Jump to content
Darth Sky

Delilah S. Dawson: Galaxy's Edge - Black Spire

Recommended Posts

Az aug. 27-én megjelenő Galaxy's Edge: Black Spire borítója:

 

9781780899916.jpg

 

A sztoriról röviden:

 

A regény Leia Organa tábornokkal és legjobb kémével, Vi Moradival (ő szerepelt a Phasma regényben is) veszi kezdetét. Az Első Rend keze általi lesújtó vereség után, Organa megbízza az ügynökeit, hogy galaxis-szerte kutassanak szövetségesek, menedék és hadianyag után - Vi pedig éppen talál mindhármat egy félreeső világon, a Galaxis peremén.

A buja erdők, ingatag hegységek és toronymagas fák tarkította Batuun, amely a lehető legtávolabbi határ a galaktikus térképen, és amely az utolsó, feltérképezett világ a rejtélyes Vad Űrben. A zsiványok, csempészek és kalandorok, akik a planéta legnagyobb településén, a Fekete Toronyban tengődnek, azért vannak itt, hogy elkerüljék a kíváncsi tekinteteket. Vi, aki az Első Rend elől menekülő Ellenálló kém, aligha szívesen látott vendég. És amikor egy rohamosztagosokkal teli komp érkezik, hogy kiugrasszák a nőt, fogalma sincs, hol találhat menedéket.

Hogy életben maradjon, Vinek egy bűnözőkkel és ellenségeskedéssel teli világ jóindulatát kell elnyernie. Egy áruló katona és droidja segítségével Vi színes csapatot gyűjt maga köré, majd beszáll egy küldetésbe, hogy felszítsa az Ellenállás tüzét a Batuun - még mielőtt az Első Rend idejekorán kiszagolná.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Batuun, amely a lehető legtávolabbi határ a galaktikus térképen, és amely az utolsó, feltérképezett világ a rejtélyes Vad Űrben. A zsiványok, csempészek és kalandorok, akik a planéta legnagyobb településén, a Fekete Toronyban tengődnek, azért vannak itt, hogy elkerüljék a kíváncsi tekinteteket.

Ezt egy rakat sztorira rá kellett már húzni az SW-ből. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az új Kánon egyik erősségének tartottam a letisztultabb, nem túlzsúfolt borítókat. Eddig egyetlen könyv borítójával sem volt nagyobb bajom, de ez a borító nem fogja elnyerni a tetszésemet. Mindenesetre bízok benne hogy jó könyvet fog letenni az asztalra Delilah mert a Phasmát nagyon kedveltem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information