Ugrás a kommentre

Kylo Ren vs. Director Krennic (Nyolcaddöntő)


Donát

Nyolcaddöntő #6  

33 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 8-ba?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

A Disney éra két legjobban megírt gonosz karaktere mérkőzik. Azonban Krennicnek csak egy epizódszerepre futotta sajnos, Ben Solo egy sokkal jelentősebb karakter nála, emellett az avataromat se fogom meghazudtolni, így rá megy a szavazat :)

Szerkesztve: - Yoda József
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kylo Ren... leszögezem, természetesen rá voksolok. Vele kapcsolatban a mai napig értetlenül állok azon nézők (ismerőseim) előtt, akik csupán a hisztis kisgyereket látják benne, akit nem szeretett eléggé anyu és apu, valamint, aki kétségbeesetten próbál gonosz lenni, hogy Darth Vader nyomdokaiba léphessen. Illetve, aki a "hogy néz már ki?!" kategória maszk nélkül. Szerencsére, ő sokkal-sokkal többrétűbb ennél, ami nálam a 2. legkiválóbb SW-gonosszá teszi őt Palpatine után. Sajnálom, hogy jó pár embernek nem megy át Kylo Ren karakterének valódi értéke és üzenete. A konstans vívódás a két oldal között, az érzelmi gyötrelem, bizonytalanság és egymásnak ellenmondó gondolatok, amik a karaktert jellemzik valamelyest szerintem mindannyiunk vívódását jelképezik. Azt a harcot, amit mi is nap mint nap megvívunk a hétköznapokban a "jó" és a "rossz" énünk között.

 

Krennic ugyanúgy zsenális forma, de nála is azt tudom mondani, hogy nem egy kaliber Kylo Rennel. Baromi kíváncsi vagyok a fiú sorsára. Már csak 3 hét...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én sem értem, hogy hetero férfiak miért mondják, hogy csúnya meg, hogy néz ki. :facepalm:  De bevallom a hisztis dolgot sem értem, ő egy instabil személyiség, (a 7-ben) aki nem tudja máshogy kifejezni magát, szétkaszabol egy termet. A nyughatatlanban Joaquin Phoneix (Johnny Cash) pl.: amikor a mosdókagylót, hát tönkre veri. Úgyhogy szerencse, hogy egyszeri eset Kyloé, ja nem.

Még annyi, nem ignorálni akararom azok véleményét, akiknek nem tetszik, csak úgy érzem, hogy egyesek előtt leszállt vörös köd, és nem látnak túl rajta. 

Szerkesztve: - Adrián
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem ilyeneket még csak utalás szintjén se írjunk. Már a spoilermentes topikban is idegesítő volt, hogy olyan hozzászólásokba futottam, "hogy jaj, ha tényleg az lesz, amit a spoiler ír, akkor az St-től elfordulok" és társai. Én nem csak a spoilerekre, de a sejtetésekre sem vagyok kíváncsi. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Hullafáradtság miatt nem kommenteltem, de már tegnap délelőtt leszavaztam Kylóra. Krennicet is nagyon bírom a gonoszok oldaláról, de Kylo akkorákat alakít az ep7-8-ban, hogy tényleg csak Qui-Gon Jinn az, akivel szemben nálam esélye lenne.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.