Jump to content

Sinistra

Tag
 • Content count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

116 Nagyon kedvelt

About Sinistra

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 05/07/1994

 • Nem
 • Lakhely
  Debrecen
 • Érdeklődés:
  Star Wars SAGA, gombászat, mindenféle kreatív tevékenység, gasztronómia, emberek kirobbantása a komfortzónájukból :P

Recent Profile Visitors

3878 profile views
 1. Qrvajól néz ki :O Mint Zam Wesell és valami mandalóri szerelemgyereke
 2. Utólag is boldog születénapot, Donát és Tomcsi!
 3. Nekem a fejős jelenet egy vagány, jópofa Luke benyomását kelti. Gusztustalannak inkább magát a jószágot tartom (Thala-siren), de ez már részletkérdés.
 4. Mekkorát ámultam a kis (az Erőben nagy ) mesteren anno Nekem is óriási meglepetés volt. Sose értettem a nyavalygást akörül, hogy a PT-ben ugrabugrál, és azt se, hogy ez miért lenne karakteridegen tőle... Valahogy nekem adta, hogy harcban a méretét gyorsasággal és pattogással kompenzálja. Jaaa, hogy harcol ez a fura, zöld manó? Hát szörnyű. Azért az is abszurd elképzelés, hogy veszélyes időkben ne tudja védeni magát, vagy nem tudom, hogy képzelték el az OT-puristák ezt, hogy odaáll a Sith elé, és hegyibeszédet tart?
 5. Annyira tetszik, hogy ilyen változatosak, mind küllemileg, mind a fegyvereik
 6. Nem találtam jobb topicot neki, ezért ide rakom, de ez iszonyúan tetszik
 7. Ha valaki szereti a french house-t
 8. Isten éltessen, Tervező!
 9. Na ledaráltam egyben az egészet. Köszi Sky és Merr-Sonn a munkátokat!
 10. Ha ez vigasztal, engem egyáltalán nem zavar Jól esik néha a felgyülemlett sz*rságokat kiadni, pláne ha időben teszi az ember. Ha nem, előbb-utóbb akkor is kijön, csak nem biztos, hogy úgy, ahogy kéne (férfiaknál meg pláne rossz ez, mert sajnos tőlük azt várja el a társadalom, hogy elfojtsák az érzéseiket, ami egy baromi egésztségtelen dolog. ) Másrészt, ezzel jobban megismerünk. Nekem nem biztos, hogy lett volna bátorságom online ilyen nyíltan beszélni a problémáimról, sőt, tán még privátban is hezitáltam volna.
 11. Snoke hirtelen megölése túlontúl egyszerű, korai és egyértelmű megoldásnak tűnt mindig is. Amolyan "túl szép, hogy igaz legyen"-dolognak, és akármennyire is imádtam a jelenetet, hagyott egy kis űrt bennem és jött a találgatás: mi lesz most ezután? Jön egy ismeretlen fenyegetés, amitől dobunk majd egy hátast? Rengeteg olyan találgatást is olvastam, hogy mi van, ha valójában nem halt meg Snoke, hanem ügyesen jól átvágott mindenkit, de imádkoztam, hogy ne erről legyen szó Kylo, mint egyedüli főgonosz pedig nem állná meg a helyét szerintem, akármennyire is próbálkozik szegény, nekem ez a véleményem róla. Palpatine visszahozatala tűnik a leglogikusabb, és egyben legkirályabb megoldásnak, annyi mindent megmagyarázna, és látok benne lehetőséget, hogy úgy oldják ezt meg, hogy ne csökkentsék ezzel Anakin áldozatát. Régen nem tudtam volna semmi ilyesmit elképzelni. Most meg örömmel, sőt, nagy lelkesedéssel várom.
 12. Nekem valahol egy köztes megoldás lenne a leginkább tetsző, azaz ha lennének időszakok, amikor évente jönnek a filmek, aztán 2-2 évente (annál több szünet lehetőleg ne legyen, vagy max egyszer és élőszereplősökkel, animációsokkal hiánypótolva), és így tovább. Szuper lenne folyton kapni a filmeket, de számomra ha mindig ugyanolyan időközönként jönnének sűrűn, elvesztené a különlegességét, "rutinszerűvé" válna, csak várnám a szokásos adagot, ha értitek, mire akarok kilyukadni... Lehet másnak ez nem probléma, én sajna így vagyok összerakva (Marvelnél valahogy ez nem játszik nálam, talán mert szeretem, de akkora nagy rajongója csak nem vagyok, mint az SW-nek.)
 13. Boldog szülinapot, Darth Sky!
 14. Köszi mindenkinek!
×
×
 • Create New...

Important Information