Ugrás a kommentre

Darth Revan9

Tag
 • Összes hozzászólás

  11.435
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

323 Nagyon kedvelt

Darth Revan9 tevékenysége

 • Születésnap 1987-11-09

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés
  Star Wars, fantasy-k.

Legutóbbi látogatók

8.643 profil megtekintés
 1. Filmek 12.0

  Érdekes.
 2. Könyvek

  Új rajzfilm sorozat bejelentés is van, csak a regényekről nem lehet túl sok mindet tudni. A Thrawn: Alliances utáni megjelenésekről még mindig semmi.
 3. Resistance

  Nagyon remélem, hogy tényleg lesznek ilyen elemek is. Mert az, hogy egy pilóta kémkedik az Ellenállásnak, olyan téma, melyhez nem biztos, hogy egy több évados sorozat kell. Elsőre sajnos úgy tűnik, hogy ez egy olyan széria lenne, mint a Marvel Poe Dameron képregény sorozata, csak rajzfilmben, más szereplőkkel. De remélem, hogy ennél sokkal összetettebb és több szereplőt felvonultató széria lesz.
 4. Resistance

  "A politikai háttér, a Köztársaság bemutatása, Snoke, Luke akadémiája, Ben... " Ha tényleg lesznek ezekről a dolgokról bővebben ebben a szériában, akkor sokkal jobban fog érdekelni.
 5. Resistance

  Hát, nem tudom, hogy örüljek-e neki. Nekem is az a kifogásom, hogy nem Ezra történetét folytatja. Valahogy annyira nem mozgatnak meg az Ellenállás harcosainak történetei. A pilóták meg sosem voltak a szívem csücskei. A Vérvonal és Az ébredő Erő között biztos történtek dolgok, csak nem gondolom, hogy az Ellenállás az Első Rend ez idő tájt játszódó párharca annyira izgalmas lenne, hogy egy sok évados sorozatban kéne bemutatni. Ha átnyúlna Az utolsó Jedik utáni időszakra, akkor talán más lenne. Az anime nekem se a szívem csücske. Meglátjuk. Meg aztán így első blikkre úgy néz ki Erő-használó mentes, vagy hiányos széria lesz. Azt hiszem ez a sori nem fog annyira érdekelni. Úgyhogy elmondhatom: én személy szerint nem örülök neki.
 6. SW könyvek 3.0

  Elméletileg ma már tényleg megjelent A Jedik alkonya.
 7. DC és egyéb képregények

  Batman 26. szám Szellem a gépben Egy egyszerű, de nagyon jó sztori, mely két fiatal testvér szemszögéből mutatja meg Batmant. Az Igazság Ligája, 4. rész Folytatódik az apokaliptikus történet. A látvány és a rajz nagyszerű. Várom a folytatást.
 8. Egyéb fontos 10.0

  Boldog szülinapot Master!
 9. Sorozatok 7.0

  Gotham 4. évad 18. rész Meghatározó és fontos epizód volt. (Kár, hogy elvesztek a régi hozzászólások.) 4. évad 19. rész
 10. Könyvek

  Andrzej Sapkowski: Vaják Tűzkeresztség másodjára Úgy döntöttem, hogy a Fecske-torony előtt újraolvasom legalább a Vaják sorozat ötödik kötetét. Az első négyet már úgy is legalább 2-szer elolvastam. A Tűzkeresztség tempója lassabb a megszokottnál. Hőseink elszakadtak egymástól. A hangsúly elsősorban Geralt utazásán van. A karakterek viszonya egymáshoz összetettebb, sem mint bári gondolná. Ami nagyon tetszett: Geralt egyre inkább elmozdul a rezignáltság és beletörődés érzéséből. Egy kicsit jobban elmerülhettünk a világban és megismerhettük több szereplő jó oldalát is. Sapkowski megmutatta, hogy a babonák és tévhitek mennyire fals képet festhetnek a valóságról. Jó volt újra olvasni a folytatás előtt. Ötös.
 11. Képregények

  Még nem született döntés a 2019-es minik megjelenéséről, de szerintem az új Lando egyelőre nem várható.
 12. Marvel

  Nagyon jól néz ki az új Venom.
 13. Képregények

  A második Darth Vader-nél a 18. szám nem hinném, hogy új sztori szál kezedet lenne. Ugyanis a Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 3-as gyűjteménye a sorozat 13-18. számait tartalmazza majd. Fura lenne, ha a gyűjteményes kiadás egy új történetszál 1. részével érne véget. Szerintem inkább egy részes sztori lesz.
 14. EPIX spoileres topik

  Miért ne? Szerintem vele lehetne legjobban összekötni az előzmény filmekkel a folytatás trilógiát. De, ha jól láttam más is szeretné, hogy Anakin szelleme bukkanjon fel.
×

Fontos információ