Jump to content

Exortus

Fórumtag
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Exortus

 1. Engem a kékárnyalatos képen az fogott meg leginkább, mikor Anakin a templomba menető önmagára néz, kicsit oan érzést kelt bennem, mintha lefilmeznék egy tettemet és később levetítenék. Gratulálok! Minden elismerésem a tiéd!! :)

 2. Bocs, hogy folytatom a témát, de nincs jogosultságom hozzászólást írni az epIII részlegbe.

   

  Én azt gondolom Anakin átállásáról, tetteiről, és arról, hogy hogyan téríthették volna vissza, hogy ez így volt ,,elrendelve'' az Erő álltal. Én a jóslatot úgy értelmezem (eljön a kiválasztott aki egyensúlyt hoz az erőbe), hogy a jó és a sötét oldal egyensúlyban van. Így hát mivel akkoriban a jó uralta a galaxist az volt Anakin rendeltetése, hogy írtsa a jediket amíg azokból ugyanúgy 2 nem marad, mint a sith-ekből, bár ien szinten Anakin nem tudta, hogy mit cselekszik. Lucas azt mondta, hogy az Erő nem istenség, szóval nem valaki, hanem ,,csak'' valami... Szerintem nem érdemes annyira belemenni a dologba, hogy az Erő miért ,,cselekszik''. Ez történt megváltoztathatatlanul ami a filmben van és kész.

 3. Csákány! :) Sajnos még nem volt türelmem végigolvasni mind a 3 részt de a 3. rész végét többször is! Nagyon megfogott a sztori. Luke a sötét oldalon... COOL! :):D Nagyon megfogott az is, hogy mien részletességgel formáltad meg az eseményeket (iesmire gondolok, mint, hogy r2-d2 búsan csipogott egyett). Csak egy kérdésem lenne: Miért pont azt választottad, hogy csak egy erőhasználó marad a sötét oldal fogságában? Miért pont ien szomorú befejezést választottál?

 4. Csá Simonz! Csá all! Hát mit is mondhatnék...? :lol: Szerintem a ,,Nagyon cool az oldalad!!'' már annyiszor elhangzott, hogy nem szükséges mondani. A kommentárok rész számomra néhány képet teljesen más megvilágításba helyezett: Eddig úgy voltam vele, hogy szép kép, tartalmas kép, de mostmár látom, hogy mi a jelentése! :) Nos csak így tovább... Jut eszembe: Most, hogy bemutatták az epIII-at már több, mint 1 éve és a képeidben már elég részletesen feldolgoztad a 6 rész eseményeit, van valami elképzelésed arról, hogy mi lesz a témája a képeidnek (persze az SW-n belül)?

   

  (aki ismerne régebben Lord Wraith néven mentem)

×
×
 • Create New...

Important Information