Ugrás a kommentre

Infy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Snoke-kal kapcsolatban sok teóriát olvastam külföldi fórumokon és oldalakon, volt köztük nagyon jó, amit szívesen olvastam.

    Szeretném, ha lenne körülötte valami csavar, de még mindig úgy gondolom, hogy egy teljesen új karakterről van szó.

    Az persze bele férhet, hogy bár ismeretlen karakter, de a háttér története alapján valakinek, vagy valakiknek a régi ismertségei közül való.

     

    Én már nagyon várom, hogy ne csak hologramon lássuk :)

  2. Abba a hibába esek, hogy túl hamar írok a látottakról mikor még fortyog bennem minden, de hát üsse kavics :) Majd jól megkapom a magamét :P

     

    Kicsit csalódás volt, hogy ilyen hamar eltávoztak az Inkvik az élők sorából, bármennyire is utálom őket... meg ez a helikopter üzemmód se tetszett igazán. Ja meg volt itt valami új Inkvi... de minek. :roll:

     

    Ahogy Maul karakterét visszahozták nekem valami oknál fogva tetszett és hiába játszotta az ártatlant én éreztem (meg gondolom még sokan mások is), hogy hiba bízni benne, hiszen Sith volt, hiába vallja most másnak magát, hatalomra vágyik még mindig. Ugye nem halt meg, kíváncsi vagyok milyen szerepet szánnak még neki.

     

    (Darth :D) Ezra... megkísértette elég erősen a Sötét Oldal és talán még túl korai megmondani, hogy mennyire állt ellen neki. Mondjuk az jó pont, hogy nem kaszabolta le az Inkvit, mint Anakin Dooku-t (igaz Maul nem egy Palpatine, meg Maul-nak nem volt elég ideje Ezra fejébe férkőznie). Kíváncsi leszek a következő évadban visszaköszön e ez a "kaland" a Sötét Oldallal. Ha tippelnem kéne, akkor igen.

     

    DARTH VADER. Vállalom a nyilvános kövezést, de nekem ő az all time kedvenc Star Wars karakterem és nagyon-nagyon örülök, hogy viszont láthatom a Rebels-ben. Itt szemez velem egy life size mellszobor formájába. Tudom talán egy kicsit morbid, de mióta jelen van a SW az életembe, azóta Vader a kedvencem :D

     

    Ashoka vs. Vader... én is, mint sokan, arra számítottam, hogy Ashoka feláldozza magát, hogy Vader (Anakin) végez vele, de nem így történt. Hogy végül miféle véget ért a harcuok, mi vezetett el odáig, hogy mindketten elsétáltak, mi zajlott le kettejük között... talán sose fogjuk meg tudni. Egy biztos... Ashokának van bőven feldolgozni valója és szerintem sem fogjuk már viszont látni a sorozatban.

     

     

    Összességében tetszett az évad záró, iszonyat erős volt és már tűkön ülve várom a folytatást :)

  3. Viszont a making star wars a teljes leírást közreadta, így tudni véljük, hogy a visszaemlékezés Luke űrben lebegő levágott kezével indít, amint Anakin kardját szorongatja, majd látunk egy "parasztot" (elnézést, de ezt a szót használták....bizonyára gazdálkodóra gondoltak), aki megtalálja a kardot, aktiválja és remületében elejti, tűz keletkezik, majd egy kereskedőt látunk, aki a piacon árulja a kardot, majd Han, Leia, Luke közös jelenete következik, amiben látjuk a kis Kylot-t, amint a Falcon rámpájánál búcsúztatják a szülei. Montázs Kylo tanításáról, majd az égő templom az esőben és Kylo elrablása. Nem tudom, hogy ebből mennyit forgattak le, de vélelmezem, hogy egy részét igen. Hamill elég sokat forgatott, hiszek benne, hogy több jelenetet is felvettek vele.

    Ez elég jól hangzik, eddig valahogy ez elkerülte a figyelmemet, pedig ha jól olvasom már volt róla szó. Kár, hogy semmi esély nincs rá, hogy ebből extra formájában bármit is viszont lássunk :(

  4. Az a baj számomra hogy csak úgy bedobáltad az állításokat, de annyira nem indokoltad meg...és persze nem is kell, miért kéne, de engem pl érdekel.

    Általában mindig a filmek után fél-egy órával bennem kavargó gondolatok szoktam először képernyőre vetni... nem szoktam indokokat írni, egyszerűen csak leírom ami kikívánkozik belőlem. Aztán lehet pár nap vagy a második megtekintés után teljesen máshogy látom a filmet.

     

     

    Miért volt rossz a forgató?

    Ezt második megtekintés után tudnám kifejteni részletesen, ezeket a gondolatokat hirtelen felindulásból a film után egy órával hánytam képernyőre egy másik fórumon.

    Leginkább a hossza az, amivel kezdhettek volna valamit. A flashbackek helyett inkább egy új Batman előzmény sztori kellett volna. Oké persze már mindenki kívülről fújja Batman sztoriját csak, hogy ez egy teljesen új Batman pl. köze sincs a Nolan trilógiában megismert Batmannel.

    Tudom, hogy lesz valamikor egy újabb önálló Batman film, de szerintem ezt a filmet is meg kellett volna egynek előznie, amiben már pl. elkezd kibontakozni Batman Superman iránt érzett ellenszenve és ebben a filmben teljesedhetett volna ki.

     

    Miért rossz az ellentét?

    Nem is inkább rossz, hanem rövid és megint az játékidő rossz kihasználása az, ami nem tetszett. A csata meg amivel lezárták... hát szerintem szánalmas volt. Főleg ahogy annak vége lett. Persze, értem annak mondanivalóját, de így lezárni a várva várt harcot... hát. Húzzanak a büdös fenébe :)

     

    Miért lett Doomsday túlzás!?

    Szerintem itt még az amúgy is eltúlzott Doomsday-t is tovább fejlesztették.

     

    Második megtekintés után lehet objektívebben látom majd a filmet, főleg eredeti hanggal. Elsőre mikorra kijöttem a teremből úgy éreztem magam, mintha egy vödörnyi ürüléket öntöttek volna a nyakamba.

     

    Lehet másodikra már tetszeni fog vagy legalábbis nem fogom ennyire utálni :D Vannak még csodák :D

     

  5. Hétfőn én is megnéztem moziban a Batman vs. Superman-t.

     

    Nagyon vártam a filmet, szerettem volna, hogy jó legyen hiszen a Batman és Superman közötti kezdeti ellentét remek alap.

    Aztán jöttek az előzetesek, TV spotok, ment a hype stb., de nem lobbant fel bennem a láng, hogy ezt most azonnal látni akarom.

    Aztán moziban kaptam egy hatalmas arcon vágást.

     

     

     

    Nagyon látszott az egészen, hogy futnak az Marvel után és nyolc év munkáját akarják behozni rajtuk. Sajnos pont úgy is sült el. Szarul.

    Vannak jó dolgok a filmben, de sajnos összességében szar volt. Nagyon rég írtam le ezt moziban látott film után és reménykedtem benne, hogy ne most kelljen megint leírnom.

     

    A forgatókönyv író ásson magának egy gödröt és feküdjön bele, mert amit itt összehozott azt egy kiadós buli után hányta a papírra.

     

    A Batman és Superman közötti kezdeti ellentét bemutatása pocsékra sikeredett.

     

    Henry Cavill Supermanje álljon büntibe, mert ez kevés volt, de nagyon. Nem csak a színész, hanem a forgatókönyv hibája is, bár Cavill se adott bele mindent.

     

    A szinkron stúdiót dózerolják le és hintsék be sóval, mert borzalmas volt, amit összehoztak.

     

    Bár pont az ő szinkronja volt a legszarabb, de tudom, hogy eredeti hanggal Lex Luthor remek karaktere lett volna a filmnek, ezért is fogom megnézni feliratosan is, hogy kapjon miatta a film még egy fél pontot.

     

    Wonder Womantől féltem a legjobb, de végül sokkal jobb lett, mint amire számítottam. A végére üde színfoltja lett a filmnek a karaktere.

     

    Ben Affleck Batmanje kár, hogy ebben a filmben mutatkozott be, mert ő is jobb volt, mint számítottam.

     

    Doomsday a túlzások túlzása lett, elvetették vele a sulykot. Kár érte.

     

    A film vége meg. Tipikus... bár ne húzták volna meg ezt, egy fél pontot nyertek volna nálam.

     

     

    A legszánalmasabb dolog mégsem a vége volt, hanem Bruce és Clark pikk-pakk kibékítése. Oké, hogy nem akarja Batman, hogy egy ártatlan meghaljon, de pillanatokkal azelőtt még szívesen szíven szúrta volna Supermant egy kryptonit dárdával. Nem a karakterek hibája és nem is a színészeké, hanem a szánalmas forgatókönyvé és annak írójáé. Törne el a keze az ilyennek.

     

     

    Kinek ajánlom? Egyszer meg lehet nézni, de én a mozijegy árát utólag sajnáltam rá... egy "kikölcsönzést" viszont meg fog érni Blu-ray-en.

     

  6. "- Érdekelt volna, hogy ki az az öregember, aki átadta a térkép részletet Poe-nak."

     

    A neve Lor San Tekka, és az Erő Egyházának tagja, akikről annyit lehet tudni, hogy hisznek a Jedi Rend visszatérésében, és abban, hogy ez elengedhetetlen az Erő egyensúlyának helyreállásához.

    facebook-like-xl.png

     

     

    "- Kylo Ren honnan tudta milyen fénykard van Finn-nél? Honnan ismerhette azt fénykardot?"

     

    Erről írtam korábban: ha máshonnan nem, akkor talán onnan, hogy gondolom Darth Vadert elég alaposan tanulmányozta, és a fénykard, amit Vader használt, a markolat designjában szinte teljesen megegyezett az Anakin által az Ep2-ben használt fénykarddal, és erős hasonlóságot mutat a most már 4 epizódon át is szerepelt rekorder Skywalker-karddal is. :D

    Van benne realitás, valószínűleg erről lehet szó :)

     

    "- Erre valószínűleg nem lenne logikus magyarázat, de R2D2 miért pont akkor ébredt föl a energiatakarékos üzemmódból?"

     

    Gyanítom, pont azért, amiért a bombákat 00:01-nél szokták hatástalanítani. Amiért Han Solo pont időben ért oda a Halálcsillaghoz. Satöbbi... :D

    Igen, pont ezért írtam, hogy valószínűleg nem lesz rá logikus magyarázat :D

     

    De Abrams ezt mondta:

    "BB-8 comes up and says something to him, which is basically, ‘I’ve got this piece of a map, do you happen to have the rest?’. The idea was, R2 who has been all over the galaxy, is still in his coma, but he hears this. And it triggers something that would ultimately wake him up… While it may seem, you know, completely lucky and an easy way out, at that point in the movie, when you’ve lost a person, desperately, and somebody you hopefully care about is unconscious, you want someone to return.”

    Hmmm. Érdekes :) Ez talán egy kicsit logikusabbá teszi a dolgot.

  7. Első posztom a fórumon mi is lenne, mint az én saját kis szösszenetem a filmről.

     

    Decemberi premier óta hatszor láttam a filmet. Nekem összességében tetszett film, szerinte jó Star Wars movie lett és az se bántott, hogy sok elemet átvettek a eredeti trilógiából.

    BB-8 -et nagyon eltalálták. Rey és Finn karaktere szerintem jó lett. Kylo Ren sokak szerint puhány, sokak szerint badass, nekem valahol a kettő között. Poe Dameron nem sokat szerepelt nem tudok róla mit mondain. Snoke igaz nem szerepelt sokat, de tetszett a karakter és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg egy teljesen új karakter vagy lesz e valami meglepetés a kilétét illetően. Hux nekem teljesen átlagosnak tűnt, nem láttam benne semmi kiemelkedőt csak azt vettem észre, hogy nem épp puszi pajtás Kylo-val. Viszont volt egy nagyon erős és jó jelenete, a fegyver elsütése előtti beszéde, a film egyik legjobb jelenete.

     

    Látvány, képi világ, zene, hangok... mindegyik rendben volt szerintem :)

     

    Pár észrevétel:

    - Érdekelt volna, hogy ki az az öregember, aki átadta a térkép részletet Poe-nak.

    - Phasma-nak nagyon kevés jelentősége és szerepe volt a filmben.

    - Finn körül se nézett, hogy Poe nem ért e földet a roncstól messzebb, mint ő.

    - Semmit sem tudtunk meg a megboldogult Új Köztársaságról.

    - Rey mindenféle előképzettség nélkül nyomott egy Mind Tricket. Lehet, hogy szerencséje volt. Lehet, hogy nagyon vele van az erő, de szerintem túlzás volt.

    - Több Csillagrombolót a népnek!!!

    - Várom a történetet hogyan szerezte meg Maz Kanata Luke levágott kezéből a fénykardot.

    - Kylo Ren honnan tudta milyen fénykard van Finn-nél? Honnan ismerhette azt fénykardot?

    - Erre valószínűleg nem lenne logikus magyarázat, de R2D2 miért pont akkor ébredt föl a energiatakarékos üzemmódból?

     

    Más most nem jut eszembe :)

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.