Jump to content
Ody Mandrell

Star Wars: Age of Resistance - Supreme Leader Snoke

Recommended Posts

Holnapután jelenik meg a sokak által nagyon várt Snoke képregény. Ez lesz az első háttéranyag róla, így szerintem megérdemel egy külön topikot, remélem sokat fogunk majd beszélni róla. 

 

star-wars-marvel-snoke-cover.jpg

  • Like 1
  • Tetszik 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahol én szoktam olvasni online, ott még nincs. Estefelé még megnézem, ha nem lesz fent addig, akkor sajna csak holnap lesz olvasható. De keresgélek máshol is. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na elolvastam: hát öööö... ezt csak én éreztem úgy, hogy a képregényben Kylon volt a nagyobb hangsúly? :hmm: 

Amúgy tetszett a kiképzés és az is tetszett, hogy Snoke nem tudta teljesen megfigyelni Kylot, hiszen Kylo végül nem sújtott le a "szüleire". -> ez jól elővetíti a TLJ -ben történteket, ahol Kylo végül sikeresen végez a Legfőbb vezérrel.

 

Az is érdekes, hogy a Dagobahi barlang egy 1000 éves hely volt, amit Kylo szépen elpusztított. Hát na, "Kill the past!" :D

 

Snoke valóban furcsán beszélt, amikor Luke -ról volt szó. Nagyon rejtegetik az ismertségüket. :hmm:

Edited by Dzséjt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahogy azt sejteni lehetett, ez semmi jelentős pluszt nem ad Snoke karakteréhez, de igazából még jelentéktelent sem nagyon. Van egy rejtélyes beszólása azzal kapcsolatban, hogy Luke korábban mellé állhatott volna, és akkor már rég uralná a Galaxist, de ezt inkább rajongóknak odadobott csontnak tűnik, mintsem arra történő utalás, hogy Snoke lenne Palpatine. Tudjuk, hogy Luke, Leia és Han a múltból már ismeri Snoke-ot, mert nem úgy beszélnek róla az ep7-8-ban, mint akik csak hallottak róla. Harminc év pedig elég nagy idő, Snoke ezalatt bármikor előjöhetett és elkezdhetett manipulálni, megtévesztéssel akár még meg is próbálhatta Luke-ot maga mellé állítani - később meg ráállhatott Ben csábítgatására. Van egy olyan érzésem, hogy Snoke bátyánk elég akítv szerepet játszott Luke új Jedi Rendjének megalapításában valamilyen formában.

 

A többi meg annyi, hogy láthattuk egy kicsit, amint Kylo Rent képzi. Ebben szerintem csak az a két dolog volt inkább érdekes, hogy egyrészt, Snoke és Kylo aktívan tevékenykedtek a Galaxis ismert részében még a háború előtt, másrészt a fővezér ismerte a Dagobah-t és az ottani barlangot is. Vajon honnan? Tippre azt mondanám, hogy Luke-tól.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elolvastam én is.  Több kérdést tett fel mint amennyit megválaszolt. Tetszett ahogy Snoke oktatja Ben-t. Kár hogy nem folytatásos, mert ez eléggé "félbecsapott". (De rossz poén volt)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ezt kár volt megjelentetni ennyiért... Talán ha két érdekes mondat volt benne, és még ide sorolnám a barlang elpusztítását. Snoke-ról már nem is fogunk megtudni semmit a TROS-ig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information