Ugrás a kommentre

HiPPoNaX

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    7
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

HiPPoNaX összes hozzászólása

  1. HiPPoNaX

    SW könyvek

    Pont ezert tetszett nekem az Ann C. Crispin fele Han Solo trilogia is, mivel ott is eleg sok minden forog a huttok gondolkodasmodja es a galaxishoz valo hozzaallasuk korul. Ami meglepo, hogy ugyanezert tetszett apamnak is a Hutt jatszma, pedig ot sosem ragadta magaval annyira a SW, hogy olvasson is hozza. Ezt megis elolvasta es hatarozottan tetszett neki Traviss pedig szinten remekul fogta meg ugyanezt a temat.
  2. HiPPoNaX

    SW könyvek

    Anderson amúgy valami perverz vonzalmat érezhet a szuperfegyverek iránt Spoiler: Ugyanis a Sötétkard sztorija is egy új szuperfegyver körül forog, amit Bevel Lemelisk, a Halálcsillag tervezője épít a Halálcsillag lézerének felhasználásával Durga megrendelése alapján.
  3. HiPPoNaX

    SW könyvek

    Ez tévedés, a Fekete flotta trilógiát Michael P. Kube-McDowell írta és a három regény, ami bele tartozik: Fekete kard, Hazugságok pajzsa és A zsarnok erőpróbája. Madine viszont a Fekete kardhoz nagyon hasonló című, Kevin J. Anderson által írt Sötétkardban veszti életét.
  4. HiPPoNaX

    SW könyvek

    Igen, jól emlékszel.
  5. HiPPoNaX

    SW könyvek

    A Jedi Akadémia trilógia valóban elég jó, bár azért ott is előjöttek számomra valahogy túl elrugaszkodott dolgok, viszont a Sötétkard aztán átlépett minden ilyen határt a szememben Élvezhető alaptörténet, amit egy rakás kis apróság elront.
  6. HiPPoNaX

    SW könyvek

    Az Alkonybolygo sem sokkal szerencsesebb muve. Igazabol a "targyi tevedesektol" eltekintve sincs sok koze az SW univerzumhoz a muveinek, hangulat szempontjabol legalabbis nekem abszolut nem jott at. Bar lehet az is problemam vele, hogy Kevin J. Anderson muveihez kotodik szorosan a cselekmenyszal es nekem az o stilusaval sem sikerult megbaratkoznom
  7. HiPPoNaX

    SW könyvek

    Oszinten remelem, mert a korabban hozzaszolok tobbsegevel egyet kell ertenem a Kulso ur tekinteteben Bar nem tul valoszinu, hogy Miller a kedvenc SW iroim koze fog tartozni. A Kulso ur tortenetvezetese ugyebar nehol eleg vontatott, a karakterabrazolas erdekes (nem lenne egy rossz szavam sem, ha nem Obi-wan Kenobi neven nevezne azt a karaktert, aki abszolut nem hasonlit a filmekbol/mas konyvekbol megismert Obi-wanra), a cselekmeny meg igen eroltetett tud lenni. Ugyanakkor ketsegkivul klasszisokkal jobb, mint Barbara Hambly muvei
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.