Jump to content

Nabopolasszar

Tag
 • Összes hozzászólás

  5,522
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by Nabopolasszar

 1. Örülök, hogy a többség kikerült a filmből. A eleje így is elég lassú volt, nem kellett volna még időhúzó jelenet.
 2. Kicsit meglep, hogy Kanan vezet, mert az utóbbi évadokban eléggé háttérbe szorult magán a csapaton belül is, mint ahogy Az Ezra-Kanan párosból is egyre több rivaldafényt kap a kissrác. Bár a farkasos szállal úgytűnik ismét fontos szerepe lesz végre
 3. Már többször is kifejtettem, hogy számomra Bodhi a Zsivány Egyes leggyengébb tagja, így a kérdés nem volt túl nehéz
 4. Én komálom BB-t is, de R2 konkrétan egy ikon, és nem csak a SW keretein belül
 5. Nehéz megmondani, mert mind a 2 percben amíg szerepelt, jól rejtegette a karjait a ballonkabát
 6. Hát, ha szorosan követik az eredeti sztorit, akkor nehezen játszhatja Géza
 7. A SW Explained csatorna összeszedte a játékban lévő easter Eggeket
 8. Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor még ő akarta rendezni az önálló Batman filmet, kicsit megváltozott a felállás
 9. Ma voltam megnézni a Justice League-t és legnagyobb meglepetésemre nem volt teljesen sz*r, sőt nekem még a Csodanőnél is jobban bejött (bár ehhez hozzátartozik, hogy azt is csak egy okés filmnek tartom). Kellett egy kis idő, mire rendesen beindult és véget ért a prepozíciós szakasz, de után 1-2 döccenést leszámítva nem volt gond a film iramával. Volt néhány felesleges szereplő is, meg a végső leszámolásra a paradémonok nagy része biztos mosdó szünetet tartott. A látvány a szokásos Snyder féle, ha eddig sem jött be, akkor nem most fogod megszeretni, de ha eddig bejött, akkor itt sem lesz gond (bár a 300 óta már kezd egy kicsit unalmassá válni). Voltak poénok is, mégha a többsége erőltetettre sikeredett. Azért nem kell félni, még a legkomorabb Marvel film is mérföldekkel viccesebb, mint ez. Számomra kellemes meglepetés volt, bár az év legjobb DC filmje nálam még mindig a LEGO Batman marad.
 10. Most vegyünk egy mórickapélát: Egy grindolós játékos esetében tegyük fel hogy minden szintlépéskor kapsz egy star cardot a lootboxból, és hogy mire eljutsz addig a szintig (az ábrámon ez a 6-os szint), hogy kioldd a következő szintű star cardok használatát, már megszerzed az összeset adott szinten felhasználható star cardot. Ezzel szemben egy P2W játékos már rögtön a kezdetekkor rendelkezik az összes star carddal, csak szintlépésig nem tudja őket használni. Ekkor ezt az diagramot kapjuk: (Wow, a fórum excelből közvetlenül tud másolni ) Azzal, hogy az adott szinten több star carddal rendelkezik a P2W játékos, már előnyre tehet szert. Eszerint az ábra szerint egy egyenlő játékos képességekkel rendelkező P2W és grind játékos csak az 5-ös, 10-es, 15-ös és a 20-as szinteken indulhat neki a játéknak egyenlő esélyekkel. És ne felejtsük el, ebben a példában feltételeztük azt, hogy a grindolós játékos a 6-os (és 11-es, stb. ) szintre kioldja az összes addig felhasználható star cardot, ami a valóságban közel sem igaz. A való életben ez a diagram szerintem inkább így nézne ki: Nem azt mondom, hogy a több star card feltétlenül előnyt biztosít, de megvan benne a potenciál, hogy szignifikánsan befolyásolja egy 1v1 párharc kimenetelét.
 11. Várjunk csak, mikor vettük azt alapnak, hogy aki megveszi a lootcrate-et, az nem tudja használni? Lehet, hogy én vagyok mérhetetlenül naiv, de úgy vagyok vele, hogy a többség, aki beruház ilyesmire, az tudja is mire költ, és kegyetlenül ki is használja. Nyilván megvan a random eleme a rendszernek, de ha teszem azt Rey-t akarom felbuffolni, de helyette Bobához kapok valami előnyt, akkor azt is ki lehet használni a "nem fizető" játékosok ellen (azt nem tudom, hogy a megjelent játékban hogy van/lesz, de a báta-ban volt olyan star card, ami 100%-os damage reduction nyújtott, mialatt jetpack-et használsz). Ez azért messze áll a fair fogalmától, ugyanis azok akik nem akarnak ráfizetni a teljes árra csak sok-sok óra grind-olás után tudnak kioldani olyan képességeket, amelyekkel felvehetik a verseny ilyenek ellen. Arról nem is beszélve, hogy a fegyverek kioldásához és ezek fejlesztéséhez engedhetetlen a lootcratek nyitogatása. Azok akik valódi pénzt fektetnek bele a vásárlás után is, sokkal nagyobb választási lehetőséggel rendelkeznek, egy-egy meccs előtt, ami akár szignifikáns előnyt is jelenthet akár egyenlő szintű játékosok esetében is.
 12. Mint írtam én is az első részt tartom nagyobb lehúzásnak és pofátlanságnak, ugyanakkor a jelenlegi rendszer is messze van a dícsérendőtől.
 13. Hát arra mérget vehetsz, hogy nem a casual gamerek fognak elkezdeni lootboxot lootboxra halmozni. Az ilyen mikrotranzakciókkal legjobban a szenvedélybetegeket szokták kihasználni, és mint ahogy azt lehet is sejteni, az ilyen emberek általában nem kevés időt ölnek bele a játékba. Valószínűleg azért ez a réteg hamar ki fog emelkedni a magunkfajta játékosok közül, de ez csak a jéghegy csúcsa. Lesznek a te szinteden is elegen, akik engednek a csábításnak, és a jobb értékek reményében beadják a derekukat.
 14. De nem csak a 10 éves Pistike fog lootboxot venni, hanem potenciálisan olyanok is, akik veled kb. egy szinten vannak, sőt inkább azok áldoznak ilyesmikre, akiknek nem apuci meg anyuci fizette a játékot
 15. Az a legnagyobb baj, hogy valódi pénzért rögtön az elején megszerezhetsz olyan buffokat, amelyeket a nem ráfizetők csak többször 10 óra játszás után van tudhatnak reálisan beszerezni. A fizetősöknél is van egy szerencse faktor, hogy éppen mit kapnak a pénzükért, de például egy kezdő játékos így már korán kaphat olyan Star Cardot egy megvásárolt lootboxban, ami szignifikáns előnyt biztosít neki azokkal szemben, akik ugyanolyan szinten vannak vele (+67% közelharci sebzés, hogy csak egy konkrét példát hozzak). Gondolom te sem örülnél, hogyha FIFA-ban összekerülnél egy veled egyszintű játékossal, de mivel ő többet fizetett mint te, ezért az ő játékosai 10%-al pontosabban lőnek kapura. Vagy hogy lassabban veszítik el a játékosai az állóképességüket, mert ilyen szinten befolyásolhatja a játékmenetet az EA rendszere. Engem nem érint, mert én nem is mostanában tervezek beruházni rá, és ha netán meg is történik, az akkor sem a multi miatt lesz. Személy szerint én az első részt nagyobb lehúzásnak tartom, hogy konkrétan elkértek teljes árat egy negyed játékért (mert lássuk be, a BFII legalább 4-szer annyi tartalommal rendelkezik, még a korlátozások ellenére is, mint az elődje). Ennek ellenére megértem azokat, akiket ez a rendszer elrémít a vásárlástól.
 16. Hát ha azt hozza, amit én vártam, akkor az a kritika nem lehet túl pozitív Amúgy a legtöbb helyről én is azt hallom, hogy ugyan nem egy Suicide Squad, de azért egy Bosszúállóktól is messze áll
 17. Annyian mondták vissza az előrendelésüket, hogy az EA eltávolította a "Refund" gombot a webes felületükről Így aki vissza akarja kapni a pénzét meg kell várnia a megjelenést, és csak utána tudja visszakérni a pénzét miután megindokolta azt egy vevőszolgálatosnál (ugyan nem kell sok indok, de a kapcsolatfelvétel kötelező). Elég undorító, ahogy az EA kezeli a helyzetet
 18. Annyit hozzátennék, hogy az eredeti szövegben "Tarkin refused to launch TIE fighters in it's defence". A megtiltotta nem a legjobb fordítás, hanem inkább arról lehet szó, hogy amikor rákérdeztek, hogy kiküldjék-e a TIE-okat, akkor azt mondta, hogy nem. Amúgy az infó a Star Wars: On the Front Lines külön csatákkal foglalkozó enciklopédiából van, ami most nyáron jelent meg, szóval egyértelműen kánon. (Nyilván nem idéznék olyan forrásból, ami már nem kánon... duh)
 19. Kiszámolták, hogy jelenlegi állás mellett 4528 órát kell játszani (vagy 2100 USD-t fizetni), hogy a játékban minden tartalmat fel lehessen oldani.
×

Important Information