Ugrás a kommentre

Darth Revan9

Tag
 • Összes hozzászólás:

  11.914
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

612 Nagyon kedvelt

Darth Revan9 tevékenysége

 • Rang
  Tanácstag
 • Születésnap 1987-11-09

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés:
  Star Wars, fantasy-k.

Legutóbbi látogatók

8.890 profil megtekintés
 1. Darth Revan9

  Könyvek

  Spawn. 8. kötet (45-50. szám) A nyolcadik kötetben újabb hat számot kapunk, melyeket eddig nem olvashattunk magyarul. Az 50. szám dulpla olyan hosszú, mint azt korábban megszokhatták az olvasók. 45. szám: Harcosok 46. szám: Bosszú 47. szám: Kicsavarodva 48. szám: A rendszer 49. szám: Szétzilálva 50. szám: Döntések A Harcosok, a Bosszú, a Kicsavarodva és a Döntések nagyon jó lett, a Rendszer és a Szétzilálva már kevésbé. Négy és fél.
 2. Darth Revan9

  Képregények

  Kár a Shadow of Vader-ért. Nem tudtak volna találni egy írót, aki a 4-5. számokat megírta volna?
 3. Darth Revan9

  Vélemények és javaslatok

  Köszönöm. Még megfontolom. Egyelőre jó ez a Tanácstag.
 4. Darth Revan9

  Képregények

  A Jedi Bibliothek infói szerint 2019. júliusában jelenik meg a Shadow of Vader öt füzete gyűjteményes kötetben. Ez alapján feltételezhető, hogy a 4. és az 5. számok mégis megjelennek, csak más fogja írni őket. Ugyebár Chuck Wendiget elküldték a Marveltől. Vajon ki fogja írni? Talán Charles Soule?
 5. Darth Revan9

  Vélemények és javaslatok

  Én is most vettem észre ezt a rendszert a profilképek felett. Ötletes, tetszik.
 6. Darth Revan9

  DC

  Na, ez már ütős előzetes volt a Gotham 5. évadához. Az első, ami a New York-i Comic Con-on debütált nem volt annyira nagy szám.
 7. Darth Revan9

  Aliens és Predator

  Aha, értem. Mindenesetre szerencsére nem volt zavaró.
 8. Darth Revan9

  Aliens és Predator

  Tűz és kő 4. kötet: Predator A sorozat zárókötete a szokásos négy füzet mellett még tartalmazza a Prometheus Omega duplaszám terjedelmű kiegészít sztorit is. Ismét visszaváltunk Galgora. Mindkét sztori nagyon tetszett. Joshua Willamson nagyon jó történetet tett le az asztalra. Érdekes helyzeteket teremtett. Kaptunk olyan ragadozó harcot, mely korábban még nem volt. Jobb bepillantást nyertünk Ahab, a ragadozó elméjébe. Christopher Mooneyham rajzai érdekesek voltak, de annyira nem győztek meg. Az Omega írója, Kelly Sue Deconnick szintén egy rendkívül jó és izgalmas történetet tár az olvasók elé. Augustin Alessio rajzai nagyon megkapók voltak. A Tűz és kő zárása nagyon jól teljesített. Kiváló, remélem az Élet és halál is lesz ilyen jó.
 9. Darth Revan9

  Aliens és Predator

  Tűz és kő 3. kötet: Alien vs Predator A harmadik felvonásban végre feltűnnek a ragadozók is. Ez a történet a Prometheus – Tűz és kő – közvetlen folytatása, tehát az Aliens-es Tűz és kő kihagyása nem zavarhat senkit. Így még érthetetlenebb számomra, hogy a Dark Horse miért nem az Aliens-essel indított. Elden és Francis sorsa kerül itt a középpontba. A ragadozók felfigyelnek az épp menekülni készülő Geryonra, és jó préda reményében megtámadják. Christopher Sebela nagyon jól folytatta a sztorit, eddig ez tetszett a legjobban. Ariel Olivetti rajzaival nagyon elégedet vagyok. Ötös.
 10. Darth Revan9

  Egyéb fontos

  Kenobi tábornok: köszönöm szépen. Porg. Boldog szülinapot!
 11. Darth Revan9

  Könyvek

  A Kolibri tevékenységérre nem látok teljesen rá, úgyhogy nem tudom.
 12. A pár napos csúszás is bekövetkezett, amitől a legrosszabb esetben tartottak. Szerencsére csak hat nappal ment odébb.
 13. Darth Revan9

  A Star Wars Saga jövője

  A fentebbi megállapítás az én személyes véleményem. Az Erőhasználók hanyagolása az én szemszögemből negatívum. Én az Erőhasználókat szeretem jobban, még akkor is ha vannak kedvenc történeteim az egyszerű teremtényekről, akik nem Erő-használók. Ráadásul a könyveket és képregényeket is ide vettem. Az utóbbi időben ott is kevés Erő-használókra fókuszáló történet van. A folytatás-trilógiának is megvan bennem az a keserű íze, melyben újfent nincs Jedi Rend, csak Rey és Luke az egyedüli jelentős jó Erő-használók. A Ren-lovagok pedig még mindig nem kaptak reflektor fényt. Ilyenkor jutnak eszembe ellenpontként olyan történetek, mint pl. A klónok támadása (lásd geonosi aréna), vagy a Lázadók második évadának lezárása (malachori események) és még említhetnék párat a könyvekből és képregényekből is. De talán majd egyszer itt is lesz változás.
 14. Darth Revan9

  Aliens és Predator

  Tűz és kő 2. kötet: Aliens A Tűz és kő második kötetében újabb 4 teljes füzetet találunk, plusz egy kiegészítő történetet. A történet visszaugrik az Aliens idejébe, 2179-re. Úgyhogy ez a sztori az előző kötet előzménye. Akár ezzel a kötettel is lehetne indítani az olvasást. Eddig nem találtam okot rá, hogy miért nem ez jelent meg először a Dark Horse-nál. Ez a történet Derrick Russel-é. Összességében véve ez a négy füzet kevésbe tetszett. Nem volt olyan dinamikus a történetvezetés, mint az előző kötetnél. A vége egy kicsit unalmas és egyhangú lett. Viszont így is sikerült Chris Robersonnak összekötnie a szálakat az Aliens, a Prometheus és a Tűz és kő 1. kötete között. Partic Reynolds rajzai nem voltak annyira lenyűgözőek. A kiegészítő történet, a Jelenés Hicks szemszögéből mutat be egy szeletet az Aliens idejéből. Érdekes szösszenet volt, de nem volt annyira nagy durranás. Négyes.
 15. Darth Revan9

  Marvel

  Tényleg szép kort élt meg. Nyugodjék békében.
×

Fontos információ