Ugrás a kommentre

black2

Kitiltott
  • Összes hozzászólás:

    7
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Engem is érdekelne. Nem valószínű, hogy rátalálok (még mindig nincs netem), de azt remélem, hogy valakinek sikerül. Azért nézem üzletben is (mindig nézem az SW zenéket, ha arra járok), hátha mégis hivatalos kiadvány.

    Kérdés mindenkihez: megvan valakinek az epII zenéje valamilyen fájlban? Mondjuk mp3-ban? Az eredeti cd-t nem olvassa a cd-rom, de ez rá is van írva :D Vagy esetleg ötlet, hogy tudnám mégis beolvastatni valahogy?

    hát én lehet hogy megtudom mondani de nem bisztos hogy beválik próbáld meg betenni a számítógépbe és telepícsd rá aztán vedd ki a cd-t és egy másik cd-re próbáld meg rá tenni ha ez sikerült akkor mondom tovább de ha ez nem fog bejönni akkor mondok mást mert van 5 féle variáció az egyik biztosan beválik ha érdekel akkor írj!

     

    Köszi :P Megosztom Veletek, fórumosokkal, hogy igyunk az SW-re :D

    én is kérek limonádét bár én inkább itthon iszok fantát

     

    Ha látjátok valahol ennyiért, szóljatok! Köszi!

    én láttam ha érdekel akkor elmondom hogy hol

     

    Majd csak kiderül ez is idővel. :D

    ja

     

    Nem hangzik rosszul.

    ja szerintem sem

  2. Hát én sem tudnék elképzelni egy új részt mert szerintem már minden benne van aminek benne kell lennie és izgalmas lesz tőle.

     

    Hát szerintem nem lesz marha olcsó a berendezés én már néztem hát a legolcsóbb az 50 ezer forintba kerül persze ez még váltoszhat de az biztos hogy 30 ezernél olcsóbban nem lesz egy év mulva se szerintem nekte mi a véleményetek?

     

    szerintem nem lesz a 1.2,3 hozzáadás.

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.