Ugrás a kommentre

Kylo Ren vs. Ahsoka Tano (TOP 32 PÁRHARC)


Donát

Normál 32 Párharc #2  

30 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

    • Kylo Ren
      14
    • Ahsoka Tano
      16

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Ez egy papírforma párharc, hiszen egy animációs karakter csap össze egy élőszereplős film gonoszával, igaz? 

 

Egy fenét! Ahsoka messze a legkidolgozottabb animációs karakter, akinek a fejlődését éveken keresztül nézhettük sorozatokban és könyvben is. A rezüméjéből tényleg már csak egy élőszereplős szereplés hiányzik. Vele szemben pedig nem más, mint az Episode VII-ben debütált Kylo Ren, aki dúskál az Erőben, egyszerre Solo és Skywalker is, és minden esélye meg van arra, hogy akár az egész szavazást megnyerje. HA! HA és AMENNYIBEN Ahsokán képes lesz átvergődnie, mert ez nem lesz egy egyszerű menet, az tuti.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ahsokát a TCW elején nem igazán csíptem, de a végére nagyon megkedveltem, erre a Rebels rátett még egy lapáttal. A szavazatomat mégis Kylo kapja. Egyik kedvenc karakterem lett egy film alapján, és még csak most fogjuk jobban megismerni őt. Nagy potenciál van a karakterében.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ahsoka Tano a TCW elején nekem sem volt a szívem csücske, de aztán szépen lassan átformálódott, ezzel együtt szerethetőbbé, később pedig egy lenyűgöző karakterré vált. A TCW 5. évadának lezárása máig az egyik legjobb évadzáró az animációs sorozatok között. A Rebels -beli szerepe révén pedig méginkább feljebb tornázta magát a legjobb karakterek közé magát. 

 

Ellenben ott van Kylo Ren, aki 1 film alatt olyan karakter lett, akit meg lehet érteni, illetve úgy-ahogy, de azonosulni is - a Han-(Ben)Kylo jelenet mestermű, az SW legjobb jelenetei közt szerepel szerintem. Karaktere azonban még kezdetleges, hatalmas potenciál rejlik még benne, amit a 8. rész, és a későbbi trilógiazáró ki fog aknázni - remélhetőleg. 

 

Így most Ahsoka -ra szavazok. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2008-ban ki gondolta volna, hogy egy ikonikus karakter születik Ahsoka révén? Hihetetlen milyen utat járt be ez a lány. Lucas zsenijét dicséri egyáltalán a megalkotása is. Látta, hogy van egy rés amibe befér ez a lány mint Anakin tanítványa. És mi lett belőle... Remek tanítvány, hős padawan, üldözött bűnbak. A Rebelsben pedig az egyik kulcsfigura. A karakternek van története, tragédiája.

 

Kylo is nagyon jó, sőt az egyik legjobb szereplője a TFA-nak. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy már a VIII után őt tenném meg befutónak (viszont még nem vagyunk ott). Han és Leia fia, hatalmas potenciállal. Minden feltűnése arany, az apjával közös jelenetét pedig arany betűkkel írták bele az SW nagykönyvébe. 

 

Nem tudom egyelőre kire szavazzak. Az talán segíthet, hogy az egyik teljesen pozitív a másik pedig negatív karakter. Rágódom még rajta. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is erőteljesen gondolkodom még. Kylo nagyon megfogott, még egy Kylo maszkot is vettem, pedig semmi ilyesmit nem vettem korábban. Telitalálat karakter lett, de ez igaz Ahsokáról is, aki nem tökéletes, mint Thrawn, hanem vannak hibái és együtt próbálja leküzdeni azokat velünk, nézőkkel. Ez nagyon nehéz kérdés.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nálam Kylo az egyértelmű nyerő. Csípem a kis Togrutát is, de Kylo olyan összetett és "tökéletlen" személyiség, hogy nem tudom nem szeretni. Sokan sok negatívat mondtak rá az Ep7 után, de részemről pont ő és Rey az a két indok, ami miatt megnézem a filmet újra és újra. Adam Driver meg eszméletlenül jól hozza a szerepet. Hajrá Kylo :saber_kylo:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Így az ep8 premier előtt három héttel könnyű a választás: Ahsoka. Aztán lehet, hogy a film után már másképp szavaznék, de jelen állapot szerint Kylo nálam még nem ér fel a klasszikus SW-szereplők sorába, akik közé én már jó ideje Ahsokát is beleszámítom (ki gondolta volna ezt akár még 5 évvel ezelőtt is. Nagyon nem csíptem a togrutát a kezdetek kezdetén). 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azt hiszem nem titok, de azért leírom, hogy számomra Ahsoka a Star Wars legjobb karaktere, így a döntésem nem lehet kérdéses. De még ha nem is lennék elfogult, akkor is képtelen lennék egy apagyilkost jobb karakternek szavazni (legyen bármennyire érdekes is az útja), mint azt a togrutát, akiről csak pozitív jelzők jutnak az eszembe. Egyébként azzal a kritikával sem tudok azonosulni, ami a TCW korai Ahsokáját illeti. Érdekes, hogy engem már a kezdetekkor megfogott az egyediségével és szerethetőségével. A mesterének való görcsös megfelelni akarás megnyilvánulását (becenevek, feleselés, stb.) sokan negatívumként dolgozzák fel, számomra viszont részben ez volt elragadó és valahol aranyos is a karakterben. A későbbi évadokban, majd a Rebelsben pedig olyan léptékű és minőségű fejlődést mutatott be, amit számos filmes karakter megirigyelhetne. 

 

De gondolom, Kylo fog győzni, hisz most az Ep7-8-9 idejét éljük, és ő a "sláger", amúgy is filmes karakter, míg Ahsoka "csak" animációs. Szerintem kissé igazságtalan, hogy Ahsoka megkapta Kylót, míg pl. Obi-Wannak vagy Rey-nek droidok jutottak. De az élet nem habos torta. :) Ettől függetlenül, Ahsoka szerintem sokkal inkább megérdemelné a továbbjutást, mint Kylo. Amíg lehetőségem van rá, én mindenki ellenében rá fogok szavazni. :) 

Szerkesztve: - Darth Sky
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Szerintem kissé igazságtalan, hogy Ahsoka megkapta Kylót, míg pl. Obi-Wannak vagy Rey-nek droidok jutottak.

Teljesen igazságtalan, de egy sorsolásnak minidig vannak vesztesei. Ilyen a szerencse. Amúgy viszont jelenleg 10-10 az állás, még bármi lehet.

2 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

De még ha nem is lennék elfogult, akkor is képtelen lennék egy apagyilkost jobb karakternek szavazni

De ilyen alapon Anakin (gyereket mészárolt le) sem jobb karakter mint mondjuk Ki Adi Mundi. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Jar-Jar Binks írta:

De ilyen alapon Anakin (gyereket mészárolt le) sem jobb karakter mint mondjuk Ki Adi Mundi. 

Palpiról nem is beszélve, akik fölényesen nyerte a körét. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Így az ep8 premier előtt három héttel könnyű a választás: Ahsoka. Aztán lehet, hogy a film után már másképp szavaznék, de jelen állapot szerint Kylo nálam még nem ér fel a klasszikus SW-szereplők sorába, akik közé én már jó ideje Ahsokát is beleszámítom

 

Nálam nem könnyű a választás, mert a maga történetében mindkét karakter nagyszerű. Viszont valahogy választani kell, és a logikád mentén (amit már nem először használok a szavazás alatt, ha nehéz a döntés) Ahsokát választom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ahsoka a Rebels második évad végéig egy remek karakternek tűnt, most már viszont inkább érzem zsákutcának. Az életben hagyása teljesen fölösleges volt. Nagyon várom hogy végre öljék már meg, és mivel egy pozitiv karakterről van szó, ez nem éppen jó jel. Sajnos ezen a ponton meglehetősen fölöslegesnek érzem. Komolyabb vacilálás nélkül ment a szavazat Kylo-ra.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem attól nem lett volna jobb, hogy meghal. Egyben nézve a Rebelst pont jól zárták le a szálát azzal, hogy eltűnt a képből miután megtudta ki és mi lett egykori mesteréből. Persze ott van egy nagy kérdőjel, hogy hova lett? De ezzel nem hiszem, hogy foglalkozni kellene most. 

 

Kylo remek karakter. Lesz. Nálam nagyon sokat számít hova fut ki a karakter. De már az első részben is meggyőző volt, ezért se szavaztam még Ahsokára. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A rengeteg kritika ellenére én nagyon jó karakternek tartom Kylot. Igazán egyedi és érdekes, ami a mai világban nagy szó. Ugyanakkor Ahsokával szemben nálam (egyelőre) nem rúghat labdába. Amit Ahsoka-val csinált a TCW és a Rebels, az példaértékű. A jellemfejlődés, a karakterépítése, ahogyan beillesztették az univerzumba. Érdemes belegondolni, hogy egyrészt két teljesen különböző érában látjuk, ill. a TCW esetében sok-sok ismerős kulcsszereplő közé kellett beilleszteni, a Rebels-nél pedig teljesen új szereplők közé. Mindkettő remekül működött.

 

A TCW-ban főszereplő volt, a Rebels-ben már messze nem, de minden jelenete aranyat ér. Az in-universe jelentősége is igen komoly, már csak azzal, hogy részt vett a lázadás megszervezésében, de az se piskóta, hogy Anakin tanítványa volt. Persze sokkal többet is szerepelt, mint eddig Kylo, de sokoldalúbb jelenetei vannak. Kylo-nak is sok az emlékezetes pillanata, de mindegyik esetben a drámai hangvétel hangsúlyos. Ahsoka viszont hol vicces, hol érzelmes, hol hős, hol laza, hol feldúlt stb., hol a dráma, hol a könnyedség hangsúlyos.

 

Kylo-nál ráadásul azt is érzem, hogy egy nagyon fontos és érdekes szegmens kimaradt nála, amit nem láthattunk. Hogyan lett áruló, hogyan és miért fordult el Luke-tól és a jediktől, milyen volt, amikor a Renekkel kiirtotta a jediket. Egyáltalán hogyan került a Renekhez, kik ők stb.. Ez akkora hiányérzet, mint anno, amikor nem lehetett tudni Anakin múltját. Persze úgy is működik a karakter, csak Vader is nekem kb. harmadannyit ha ér a PT nélkül.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

De kemény a meccs! Van egy közeli regisztrált ismerősöm megkérem hogy lépjen be! Ígérem nem fogom befolyásolni!

 

Donát, adminok: A helyzet az, hogy Ahsokára nyomna az illető. Most meséltem el neki, hogy folyik ez a karakterverseny. Szavazhat egy velem egy háztartásbeli ebben a fordulóban? Vagy ha érdeklik a továbbiak akkor akár azokban, természetesen máskor akár máshogy mint én.

 

Előbb kérdezek, de nem akarok közfelháborodást, meg "BUNDA!" -fröcsögéseket. Mivel játék az egész, szeretnék elkerülni minden esetleges kellemetlenséget.

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

44 perccel korábban, Bomarr írta:

Ahsoka a Rebels második évad végéig egy remek karakternek tűnt, most már viszont inkább érzem zsákutcának. Az életben hagyása teljesen fölösleges volt. Nagyon várom hogy végre öljék már meg, és mivel egy pozitiv karakterről van szó, ez nem éppen jó jel. Sajnos ezen a ponton meglehetősen fölöslegesnek érzem. Komolyabb vacilálás nélkül ment a szavazat Kylo-ra.

Nagyjából ugyanezért böktem Kylo Renre. Eleve sokkal érdekesebb karakternek tartom most, másrészt elég nagy csalódás volt számomra, hogy Ahsokát nem ölték meg a Rebelsben. Már a puszta létezése is szembemegy a filmekkel, és ha lazán nézzük, akkor ugyan érthető, miért nem említik az ep3-ban, de azért szigorúbban nézve kicsit furcsa, hogy Anakinnak az átállása előtt alig néhány hónappal még volt egy padawanja, akivel nagyon jó volt a kapcsolata. Aztán, hogy a Rebelst is átvészeli, így tulajdonképpen az ep4-5-6 idején is él, de arra, hogy ezalatt mit csinál, miért nem megy vissza a lázadókhoz, amit amúgy segített felépíteni, arra már nem válaszolnának. Lehet később minden értelmet nyer, de így a Rebels vége felé erős kétségeim vannak, egy későbbi sorozat meg még várat magára. Szóval jelenleg Kylo Renben több fantáziát látok, ráadásul vele mertek bátrak lenni a készítők.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én Ahsokát jó karakternek tartom, Kylot viszont ezen a ponton érdekesnek. És pont azért szavaztam Kylora, mert még hatalmas potenciál van benne, rengeteget agyalok a sorsán, így jelenleg közelebb áll hozzám. Jelenleg 12-11 Kylonak. Még 4-5 szavazat fog beérkezni, hatalmas súlyuk lesz.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, pb69 írta:

A rengeteg kritika ellenére én nagyon jó karakternek tartom Kylot. Igazán egyedi és érdekes, ami a mai világban nagy szó. Ugyanakkor Ahsokával szemben nálam (egyelőre) nem rúghat labdába. Amit Ahsoka-val csinált a TCW és a Rebels, az példaértékű. A jellemfejlődés, a karakterépítése, ahogyan beillesztették az univerzumba. Érdemes belegondolni, hogy egyrészt két teljesen különböző érában látjuk, ill. a TCW esetében sok-sok ismerős kulcsszereplő közé kellett beilleszteni, a Rebels-nél pedig teljesen új szereplők közé. Mindkettő remekül működött.

 

A TCW-ban főszereplő volt, a Rebels-ben már messze nem, de minden jelenete aranyat ér. Az in-universe jelentősége is igen komoly, már csak azzal, hogy részt vett a lázadás megszervezésében, de az se piskóta, hogy Anakin tanítványa volt. Persze sokkal többet is szerepelt, mint eddig Kylo, de sokoldalúbb jelenetei vannak. Kylo-nak is sok az emlékezetes pillanata, de mindegyik esetben a drámai hangvétel hangsúlyos. Ahsoka viszont hol vicces, hol érzelmes, hol hős, hol laza, hol feldúlt stb., hol a dráma, hol a könnyedség hangsúlyos.

 

Kylo-nál ráadásul azt is érzem, hogy egy nagyon fontos és érdekes szegmens kimaradt nála, amit nem láthattunk. Hogyan lett áruló, hogyan és miért fordult el Luke-tól és a jediktől, milyen volt, amikor a Renekkel kiirtotta a jediket. Egyáltalán hogyan került a Renekhez, kik ők stb.. Ez akkora hiányérzet, mint anno, amikor nem lehetett tudni Anakin múltját. Persze úgy is működik a karakter, csak Vader is nekem kb. harmadannyit ha ér a PT nélkül.

Teljesen egyetértek (megint)! Ebben a témában nagyon egy követ fújunk. Bár még nem szavaztam le, egyre inkább nem kérdés. Ráadásul délután nézem meg a Rebels második évadának utolsó részeit. 

1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

De kemény a meccs! Van egy közeli regisztrált ismerősöm megkérem hogy lépjen be! Ígérem nem fogom befolyásolni!

 

Donát, adminok: A helyzet az, hogy Ahsokára nyomna az illető. Most meséltem el neki, hogy folyik ez a karakterverseny. Szavazhat egy velem egy háztartásbeli ebben a fordulóban? Vagy ha érdeklik a továbbiak akkor akár azokban, természetesen máskor akár máshogy mint én.

 

Előbb kérdezek, de nem akarok közfelháborodást, meg "BUNDA!" -fröcsögéseket. Mivel játék az egész, szeretnék elkerülni minden esetleges kellemetlenséget.

Bárkit hívhatsz Csoli! Miért lenne bunda? Főleg ha Leiára gondolsz. :) Amennyiben Ahsokára szeretne szavazni akkor minden zokszó nélkül megteheti. Nem számít a rokoni kapcsolat. 

1 órával korábban, Dzséjt írta:

Nagyjából ugyanezért böktem Kylo Renre. Eleve sokkal érdekesebb karakternek tartom most, másrészt elég nagy csalódás volt számomra, hogy Ahsokát nem ölték meg a Rebelsben. Már a puszta létezése is szembemegy a filmekkel, és ha lazán nézzük, akkor ugyan érthető, miért nem említik az ep3-ban, de azért szigorúbban nézve kicsit furcsa, hogy Anakinnak az átállása előtt alig néhány hónappal még volt egy padawanja, akivel nagyon jó volt a kapcsolata. Aztán, hogy a Rebelst is átvészeli, így tulajdonképpen az ep4-5-6 idején is él, de arra, hogy ezalatt mit csinál, miért nem megy vissza a lázadókhoz, amit amúgy segített felépíteni, arra már nem válaszolnának. Lehet később minden értelmet nyer, de így a Rebels vége felé erős kétségeim vannak, egy későbbi sorozat meg még várat magára. Szóval jelenleg Kylo Renben több fantáziát látok, ráadásul vele mertek bátrak lenni a készítők.

Nagy kérdés Ahsoka állapota azután, hogy összecsap Vaderrel. Lemegy a katakombákba. Minek? Eltűnik a színről (megint). Miért? Szerintem itt megint szintet ugrott a karakter. Míg a Rebelszes tevékenysége adta magát a TCW-s Ahsokából, most az olvasható ki, hogy széttört a karakter! Nem lennék meglepve, ha teljesen elbujdosott volna, vagy akár meg is halhatott. Az EPIII gáz lenne, ha nem úgy tűnt volna el Ahsoka ahogy tette. Sajnos lelőtték a sorozatot azelőtt, hogy ezt a lépését beépítették volna Anakin karakterébe. Mindenesetre van olyan személyes és karakter orientált az EPIII, hogy a hiánya ne tűnjön fel. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

De kemény a meccs! Van egy közeli regisztrált ismerősöm megkérem hogy lépjen be! Ígérem nem fogom befolyásolni!

 

Donát, adminok: A helyzet az, hogy Ahsokára nyomna az illető. Most meséltem el neki, hogy folyik ez a karakterverseny. Szavazhat egy velem egy háztartásbeli ebben a fordulóban? Vagy ha érdeklik a továbbiak akkor akár azokban, természetesen máskor akár máshogy mint én.

 

Előbb kérdezek, de nem akarok közfelháborodást, meg "BUNDA!" -fröcsögéseket. Mivel játék az egész, szeretnék elkerülni minden esetleges kellemetlenséget.

Persze, Csoli, semmi gond! Ha egy valódi, regisztrált személy szavaz, azzal sosincs gond. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ahsoka fan? 

Nagyon szereti! A tcw-t miatta nézte. Mindig mondanom kellett, hogy lesz-e a részben. Ha rémlik még; pont akkor regisztrált, mikor az "Ahsoka-szál" ment. Azt nagyon átérezte.

Most mikor megkérdeztem nyeglén az emeletről, hogy; -te figyu, Kylo-ra vagy Ahsokára szavaznál? mert van egy karakterverseny.

Aztmondta, hogy; -miféle kérdés ez, persze, hogy Ahsokára, de hogy került össze egy gonosz és egy jó?

Mondom ez most nem olyan mint eddig, válassz azt jóvan'.. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.