Ugrás a kommentre

CSOPORT SELEJTEZŐ 3 (C-3PO, BB-8, K-2SO, L3-37)


Donát

Csoport Selejtező #3  

29 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

  • Donát megnyitotta a topikot
  • Donát kiemelte a topikot

Na ez egy kemény csoport. Nálam igazából L3-37 nem rúghat labdába, úgyhogy a másik 3 közül kellene eldönteni, hogy ki tett eleget a győzelemért. Mindenki mellett szól valami:

 

C-3PO: minden részben ott volt, rengeteg jelenettel, kvázi "legenda".

BB-8: rendkívül aranyos, szerethető, hűséges kis droid

K-2SO: fantasztikus humorral megáldott, hősi "halált" halt droid, a Rogue One egyik üde színfoltja volt.

 

Hát csak annyit tudok mondani, hogy...

 

the future wisdom GIF by Star Wars

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nálam ez egyértelmű. 3PO nekem az OT és immáron a ST Jar Jarja. BB8 jópofa, de ezen kívül semmi értéket nem látok benne, aranyos kis droid, de ennyi. L3 már karakter, voltak is nagyon jó pillanatai, de ez a droidjogi harcos vonal, főképp ilyen szájbarágósan már inkább sok volt. K2 meg amúgy is nagy kedvenc, ő számomra vicces és szórakoztató tudott lenni úgy, hogy nem volt idegesítő és pojáca. A búcsúja pedig végleg feltette az i-re a pontot.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3PO - Gyerekként sosem szerettem a folyamatos rinyálását, most már tolerálom, de nem igazán kedvelem. A dizájn viszont fantasztikus, a '70-es évek minden bája benne van. :)

K2 - Nagyon vicces, de az eddigi szerepe kevés volt a szavazatomhoz,

L3 - Na itt jön egy vallomás részemről, egyszerűen ki nem állhatom. A legjobban utált filmes SW karakter számomra. Fogalmam sincs, hogy lehet az, hogy Jar Jart és Roset bántják, őt meg alig. Gyakorlatilag minden mondata idegesít. :fuckoff:

BB-8 - A kedvenc droidom. Hatalmas találmány a kis guruló golyó, JJ. eddigi legnagyobb Star Wars-os ötlete. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egyértelműen K-2SO. Imádom a humorát, ennyi szarkazmussal betáplált droidot eddig keveset láttunk. BB-8 aranyos, de egyébként semmi extra, Thripio pedig sokszor idegesítő, az új trilógiában meg eljelentéktelenedett (legalábbis eddig). L3 számomra konkrétan néha gáz volt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

K-2SO kapja a szavazatomat. C-3PO régen nekem kedvenc volt, mostanra már inkább nyűg, meglátjuk, hogy a TROS mit kezd vele. BB-8 nagyon jó karakter, éppen csak egy kicsit marad el K-2 -tól. L3 meg nem érintett meg engemet. A droidjogi dolga valahogy nekem nem jött be.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

C-3PO: Az ewokok istene. Nálam azért esélyes, mert közeleg az Ep9, R2-val a duója ikonikus (R2 miatt leginkább).  Tervezőm Han Solo. :D Ja szóval ennyi.

BB-8: Ő TFA egyik kincse számomra, ez a jelenet nagyon üt :bb8flame:. De a TLJ-ben számomra gyengébb volt egyértelműen. 

K-2SO: Ezzel a szarkasztikus humorral számomra a RO és a droidok között is egyik kedvencem. Nagyon tetszik, még a dizájna. És többek közt, leginkább ő miatta várom a Cassian Andor sorozatot.  :)

L3-37: Semmi nem jut eszembe róla, abszolút kilóg.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

BB-8: Aranyos droid, akinek van pár jó lenete, de ma ide ez kevés lesz.

 

C-3PO: Sokszor idegesítő, de valamiért nem tudok haragudni rá. Viszont szavazatot nem kap tőlem. 

 

L3-37: Who? :?

 

K-2SO: Kedvenc RO karakterem, és a kedvenc droidom az SW kánonban. Szóval a szavazatomat ő kapja. :)  

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

C3PO kis túlzással a 4-5-6 rész Jar Jar-ja. Nálam mindig is volt inkább egy kiegészítő elem, mintsem pl. Chewie. Mindig jól elvoltam vele ugyan, de sose volt a kedvenc robotom. Így vagyok L3-vel. Jó, jó de nekem még mindig fura a Lando-val "szövődött" kapcsolata. :para: Jó pont, hogy benne van a Falconban. R2 és BB-8 már sokkal inkább favoritok nálam, de  mégis a pálmát K2 viszi el. Nagyon jó szövegei vannak, és ahogy Bomarr is írta, a "halála" bármely szerves lénynek dicsőségére szolgálna. Már alig várom, hogy visszatérjen a Cassianban. 

 

1 órával ezelőtt, Donát írta:

Na ez egy kemény csoport.

Mégse lett annyira kemény. :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Na, ezen nem kell vaccilálnom. C-3PO-ra akkor sem szavaznék, ha az egyetlen droid lenne az egész SW-ben. Az ep6-ot leszámítva az a feladata, hogy A) elmondja, amit R2 mond vagy B) kommentálja az eseményeket, amiket mi is látunk. És emellett még idegesítő is. Na jó, a trailerben elejtett szövege azért kicsit megemelte az ázsióját, de hát az ep9-et még nem láttam, a trailer meg most nem számít. De, ha megpistul az ep9-ben, akkor esélyes, hogy legközelebb rá voksolok.

L3 érdekes karakter, de valahogy nem nőtt a szívemhez, túl keveset szerepelt. K-2 pedig még a halálára is rávetette árnyékát.

BB-8 cuki, oszt jónapot. A kivitelezése nagyon ötletes és én is emelem kalapom előtte, de igazából nincs jelentős szerepe, vagy R2 pótlékként működik, vagy humorforrásként. Mindkettőben bírom, de ez sajnos nem elég, hogy...

Lenyomja K-2SO-t. A halála, a megnyilvánulása, minden nagyon egyben van ennél a droidnál. Szóval ő kapja a voksomat. Valószínű R2 az egyetlen olyan droid, akivel szemben nálam veszítene.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Örülök, hogy ennyien bírjuk K-2SO-t :D

 

3PO nekem az idegesítő kategória. Tud jópofa is lenni, de ha valaki fröcsög Jar Jar-ra a TPM miatt, általában a protokolldroidot hozom fel ellenpéldaként. 

 

BB-8 cuki kis gömböc, a gyerekek kedvence, de túl sokat nem tudott felmutatni számomra.

 

L3 őszintén szólva kb semennyire nem maradt meg bennem, valszeg (szégyen-nem szégyen) azért, mert csak egyszer láttam a Solo-t. Érik egy újranézés :D

 

Ezt anno mondtam is, de nem gondoltam volna sose, hogy lesz olyan droid HK-47 után, akit annyira megkedvelek, mint K-2SO-t. (R2 mondjuk közelít). Persze ő abszolút pozitív karakter az előzővel ellentétben, de nem is ez a lényeg, hanem nekem nagyon tetszik, mikor egy droidnak komplex karaktert, érdekes személyiséget adnak. Sokszor emberiebbek, mint az emberi karakterek, kis túlzással, persze. 

 

Szóval nálam is ment K-2SO-ra a szavazat :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nálam ez nem volt annyira egyértelmű, sőt... :) 

C-3PO és L3-37 aránylag gyorsan fennakadtak a szitán. Bár egyikükkel sincs komolyabb gondom. Előbbi ikonikusságát nem vonom kétségbe, de hiába van velünk a kezdetek kezdete óta, számomra akkor is inkább frusztráló (bár nem túl zavaró mértékben), mint jópofa vagy szerethető. L3 nem sok mindent mozgat meg bennem, nekem elég közömbös forma. Pedig szépen építették az ő karakterét is, de a további két droid ellen ez nálam kevés.

K-2SO és BB-8 között gondolkoztam. K2 érdemeit már szépen összeszedtétek fentebb. Én is gyorsan megkedveltem a szarkasztikus humorát és a teljes mértékben kedvelhető, emberi jellemét. A halála simán kiváltja azt a hatást, mintha egy hús-vér főszereplő maradt volna ott.  

Érdekes, de BB-8-et én többnek látom egy szimpla "cuki kisgömböcnél". :D Az ST egyik legjobb vívmánya és jelképe, aki gyorsan megkedveltette magát velem. Annak ellenére, hogy a szavazás többi résztvevőjével szemben csak gesztusokkal és csipogással képes kifejezni magát, elég tiszta képet kaphatunk az ő jelleméről is. Segítőkész, bátor, hűséges társ, aki számos alkalommal mentette meg hőseink életét. Emellett cuki, jópofa, remekül színesíti az SW droidjainak palettáját.

 

Igazából, még most sem vagyok teljesen biztos, K-2SO és BB-8 egyaránt megérdemelné a szavazatomat, mivel más-más okokból, de mindkettejüket kedvelem és jó karakternek tartom. K2 szerintem nélkülem is győzni fog, úgyhogy legyen "Gömbi". :bb8flame:

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.