Ugrás a kommentre

General Hux vs. Jango Fett (KIEMELT SELEJTEZŐ)


Donát

Kiemelt Selejtező #3  

29 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

  • Donát megnyitotta a topikot
  • Donát kiemelte a topikot

Hux-nak a 7-ben és a 8-ban is voltak jobb pillanatai, nyilván tagadhatatlanul a legerősebb a beszéde volt. Az a mai napig hátborzongató. Csak sajnos a 8 elején elővezetett bohóckodása igencsak sokat elvesz a karakterből. Jangonak ezzel szemben nem volt nekem ennyire kiugró jelenete, viszont konstans hozta, amit kellett. Ő kapja a voksom, aztán Hux még javíthat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jango - Amikor 2002-ben láttam a Klónok támadását, akkor értettem meg, hogy lehet vagánynak látni egy Fett-et. 

Hux - Az ep7-es beszédét imádom, az ep8-as szerepe sajnos már nem hozta ezt, így Jango nem csak a klónjaira lehet büszke, hanem a szavazataira is. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, éles kontraszt van az Ep7-es és az EP8-as Hux között. A karakter elmozdulása az utóbbi felé nekem se tetszett, de egyelőre nem romlott le annyira, hogy ne rá tegyem a voksom. Jango számomra szürke és unalmas, van egy jó mozdulata, amikor lelövi a béna Jedi mestert, Coleman Trebort, máskülönben sótlan.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Jango számomra szürke és unalmas, van egy jó mozdulata, amikor lelövi a béna Jedi mestert, Coleman Trebort, máskülönben sótlan

Obi ellen a szó- és a valódi párbaja is nagyon vagány. Pont ma láttam. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hux: A TFA-ban remekül működött, és a Kylo-való rivalizálása tetszett még nagyon, meg nyilván a beszédje. TLJ-ben: Egy totál más karakter lett, számomra negatív értelembe, de azért volt két jó jelente, mindkettő Kylo-val történt.

Jango: Ő egy, Badass karakter.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jango. Aki még "nagy" Bobát is verné nálam. Az ő arcával futott a Klónok támadása, mely a kedvenc sw váró időszakom és az ő arcával futottak a klónok is. Húzza csak be ezt a kört.

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jango jóval többet tett le az asztalra a filmekben mint Boba. Obi-Wannal a közös jelenete, amikor Kaminon beszélgetnek egyértelműen a film egyik csúcspontja. De így is inkább az egynek elmegy kategória nálam. A legutóbbi maraton során Nutehoz hasonlóan én is kicsit szürkének éreztem. Nyilván nem segit rajta hogy nagy badass létére túl sok érdemi dolgot nem tud elérni és fél filmmel a debütálása után levágják. Huxot viszont csipem. Önmagában az ep.7-es beszéde a Starkilleren jobb mint bármi amit Jango csinált.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem bejön Hux kicsit groteszk figurája, az őt játszó színészt is kedvelem, míg Jango minden Ep2-ben nyújtott érdeme mellett is közömbös (pedig ott volt pár jó pillanata), a Boba-kultuszt meg sosem értettem (a TCW kicsit közelebb tudta hozni őt, de még így se vagyok oda tőle), így Hux-ra voksoltam.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Erre is aludnom kell, mert mindkét karaktert csípem. Jango Fett anno nagy kedvencem volt az ep2-ben és máig bírom. Hogy mennyire király, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a "Nagy Boba Fett" is csak az ő másolata. :evil: Viccet félretéve, azért mégis csak felmosta Obi-Wannal a padlót, laza menősséggel puffantotta le a Jedi Tanács egyik tagját, egyetlen lövéssel leterítette a reeket, és egy Mace Windu kellett ahhoz, hogy a másvilágra kerüljön. Ja, és ő minden klón apukája, ami nem kis fegyvertény. Hol lenne az a bizonyos Rex nélküle. :) 

Huxnak remek és erős jelenléte volt az ep7-ben, és szerintem az ep8-ban sem vitték el rossz irányba. Tény, iszonyú balfütyi volt a film elején, de ez nem a karakter megmásítása, éppen csak új helyzetbe helyezése. Az ep7-ben egy biztonságos bázison volt, de amikor egy osztagnyi X-szárnyú jelent meg a küszöbön, már nem remekelt, kilőtték alóla az állomást. Beszédeket jókat tart, de parancsnokank az ep7-ben is gyér volt. Viszont az ep8-ban is ért el eredményeket, a rivalizálása Kylóval is nagyszerű - amikor kész lenne lelőni az eszméletlen Rent, az valami hatalmas - és a végén is ő az, aki Kylóval ellentétben képes célirányosan gondolkodni. Szóval én az ep7-8-ban is csípem.

Úgyhogy egyelőre nem szavazok, még meditálok rajta.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, pb69 írta:

Hux-nak a 7-ben és a 8-ban is voltak jobb pillanatai, nyilván tagadhatatlanul a legerősebb a beszéde volt. Az a mai napig hátborzongató. Csak sajnos a 8 elején elővezetett bohóckodása igencsak sokat elvesz a karakterből. 

A bohóckodás az SW része, látom ezzel több karakternél is bajod van ami persze nem baj, csak szemet szúrt. ;) 

 

Hux nagy kedvencem az ST-ben és pont azért amiért Pildinek is. Nem az a tipikus gonosz karakter, van benne egy adag önirónia is a készítők részéről. Persze csak egészséges mértékben. Nekem ez nagyon bejön. :D 

 

Jango kiváló karakter, aki olyan alapvető dolgok kulcsfigurája mint a köztársasági klón hadsereg vagy éppen a kultikus Boba Fett. Az EPII-ben kiváló teljesítményt nyújtott egészen a végéig, amikor sajnos Windu lefejezte. A Kaminon lévő párbaja az EPII legjobb akció jelenete. 

 

Nehéz a választás mert mindkettő jó és kedvenc karakter. Még meditálok rajta egy kicsit.

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tényleg szoros meccs. :o

 

Viszont ezen nem sokat gondolkoztam. Hux számomra baromi ellenszenves, gyakorlatilag minden negatív jelzőt fel tudnék sorolni rá. Mint karakter sem fogott meg, szerintem számos érdekesebb alak van nála. A Starkilleres beszéde nem rossz (bár ahogy habzó szájjal készül a tömeggyilkosságra, az inkább ijesztő), de más maradandót nem tudnék felhozni vele kapcsolatban.

Jango a PT "Bobája", aki tisztább képet adott arról, milyen egy badass fejvadász. Helyt állt Obi-Wan ellen, megölt egy reeket és egy Jedi-mestert. Bobának nem sok hasonló momentuma volt az OT-ben. A klónok mintaegyedeként a galaktikus eseményekre is komoly hatása volt. Nyilván nem egy jó ember, de szerintem nem hazudott, amikor azt mondta, hogy "csak boldogulni próbál a maga módján". Gyerekvállalása, majd Bobáról való gondoskodása is arra utal, hogy van egyfajta morális értékrendje, amit Huxnál (aki a saját apját is megölte) nem tudnék elmondani. A lényeg, hogy számomra jobb karakter, mint Hugs. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért, belegondolva, a Köztársasági Nagy Hadsereg klón katonáinak mintaegyede és az Első Rend hadseregének legfontosabb megalkotója verseng itt egymással. Ugyanannak a haderőnek a kezdete és a vége, a birodalmi hadseregének prototípusának és a továbbfejlesztett változatának a "megteremtői".

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A bohóckodás az SW része, látom ezzel több karakternél is bajod van ami persze nem baj, csak szemet szúrt. ;) 

Persze, de egyrészt a megfelelő szinten, másrészt pedig ott, ahol annak helye van. ;)

Véleményem szerint az Ep.8 elején sem in-, sem pedig out-universe nem volt ennek helye. Ez a tökéletes példája annak, amikor egy kis könnyed olcsó és gagyi szórakoztatásért beáldoznak egy karaktert, és komplett idiótát csinálnak belőle. Ezek után ez az ember tökéletesen komolyan vehetetlen. Ilyeneket eddig leginkább a különféle katonai droidokkal húztak meg a SW-ban.Meg persze talán Jar Jarral és Boba halálával. Egyik se a széria büszkesége. Amúgy meg ezen a vásári mutatványon elég sokat bukott az ER, szóval bohóckodásnak kicsit erős volt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.