Ugrás a kommentre

Dei

Tag
 • Összes hozzászólás:

  772
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

71 Kedvelt

Dei tevékenysége

 • Születésnap 1988-05-05

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Pellérd
 • Érdeklődés:
  Star Wars, Doctor Who , olvasás, anime nézés, kockulás, bringázás, foci

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Dei

  1x01 - The Recruit

  Egész tetszetős lett az első rész. A Kolosszusra való megérkezésig elég meh volt a rész számomra, de utána azért bőven javult. Utána már kifejezetten tetszet az egész, A karakerek közül Kaz jelenleg olyan semleges, Neekut és Yeagert viszont megkedveltem elsőre. A versenyről meg csak annyit, hogy a Baljós Árnyakba a fogatverseny az egyik kedvenc részem, és ha még sok ilyen versenyt látunk, akkor bizony a sorozat meg én jóban leszünk. Amúgy így utólag belegondolva, elég baba lenne egy versenyjáték a Kolosszus versenyein alapulva. MInt amilyen az Episode I Racer volt annak idején.
 2. Dei

  Marvel

  Mert a Marvel az univerzum sémát használja, nem pedig új idővonal létrejöttét. Ha valami megváltozik az idővonalban, akkor létrejön egy úgy univerzum, ennyi.
 3. Dei

  Marvel

  Nem az idővonal változott a Days of Future Past hatására, hanem valóban egy új univerzum jött létre. A alap univerzum Earth-10005, míg a módosított Earth-TRN414. Sőt, valójában van egy harmadik univerzum is, mivel a Logan film az Earth-17315-ben játszódik. Amúgy a TRN azt jelenti, hogy a Marvel nem adott ennek az univerzumnak hivatalos számot még. Viszont az új Pókember játék megkapta a hivatalos besorolását, ami az Earth-1048.
 4. Dei

  Videojátékok

  Néha még játszok vele, de amíg nincs igazi új tartalom addig nem igazán köt le. Mondjuk októberbe jön Grievous, míg novemberben Obi-Wan és Geonosis, szóval akkor valószínűleg megint aktívabb leszek. Addig meg marad Fortnite az altív multi játéknak.
 5. Dei

  Marvel

 6. Dei

  Videjó játékok

  Lassan elérek a játék végéhez, a számláló 95%-on tartózkodik éppen. Ma épp azon gondolkodtam játék közbe, hogy mekkora potenciál van még ebbe a játékba. Marvel szempontjából Peter rendelkezik a legváltozatosabb rogue gallery-vel, aminek jelenleg csak a felszínét kapargattuk meg. Illetve egy Arkham Origins féle előzményt is megnéznék, ahol egy kezdőbb póki lenne, amint először találkozik pár rosszfiúval.
 7. Dei

  EPIX spoileres topik

  Magam se hiszem el, hogy rákattintottam a linkre.
 8. Dei

  Videjó játékok

  Még nem végeztem a játékkal, de játékmenet és történet szempontjából is nagyon jó. Maga a játék hajaz a Batman: Arkham sorozatra, de személy szerint úgy érzem, hogy ez jobban sikerült azoknál. Részletekbe nem szeretnék belemenni, mert nem akarok semmilyen poént lelőni. Viszont szerintem megért minden egyes forintot amit fizettem érte, és az idei felhozatalból simán benne van a top3ba.
 9. Dei

  A szereplők

  Nem nagyon szeretek filmeket előre elítélni pozitív vagy negatív irányba, de azt hizem ez lesz a kedvencem az összes közül.
 10. Dei

  Trailer

  Az animációval semmi bajom nincsm az űrhajók bejönnek. Viszont maga a trailer egy nagy meh. Ha nem érdekelne alapjáraton a sorozat, akkor ezzel a "kedvcsinálóval" most teljesen elvették volna a kedvem az egésztől.
 11. Dei

  Sport

  Fradinak most kettőt kéne rúgnia a biztos továbbjutáshoz, de még 1 gólt se érzek bennük. Az Újpest meg nem hiszem, hogy hirtelen leveri az ellenfelet úgy mint a Honvéd. Annyira kellemetlen érzés, hogy már az első fordulóban így szenvednek a csapatok.
 12. Dei

  Sport

  Franciaország - Horvátország 2-2 világbajnok: Horvátország
 13. Dei

  Sport

  Belgium - Anglia 2-1
 14. Dei

  Sport

  Horvátország - Anglia 2-1
 15. Dei

  Sport

  Franciaország - Belgium 3-2
×

Fontos információ