Jump to content

Dei

Tag
 • Content count

  826
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 Nagyon kedvelt

About Dei

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 05/05/1988

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Pellérd
 • Érdeklődés:
  Star Wars, Doctor Who , olvasás, anime nézés, kockulás, bringázás, foci

Recent Profile Visitors

3325 profile views
 1. Dei

  Videjó játékok

  NIntendo direct vitte a prímet az egész E3-on. Annyira örülök ilyenkor, hogy a PS4 mellé még egy Switchre is beruháztam.
 2. Dei

  Videjó játékok

  Én inkább a sok szivárogtatást látom a legnagyobb bajnak. A játékok nagy része már kiszivárgott a rendezvény előtt. Vannak stúdiók akik meg lazán 1-2 nappal a rendezvény előtt bejelentik, hogy mik lesznek.
 3. Dei

  Videjó játékok

  Szóval ez az idei E3 egy nagy rakás sz*r. Úgy érzem magam, mintha karácsony alkalmából ajándék helyett pofánvágást kaptam volna. PC Gaming Show és a Square Enix volt a két értékelhető műsor eddig. Ha a Nintendo nem villant valamit akkor iszonyatosan csalódott leszek.
 4. Dei

  Videjó játékok

  Nem tudom miért, de ez a Roller Champions megfogott.
 5. Dei

  Videjó játékok

  Az új Watchdogs megvett kilóra.
 6. Ma kíváncsiságból belestem a kommentek közé, és annyi hater van, hogy az hihetetlen. Mindig elfelejtem, hogy ne nézzem a hozzászólásokat, de néha nem bírok magammal, főleg ha elkap a hype. Mindenesetre én is előrendeltem, mivel a Respawn a legmegbízhatóbb stúdió akik az EA-nek fejlesztenek. Sajnos a Deluxe Edition borítója nem jön be, Jó lenne dupla oldalas borítóval, mert a sima verzióé jobban bejön. Igazi SW érzés árad belőle.
 7. Nálam tuti vétel. Az eddigi összes Lego Star Wars-ot is megvettem. Azt sajnálom viszont, hogy Rogue One és Solo nem lesz benne.
 8. Én titkon reménykedek egyéb tevékenységekbe is, mint mellék küldetések, sabacc parti vagy dejarik.
 9. Közbe pár új infó is érkezett. - Hősünk rendelkezni fog egy űrhajóval, aminek a neve Stinger Mantis. A Hajót kívülről és belülről is testre szabhatjuk - A bolygók közötti utazások valós időben történnek, szóval nem töltőképernyők lesznek. Utazás közben a hajón kell elütnünk az időt. - A bolygókon nem csak sztoriküldetések lesznek, hanem szabadon felfedezhető részek is. - Viszonylag szabadon utazhatunk a bolygók között. - Minden bolygónak lesz egy saját hub-ja, ahol beszélhetünk NPC-kel, elkölthetünk skill pontokat. - Nem lehet választani a sötét és a világos oldal között. Nem is lesz ez a játék annyira lineáris, mint gondoltam.
 10. Júniusba új tartalom: - Droideka - TX-130 Saber-class tank - Naboo pálya Galactic Supremacy játékmódba - Új klón skinek - Anakin Skywalker TCW skin Később az év folyamán Felucia is bekerül a játékba.
 11. Nekem a kedvencem az, mikor az erővel lelassítod a lövedéket, majd a rohamosztagost elé viszed és kampec. Kifejezetten örülök neki, hogy Kashyyyk élővilág is benne van, és nem csak háttérelemként. Saw szerepeltetése meg nagyon meglepett. Remélem lesz más ismerős karakter is.
 12. Dei

  Videjó játékok

  Persze, az E3 már nem az igazi, de azért tavaly is voltak olyan pillanatok, mikor felpattantam a székemből. Mikor az Ubisoft konferencián kiderült, hogy Fox benne lesz a Starlinkbe vendégkarakterként. Vagy a Resident Evil 2 Remake, Devil May Cry 5 (ennél ki is folyt a könnyem örömömbe), Metro Exodus és még sok dolog volt. Persze nem mindenkinek ugyanaz az ízlése játékok terén, de én elégedett voltam tavaly. Idén is lesz pár cím ami miatt már azt mondom, hogy jó kis E3 lesz: - Square Enix Avengers játéka - Jedi: Fallen Order - Cyberpunk - Baldurs Gate 3 - Doom Eternal - Szerintem leleplezik az új Assassin's Creed részt - új Darksiders játék Ha nagy negatívumot akarok mondani, akkor az a Rocksteady hiánya....nagyon kíváncsi vagyok már az új játékukra.
 13. Dei

  Videjó játékok

  Elérkezett az év legjobban várt eseménye, az E3 itt van már a sarkon. Bár a Sony az idén kihagyja, így is egy jó rendezvénynek nézünk elébe...remélem. Remélem a konferenciák meglepnek valami váratlan bejelentéssel. Egy új Prince of Persia, Might and Magic sorozat újabb felvonása, Gothic 1 remake, Star Wars: Empire at War 2 vagy Battle for Middle Earth 3 bejelentésnek nagyon örülnék. Sajnos ezekre 0% esély van. Ki milyen új játékokat, visszatérő klasszikusokat szeretne látni ebben a pár napban?
 14. Dei

  Videjó játékok

  Szerintem nincs semmilyen Kojima kultusz.
 15. Dei

  Videjó játékok

  Engem már a legelső trailer meggyőzött, ez a trailer csak rávett az előrendelésre.
×
×
 • Create New...

Important Information