Ugrás a kommentre

Chapter 3: The Sin


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

3. fejezet - The Sin / A bűn

 

epguidem03.jpg

 

Írta: Jon Favreau

Rendezte: Deborah Chow

 

Helyszín: Nevarro   

 

Szereplők:

Din Djarin - Pedro Pascal

Grogu

Greef Karga - Carl Weathers

"Kliens" - Werner Herzog

Fegyverkovács - Emily Swallow

Dr. Penn Pershing - Omid Abtahi

Paz Vizla - Tait Fletcher (Jon Favreau)

Saucer Head

Auromae Isalo

Chussido

 

Történet

Mando minden ellenérzése ellenére leszállítja "zsákmányát" a Birodalom maradványait képviselő Kliensnek, majd visszatér a nevarrói enklávéra, hogy új páncélt kovácsoljanak neki. Lelkiismerete azonban nem hagyja nyugodni.

 

Érdekességek

- A Fegyverkovács végső sisak és páncéltervét Brian Matyas koncepciós művész készítette, egyensúlyt teremtve a formális mandalori páncél és a gyakorlatias kovács látványelemek között. A gyöngybagolyéhoz hasonló szemformájú mandalori sisakok először a Star Wars: A klónok háborúja sorozat 2012-es "A Friend In Need/Barát a bajban" c. részében tűntek fel. 
- Nevarrót, a mandaloriak menedékének vulkanikus otthonát a Hawaii Nagy Szigetén lévő Kailua Kona lávafolyói és az Olaszországban található Pompeii ősi, római romjai inspirálták. A Lucasfilm művészeti részlege szintén tett utalásokat Észak-Afrika és a Közel-Kelet építészetére és színekben gazdag piacaira, melyek a Star Wars: Galaxy's Edge-ben szereplő Batuu piacait is befolyásolták látvány terén.
- Brian Matyas koncepciós művészt a brutalista építészet és az Art Deco formái, valamint a Német Expresszionista mozgalom ihlették a mandalori nehézgyalogos, Paz Vizsla sisakjánál. A Gatling-típusú sugárágyú, melyet Paz Vizsla hord tisztelgés az M56-os Smartgun előtt James Cameron tudományos-fantasztikus filmjéből, A bolygó neve: Halálból.
- A Doktor Pershing birodalmi tudós egyenruhájának jobb vállán látható szimbólum ugyanaz az embléma, melyet a kaminói klónkatonákon is láthattunk a 2002-es Star Wars: A klónok támadásában. Maga az egyenruha hasonlatos ahhoz, mint amilyet Galen Erso és a Halálcsillagon dolgozó tudóstársai hordtak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben.
- Felismeritek ezt a tárolót? A kellék azon a darabon alapszik, melyet Willrow Hood tartott magánál Felhőváros kiürítésekor a Star Wars: A Birodalom visszavágban.

 

Concept Art galéria

View post on imgur.com

 

 

Pár kitétel.

 

1. A felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egy igazán akciódús rész volt, nem gondoltam volna, hogy már most így felpörögnek az események :) Baby Yodával kapcsolatban ezúttal nem volt új fejlemény. Az, hogy az orvos és Werner Herzog karaktere életben maradt, arra enged következtetni, hogy találkozunk még velük.

A párbeszédük nagyon érdekes volt. Az Ügyfél meg akarja ölni a gyereket, Dr. Pershing viszont azt mondja, hogy "He has explicitly ordered us to bring it back alive". Tehát biztosan van egy férfi feljebbvalójuk, akinek élve kell a kicsi... Palpatine?

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

18 perccel korábban, Yoda József írta:

Egy igazán akciódús rész volt, nem gondoltam volna, hogy már most így felpörögnek az események :) Baby Yodával kapcsolatban ezúttal nem volt új fejlemény. Az, hogy az orvos és Werner Herzog karaktere életben maradt, arra enged következtetni, hogy találkozunk még velük.

A párbeszédük nagyon érdekes volt. Az Ügyfél meg akarja ölni a gyereket, Dr. Pershing viszont azt mondja, hogy "He has explicitly ordered us to bring it back alive". Tehát biztosan van egy férfi feljebbvalójuk, akinek élve kell a kicsi... Palpatine?

 

 

Esetleg Giancarlo Esposito karaktere? Őt a trailerekbe is láthattuk, volt egy maroknyi halálosztagos mellette szóval nem lesz piskóta :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát nem nagyon tudok mit mondani. Ez valami elképesztően jó volt. Mando egy állat! :D

És hát amikor a végén megjelennek a társai, hát ott leesett az állam, libabőrös lettem és csak néztem. Nagyon adta.

Megérte a mai részre is várni. Alig várom, hogy este újranézhessem. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Abszolút felülmúlta mindkét előző részt, annyira jó volt!

A kis bébi még cukibb volt, mint eddig, de annyira, hogy azt azért lehetett sejteni, hogy a Mando se fogja ott hagyni, hogy kísérletezzenek rajta. És hát persze, hogy nem. :) Csak előbb okosan felvette érte a jutalmat.  :D

Csatlakozom kudarhoz, a vége fenomenális volt! Ilyen egy igazi mandalori, a társaival együtt! Klassz volt, hogy ugyan korábban volt köztük némi feszültség, de amikor bajba került, mindenki egyként ment neki segíteni. :)

Az is annyira aranyos volt, ahogy végül odaadta a picinek a kapcsoló lecsavarható gombját. Mint egy igazi apuka. :) Ezentúl vajon ketten róják a fejvadászok rögös útját?

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mando páncélja ugyan beskarból van, de a szíve arany. :D Na jó, ilyen cukimuki gremlit én sem hagytam volna hátra a gonosz birodalmi bácsiknak. :) Ütős rész volt, az fix. Volt itt minden, ami szemnek és szájnak ingere, különösen combos volt az a benga mandi. Azért az ő páncélja szerintem felemésztett egy komplett beskár bányát.

Ez a Great Purge egyre sürűbben jön elő, kíváncsi vagyok, mi lehetett. Szerintem valami nem sokkal a klón háborúk után. Talán a birodalmi megszállás a Mandalore-on? Vagy valami utána? Szerintem semmiképpen sem a Rebelsben történtek után, mert az alig öt évre van innen, márpedig úgy vettem ki, hogy a a Great Purge és a foundlingek között valami összefüggés lehet. :hmm: Talán a klón háborúk során/után történt valami nagy mészárlás, ami miatt a mandik kénytelenek a népükön kívüli árvákat maguk közé fogadni és felnevelni? Érdekes ez a szál mindenképpen. De az látszik, hogy minden széthúzás ellenére van összetartás.

Tetszett Mando megújulása, csak megkapta a fényes páncélját, bár jele még mindig nincs. Az is tetszett, hogy ő is szerezni akar egy jetpackot. Na igen, az hiányzik a repertoárjából, mint ahogy Sabine-nak is hiányzott egy jó darabig.

A B2 szuper harci droidok meg milyen fenyegetőek voltak a flashbackben? Csak néhány pillanatra tűntek fel, de szerintem hatásosabb volt így, mint az ep2-3-ban. A vörösen világító szemük, ahogy a gyerek fölé tornyosul, nagyon baba volt.

Meg észrevettem, hogy már az első részben is látott Quadjumpernek ugyanolyan a színe, mint annak, amelyket az ep7-ben szétlőtték. Arról meg tudni, hogy Zuviónak is van Quadjumpere, aki a Chapter 1-ben ott volt a kocsmában, és az ep7-ben is ott van Niimában (egy pillanatra látszik az ep7-ben). Lehet, hogy a Chapter 1-ben és az itt is látott Quadjumper, ami 25 év múlva olyan tragikus véget ér a Jakkún?

Chussido meg jól meghalt, Enfys Nest biztos nem lenne rá büszke, amiért egy gyereket akart visszavinni a Birodalomnak. Azért ez fura egy egykori lázadótól. De, ha jól láttam, Auromae Iselo is ott volt, azt viszont nem tudom, hogy ő megúszta-e. Az meg mekkora, hogy Greef azt a Saucer Headet zavarta el, akivel két évtizeddel együtt Han együtt sabbaccozott a Vandoron. Jól összegyűltek egy helyre a Solo szereplői. :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

14 perccel korábban, kudar írta:

Amúgy nem tudom hogy volt e róla szó az előző topicokban, de nem lehetséges, hogy a kisfiú Mandót, a klón háborúk alatt Yoda mentette meg és azért kötődik a kis Yodához? Vagy ez nem lehetséges?

Jason Ward (MSW) úgy tudja, hogy (lehetséges spoiler következik, ha nem akarod lelőni, NE nyisd meg)

 

Spoiler

A gyerek Mando-t Obi-Wan találja majd meg, akit Ewan McGregor alakít majd ebben a sorozatban is :D
Néhány napja a főtopikba is beírtam ezt, hát ezután a rész után majdnem biztos vagyok benne, hogy Wardnak igaza van... Abban legalábbis mindenképp, hogy egy Jedi menti meg a gyereket)

 

 

16 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ez a Great Purge egyre sürűbben jön elő, kíváncsi vagyok, mi lehetett.

Ezt jó, hogy megemlítetted, én kifelejtettem. Ezidáig azt hittem, hogy a Great Purge a 66-os parancsra és a Jedik levadászására vonatkozik (a régi BF2-ben is így hívták), viszont most már úgy néz ki, hogy nem, sokkal inkább a Mandalore-i történelemhez kötődik.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Erről a részrők csak annyit, hogy az eddigi legjobb volt!:rock: Szinte minden pillanatát imádtam, amikor a Mando lradta a gyereket a birodalomnak, a páncélkovácsolást az enklávét. Ahogy visszaszerezte a gyereket, és aztán a kantinban elkezdtek bekapcsolni a jeladók. Minden tökéletes volt benne. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez a rész is nagyszerű volt. Most indulnak be igazán a dolgok. Szép az új mando páncél. De naná hogy nem hagyta ott a gyereket náluk. Amúgy megfigyeltétek hogy a beskar egy fagyigépben volt tárolva? :D
Tetszettek a klón háborús flashback-ek. Gondolom a B2-est majd egy klón fogja headshot-olni. De jobban tetszene ha egy fénykard félbeszakítaná a tevékenységét. :D
Az igazi sztori csak most kezdődik!
Egyébként nem lehet hogy ez a bolygó a Sullust? Az űrből nézve hasonlít a felszíne rá.
latest?cb=20151106041909
76760031_449290432443563_719791173833379

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

10 perccel korábban, gafz írta:

Következő tipp: a kis Yoda-ból midichlorianokat akarták kivonni.

 

A fejezet nézése közben ezen én is morfondíroztam egy kicsit.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

A B2 szuper harci droidok meg milyen fenyegetőek voltak a flashbackben? Csak néhány pillanatra tűntek fel, de szerintem hatásosabb volt így, mint az ep2-3-ban. A vörösen világító szemük, ahogy a gyerek fölé tornyosul, nagyon baba volt.

Abszolút! Bár nekem ez volt az érzésem az egész csata jelenetre. Jobban átadta a háborús hangulatot, mint az ep2-3. Számomra ezt csak a Solo mimbai háborús jelenete előzi.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Engem most, ennél a résznél elkapott egy nagy katarzis hullám. Amikor a többi Mando szinre lépett nálam elfogyott a levegő, annyira felemelő érzés volt. Ez a karakter ábrázolás meg hihetetlen Pedro részéről, úgy látszik a maszkos karaktereket játszó színészek castingolása a SW-ban, mind telitalálat. Ő is egy remek példája a csak a hanggal és gesztusokkal operáló kiválló színészi teljesítménynek. A zene nálam egyre fülbemászóbb. Jon Favreau egy zseni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Ezt jó, hogy megemlítetted, én kifelejtettem. Ezidáig azt hittem, hogy a Great Purge a 66-os parancsra és a Jedik levadászására vonatkozik (a régi BF2-ben is így hívták), viszont most már úgy néz ki, hogy nem, sokkal inkább a Mandalore-i történelemhez kötődik.

Az a "The Great Jedi Purge" vagy rövidebben "Jedi Purge".

 

Ez a rész is kb. 30 perces volt?

Szerkesztve: - HeirToGrievous
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

6 perccel korábban, HeirToGrievous írta:

Az a "The Great Jedi Purge" vagy rövidebben "Jedi Purge".

 

Ez a rész is kb. 30 perces volt?

30 perc volt a tömény tartalom. plusz kb 7 perc a credits stb...

 

Na megnéztem még1x és még jobban ütött. Ez a rész baromi jó. Hogy egyre többet mutat Mando múltjából vagy ahogy látszik maszkon keresztül is, hogy elérzékenyül, amikor meglátja, hogy a karon nincs rajta a kis golyó. Igazi apuka lesz belőle. Kíváncsi vagyok mire fogunk itt kilyukadni a végén.

De hát azt már korábban is írtam és most is, hogy amikor a végén megjelennek Mando társai az valami eszméletlen. Ezt a sorozatot eltudnám nézni még nagyon sokáig, ahogy megy bolygóról bolygóra és csinálja a küldiket. :D

Ja és Mando hivatalosan is elmehetne egy életveszélyes svájci bicskának. Ennek a páncéljában minden IS van. :D

  • Nagyon tetszik 2
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 2
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez volt Deborah Chaw bemutatkozó epizódja. Az Obi-wan sorozat miatt nagyon is kíváncsi voltam, hogy a rendező milyen munkát végzett. És hát... nem találok szavakat! A legjobb részt kaptuk eddig. :o A végén csak fogtam a fejemet, hogy mi a fa...gylaltos kehely? :D

 

Az eleje érdekesen indult: a főhős leszállította a gyereket! Itt azért volt bennem egy olyan érzés, hogy az átvétel után rögtön kiszabadítja a gyereket, de mégsem, inkább lelépett a beskarral. És micsoda páncélt csináltatott magának. Füttyentenem kellett, annyira szép volt. :) A Great Purge szerintem is egy olyan esemény lehetett, amely a klónháborúk után történhetett. Eltudom képzelni, hogy a Mandalore ostroma után - miután Maul is eltűnik valahogy a képből - a Birodalommá avanzsálódott Köztársaság elkezdte kiírtani a mandikat - márpersze akik ellenálltak a nagyhatalomnak. Gar Saxon szövetségesei meg szépen hatalmat szereztek. Az ellnállók meg mehettek beskar nélkül a csatornákba. És ezzel együtt valahogyan jöttek az árvák is.

Innen nézve nagyon érdekes a mandi múltja. Szegényt elszakították a családjától. A háború nem kegyelmezett senkinek. Apropó háború: a harci droidok nagyon félelmetesek voltak. A PT -ben nem éreztem ennyire fenyegetőnek őket, és még a TCW is inkább a vicces énjükre ment rá - 1-2 esettől eltekintve. Érdekes, hogy ki fogja megmenteni a főhőst. Egy jedi, ebben biztos vagyok.

És ha már főhős: a gyerek megmentésével valszeg végleg lőttek annak, hogy a fejvadász céhbe továbbra is operáljon. Saját utat kell kijárnia magának mostantól.

A kliens és a doktor közti beszélgetés nagyon érdekes volt. A feljebbvaló valószínűleg az előzetesekben is látott hadúr lesz. Na már most, a doki miatt volt a gyerek életben? A kliens pedig már nem tudta garantálni a biztonságát a dokinak. Érdekes szál lesz ez még, mindketten életben vannak... még.

 

A végén lévő harc nagyon fainra sikeredett. Már a kimenekítés is briliáns volt - azok a minirakéták vagy mik szép műsort rendeztek - de az utcán lévő harc mindent vitt. Már az is jól nézett ki, amikor a Mandi a siklóban harcolt a fejvadász céh embereivel. A csapdába eséskor már arra gondoltam, hogy a gyerek újra használni fogja az erejét és megállítja a lövedékeket, vagy éppen újra lebegtetni fog. Nos, nem ez történt. De nem ám! Jöttek a mandi társai. Micsoda jelenet volt az. A nagydarab mandi szépen irtotta az ellent. És igen, a főhősünknek tényleg már csak egy jetpack hiányzik.

 

Innentől kezdve izgalmas vizekre fogunk utazni. Már előre várom, hogy mit hoz a jövő hősünk és a kis zöld barátunk számára. Az biztos, hogy már-már apai státuszba került a Mandalori. De vajion mi történik ezek után? Látszólag a fejvadász céh és a Birodalom maradéka is a főhős után fog loholni. Érdekes részeknek nézünk elébe. :)

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Zseniális volt! :o:clap:

Naiv vagyok, mert végig ott motoszkált bennem a gondolat, hogy vajon most tényleg annyira lezüllünk ezzel a sorozattal, hogy Mando ott hagyja a bébit a Birodalomnál, de nem. Lenyúlta a jutalmat, majd visszament a gyerekért. Az, ahogy bekapcsoltak a jeladók, nagyon John Wick-es volt. :D  Külön kiemelném, mennyire átjött a karakter vacillálása sisakkal együtt is, mikor ült a gépben és gondolkodott, hogy mi legyen. Nem láttuk az arcát, de mégis láttuk magunk előtt mindannyian, hogy mi suhan át az agyán épp. Le a kalappal.

 

A bébi szokás szerint bébi volt csak ezúttal keveset láttunk belőle. Ez a rész most főként az akcióról szólt - egyébként azt hittem, hogy a bébi fogja elintézni a támadókat, de most nem érezte úgy, hogy be kéne avatkoznia. Külön kiemelném a fejvadászok főnökét, akinél nagyon jól vezették fel, hogy miképp éli túl a lövést. Nem holmi "golyóálló mellény" volt rajta, hanem a Beskar, amit előtte már belebegtetett, mint a sikeres megbízásért a jutalom. Nyilván neki is nagyon égő a szitu, hogy akiért személyesen kezeskedett, így felrúgja a szabályokat...

 

Mando visszaemlékezése megint nagyszerű volt. Ahogy Dzséjt is kiemelte, a Super Battle Droidok nagyon fenyegetőek voltak, és 14 év után végre ismét a vásznon. :) (Az animált verzió nem számít :P). A droid gunship és a s.b.droidok külön simogatták a prequeles lelkem. Kíváncsi vagyok, hogy menekül meg a visszaemlékezésben Mando.

 

A mando felszerelése kapcsán: egyfelől nagyszerűen néz ki az új páncélban. Másfelől, egyre durvább a fegyvere. Nemcsak, hogy közelharcban is használható, plusz dezintegrálni tud célpontokat, de még kihallgatni is lehet vele. Vagy ha nem azzal, akkor a sisakjába épített cuccokkal látott át a falon és hallotta a célpontokat? Elég durva volt. Amikor megjegyezte a fejvadászok főnöke, hogy milyen durva fegyver, azt hittem, ez lesz a zálog. Ha odaadja a fegyvert, elengedik.

 

A végén, amikor megérkeztek a társak, az pedig méltó megkoronázása volt az epizódnak. A Jet Packre meg nem csoda, hogy vágyik a főhős, ki ne vágyna. :D

 

4 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Mando páncélja ugyan beskarból van, de a szíve arany. :D Na jó, ilyen cukimuki gremlit én sem hagytam volna hátra a gonosz birodalmi bácsiknak. :) Ütős rész volt, az fix. Volt itt minden, ami szemnek és szájnak ingere, különösen combos volt az a benga mandi. Azért az ő páncélja szerintem felemésztett egy komplett beskár bányát.

Engem a Power kapitányból Tankra emlékeztetett a fickó. :)

1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Nekem is ez jutott eszembe. Mi másért tanulmányoznák Yoda Jr.-t? :hmm:

Még arra tudok gondolni, hogy nem az Erő, hanem a hosszú élet titkát keresik, és ilyen szempontból is különleges a bébi anatómiája. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 perccel korábban, Dei írta:

Számomra ez a rész egy kisebb fajta csalódás.

Megemlítik a Twi'lek gyógyfürdőket, de nem vetünk rá egy közeli pillantás, kihagyott ziccer. 

Ezen kívül az epizód tökéletes volt. :D 

 

Azt majd az XXX-es szekcióban keresd. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

(Szétcsesz az ideg, holnap este látom csak, fiammal együtt, nem ez volt a Terv. :( csak annyit tudok-látok, hogy el vagytok ájulva, kihagytam minden spoileres részt az írásaitokból, amennyire tudtam... :facepalm: Mi az, hogy ez a legjobb epizód eddig? Az meg hogyan lehetséges? :) hmmm...  ez a 24 óra most baromi hosszú lesz, elegem van. Ráadásul a mai Scorsese Ír is elmaradt, az jövő hétre csúszott, pff) 

Szerkesztve: - Darth Porg
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ütős volt ez a harmadik rész,  +külön köszönet illeti a fordítókat a gyorsaságért. Nem gondoltam volna, hogy mire hazaérek film is + fordítás is elkészül. Így lehet ismételgetni, elemezgetni.
Mandalor Nagy Purgálás? A klónok háborúja alatt megszállták őket a droidok, volt polgárháború a keményvonalas Halál Őrség és békét akaró Mandaloriak között, majd megszállta őket a Birodalom is.
+ voltak klánok a Birodalom oldalán és a birodalom ellen. Ezek között is volt összecsapás. Tehát volt gazdagon elhalálozás. + Darth Maul miatt is fogytak a harcedzett "hagyomány őrző" Mandalor harcosok.

Yoda Junior, itt én is arra gondoltam hogy vagy a Midikloriánokat akarják kiszedni belőle, vagy a hosszú élet titkára kíváncsiak, de inkább az első, mert minél magasabb a szintje a Midikloriánoknak  annál
valószínűbb az erőérzékenység, lehet valaki így akar erőhasználó lenni. Ha a doki kivonja a Yoda Juniorból akkor lehet nem tudja az erőt használni, így nem veszélyes a megmaradt birodalmni egységekre.
Akár még életben is maradhatna.
Azt sokan elfelejtik hogy a vezetés a Birodalom idejében a Moff-ok kezében volt, ők voltak a szektorkormányzók, őket felügyelték a Nagy Moff-ok, akik közvetlenül Palpatine-nek számoltak el. Amikor ezek meghaltak, sok szektorkormányzó nem tudta most mi legyen, mit kezdjenek a jelentős csapataikkal, de egy páran tudták, ezek rögtön próbálták megszerezni a hatalmat. Több száz vagy ezer bolygó felügyeletéről és az ehhez megfelelő számú birodalmi egységekről van szó, akik elvesztették a három legfőbb vezetőjüket Palpi, Vader, Tarkin.  Itt is belharcok folynak a hatalomért. 

Főhősünk viaskodott a becsülettel, a fejvadász céh szabályaival, és a lelkiismeretével. A lelkiismerete nyert, de ezzel gondot okozott a klánjának, a fejvadász céh vezetőjének, és saját magának is.
Fején a vérdíj, + ki fogja alkalmazni azok után hogy elárulta a megbízóit , aztán majd gondját kell viselje a gyerkőcnek is. 
De majd kiderül. Egyébként itt is látszott hogy a fegyvertelen, az életéért könyörgő tudóst nem nyírta ki, azaz nem mindenáron gyilok, hanem célirányosan, csak azok kerülnek hullazsákba, akik az életére törnek.

Egy dolgot hiányoltam eddig a filmben, hogy a hajójukat csak úgy otthagyják nyitva bárhol ahol leszállnak,  Fel lehet rá lopakodni, és vagy bombát eldugni rajta, potenciális veszélyforrás az egész. 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.