Ugrás a kommentre

Járművek


Ajánlott hozzászólás

Érdekes lesz látni milyen új járművek tűnnek majd fel a kibontakozó háborúban. Remélem van még a tarsolyban pár remek gépezet. 

Arra duplán kíváncsi vagyok, hogy a Supermacy-t vajon összefoltozzák?

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem nem. Viszont kíváncsi vagyok, hogy hogy milyen megalomán cuccos lesz még az első rend tulajdonában?

Starkilller 2/ "Death Star 4" remélhetőleg nem lesz. Az óriás csillagromboló is letudva. Mi jöhet még? Csak egyedi legyen és ötletes! :clap2:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én csípném, ha a Supremacy-t összefoltozták volna. Szerintem baromi jól mutatna a hajó félbenyesve, esetleg valami olyasmi kiegészítéssel, hogy a másik felét éppen építik újjá (kicsit Halálcsillag II szerűen). Azért a működő oldalon még maradhattak gyárak meg hasonlók, és rengeteg ember élt rajta.

 

Az X-szárnyú és az A-szárnyú, valamint a TIE/fo és TIE/sf visszatérése szerintem garantált, ahogy a Resurgent csillagrombolók is. Annak viszont örülnék, ha ezúttal nem lenne új TIE modell. Ugyan az ep5 óta hagyomány, hogy mindig feltűnik egy-két új TIE az új, birodalmi érájú filmekben (ep4: TIE/ln és TIE Advanced x1, ep5: TIE/sa bombázó, ep6: TIE/IN Interceptor, ep7: TIE/fo és TIE/sf, ep8: TIE/vn, RO: TIE/sk x1 Striker és TIE/rb Reaper, Solo: TIE/rb nehéz vadászgép), de néha már felesleges, mint a Solóban. Meg az ember csak-csak felteszi a kérdést, mégis honnan kerülnek elő és hová tűnnek ezek az új modellek. A Birodalomban még csak-csak magyarázható, de az Első Rendnél azért fura lenne, ha egy újabb új TIE jelenne meg.

 

Aminek nagyon örülnék, ha a Resistance után az ep9-ben is megjelenne a T-70-es mellett a T-85-ös X-szárnyú, illetve néhány új köztársasági hadihajót is szívesen vennék. Ez azért lenne jó, mert ezzel egyrészt jeleznék, hogy az új Köztársaság hadserege nem pusztult el egészében a Hosniannál, másrészt képet alkothatnánk arról, milyen haderővel bírt az a kormány. Illetve a B-szárnyú Mk. II. is megjelenhetne, ha már a pilótafülkéjét láttuk röpködni az ep7-ben és az ep8-ban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Gazdasági oldalról is sokkal olcsóbb lenne összefoltozni a ketté vágott supermacyt mint egy teljesen újat építeni. Pláne hogy azon komplett gyárak, kiképzőközpontok és sok fontos, a háborúhoz szükséges eszköz maradt, nem.beszélve a hajó fegyverzetéről.

Szerkesztve: - Iqvi
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Reálisnak nem reális, dehát ez az SW.

Szerintem reálisnak is nevezhetjük. Azért azt a hajót mégis csak fénysebességgel vágta ketté egy 3,5 kilométeres hadihajó. Ilyen után szerintem mind a pusztulása/végzetes sérülése, mind az újjáépítése belefér.

Coruscantot én is csípném, sőt nagyon-nagyon remélem, hogy megjelenik az utolsó epizódban. Még mindig az lenne a legjobb szerintem, ha Kylo Ren a Jedi Tempomban/Császári Palotában rendezkedne be.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...
20 perccel korábban, Iqvi írta:

Amúgy ez ÚK vagy ER hajóként van az art könyvben?

Egyikként sem, ez még egy olyan időszakban készült, amikor Új Birodalom volt Lázadókkal, Rey-t még Kirának hívták, a Csillagpusztítót pedig Végzetcsillagnak. Igazából nem is volt komoly koncepció, Church szerint Abrams egy hirtelen ötlettől vezérelve kért egy vörös csillagrombolót, hogy lássa, hogyan fest, ő meg rajzolt egyet. De mivel csillagrombolónak készült, így esélyes, hogy az Új Birodalom/Első Rend hajója, mivel a jófiúknak egy csillagrombolót sem terveztek. Sőt, a jó oldalnak nagy hajót csak egyet terveztek, egy pajzstörő óriást, abból volt több változat (óriás kalapácsra és óriás gombára emlékeztető), ezzel törték volna át a lázadók a Csillagpusztító pajzsát, de végül a koncepció nem valósult meg.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.