Ugrás a kommentre

Dei

Tag
 • Összes hozzászólás

  707
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Dei minden hozzászólása

 1. Ma kijött az 1.1-es javítás a játékhoz, ami a balance és bug fix mellett más tartalmakat is hozott. - Blast játékmódba bekerült a crait map - Új hős a Starfighter Assault módba, TIE Fighter (Iden Versio) - Új Star Card-ok Iden gépéhez - Új Milestone challeng szintén Iden vadászához - Tatooine éjszakai verzió Ezeken kívül jött pár könnyítés is. A fegyver kiegészítőket és az utolsó fegyvert sokkal egyszerűbb megszerezni, mivel csökkentették a szükséges killek számát. Mondjuk nekem már decemberbe megvolt az összes Trooper milestone, szóval elkéstek vele egy kicsit.
 2. Az nem véletlenül 59 ezer km?
 3. Solo spoileres topik

  Még passzolna is, mivel a Pyke Szindikátus felelős azért, hogy Kessel-ről eljut a fűszer Coruscant-ra. A csempészek a fűszert a Kessel Run nevű hiperúton keresztül csempészik ki. A lego set neve amihez a karakter tartozik nem más, mint Kessel Run Millennium Falcon.
 4. Egyéb fontos 10.0

  Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
 5. - Az Első Rend szakadjon 2 frakcióra. Az egyiket Hux, míg a másikat Kylo vezesse. - Ren Lovagok szereplése - Újabb erőképességek - Legalább három új bolygó - Az Első Rend és az Ellenállás kapjon végre bombázót!! (Battlefront 2-be elég szívás bombázó nélkül) - Mivel az Ellenállás elvesztette a vadászai nagy részét, nem lenne rossz új típusú gépeket látni. - D.J. térjen vissza Most hirtelen ennyi.
 6. Egyéb fontos 10.0

  Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
 7. Ahogy ebben a filmben is. Van nekünk egy Chewbacca és Yoda, de ezen felül ott van Ackbar és C'ai Threnalli akik tagjai az Ellenállásnak. Illetve Canto Bight, ahol legalább 2 idegen is kap szerepet. Az egyik aki feljelentést tesz Rose és Finn illegális parkolása miatt,a másik pedig aki telenyomja zsetonnal BB-8-et. Illetve ott van még a csávó akinek a seprűs srác a rabszolgája. Meg ugye Maz is kapott szerepet. Igaz nem volt sok szerepe, de ott volt Nien Numb is, aki lassan túléli az összes PT és OT karaktert. Ja igen és Snoke se volt ember, de ő hirtelen kiesett a fejemből.
 8. Az a térkép nem Luke-hoz vezet, hanem az első Jedi templomhoz. A térkép egyik részét még R2 töltötte le a Birodalmiaktól, a másik fele meg gondolom Lor San Tekka kutatásának eredménye.
 9. Egyszer már válaszoltam erre a kérdésre, de akkor még csak mint saját elméletem, de azóta van hivatalosabb információ is. A Starkiller elleni támadást túlélő pilóták más evakuációs pontokra lettek irányítva, vagy éppen küldetést teljesítettek. Az információ a Visual Dictionary-ból van.
 10. Tegnap bent ülök a moziba és megint a filmet nézem, majd elérkezik Maz jelenete. Első nézéskor fel se tűnt, de másodjára leesett, hogy a Battlefront 2ben ha bemész Maz kastélyának egyik szobájába, akkor egy festmény található a falon, ahol ugyanazzal a fegyverrel és jetpack-el feszít. Természetesen ez már november óta benne van a játékba, szóval nem is a Last Jedi megjelenése után került be.
 11. Star Wars viccek

  Force Awakens kicsit másképp.
 12. Ki mit hallgat most?

  Luke Skywalker - Tosche Station
 13. Még a vadászokat se voltak hajlandóak a film elején kiküldeni Poe-ra, amiért a Fulminatrix-al fizettek. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg nem akartak vagy nem tudtak több erőforrást rájuk fordítani.
 14. Ez mind Rose szájából hangzik el, aki beleszeretett Finn-be. Szóval a két eset egy kicsit más szerintem.
 15. Az Első Rend a flottájával épp a galaxis többi részét hódítja. Valószínűleg nem akartak elvonni máshonnan hajókat.
 16. Ez egybe is vág azzal, hogy a Cobalt és a Crimson osztag épp az Atterra rendszerben harcolt, mikor az Ellenállás a Starkiller-t támadta.
 17. Battlefront 2 Resurrection spoiler
 18. Van valami kánon információnk arról, hogy kik jutottak el élve a Falcon-ra? Próbálom nagyjából összeszedni a túlélőket, de nem emlékszem mindenkire. Leia, Poe, Finn, Rey, Rose, Chewbacca, Connix, Nien Numb, C-3PO, BB-8, R2-D2....még valaki a nevesített karakterek közül? Amúgy poén, de Nien Numb túléli a legtöbb OT karaktert.
 19. Nos, nem azt kaptam ettől a filmtől, amire számítottam. Spoilerbe teszem a negítvumokat, mivel elég hosszú a lista, és nem akarok egy hatalmas hozzászólást csak így posztolni. Ezeken kívül viszont a film többi része tetszett.
 20. Látom a szenátus ezúttal alul marad a versenyen. Mindenesetre én kitartok a véksőkig és rá szavaztam.
 21. Én azért Cad Bane nulla szavazatán meglepődtem.
 22. Én megnéztem mind a 8 filmet és végigjátszottam a Battlefront 2 hadjáratát a filmre való felkészülés gyanánt. Most pedig újraolvasom a Shattered Empire és Poe Dameron képregényeket.
 23. Igen folytatják benne a hadjáratot. Mintha valami olyasmiről is szó lett volna, hogy minden szezonban kapunk bővítést, viszont ebbe nem vagyok teljesen biztos.
 24. Filmek 12.0

  Én viszont kifejezetten örülök ennek a hírnek, mivel szeretnék végre látni egy igazán jó Fantasztikus Négyes filmet.
 25. Spoiler a Battlefront II hadjáratából.
×

Fontos információ