Ugrás a kommentre

Gladosfreeman

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    30
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 2 perccel korábban, Donát írta:

    A Yoda elleni EpIII-as párbajban is látszott, hogy ezt az erejű villámozást, ha az ellenfél megfogja/visszaveri, akkor nem olyan könnyű ám megszakítani. Érdemes Sidious arcát nézni a 3. Részben, egyértelműen megszakítaná a kapcsolatot, ha tudná, de nem tudja.  Nyilván ez történt itt is. Eleve, nem gondolta, hogy Rey érdemben fel tudja majd venni a villámokat, szóval kezdetben tuti az elbizakodottság volt a kiváltó ok, de aztán meg már túl nagyra nőtt az energia ahhoz, hogy megszakítsa a dolgot. 

    Teljesen jogos, az erővillám tényleg nem egy holmi erőképesség :D

  2. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

     

      Spoileres tartalom megtekintése

     

    Palpatine meg úgy érzem, mindig is mindenki fölött állt. A Jedi Tanács három tagját pillanatok alatt levágta, Mace Windu és Yoda sem volt neki túl nagy kihívás. Amit most láttunk tőle, az tényleg az, hogy teljesen eleresztette magát, kiadta minden erejét.

    Rendben hogy kiadta minden erejét, de őszintén nem tudom hogy a forgatókönyv volt-e itt a ludas, hogy ennyire buta lett volna, hogy még azután villámozta Reyt miután az mindent levédett(ha egy pillanatra abbahagyja, taktikailag megtéveszti az ellenfelét, az leereszti fénykardjait majd ismét nekilát a villámozásnak amit nem tud időben levédeni és győzött, Palpatine okos ember, hihetetlen hogy egy ilyen banánhéjon csúszik meg) vagy belefutott a Sithek ismert gyengeségébe, hogy túlzottan elbízta magát, így az ellenfelei számára könnyebb célpont lett.

  3. Na én is megnéztem! És abszolút nem tudok most mit mondani. A filmre nem tudom egyértelműen rámondani, hogy rossz. Szerintem ez butaság. Viszont nem igazán tartom egy jó filmnek se, bár rengeteg mozzanatát tudtam értékelni. Pro és Kontra alapján kifejtem most a véleményem. 


    Pro: - Rey és Kylo karaktere. Még a 7.részben elkezdett kapcsolati szál gyönyörűen végigmegy a trilógián, hogy itt aztán kiteljesedhessen. A legjobb jelenetek hozzájuk köthetőek, legyen szó a halálcsillag roncsán való párbajukról, a Finalizer-en történő beszélgetésükről, vagy a filmvégén az összeállásukról, és legvégén a csók. Kylo megváltása Ben Solová, azzal hogy Rey kvázi "kigyógyította" Kylo Ren-t Ben Solo-ból szerintem nagyon szép, főleg ahogy a filmvégén reflektáltak erre ahogy Ben Solo a halott Rey Palpatine-t, támasztja fel mint Rey Skywalker. Ben Solo számomra az új kánon legjobb szereplője, és külön öröm hogy az eddig, még számomra az Utolsó Jedikben is kissé sótlan Rey-t is sikeresen érdekessé tudták tenni. Bár nagyon megijedtem a Palpatine dologtól végülis nem hoztak ki ebből rossz dolgokat. Külön tetszett, ahogy a két karakter a film során teljesen ellentétesen viselkedtek mint ahogy megszokhattuk tőlük. Rey haragos, ideges, mérges, és indulatos volt, míg Kylo szinte totális nyugalommal, higgadtsággal, és hideg vérrel láthattuk, amit Daisy és Adam kiválóan prezentáltak.  A halála Bennek pedig Skywalkerhez méltó volt.

    - A halálcsillagon történő párharc: A trailerek alapján egy Battle of Heroes-hoz hasonló küzdelmet vártam, de egy jóval más milyenebb párbajt kaptunk, de még milyet! Nagyon szimpatikus volt, hogy végig szinte két lábbal a földön jártunk, ennek ellenére nagyon jól kijön a két fél erőben és fénykardban való jártassága. Koreográfiában, zenében, és vágásban hibátlan. Külön pluszt jelentett a harcban a folyamatosan feltörő víz! Nagyon izgalmassá tette az egészet. Amitől féltem hogy itt tisztán Rey fog győzni, ugyanis Kylo-tól elég tekintélyt romboló lett volna ha folyamatosan megverik. Bár Leia miatt Kylo elbukott, tisztán látszott ha nincs Leia, akkor Kylo egyértelműen győzedelmeskedik. Számomra bekerült a top fénykard párbajok közé, mely a benne lévő érzelmi töltet tovább emel.

    -Leia szerepe és halála: Nincs jobb szó, tökéletesen megoldották!

    -Ben megtérése: Számomra a film legjobb jelenete. Bár szerintem Anakin Ben megtéréséhez indokoltabb lett volna, Han Soloval is hibátlanul működött, a két színész hibátlanul megoldja a feladatot. Nagyon jó volt a párhuzam-e jelenet, a TFA-ban látottal.

    -Látvány/Zene/Díszletek: Ez a film egy audiovizuális gyönyör. Festményszerű képekkel dolgozik, jobb féle CGI-al, és remek stilizáltsággal. A zene pedig eszméletlenül hangulatos, mindig passzol a jelenethez, az ismerős dallamok pont ott csendülnek el ahol kell, Williams mester remek score-al búcsúztatta saga-t. A helyszínek pedig még mindig nem elég kreatívak(Ezt az előzménytrilógiához mérem) viszont ezen a téren jelentős fejlődés fedezhető fel. A Pasanaa nem egy Tatooine utánzat, hangulatos volt a fesztivál zsúfolt látképe, a rengeteg idegenlénnyel. Az Ajan Kloss bús dzsungele egyszerre hatalmas, és biztonságot nyújtó. Az Exegol volt mégis a kedvencem. Eszméletlenül tetszett az a gótikus, horror szerű megjelenése az egész helynek, melyből csak úgy áradt a sötét oldal(az egyik szobron meg mintha maga Darth Nihlus lett volna, de ez lehet csak az én hülyeségem) 


    -Luke Skywalker és az Ach-toon játszódó jelenet sor. Luke elegánsan utal vissza az Utolsó Jedik fénykardos jelenetére, szimbolizálva mennyit fejlödőtt a figurája. Az X-wing kiemelése a másik kedvenc mozzanatom filmből, tökéletesen reflektált a nagymester Yodára.


    A film/trilógia üzenete: A trilógia üzenete szerintem a múltunk tiszteletbeli hátrahagyása, és a jövőnk/identitásunk megkeresése. Számomra akkor amikor Rey és az uralkodó összecsapnak kvázi a Jedi és Sith eszme végső összecsapása történik meg. Mivel mindkettő meghal ezért a Jedik és a Sithek kvázi kihaltak. Viszont azzal, ahogy Rey feltámadt, elásta a múltat, majd megkovácsolta saját maga fénykardját, kvázi valami új született meg. Nem Jedi, nem Sith valami más. Ez számomra egy remek vég, szép kerete a Skywalkerek történetének. Na meg a másik főüzeneti motívum,az identitás. Nem a véred határozza meg kivagy, hanem a tetteid és  lényed. Rey-nek működött volna az egyszerű senkiként való felemelkedés is, de számomra legalább ugyanakkora erővel működött az, hogy Rey mások árnyékából képes volt valami maradandót lerakni az asztalra.  


     Kontra:

    - A prezentálás: De mit sem ér ennyi jó dolog, ha mindezt a film rettenetesen rosszul kezeli. Mit értek ez alatt? A Film nem hogy siet, de lóhalálába próbál meg mindent belegyömöszölni 142 percbe, amire semmi szükség nem volt. Ilyen rövid játék idő alatt, ugrálunk egyik helyszínről a másikra, szinte athoc jelleggel váltunk karakterek és cselekmény szálak között így a beleélés számomra igen nehezen jött össze. És ez sajnos abszolút a drámaiság rovására megy. Pár jelenetet leszámítva a film emiatt totál súlytalan, ami pl. az Utolsó Jedikhez képest óriási visszalépés. Számomra pl. sajnos az Ellenálló flotta megjelenése is ilyen volt, hatásvadászra sikerült megcsinálni, de belőlem semmit sem váltott ki, inkább csak elszörnyülködve néztem, mennyire megpróbálták lemásolni az Avengers: Portals jelenetét, sikertelenül. (Bár el kell ismerni a flotta egész terjedelmes méretű volt) 

    -Megfelelni vágyás: Ez az egyik legfájóbb.  A filmen egyértelműen látszik, hogy az Utolsó Jedik-re reagál. Szinte már-már kínos magyarázkodások vannak. Kiakar elégíteni szinte minden Fan-t de éppen emiatt kudarcot vall. Rian Johnson filmjére sok mindent lehet mondani, de az legalább nem akart biztonsági játékot játszani, és a történetben rengeteg váratlan megoldást, fordulatot játszott meg, még ha még szerintem Johnson mint író és rendező vannak hiányosságai. De még se ez fájt a legjobban....



    -Forgatókönyv: Ilyen. Katasztrofálisan. Rossz. Dialógusokat, nagyon régen hallottam. Néha komolyan mondom én éreztem kínosan magam. A filmvégén az ÉN VAGYOK AZ ÖSSZES SITH, és az ÉN VAGYOK AZ ÖSSZES JEDI-n szó szerint a fejemet fogtam, olyan mérhetetlenül kínos volt.  Még Kylo és Rey beszélgetéseikben is voltak olyan sorok, hogy úgy pofán vágtak, hogy a fal adta másikat. Kész döbbenet, hogy Rian remek dialógusokkal operáló scriptjéhez képest milyen ergya végeredményt kaptunk. Na meg Palpatine szerepe. Ian remek a filmben, de a karaktere totálisan zsákutca. Mi is neki a célja? Elöszőr megakarja ölni Rey-t, majd azt akarja hogy ő halljon meg, majd kiszipojozza a lelkét. WOW. A halála meg feliratkozhat Savitar mellé a filmtörténelem minden idők legrosszabb filmes halálaihoz. Annyi esze nem volt az öregnek, hogy látja hogy levédi Rey a villámjait, egy pillanatra szünetet hagy, megtévesztve ellenfelét, Rey leengedi védőpozícióját, majd Palpi újra villámozik és kész. Ennyi lett volna, hellyette viszont egy villámvisszaírányítástól atomjaira robbant a legnagyobb Sith Lord. Megáll az eszem komolyan. Arról nem is beszélve, hogy a film kb 6x eljátssza meghaltam, de még életben vagyok kártyát, ami egy időután szó szerint fárasztó. 

    Ezek a negatívumok pedig iszonyatosan lehúzták számomra végeredményt, holott a fentebb leírtakból kiderülhet, hogy sok elemet viszont nagyon szerettem. Legalább annyira szerettem a pozítivumait, mint utáltam a negatívumait. Így összességébe a film számomra egy közepes, melynek a zárása kielégítő, de a film maga számomra egyáltalán nem volt az. Elnézést ha kicsit ilyen összeszedetlenre sikerült ez a kis beszámoló, még én is agyalok a filmen, de benyomásaimat úgy éreztem meg kell osztanom. Ha nem értetek egyet valamivel, akkor várom a hozzászólásokat, szeretnék egy jó kis eszmecserét. 

     

    • Nagyon tetszik 1
    • Tetszik 3
  4. 10 perccel korábban, Pildi írta:

     

    Szerintem semmi szükség arra, hogy előre temessük ezt a filmet. Külföldi kritikusok nincsenek elájulva tőle? Na és? Nem tud megfelelni annak a rengeteg és óriási elvárásnak, amit vele szemben megfogalmaztak? Az nem biztos, hogy a film hibája teljesen. Nem tudhatjuk, kinek milyenek az elvárásai és hogy azokat mi teljesítette volna. Felesleges előre leírni.

     

    Lehet, hogy nem ez lesz a legjobb SW film, bármennyire is szerettük volna esetleg, hogy az legyen, lehet, hogy a mi elvárásainknak sem tud majd 100%-ban megfelelni, de ezzel várjunk már addig, amíg megnézzük. ;)

    Egyáltalán nem temetem, továbbra is piszok mód várom, csak nagyon félek az eredménytől...mert mint írtam is, egyszer hasonló esetben már pórul jártam...mégegyszer nem esne jól.

     

    12 perccel korábban, Dzséjt írta:

    Most értem az ep8 végére, jöhet az ep9. Holnap ilyenkor már javában közeledhetem többedmagammal egy korszak végére. Remélem, hogy elégedetten jövök ki. Vannak félelmeim, de ezeket leküzdve fogok belépni a moziterembe. Hiszen már Luke is megmondta: Confronting fear is the destiny of the Star Wars Fan. :D 

    Nagyon szimpatikus a gondolatod Dzséjt, kicsit fel is vidított :):D

    • Tetszik 1
  5. Az elmúlt pár napban már éreztem némi feszengést, de a mai naptól iszonyatosan megerősödtek a baljós árnyak bennem. Éreztem egy ideje, hogy annak ellenére mennyire várom a filmet, és a szombati napot hogy megnézhessem, és hiába tetszett minden promó anyag...valami bökkenőt mégiscsak éreztem...valami megfoghatatlant, de éreztem hogy valami nem lesz jó a film körül. A mai naptól ez bennem totálisan elszabadult. Amit hallottam a filmtől az inkább elvette kedvem, semmint hype-olt volna. Iszonyatosan félve fogok beülni a moziba, annak ellenére hogy továbbra is embertelen módon várom. Utoljára ilyet az Igazság Ligájánál éreztem, amit gyerekkori kötödés miatt is nagyon vártam. Mondjuk ott ahogy kijöttem az minden volt csak pozitív nem, és konkrétan átbaszva éreztem magam...Nagyon remélem ez itt nem fog megtörténni. Év végére nem akarok egy csalódással távozni a moziból...lehet lejjebb kéne adnom a lécet, nem tudom.

    • Szomorú 3
  6. 9 perccel korábban, Yoda József írta:

    De, felkerült. Így jöttek rá ;) Nézd vissza az interjút. Szólt neki valaki, hogy "ugye tudod, hogy ebay-en van valami ami pont úgy néz ki, mint a valódi script"

     

    Ilyet sosem mondott.

     

    A kritikusok pedig kajálni fogják, mert mint űrkalandfilm, nagyon rendben lesz: látványos, akciódús, monumentális. De mint a Skywalker Saga lezárása csalódás lesz - és ez inkább minket fog kiakasztani, nem a kritikusokat.

    Nem tudom te kerested-e meg a TFA kiszivárgott leak-jét...Ha igen akkor emlékszel hogy mennyi mindenben tévedett szintén a JP...hiába volt jó pár dolog igaz, azért olyan dolgok is voltak amik abszolút kimaradtak, vagy totál másképp voltak jelen. Szóval szerintem ezt nem kell előre leírni :D

  7. Őszintén szólva egy picit félek a bevételektől főleg pl. A trailer megtekintés számai után...Yt-n mindkét teljes értékű traileren van 30-30 millka megtekintés ami elég karcsú szerintem...holott az első trailer idejében mintha olvastam volna egy cikket hogy nagyon sokan több mint 100 millióan megnézték a trailert, többen mint a TLJ trailerjét...ezt a cikket vagy statisztikát viszont azóta se találom...

  8. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta:

    A 4chan-on jelent meg az alábbi leak, ami nem sokkal utána el is tűnt... Nekem fanfiction-nek tűnik, annak ellenére, hogy sokkal jobb mint eddig bármilyen leak a befejezésről:

     

    Kylo is saved by Anakins force ghost, who pep talks him and tells him to finish what he started, this time making it clear, that was to destroy the Emperor for good. Force ghost Anakin uses a platform to raise Kylo back up over the trench and he rejoins Rey, this catches Emperor off guard who was slowly torturing Rey with lighting. He takes control of Leia's lightbsaber and Rey regains her composure.

    They face the Emperor and deflect his blasts back at him as leaked before, the voices of the Jedis of past being heard. Luke and Leia's force ghost appear, behind them both which further disrupts the Emperors concentration and kaboom, Palpatine is dead. The explosion causes a distraction which gives the fleet their opening and they take out the main ship.

    After, they both end up on Tattooine to bury the past, that being both Leia and Lukes lightsabers. They both have newly constructed ones though I'm not sure they light them off. They speak on how much there is to do. Ben decides he wants to stay on Tatooine for a bit. Rey wants to restore the Jedi order, calling it the Skywalker Academy. Ben think she was meant to do so. Rey says maybe one day he can come help. Ben hints that he feels that he's got a lot to make up for, but maybe someday.

    She tells him it's time for her to go and that The Skywalker Academy is going to need students" Poe and Co. are shown to also be there. Finn jokes with her that they need to hurry and that the Republic won't rebuild itself. Ben and Rey hug, Rey leaves saying they'll be in touch. She meets with the crew and they all get on the ship together. Finn asks if she is sure about Ben, and she without hesitation says she is.

    The movie ends with the Falcon taking off while Ben watches, the Falcon flying towards the two moons as he watches from a distance.

    Naaa! Pár apró változtatással elégedett is lennék egy hasonló befejezéssel...

    • Tetszik 1
  9. Bár a Leakek sajnos nem ezt sugallják, de én rettenetesen szeretném  látni ahogy a két karakter szépen fokozatosan oldalt cserél. Ezt még a promo anyagok is alátámasztanák ahol Kylo abszolút passzív, nyugodt természetű és nem akar támadni, míg Rey abszolút haraggal harcol, elég csak az arckifejezéseit látni. Ha megtörténne az oldal csere az egy akkora ütőképes csavar lenne, hogy kiderülne hogy a valódi főszereplő mindvégig Ben volt, és az igazi ellenfél meg Rey...amíg a klónos teóriát jó ötletnek tartottam akkor az a lehetőség élt bennem, hogy a filmben két Rey lesz. Van akit mi ismerünk a klón, illetve a klónozott eredeti Rey egyed aki meg dupla vörös fénykarddal tolja(ő lehetett volna akár Palpatine leszármazottja is akár). Az eredeti megöli az általunk ismert Reyt, akinek a halála miatt Kylo megtér és fényre kerülve KIEMELKEDVE a sötétségből(Rise of Skywalker) és legyőzné Reyt és az uralkodót. Majd a bűnei miatt a Tatooine-on letelepszik és úgyanígy lehetne az a Binary Sunset-es befejezés ami a leak-ekben szerepel csak csupán Kylo-val. Vérszerinti Skywalkerrel kezdünk és vele is fejezzük be.  

    • Nagyon tetszik 1
  10. 18 perccel korábban, Yoda József írta:

    Egy igazán akciódús rész volt, nem gondoltam volna, hogy már most így felpörögnek az események :) Baby Yodával kapcsolatban ezúttal nem volt új fejlemény. Az, hogy az orvos és Werner Herzog karaktere életben maradt, arra enged következtetni, hogy találkozunk még velük.

    A párbeszédük nagyon érdekes volt. Az Ügyfél meg akarja ölni a gyereket, Dr. Pershing viszont azt mondja, hogy "He has explicitly ordered us to bring it back alive". Tehát biztosan van egy férfi feljebbvalójuk, akinek élve kell a kicsi... Palpatine?

     

     

    Esetleg Giancarlo Esposito karaktere? Őt a trailerekbe is láthattuk, volt egy maroknyi halálosztagos mellette szóval nem lesz piskóta :D 

    • Tetszik 2
  11. 1 órával ezelőtt, Dei írta:

    Én egy Total War szerű stratégiai játékot szeretnék a Creative Assembly fejlesztésében.

    Tartalmazza a jelenlegi 3 érát és 7 különböző frakciót. Szeparatistál, Köztársaság, Lázadás, Birodalom, Új Köztársaság, Első Rend és Ellenállás. 

    A sztori mód ne legyen olyan nyitott, mint a Total War játékok, legyenek a lehetőségek korlátozottabbak, hogy egy jó történetet el lehessen mesélni és belepasszoljon a kánonba. 

    Viszont legyen egy olyan mód is, ahol kiválasztod a frakciót, majd beledob a galaxistérképbe, rengeteg bolygóval, aztán hajrá. :D 

     

    Természetesen egy Fallen Order 2 is jöjjön.

    Kvázi az Empire at War-t látnád csak nagyba? Amúgy nagyon adom az ötletet! 

  12. Sziasztok! Eleinte gondolkoztam azon, hogy ennek a kérdésnek egy külön topik kéne, de szerintem elfér ebbe a topikba is :) A kérdés pedig az, hogy ti milyen Star Wars játékot tudnátok az EA-től elképzelni? 
    Kik fejlesztenék?(Akár olyan kollaborálás is jöhet mint ami anno a Crytekkel volt, bár nem tudom hogy manapság ezt még megtehetik-e)  Miről szólna? Mi lenne a műfaja? 

    Én mindenképpen a Respawntól szeretném a Jedi: Fallen Order folytatását (mekkora lenne már ha az alcímet Jedi Knight-ra változtatnák meg, persze ez lehetetlen, de akkor is !:D ), plusz a Dice-tól a Republic Commando remake-elését beleillesztve a kánonba, vagy egy Imperial Commando...

    Nagyon jó lenne egy RPG is, de ötletem sincs hogy lehetne egy RPG-t implementálni a kánonba, másrészt hogy a Bioware mikor szedi össze magát annyira hogy egy normális játékot tudjon belőle kihozni :D 

  13. Én már vasárnap kitoltam a játékot(egy maratoni hosszúságú, szinte egy segges végigjátszással :D) de vártam amíg legalább egy valaki be nem írja erre a topikra, hogy kitolta...Sok technikai, írányításbéli, eredetiség hiány, valamint játékmechanikai kidolgozatlanság (pl. oké hogy nyitogatunk ládákat, fedezgetünk fel sírkamrákat, de ennél kicsit érdekesebb is lehetett volna a jutalom...most komolyan...skinekért megy a felfedezgetés? Legalább ha a fénykard alkotóelemek megváltoztatnák a statjait a fegyverünknek vagy valami, de semmi...egy kicsit komolyabb lootrendszer nem ártott volna) leszámítva rettenetesen élveztem az egész játékot!

    Bár a sztori nem okoz túl sok meglepetést, cserébe vannak annyira szerethetőek a figurák, és van annyira jól megírva a forgatókönyv, hogy a közel 25 órás kampány végig fenttartotta a figyelmem. Cal egy végtelenül szimpatikus főhős, akit Cameron Monaghan marha jól ad elő arcával és hangjával, de a többi szereplő is abszolút remek. Külön kiemelném az Éjnővér Merrint, aki egy nagyon érdekes figura, és külön élveztem nézni hogy pislákol a Cal és a közte lévő viszony(Ebből még többet szeretnék látni!). A Second Sister egy bár közel se eredeti, mégis teljesen jól münködö ellenpólus, az érzelmi töltet is remek vele.  Vadert bár erőltetnek éreztem az utolsó 3 percre behozni, a jelenete viszont kárpótolt, és tényleg érezhető volt a fenyegetettsége, az hogy mi mennyire eltörpülünk mellette. 

     És ott van persze a gameplay. A harcrendszer kiváló, érezni a fénykard erejét, a vágásaink hatását, az erőképességekkel remekül lehet zsonglőrködni. Ehhez társulnak változatos ellenfelek, epikus boss harcok, egy jól eltalált nehézségi görbe stb. szóval van minden ami kell. A másik élvezetes rész a mászkálás és felfedezés. A platformrészek élvezetesek, rettentő fluid a mozgás. A felfedezés, a sírkamrák kifosztása szórakoztató, bár a jutalom lehetne kecsegtetőbb. 


    Mégis ami számomra vitte a prímet az a hangulat. Tökéletes! Nincs jobb szó rá! Vérbeli Star Wars. Látszott az egész játékon hogy olyan emberek alkották meg akik rajonganak ezért az univerzumoért, és ismerik is. Rajongóként külön bizsergés volt hallani az utalást "a páncélos harcosra, ki megölte az Éjnővéreket", látni a Klónsisakokból megépült emlékhelyet, megépíteni a fénykardunkat(apropó a dupla pengéért, és a két kardért külön pacsi! ) és még sorolhatnám. Ehhez hozzájön a bolygók misztikussága és gyönyörűsége. A bolygókat külön öröm volt felfedezni, bejárni a labirintusokat, elvégezni a platformfeladatokat(melyek engem azonnal a Prince of Persia-t juttaták eszembe, ami nálam sose baj!), megoldani a feladványokat, leküzdeni az akadályokat. Plusz a bolygók kinézete. Igazi dizájnbeli csúcsteljesítmény! Változatos, élénk, hol zordak, hol színesek, kiváló az összkép. Meg úgy önmagában a látvány. A grafika nem nagy szám, egy teljesen jó szintet képvisel. Viszont a hangulatot olyan szinten fokozza hogy nem igaz. A kedvenc példám az rá, hogy egyszerűen csak kinyitom a fénykardot egy sötét helységben. A pillanat amikor a penge kigyullad a sötétségben az egy igazi orgazmikus pillanat, egy látványpékség! Természetesen a kiváló zenét is megemlítem, bár ez evidens( a Star Warsnak még a leggyengébb zenéi is remekek).


    A Fallen Order bár szerintem nem ér fel a számomra nem a legjobb SW játék  ( a Kotor 2-őt és  Republic Commando duót nem tudja nálam letaszítani) így is bőven a legjobbak közt a helye. Semmi eredetit nem tartalmaz, viszont tartalmas, hosszú kampányt kínál, játékelemeket és a sztorit mind kiválóan gyúrja össze egy kompakt egésszé. A legelején említettem, hogy lett volna még mit csiszolni, de elvégre ezért vannak a folytatások nem de? A sztori lezáratlan maradt, viszont bőven van a sztoriban akár egy egész trilógiára való is, várom hogy ezek a karakterek visszatérjenek. Ez a játék képes volt megidéztetni velem a Jedi Academy és a Kotor-os élményeket...és azt hiszem ennél nagyobb dicséretet nem is kell mondanom!


    Köszi Respawn! Várom a folytatást!  

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.