Ugrás a kommentre

Dei

Tag
 • Összes hozzászólás:

  786
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

77 Kedvelt

Dei tevékenysége

 • Rang
  Padawan
 • Születésnap 1988-05-05

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Pellérd
 • Érdeklődés:
  Star Wars, Doctor Who , olvasás, anime nézés, kockulás, bringázás, foci

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Dei

  A Star Wars pilótái

  Nem lenne igazságos a többi pilótával szembe, mivel akkor rá szavazna mindenki. Porkins kihagyása kötelező, hogy a nála roszabb pilóták is érvényesülni tudjanak.
 2. Dei

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Én biztos nézni fogom.
 3. Dei

  Videojátékok

  Szerintem csak nem akarták a trailerbe belerakni, de amúgy benne van a játékba. Külön emote is van belőle, de van belőle Obi-Wan és Grievous interakciója közben is. Aminek külön örülök, hogy az Klónok Támadásából benne van a kedvenc Kenobi szövegem. "Mész és átgondolod az életed"
 4. Dei

  Marvel

  Nyugodjék békében.
 5. Dei

  Filmek

  A film a Detective Pikachu játékon alapszik, ahogy az eredeti sorozat a Pokemon Red és Green játékok alapján. Lényegébe annyi történt, hogy nem animációs feldolgozást kapott a játék, mint eddig, hanem élőszereplőset.
 6. Dei

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Azért ezzel nem teljesen értek egyet. A 4 és 5 között vannak azért képregények amiket érdemes követni. Lando, Vader és a fő Star Wars sorozat.
 7. Dei

  Videjó játékok

  Nekem a Warcraft az egyik kedvenc RTS sorozatom, rengetegszer végigjátszottam a hadjáratot mind az alapjátékban és a Frozen Throne-ban is. Ráadásul az információk alapján lesz benne újdonság is.
 8. Dei

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Ebbe a sorozatba lehetnek elég bátrak, és behozhatnának a kánonból pár ismert karaktert. Rae Sloane Solo karakterek közül is felbukkanhatna pár.
 9. Dei

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Egyszerre híreztük ki két külön topikba.
 10. Dei

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Szóval a Disney az előbb bejelentett egy második élőszereplős sorozatot, amiben Cassian visszatér. Spy thriller sorozatként hivatkoznak rá. Elég érdekesnek hngzik. https://www.starwars.com/news/cassian-andor-live-action-series-announced
 11. Dei

  Videjó játékok

  Kicsit több mint 150 óra, de megvan a platinum trófea az AC: Odyssey-be. Tegnap kijött hozzá az első ingyenes story DLC, amit én javaslok a játék végigvitele után elkezdeni. A küldetés neve "The Show Must Go On" és bármikor felvehető, de a végigjátszás előtt veszed fel, akkor lesz benne logikai bukfenc, mivel olyan karakterrel leszel régi ismerős, akivel lehet még a fő történetben nem is ismerkedtél meg.
 12. Dei

  Videjó játékok

  Az új Assassin's Creed elég hosszú játékra sikerült. 120 óra után még mindíg nem értem a végére, pedig nem is csiga tempóban haladok. Van valaki aki már végig játszotta? Ha igen akkor mennyi időbe tellt?
 13. Dei

  1x04 - The High Tower

  Szerintem Neeku a kém. A viselkedése pedig csak elterelés.
 14. Dei

  1x01 - The Recruit

  Egész tetszetős lett az első rész. A Kolosszusra való megérkezésig elég meh volt a rész számomra, de utána azért bőven javult. Utána már kifejezetten tetszet az egész, A karakerek közül Kaz jelenleg olyan semleges, Neekut és Yeagert viszont megkedveltem elsőre. A versenyről meg csak annyit, hogy a Baljós Árnyakba a fogatverseny az egyik kedvenc részem, és ha még sok ilyen versenyt látunk, akkor bizony a sorozat meg én jóban leszünk. Amúgy így utólag belegondolva, elég baba lenne egy versenyjáték a Kolosszus versenyein alapulva. MInt amilyen az Episode I Racer volt annak idején.
×

Fontos információ