Ugrás a kommentre

Director Krennic vs. General Hux (TOP32 PÁRHARC)


Donát

Normál 32 Párharc #6  

26 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

    • Director Krennic
      17
    • General Hux
      9

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Mindketten iskolapéldái annak, hogyan lehet izgalmas és emlékezetes gonosz karaktereket, pontosabban mellékszereplőket alkotni. Nekem kicsit hasonló a helyzet, mint Jyn és Thrawn kapcsán, nehezen tudok dönteni, és jobb híján itt is a végjátéka billenti el Krennic felé a mérleget. A haláljeleneten kívül mindkettejüknek szinte ugyanannyi mennyiségű és minőségű szerep jutott. Az interakcióik a többi szereplővel szintén forma-forma, jól működtek. Dönteni kell, Krennic.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ők ketten a birodalmiak két archetípusát jelenítik meg. Az elvtelen törtető áll szemben a kegyetlen fanatikussal. Krennic dörzsölt politikus, nem képvisel semmilyen eszmét, csak az előrejutás számít neki, bármi áron, eltaposni mindent és mindenkit. Ezzel szemben Hux valóban hisz abban a zagyvaságban, amit elharsogott a Csillagpusztítón.

 

Nagyon nehéz a választás. Hála a kiegészítő kiadványoknak (könyvek, referenciaanyagok), Krennic-ről már többet tudunk, az ő háttérsztorija úgyszólván "teljes". Ő az a típus, aki már a Köztársaság utolsó éveiben megtestesítette a majdani birodalmi tisztviselő előfutárát, egy új kegyetlen kor nihilista és elvtelen szimbólumát. Hux azonban még jobbára ismeretlen előttünk, bár gyanítható, hogy a birodalmi eszme, amelyet hithűen a legfelsőbb magvilági elit képviselhetett csak, nála családi örökség.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Aztaq, tudtam hogy kemény lesz választani, de nem hogy ennyire. :D Eddigi ismereteink alapján nekem Krennic egy kicsit jobban imponál, majdnem minden mondata mémesíthető, mint az utólag kiderült. Most rá szavazok. Viszont Huxból is lehet még nagyobb rosszfiú, mert legalább még él. :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egyikük se a kedvencem, és igencsak nehéznek érzem a választást. Krennic egy gusztustalan törtető, Hux viszont egy hithű fanatikus. A maga nemében mindkettő egyedülálló. Én Krennicet érzem erősebbnek a Rogue One alapján, úgyhogy most ő kapja a szavazatom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is Krennicket érzem erősebbnek, és ez nem véletlen: őt egyetlen filmben kellett életre kelteni, s noha a könyvekből hozzá lehetett még olvasni (ez még rám is vár), de alapvetően őt sikerült hatásosan bemutatni egyetlen filmben is. Hux valószínűleg három filmen velünk marad, a karaktere három filmre van/lesz felépítve, így az Ep7 után még nem teljes, noha eléggé ígéretes.

Ezenkívül, noha egy gusztustalan törtető, Krennick nekem valahogy mégis jobban tetszik, mint Hux.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

25 perccel korábban, csoli1138 írta:

Krennic egyelőre többet nyújtott nekem. Ha Hux beszéde nem lenne, nem is kellene gondolkodni. Bár így se nagyon kell. Krennic minden jelenete aranyat ér, míg Huxnak csak egy.

Azért volt több is Hux-nak. Amikor vitázik Kylo-val, vagy amikor Snoke előtt van. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nehéz döntés annyi szent. Mindkettő nagyszerű ellenfél, Krennick -et jól megismertük a RO és előzménye, a Katalizátor által, míg Hux előéletéről eddig fogalmunk sincsen. De mivel egyelőre Krennick kidolgozottabb karakternek tűnik, ezért megelőlegezem a bizalmamat az ifjú Hux felé. :) 

 

szerk.: Azta... szoros az állás. 9-8 Krennick javára. :D 

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Sodródom a tömeggel, Krennic. Igazából végül nem az döntött, mennyire jó negatív karakterek, hanem az, hogy melyik a szimpatikusabb. Annak ellenére, hogy Krennic egy törtető kis tetű, szerintem vele magánemberként simán le lehetne ülni egyet sörözni (nem olyan sznob, mint a legtöbb birodalmi tiszt), dumcsizni a siklókról, a twi'lek csajokról, vagy megnézhetünk egy jó kis fogatversenyt a HoloNeten, de még akár békés politizálásról is lehet szó. Ezt főleg a Katalizátorból gondolom, ahol egyrészt kiderült, hogy a Birodalom neki inkább az ugródeszka a hatalom felé, meg azért említették párszor, milyen volt fiatalon, amikor még ember volt, nem birodalmi tiszt. :)

 

Hux ezzel szemben olyan figura, akivel szerintem két perc után már komoly ideológiai vitáink lennének, öt perc múlva meg a kivégzőosztaggal nézek farkasszemet, és mindezt úgy, hogy csak összefutottunk az utcán. Habzó szájú fanatikus, akitől simán a pelusba csinál az ember és átgondolja a költözés lehetőségét egy másik kontinens eldugott városkájába, nehogy valamelyik fanatikus követője áldozatává váljon.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Huxnak van még néhány éve bizonyítani, hacsak meg nem ölik a következő filmben. (De akkor meg azért lesz ikonikus...) Krennicet max  a Rebelsbe tudják még előszedni.

 

Dzséjt! 

Most úúúgy elképzeltem Huxot amint itt a fórumon oldalakon át győzköditek egymást valamiről.... :D Krennic tizedannyira sem dobná meg a hozzászólások számát. 

Szerkesztve: - Darth Krande
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.