Ugrás a kommentre

vitobrand

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    47
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 23 órával ezelőtt, Tarzaan írta:

    Még mindig nem tudok napirendre térni fölötte. 

     

    Ha a 9-ik részben történik adolog, akkor oké. De ez így túl korai.

     

    Jó lenen ha sok jelenete lenne a 9-ik részben, mégha nem is akció jelenetek. Rey továbbképzése ill. néha megjelenni Kylonak mint afféle kínzó lelkiismeret.

    én is pontosan így vagyok vele.. nagyon sajnálom hogy ez történt.. én is vártam volna még ezzel a 9-ik részig :/ de sajnos ez most így alakult, de hátha lesz még jelenete a következő részben úgy mint ebben a részben Yoda-nak aki még ha nem is a legnagyobb harcos de a legbölcsebb jedi még mindig :D

  2. Nálam sajnos Coruscantnál durván beszaggatott a gépem annak idején, lebutítani meg nem akartam a felbontást, mert úgy élvezhetetlen volt, így a TOR alapvetően kimaradt az életemből. :(

     

    Sokan játszanak még vele világszerte?

     

    öö igen vannak azért úgy átlagban egy bolygón kb 50-en.. volt ahol csak 30-an volt ahol 100-an tehát azért vannak csak jó volna magyarokkal így összeülni egy kicsit TeamSpeak csinálni stb :D:)

  3. vannak még SWTOR játékosok ?? ( bár remélem azért van ha a frissítés is szóba jött :lol: ) esetleg van valakinek kedve majd?? vagy guild vagy group?? :peace: Most kezdtem el nem rég szóval van mit behozni de nagyon tetszik egész.. tényleg olyasmi mint a WoW meg ilyenek csak ez SW és sokkal jobb :D

  4. Off: A Mad Max-sorozatból hagyományosan a második részt szokták klasszikusként emlegetni, és ha van egy is, ami a régi trilógia közül hasonlít egy picit a Harag útjára, akkor az a 2. rész.

     

    Igen ez igaz viszont én inkább az első rész híve vagyok, azt láttam először is meg az is tetszett a legjobban nálam valahogy az az igazi Mad Max. Igazi harag,bosszú és kegyetlenség. Ami a Harag útjára hasonlít én is a 2.-ikat mondanám.

  5. Az oscar jelölt filmeket nem szokták kiküldeni DVD -n a szavazóknak megtekintésre? Sejthetitek miért kérdezem. :D

     

    Adnám az ötletet :D :D

     

    Amúgy azért gondolom hogy a Mad Max jobban tarolt (díjak) mert annak a 2-ik és a 3-ik része gyengébben sikerült mint az első.. sőt... a 3-ik egyenesen nézhetetlen.. Viszont ez nagyon jóra sikerült nem voltak előítéletek és hatalmasat dobbantott. A SW-al más a helyzet.. sok előítélet volt sokan imádják viszont vannak bőven akik nem. akik feleslegesnek tartják.. ez a Mad Max esetében fel sem vetődött h minek készül vagy hogy úgy is szar lesz.. pedig ez is új story új szereplőkkel. Jó biztos vannak kivételek de nem annyira mint egy SW-nél. És ez némelyek szemében gyengébben sikerült mint az előző(k). Én legalábbis ezt látom benne. Az én véleményem hogy jól sikerült az új SW és az év 2-ik legjobb filmje. :clap:

  6. Nekem még az is feltűnt, hogy pilótaként nem csak emberek szolgálnak az Ellenállásban (konkréten két különböző fajra emlékszem, amelyikből az egyik nem az új fajok közül került ki), korábban pedig mintha csak embereket láttunk volna a vadászgépekben. Vagy már régen láttam a filmeket, és poros az emlékezetem :hehe:

     

    Hát magán a gépen voltak de nem nem ők irányították.. egyre emlékszem...erre... a Falcon-on volt Lando-val de csak mint másodpilóta kxxrG.jpg

  7. Nekem az tetszett nagyon, amikor Maz arról beszél, hogy a Sötét Oldal gyakran alakot vált. Régen a Sithek képviselték, majd a Birodalom, most pedig az Első Rend. Ezzel a mondatával gyönyörűen összekapcsolta a három trilógiát, egybefűzve az egész sagát, hogy a harc célja: a Sötét Oldal megsemmisítése. :)

     

    Nekem meg az mikor ügyesen kitért a kérdés elől hogy honnan van a kard.

     

    "Jó kérdés..de nincs rá idő" ha jól emlékszem valami ilyesmit mondott :D

  8. Kivéve, ha úgy kezdődik majd a 8. rész felvezető szövege, hogy...

     

    Luke Skywalkernek nyoma veszett. A Rey-jel történő hazaút során bevetette magát egy mentőkapszulába, és kétségbeesetten kilőtte magát az Ismeretlen régiók irányába. :D

     

    A b*szna be :D kövibe Luke-ot főszereplőnek de máris :D:rock:

  9. Kíváncsi vagyok Kylo miként gondolkodik Leia-ról. Az egyértelmű, hogy Hannal nem lehetett felhőtlen apa-fia viszonya már a sötét oldalra állása előtt sem, de a Leia-hoz való viszonyáról semmit sem tudhattunk még meg. Biztosan lesz majd egy találkozásuk a következő részekben.

     

    Jaa lehet majd meg is öli :D

  10. Ebben a topicban is én is és mások is fejtegettük már a dolgokat amiken fennakadtál.

    Rey multjában keresendő a válasz és biztos meg fogjuk kapni. Nem mindennapi lány.

    Olvasgass, aztán nézd meg újra a filmet. Jobb lesz meglásd!

     

    Persze el hiszem csak hat igy ugye a filmből sok info nem jott róla igy elsőre lehetetlennek tűnik számomra .. Persze tervezem az ujranézést en is ebbe bízok :) :)

  11. Noshát üdvözlök mindenkit először is. Megpróbálok röviden összefoglalni h mi is a véleményem a filmről az első megnézés után.

     

    Nem jöttem ki 100% elégedettséggel a moziból. Talán az is lehet hogy iszonyatosan vártam, nagyok voltak az elvárásaim, és reménykedtem h olyan lesz mint a többi része, vagy jobb. Más lett. Se nem rosszabb se nem jobb. Egyszerűen más. Próbálnak valami újat alkotni. Számomra egy picit erőltett volt. Rengeteg kérdés maradt bennünk amit ugye tudunk hogy majd az EPVIII-ban tudunk meg, első sorban gondolok Rey-re vagy Snoke-ra. Ezekbe a kérdésekbe nagyon bele se megyek mert láttam hogy már témák vannak itt róla és olvasgatom is. Viszont találtam olyat ami számomra picit fura,ellentmondás vagy nem is tudom olyan hihetetlen dolognak tűnik. Példáúl hogy Rey és Finn is tudja tartani a kardpárbaj tempóját Kylo-val. Tény Finn nem sokáig, de hogy Rey legyőzi szerintem ez hülyeség és lehetetlen. Megértem hogy megvan benne az erő de aki akkor lát először olyan fegyvert ahogy Finn is.. áá.. Egyszer azt mondta Yoda hogy a fénykard oylan kezébe aki nem ismeri hatalmát és összetételét nagyobb kárt okozhat benne mint aki ellen harcol. És hozzá tenném hogy Kylo-t oktatta Luke és utána a sötét oldalon is tanult Snoke mellett és az is valószínű hogy nagyon nagyon korán kezdte mert Yoda nem hogy Luke-ot felnőtt korában nem akarta tanítani mert már idős és koros de még anno Anakint se akarták holott ő még csak 8-9 éves volt. Akkor tegyük fel Kylo-t 5-6 éves korától tanítják. Kardozni is! Mert láthattuk a kis gyerekeket a EPII és EPIII-ban is hogy Yoda tanítja őket, erre megjelen két karakter akik pár nappal ezelőtt azt se tudták mivan (kivéve Finn mert ő tudodd Kylo-ról mert ugye ott volt r.osztagos de az erőhöz nem hiszem hogy sok köze volt) és két vállra fektetik a tanult lovagot. Hát számomra ez elég érdekes. Én arra vártam hogy Luke fog megjelenni és rendet tenni. Luke szerepe meg hát inkább hagyjuk. Ő a kedvenc szereplőm a Star Wars-ból és kapott majd 20 másodpercet. Jó értem hogy ráépült a sztori hogy megtalálják meg elvette volna a figyelmet a Rey és Finn-től de engem ez felháborít. Meg hát a 2-es szabály is akkor.. szóval.. hát érdekes neki kell ülnöm még megnézni párszor és talán másképp fogom látni, illetve ha lesznek itt olyanok akik tudják a választ és megválaszolják annak örülnék!

     

    Köszönöm annak aki elolvasta.

     

    5/ 3 - 4-es alá.

     

    ( Hozzávetőlegesen nálam az 5/5 az EPIII. Abszolút legjobb rész. utána az EPVI )

  12. Azt hiszem, Ren a leggyűlöltebb Star Wars karakterré vált, és az is marad örökre. Történjen ezután bármi. :angry:

     

    Ezt gondolom Han Solo miatt gondolod így :D de igen valószínű.. egyesek szemében.. másokéban pedig nem. de be kell látni hogy valahogy Han-nak megkellett hallni.Én annak tudom be hogy Ford bácsi azért lassan öregszik, már nem a régi lehet nem bírja vagy már nem szeretné.. én ezt látom benne

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.