Jump to content

Woody Harrelson beszállt a Han Solo-filmbe


Ody Mandrell
 Share

Recommended Posts

2018-ban új és igazán odaillő arccal fog gazdagodni a Star Wars univerzuma. Egy héttel azután, hogy a Variety feldobta a nevet, a StarWars.com ma megerősítette: Woody Harrelson csatlakozik az előkészületben lévő Han Solo-film szereplőgárdájához.

A fiatal Han Solót alakító Alden Ehrenreich, a Landót játszó Donald Glover és a még ismeretlen szerepben feltűnő Emilia Clarke után az ötvenöt esztendős Woody Harrelson a film negyedikként bejelentett színésze, és az eddigi legnagyobb név.

A Született gyilkosok, a Nem vénnek való vidék vagy épp Az éhezők viadala-filmek sztárját aligha kell bemutatni bárkinek. Harrelson nagy fogás a Lucasfilm számára, remek színész, aki széles skálán tud játszani; jól áll neki a humor, miközben képes mélységet adni a szerepeinek. „Az a képessége, hogy egyaránt megtalálja a humort és a pátoszt, gyakran egyazon szerepben, igazán különleges” — méltatja a színészt Chris Miller és Phil Lord, a film rendező párosa.

Harrelsont nem nehéz elképzelni egy Star Wars-filmben, különösen egy Han Solo-filmben, amit Miller és Lord rendez, és amiben várhatóan nagy szerep jut a humornak. A Variety múlt heti cikke a főhős mentoraként emlegette, de emellett a karaktere simán lehet egyfajta Han Solo-előkép is; könnyű meglátni benne akár a szélhámos, akár a kalandor figuráját.

Miközben az első különálló Star Wars-film, a Zsivány Egyes túl van a 900 millió dolláros jegybevételen, a második önálló filmnek szánt Han Solo-kaland forgatása a tervek szerint jövő hónap elején veszi kezdetét. A forgatás közeledtét jelzi az is, hogy néhány napja együtt látták ebédelni a régi és az új Han Solót, Alden Ehrenreichet és Harrison Fordot.

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information