Ugrás a kommentre

Cassian Andor vs. Watto (TOP32 PÁRHARC)


Donát

Normál 32 Párharc #7  

27 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

    • Cassian Andor
      24
    • Watto
      3

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Gyanítom, ez lesz ma a könnyebb párharc. :D Nem is kérdés, hogy kire ment a szavazatom. Cassiant imádtam a Rogue One-ban, egy árnyalt lázadó - abban a pillanatban, hogy lepuffantotta a forrását, már tudtam: ez a film más lesz, mint az eddigiek. Cassian pedig egy komplex karakter, K-2-val és Jynnel pedig nagyon jó a kémiája.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egyetértek az előttem szólóval. Watto amint kilépett a komfortzónából elhullik. :D Cassian pedig nagyon jó karakter. Amikor lelövi a társát Kafrenén, már tudtam, hogy különleges karakterrel lesz dolgunk.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ezen nincs mit gondolkodnom. Watto azért nálam igen kevesek ellen szállna harcba reális esélyekkel. Cassian egy különleges lázadó karakter, ahogyan azt az előttem szólók is szépen írták. Én magam nem kedvelem különösebben, de jól megírt szereplő.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vajon Krande kire szavaz?

Hehe.

 

 

 

Kíváncsi vagyok, mi lenne az állás ha a Rebels előásta volna a vén legyet. Igazából, lenne még benne potenciál :)

 

Cassian szerintem kicsit művi karakter. Az említett puffantás az elején azért kellett a sztoriba, hogy legyen honnan felfejleszteni, "lassan megszerettetni" a karaktert. Ezzel együtt, és mert akcióban kifejezetten kedvelhető szereplő, mindenki hatalmas meglepetésére őrá szavaztam. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Darth Krande írta:

Sajnos-e vagy sem, de szerintem a többségünk filmen kívül tartózkodik. 

Ody, szerintem arra céloz, hogy ez egy karakterverseny. Nem szabad out universe érvelni és gondolkodni. Most nem filmkritikai szempontok a mérvadóak. Én a Krennic vs Hux nál majdnem beírtam, hogy azért Krennic, mert Mendelsohn jobb színész, hogy jobban tetszett a játéka. De éreztem, hogy nem odavaló, ezért az érv finomított verzíóját írtam, de ott is jelenetekkel példálóztam, ami nem szerencsés. Itt úgy kell ítélnünk, mintha egy alternatív történelem szereplőit szimpátiaversenyeltetnénk.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

13 perccel korábban, csoli1138 írta:

Nem szabad out universe érvelni és gondolkodni.

Szerintem mindenki úgy ítéli meg a verseny résztvevőit, ahogy akarja. ;) Én is szavazta már out universe szempontok alapján, lásd azt a tényt, hogy Chewie-t mindig leszavaztam. Nem azért, mert nem bírom, hanem mert szerintem még a Millennium Falcon is jobb karakternek lett megírva. Amúgy bírom a wookiee-t, kíváncsi leszek, hogy szuperál az ep8-ban.

 

2 órával ezelőtt, Darth Krande írta:

Az említett puffantás az elején azért kellett a sztoriba, hogy legyen honnan felfejleszteni, "lassan megszerettetni" a karaktert.

Igen, általában azért írnak a karaktereknek egy alacsonyan lévő kezdőpontot, hogy legyen honnan fejleszteni őket. Nem túl jó egy olyan karakter, ami a csúcson kezdi, mert nincs hová fejlődnie. Ráadásul Cassian úgy jutott el a hátba lövéstől egy magasabb fejlettségi fokra, hogy ehhez nem kellett a tetteit magasröptű beszéddel igazolnia, és az orvtámadásról sem mondott le. És a tény, hogy gyilkosként is megszereti az ember, jelzi, hogy azért nem annyira mű, éppen ellenkezőleg, meglehetősen eleven figura.

 

Természetesen én is Cassianra szavaztam. A kompban, amikor úgy védi meg magát Jynnel szemben, hogy egy szó erejéig nem védekezik, vagy amikor Jyn mellé áll a yavini hangárban, azok nagyszerű jelenetek. Nagyszerű figura, de mint annyi mindenki más az RO-ban, sokkal hétköznapibb, és ezáltal számomra megérthetőbb és szerethetőbb, mint az olyan makulátlan szuperhősök, mint Luke vagy Obi-Wan.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az a hátba puffantós jelenet sok célt szolgál de abban biztos vagyok hogy nem azért van ott hogy legyen honnan felfejleszteni Cassiant. Ott van hogy megmutassa: a lázadók se mind grál lovagok akik csak jó tetteket hajtanak végre. És azért van hogy súlyt adjon annak amikor Cassian a film végén felajánlja a szolgálatait Jynnek. Ő egy harcos aki sokszor becstelen dolgokat tett a jó ügyért és nem akarja hogy mindez hiábavaló legyen. Cassianról az egész film alatt sose derül ki olyan információ ami arra mutatna, hogy a "hátbapuffantó jelenet" megtévesztő volt. Ő ilyen karakter. Ha kedveljük akkor azzal együtt kell kedveljük hogy néha ártatlan embereket öl meg. Ment is rá a szavazat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.