Bence1997 5304 Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 (edited ) Új, kreatív animációs kisfilmek egész sora készül majd. 10 epizódból fog állni az első évad(?). Edited December 13, 2020 by Ody Mandrell Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2073 Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Nem inkább a többu animációs sorozathoz kéne tenni? Amúgy a többi sorinak is lehet szép lassan nyitni a topikokat. Quote Link to post Share on other sites
Bence1997 5304 Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 Ez az, hogy próbálom megtalálni, hogy hogyan kell. Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2789 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 A "legjobb japán anime készítők" fogják csinálni Quote Link to post Share on other sites
Bence1997 5304 Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Na @Yoda József, egy kis SteinsGate stílusú SW? Na? Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2789 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 24 perccel korábban, Bence1997 írta: Na @Yoda József, egy kis SteinsGate stílusú SW? Na? Olyan már van, Legends of the Galactic Heroes címen Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2789 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Kíváncsi leszek, hogy kiket kérnek fel készítőknek. Lenne egy pár ötletem, bár szerintem itt a többség nem ismeri őket Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2073 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 52 perccel korábban, Yoda József írta: Kíváncsi leszek, hogy kiket kérnek fel készítőknek. Lenne egy pár ötletem, bár szerintem itt a többség nem ismeri őket Ha pontosan leírod hogy kik, negem nem zavar. Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2789 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Igazából minden attól függ, mennyire akarnak komoly történeteket bemutatni. Ha csak ilyen "életképeket" akarnak mutatni a galaxisból, igazából arra mindegy, hogy kiket kérnek fel. De ha komolyabb dolgokban gondolkoznak, akkor Goro Taniguchi (Code Geass), Hamasaki Hiroshi (Techxnolyze, Steins;Gate), Hideki Anno (Neon Genesis Evangelion), Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Terror in Resonance) Ők rendezők egyébként. De valami azt súgja, hogy ilyen komolyságú dolgokra nem kell számítani ezek azért pszichológiai műfajú animék is a sci-fi mellett. Animációgyártással a Sunrise, Wit vagy a Mappa stúdiót bíznám meg. Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2698 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Azt lehet tudni, hogy ezek milyen témájú kisfilmek lesznek? Egyáltalán összefüggő epizódokról beszélhetünk? Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2789 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Ez antológia lesz, és elvileg 10 részes. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10138 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Talán ez érdekel a legkevésébé. Az animeről szinte azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Persze azért majd belenézek. Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7659 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 2020. 12. 11. - 20:52, Ody Mandrell írta: Az animeről szinte azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Persze azért majd belenézek. Valójában rajzolják és nézik. 1 3 Quote Link to post Share on other sites
Bomarr 5251 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 2020. 12. 11. - 20:52, Ody Mandrell írta: Talán ez érdekel a legkevésébé. Az animeről szinte azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Persze azért majd belenézek. Animátrixot anno nem nézted? Az például nagyon baba volt hasonló koncepcióval a Mátrixhoz. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10138 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 41 perccel korábban, Bomarr írta: Animátrixot anno nem nézted? Az például nagyon baba volt hasonló koncepcióval a Mátrixhoz. Belenéztem, és volt benne olyan is amit tetszett. Akkor mégse teljesen reménytelen. Quote Link to post Share on other sites
Bence1997 5304 Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 Most látom, hogy ez a sorozat is jövőre jön. 1 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2073 Posted yesterday at 10:02 AM Share Posted yesterday at 10:02 AM Amúgy ha már antológia lesz, én szívesen látnék olyan történeteket amik kilépnek a Skywalker Saga vonzáskörzetéből, de főleg az OT időszakából. Azt már unalmas lenne ezredjére látni. Inkább látnék egy történetet a klónháborúkból, vagy egy ütközetet az Első Rend-Ellenállás háborúból. De annak is örülnék ha egy két sztori erejéig elugranának a Skywalker Kora utánra Rey-el, vagy látnánk a High Republicot is. Quote Link to post Share on other sites
Donát 4632 Posted yesterday at 10:23 AM Share Posted yesterday at 10:23 AM 20 perccel korábban, Iqvi írta: Inkább látnék egy történetet a klónháborúkból, Azért abból is láttunk már bőven. 1 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2073 Posted yesterday at 10:30 AM Share Posted yesterday at 10:30 AM 6 perccel korábban, Donát írta: Azért abból is láttunk már bőven. Igaz, de mégis izgalmasabb mint az OT polgárháborúja. Quote Link to post Share on other sites
Bomarr 5251 Posted yesterday at 11:19 AM Share Posted yesterday at 11:19 AM Az OT polgárháborúja szerintem izgalmasabb. Ott van tét olyan szempontból hogy nem mindkét felet ugyanaz irányitja. Viszont ezt majd kifejti az Andor sorozat. Szerintem ebben az antológiában a jedik fognak dominálni. 3 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10138 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Egyelőre el se tudom képzelni milyen stílusú lesz, hány évaddal, mennyi résszel, stb... Quote Link to post Share on other sites
Bence1997 5304 Posted 20 hours ago Author Share Posted 20 hours ago Egyelőre annyi bizonyos, hogy 10 részt kapunk, mindegyik részt 1-1 japán stúdió csinálja. Ha sikeres lesz, szinte biztos, hogy jön a következő évad, talán más stúdiókkal is. Premier idén, én úgy saccolom, hogy az év második felében, olyan ősszel leadják 10 héten át. Legalább a TBoBF decemberi premierjéig lesz valami, amin csámcsoghatunk. Mert reményeim szerint olyan történeteket készítenek, amiknek mély mondanivalója van és hetekig tudunk rajta majd agyalni. Legalábbis az animék többsége ilyen szokott lenni. Korszakok gyanánt remélem egyedi történeteket találtak ki. Örülnék, ha látnánk egy Ep1-2 közti történetet, szerintem még alig merültünk el abban az időszakban. Egy anime rész abban az időszakban tetszene. De jöhet a High Republic is. 1 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2073 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 22 perccel korábban, Bence1997 írta: TBoBF Azért ez a rövidítés megfogott rendesen. Kellett egy perc hogy rájöjjek hogy a The Book of Boba Fettre gondolsz. 23 perccel korábban, Bence1997 írta: Örülnék, ha látnánk egy Ep1-2 közti történetet, szerintem még alig merültünk el abban az időszakban. Ez eszembe se jutott, ez se volna rossz. Vagy esetleg láthatnánk egy ep6 utánni Luke sztorit is, arról hogy hogyan képezte a padawanjait. Persze az érzelmi biztonságom miatt én Spoiler Grogu nélkük szeretném látni. Akkor tuti túlélte Kylo-t. Quote Link to post Share on other sites
Bence1997 5304 Posted 19 hours ago Author Share Posted 19 hours ago 6 perccel korábban, Iqvi írta: Azért ez a rövidítés megfogott rendesen. Kellett egy perc hogy rájöjjek hogy a The Book of Boba Fettre gondolsz. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Ez eszembe se jutott, ez se volna rossz. Vagy esetleg láthatnánk egy ep6 utánni Luke sztorit is, arról hogy hogyan képezte a padawanjait. Persze az érzelmi biztonságom miatt én nélkük szeretném látni. Meglátjuk. Azért remélem a Starkilleren lévő takarítosokról készül majd egy rész. Micsoda dilemmákat lehetne ott felhozni. 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts