Ugrás a kommentre

CSOPORT SELEJTEZŐ 2 (Kallus, Ezra, Ventress, Kanan, Yeager)


Donát

Csoport Selejtező #2  

32 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

  • Donát kiemelte a topikot
  • Donát megnyitotta a topikot
Éppen most , Ody Mandrell írta:

@Donát megint elírtad Ezra nevét. :D Bridger. 

Upsz. Javítottam.

Szóval egyesek szerint ez az egyik halálcsoport, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek ki tudja behúzni. Szerintem Yeagernek nem nagyon van esélye, de a többiek mind eséllyel pályáznak a győzelemre. Lássuk, hogy látják a szavazók!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Asajj Ventress kapta a szavazatomat. 2003 óta ismerem a karaktert a a Tartakovsky animációs sorozat óta, de tudom, hogy előtte már szerepelt képregényekben, de ami még jobb, hogy nem is képregényekhez találták ki, hanem az ep2-höz, csak Dooku megelőzte őt a castingon. :D 

Szerencsére Filoniék is érezték, hogy van benne potenciál így már nem csak a dizájnja vagány, hanem személyisége is van.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egy hónapja még nehéz lett volna a választás. Viszont menetközben elolvastam a Sötét tanítvány című regényt, ami Asajj-hoz rengeteget hozzátett. Úgy általában is nagy kedvenc lett a karakter. Szép ívet kapott. Ment neki a voks. Viszont ha esetleg Kanan nyerné a szavazást azt se bánnám. Birom a "cowboy jedit".

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kallusra szavaztam. :) Az első évadban csak egy birodalmi volt, de egy jó ellenfél a lázadók számára, ennyi nem több nem kevesebb. Azután a 2. évadban Lord Vader miatt, meg az inkvizítorok miatt háttérbe szorult néha, de szintén 2.évad The Honorable Ones című részben (egyik kedvencem) változott a karakter, elég sokat pozitív irányba. A 3. évadban fulcrum volt, a lázadóknak súgott és a Thrawn főadmirálissal való "játéka". A 4. évadban meg már lázadó volt a Yavin 4-en. És persze itt van Kanan Jarrus is, ja úgyhogy nehéz volt. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Huh nem is tudom hol kezdjem..
- Kallus: Mikor kiderült hogy Fulcrum ő is, az valamilyen szinten jólesett a szívemnek. Ritka jó karakter, aztán plusz jó hogy visszatért a negyedik évadra is.
- Ventress: huh, hát igazából én őt nagyon imádom, főleg az ominózus "a mesterem cserben hagyott" történés után, plusz ez a bujkálós, kissé cselszövős Ventress rettentően részről részre egyre jobban bejött. a Sötét Tanítványt még nem olvastam, egyszer biztos fogom :D
- Ezra: Hát az ő fejlődése szépen lassan bontakozott ki, a 3.évad elején az a pici Kanaan - Ezra ellentét majd békülés rettentően bejött. Ott éreztem igazán hogy "igen, itt érkezett meg igazán". A 4.évad végi történések a császárral, a szembesülés hogy Kanan-t nem hozhatja vissza, a Thrawn ellentét mégtovább mélyítette a karaktert.
- Kanan: Egy bújdosó lovag, aki (most a Marvelt veszem alapul sorry) olyan mint Vasember nekem. Úgy kezdte hogy csakis saját maga volt a fontos (ezt nem szó szerint értem, inkább úgyértem hogy titkolózott a múltját illetően, nem nyílt meg a többiek előtt, és az elején kicsit tartva tőle de elkezdte tanítani Ezrát), de a sorozat végére magát áldozta fel a többiekért, a szerelméért, a családjáért. Azon szépen könnyeztem igazából, egy méltó búcsú, de a gének tovább lesznek véve legalább :D
- Yeager: Igazából nem ismerjük igazán, mint a másik négyet, mégis rányomtam a szavazatomat. Nem szánalomból, nem is azért mert annyira bejön a karaktere a többiekkel ellentétben.
De ott van benne valami plusz ami miatt muszály voltam rányomni, valamiért bejön, valamiért..;)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kallus nagyon szép ívet járt be nálam a sorozat folyamán. Leggyűlöltebb karakterből lett talán a legkedveltebb, és ezt nem csak a Star Warson belül, hanem általánosságban mondhatom, hogy nagyon kevés szereplő tudta eddig elérni nálam. Elképesztő karakterfejlődés az övé, megy a voks

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem gyenge a mezőny, de nálam Ventress a befutó. Az egyik legdurvább karakterfejlődés az övé. A TCW mozifilmben, illetve a korai évadokban elég ellenszenves figura volt, aztán mi lett belőle?! :o Egy már-már kedvelhető és abszolút megérthető személy. Ahsoka után a 2. kedvenc TCW figurám, akihez nagyban hozzátett a Sötét tanítvány c. regény. Meleg szívvel ajánlom tényleg mindenkinek, aki kicsit is szerette a TCW-t annak idején. Nem fogjátok megbánni. Ventress karaktere természetesen óriási pluszt kap ebben, ami befolyásolt a mostani döntésemben.

A többiek közül talán még Kanan karaktere az, aki megfogott, de Ventress ellen sajnos nem tudok rá szavazni. 

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Egy hónapja még nehéz lett volna a választás. Viszont menetközben elolvastam a Sötét tanítvány című regényt, ami Asajj-hoz rengeteget hozzátett. Úgy általában is nagy kedvenc lett a karakter. Szép ívet kapott. Ment neki a voks. 

Az a könyv nálam is sokat hozzátett Ventress karakteréhez, én is rá szavazok. :) Pedig Kallust is nagyon megkedveltem.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Donát írta:

Upsz. Javítottam.

Szóval egyesek szerint ez az egyik halálcsoport, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek ki tudja behúzni. Szerintem Yeagernek nem nagyon van esélye, de a többiek mind eséllyel pályáznak a győzelemre. Lássuk, hogy látják a szavazók!

A képen is Bridgers van. :) Na mindegy, ettől nem dől össze a világ.

 

Azt hittem többet kell gondolkoznom, de nem: Kallus! Fantasztikusan építették fel a sorozatban, és ami lett belőle a végére....bravo! :clap: Szerintem az animációs sorozatok egyik legjobb karaktere. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Úgy látom sokat segített neki a könyve.

 

Amit szégyenlek,de még nem olvastam el viszont a polcon fent van úgy látom tényleg eljött az idő főleg,hogy pont ma fejeztem be Soloék előzmény kalandját :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én Kananre szavaztam. Yeageren nem is gondolkodtam, annak ellenére, hogy a kedvenc karakterem a Resistance-ból, de a többiek mellett esélye sincsen.

Kallus valóban remek ívet vitt be, bár az nem tetszett, hogy a végén tisztára mosták a lelkiismeretét - még ha ez egy mesébe illik is, érdekesebb lenne a sztorija, ha bűnös maradt volna.

Pont ez a helyzet Ventress-szel, akit a TCW egyik legerősebb szereplőjének tartok. Nagyszerű, ahogy mezei Sith fogdmegből egy tragikus hős lett, és őt nem is mosták tisztára, de éppen ezért válik sokkal érdekesebb karakterré, mint Kallus. Ventress remek példája annak, hogy nem minden a tehetség, jó helyre is kell születni, és egy jó emberből is lehet rossz, de még neki sem volt késő. Majdnem meglelte a helyét a Galaxisban, majdnem élhetett "rendes" életet, de a körülmények nem úgy alakultak. Rá szavaznék, ha nem lenne a listán egy bizonyos másik szereplő.

Ezra számomra szintén erős karakter, önző utcai sshancból remek Jedi lett, és ha más, jobb világba született volna, szerintem az egyik legnagyobb Jedi lovag lett volna. De hát a Birodalomba született, a padawan rangon így ő sem juthatott túl, és végül el is kellett tűnnie. A története még folytatódhat, így talán majd a jövőben lesz olyan idő, amikor már rá szavazok.

De addig is Kanan Jarrusra tettem a voksomat. Az ő történetét nagyon szeretem, főleg azért, mert míg a korábban látott túlélő Jedik a Jedik útján maradtak, addig Jarrus úgy tűnik, még az Erőről is lemondott. Innen, ebből a laza cowboy állapotból kellett visszatérnie a Jedik ösvényére, hogy végül meghozza ugyanazt at áldozatot, amit a mestere hozott meg érte. Egy űrvagányból szép lassan Jedi lovag, majd Jedi mester válik, aki oly mértékben az Erő követője, hogy nem akadályozza még a vakság sem. Remek Jedit farag Ezrából is, segítségével megalakulhat a Lázadók Szövetsége, és bár ilyen jelentős események résztvevője, sokszor alakítója, mégis, megmarad a háttérben. Nem lesz hadvezér, tábornok vagy parancsnok, a vége felé már a Lázadók eligazításain sem vesz részt, inkább csak elkíséri barátait és megvédi őket. Hiszen a Jedi lovagok a béke őrei, nem katonák.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Eddig ez volt a legnehezebb. Mindannyian nagyszerű szereplők. Ezrát sose kedveltem különösebben, így ő nálam kiesett, annak ellenére, hogy ő is végigjárta a maga útját. Yeager egyelőre még nem bontakozott ki, de megjegyzem, csak az első évadot láttam eddig. Maradt Kallus, Kanan és Ventress.

 

Kallus volt az egyik kedvencem a Rebels-ben: továbbra is az egyik legerősebb momentumnak tartom, amikor a Zebbel való kényszerű remeteség után visszatér a csillagrombolóra és elkezd kételkedni addigi életén, tevékenységén. Sajnos az átállása után a készítők rendesen a háttérbe szorították, így ez az új Kallus már nem tudott kibontakozni. Végül, ezért nem rá szavaztam. Ventress amennyire utálatos és egysíkú karakter volt számomra a képregényekben ill. a Tartakowsky-féle sorozatban, annyira sikerült velem megkedveltetnie a TCW-nek, amely egy igazi, többrétegű, tragikus sorsú SW karaktert faragott belőle. A Sötét Tanítványban zseniális, ahogy az ő története zárul. De, mégis, Kanan még hozzá képest is hatalmas fejlődésen ment keresztül, a kezdetben nemtörődöm, kalandor hevületű ex-Jedi-ből a legnagyobb tanítók egyikévé változott és ilyen szép nemes önfeláldozó halált azóta sem láttam animációs sorozatban. Így, végül, rá szavaztam. Ez egy igazi halálcsoport, nagyon jó válogatás.

Szerkesztve: - Nute Gunray
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.