Jump to content

Hunner

Fórumtag
 • Content count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Hunner

 1. 6 órával ezelőtt, Iqvi írta:

  Neked ezekből mi van meg, és melyik tetszett a legjobban?

  Hát nekem az a szerencses lehetöségem van hogy megjeleneskor minden sw könyv kepregeny figura megvan

  .mivel meg az utólsó Hunyadi Konyvet olvasom kb 1 eve nem jutottam SW kozelbe igaz a vegső dobás nagyon tetszik.

  • Tetszik 1
 2. Gondolom a visszajelzések megleptek mindenki. igen énis szeretnem az összes magyarul eddig ki nem adott regenyeket bezsebelni amik angolul megjelentek, hidjétek el nem ugyan az angolul vagy németul elolvasni, vagy magyarul. ég és föld a külömbség egy hivatalos remek forditó és ugye a sajaát nyelvtudásod,szókincsed korlátaival megküzdeni. szóval mindet ami a csövön kifér , ezen kivül a C.C.Criespin re vevö lennék bár megvan , de egy ilyen kaliberü könyv ,bármikor beválalnám .és köszönet a jó hirekért

  • Tetszik 3
 3. ép utazóban voltam amikor szóltak hogy majusban polusban tali van , Mivel Magyarországon nekem ez volt az elsö , kellemesen éreztem magam , és rengeteg aprosagot gyöngyszemet  találtam jóárban . sajnos 2 orát tudtam csak maradni , mennem kellet tovább de jól éreztem magam ,.Ezuttal is köszönet

  • Tetszik 1
 4. 2019. 03. 08. - 17:49, Darth Revan9 írta:

  Állítólag folyamatban van a dolog, de a Disney számára ez nem elsőbbségi prioritás. Nem lehet tudni mikor végeznek. Egyébként ezzel kapcsolatban elég közlékenyek voltak, ugyanis a Disney-Lucasfilmből az utóbbi években harapófogóval kell kihúzni az infót. Annak idején pl. 2014-ben a Legendák - Új kánon rendszerről nekem kellett felvilágosítani a kiadót, mert a jogtulaj erre nem vette a fáradságot.

  Ha lesznek Legendák, akkor azok nem mostanában jönnek. 2019. első félév teljesen kizárva. 2019. második félévén rezeg a léc. Még nem tudni mi jönne. Két opciót tartok valószínűnek. 1. Elindítják a The New Jedi Ordet. Csak elindítani tudnák, egybe nem igazán tudják megvásárolni mind a 19 könyv jogát, ugyanis a Disney az utóbbi időben mindig egy éves ciklusokban gondolkodik, 19 kötet pedig nagyon sok lenne 1 évre úgy, hogy még a kánon könyveknek is jönniük kéne. 2. Ugornak a Legacy of the Force-ra  Ez csak 9 kötet, egy 1 éves periódusra bőven beférne és nem kéne attól tartani, hogy félbe marad egy hosszabb sorozat. Látatlanban azt mondom, ismerve a kiadó gondolkodását, hogy a 2. opció mellett döntenének.

  szerintem hozzuk be elöbb LOTF 9 kötetét azutan ugyis többet tudunk,hogy lehetne e a TNJO  valahogy kikunyerálni

  • Tetszik 1
 5. 2018. 02. 05. - 14:05, Darth Revan9 írta:

  Én is nemrég olvastam el a Hunyadi első részét, szóval nem vagy egyedül.

   

  Más: A Slaveship címét azért változtatták meg, mert a cím Boba hajójára utal. Rabszolgák viszont nincsenek a könyvben. E mellett frappánsabb a a Boba Fett kelepcéje cím.

  8 adik könyvet olvastam ki :)))

  • Tetszik 1
 6. 2017. 12. 21. - 16:31, luke19 írta:

  Skywalker fénysebességgel érkezett meg az USA-ból. Hétfőn reggel rendeltem, és ma délután már hozta a futár. Már van EPIV, EPVI 50cm-es Luke-om is, már csak egy öreg Luke kéne, remélem a jövőben adnak ki egyet. 

  1LuiSdx.jpg

  lvFn853.jpg

  Na ez ott van most irigykedem ,hol talaltad

  • Tetszik 1
 7. Szoval tegnapi vetitesre debrecen  cinema citi .POFÁM LESZAKAD. A beteg nagynénémét vittem beoltozve fenykard stb ,megveszem a jegyet kerdezem minden rendben ,ja persze bemehettek. Folyosó előtér semmi megyúnk tovàbb  készülünk begyüjteni a colas popcorn suvenireket erre jön egy ottani alkalmazott hogy bocs de tilos fegyvert arcot eltakaro maszkot bevinni.HE mi hö? Pislogok most mi van ,de a sörösüveg nem gond az mehet, kerdem szekelybicska van meg svajcibicska akarod a tatyonkat is megnezni,az kicsi nem minosul fegyvernek,.megy fel bennem a pumpa mondom neki gyerek hivd fell elottem a illetekest mert ez egy vicc ,kihangositva pofatlanul,ha nem tetszik a rendszer el lehet menni. NA ITT MAR KURVAANYAZASOK KOZEPETTE DULO BIKAKENT KIVONULTAM TUNTETOLEG ,beültem a kocsiba vissza Nagyvarad  megneztük angolul roman felirattal.Kerdem en ez valami vicc ?? Hazajovok nemetből es csak pislogok,. 

  Komolyan azon törom a fejem hogy kellene megszivatni a mozit.megkellene vegyek egy teremnyi jegyet s elosztani koztetek meg a Garison stb minden ki oltozzon ki rendeljuk oda a sajtot es vagy be engednek vagy cirkusz leszz menyi 1000 euro 300000ft lehet a jegy .

  • Szomorú 1
 8. Hát Hölgyeim és Uraim :))) 3 nézes után is vigyorgok mint a tejbetök, muszály lessz megnéznem a hétvégén Magyarul is :))) egyre jobban imádom ezt a filmet  ,megvolt az IMAX ,3D angolul németül. Aludnom kellenne de meg nem tudok:))) bakker es hu es minden :))))Ti hogyvagytok vele

  • Tetszik 3
 9. Kritikat akartam irni második nezés után,de elötte beleolvastam a többiek HSZ eibe. bár ne tettem volna ,csak felbax ,.A film Nagyon ott van.és kész rendezes látvány karakterek,és  lényeg hogy eggyes karakterekröl a 9 reszben fogunk többet megtudni ez mindig is igy volt,.

  Egy élmény volt ,a jellegzetes jeleneteknél együtt hördült fel a nép ,Luke eldobott fénykardja,Kylo zavaros története,Snoke halála,vagy elötte a villámok,Yoda ,bakker a kis öreg ,imádtam,Luke karaktere a végkifejlet ,es egy gyerek állmai,nagyon ott van a film van egy ket dolog ami szerintem a BD extrakkal letisztul vagy a köv részben,könyvben tuti.  egyszerüen imadtam a filmet és Luke békéje az mindent visz  na delután mégeggy vetités 5 töl ez mar letisztultabb itt mar a részleteket nezem . Kérdés észrevettetek hogy vagy emlékeztek e rá az Ebredö eröben mikor Rey bujkál a Starkyler bazison az egyik folyosón a háttérben Chewbacca áll egy terminálnal Hann Solo val.

  • Tetszik 2
 10. Szóval basszus  6 kor van a köetkezö vetites és delutan 5 kor ,a film nagyon ott van eleve az Ébredö erövel kezdödött a vetités, Úr Isten,már kezdes elött ment a rengeteg selfi ,moziplakatt Garisson kosztumösök ,BB8 es R2 D2 ,a filing :)) aztan 12:00 siri csend .Bekuszik a VII episod ,üdvrivlgas vastaps fenykardok a magasban ,és kezdödik,.EMÉSZTENI kell .azert adtam 4 mert idegenek ereztem a sok poent,és meg kell varnom az extended verziót BD .remelem ott egy ket potolt jelenet magyarazatot ad sokmindenre.Nem hiszem el hogy Rey egy senki,és azt sem hogy Kylo nem talalkozik meg Leia val ,tuti hogy igen.Minden ütött,de leginkább az utolso jelenet a csöpséggel ,Igaz kicsit HP beütés ,nade ez van most dumaljuk a többiekkel s 6ra visza a következö vetitesre  dióhélyban ennyi ,Ja és Ray imádom :))))

  • Tetszik 1
 11. 2017. 12. 05. - 17:13, csoli1138 írta:

   

  Szóval ma elkeveredtem a saturnba ,hat igen ,nem kellet volna,régota szemezgettem már a SW dronokkal,amugy a stori vicces mert rendszamot kell kérjek :)))))) nade a lényeg 190 euróról akcioban 139 euró:) bezsebeltem mind a 3,Na és most jön a java kicsomagolod és mikor a pecsétet felöröd ez a bigyó világit és zenél ,itt ujjongtam neki mint egy kisgyerek :)))

  • Tetszik 2
 12. Ps4 infinity 3.0 maul figura kardja.. :)

  Hát igy értem elis felejtettem hogy azok mik még nem játszottam velük de most megnéztem neked :)) És azis elég stabil mert nem tudtam széthuzni nem lötyög ,de néha ugye tudod hogy külföldre selejt terméket küldenek ki én ezt egyszer a Kiná ,Macao-ból rendelt termék szó szerint 6" Boba Fett terméken a SW irás stor wars vagy stad wars volt irva észre semm vettem ameddig egy spanom nem szólt ,kibontottam elcseréltem most eredetiben van meg megint van ilyen pár az Unlashed force figuraknál is vagy az angol boritás szine zöld mig a nemet fekete vagy vörös ezeket is csak akkor veszed észre amikor a polcra kerül és látod hogy valami nem smakkol :)))

  • Tetszik 1
 13. Van cucc bőven! Nem semmi!

  Figyi, az infinity Maul-od kardjának felső pengéje milyen állapotú?

  Az enyém elég gyengusz. A dobozból mikor kivettem már azthittem törött..nem az, de nem illesztetteék túl mélyre a pengét a markolatban..

  Master replica és force fx kardok és dupla Maul fénykardja 240cm kb nekem nagyon stabil

  • Tetszik 1
×
×
 • Create New...

Important Information