kellett volna programozni, hogy valami értelmes süljön ki belőle, a memóriáját úgyis többször törölték. Az persze egy érdekes dolog vele kapcsolatban, hogy Anakin építette és végigkíséri a teljes Sagat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.