Jump to content

Darth Revan9

Tag
 • Content count

  12519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1077 Nagyon kedvelt

1 Follower

About Darth Revan9

 • Rank
  Council Member
 • Birthday 11/09/1987

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés:
  Star Wars, fantasy-k.

Recent Profile Visitors

9201 profile views
 1. A Tolkien életrajzi filmet nálunk nem mutatják be? Nem találtam infót.
 2. Darth Revan9

  Filmek

  Terminator Sötét Végzet. Azt hittem, hogy a Genesis katyvasza után nem lesz kedvem egy újabb Terminatorhoz. Tévedtem. Az előzetes biztató. Talán valami jó kisül belőle.
 3. Engem nem szokott eltéríteni a sok kötet, de most annyi minden van, amit el akarok olvasni, hogy nem tudom mikor tudnék Térséget olvasni.
 4. Október-december közé tenném a jelenlegi állapotok alapján. És akkor amennyiben összejön a Legendák újra indítása, talán még ez is befolyásolhatja.
 5. Tényleg különlegesnek kéne lennie, meglátjuk mi lesz.
 6. Ezek viszont hamarabb jönnek a vártnál.
 7. A vártnál később jön. Nem tudom, hogy így mennyi kötet férhet be idén. Kánonból szerintem még az Alphebet Squadron és a Thrawn: Treason jöhet. De a Crash of Fate és a Black Spire idei évi megjelenésén már rezeg a léc.
 8. Kellemes volt olvasni ilyen pozitív véleményt. Nem sok Új Köztársaság regényről hallottam ilyeneket.
 9. Donát és Tomcsi: nagyon boldog szülinapot!
 10. Viszont a Disney birtokolja a teljes Star Wars franchise-t, tehát ők döntik el, hogy mikor, hogyan és kinek juttatják el a tartalmakat. Én meglepődnék, ha nem szinkronizálnák tovább. Pont egy kánon sorozatot. Jó lenne tudni, hogy mi állhat a háttérben.
 11. De a Trónok Harca végét gondolom nem ők gondolták ki, hanem Martin már elrendezte, hogy ez legyen a vége, nem? A másik az, hogy nézőpont kérdése, hogy rosszul van megírva a 8. évad. Szerintem nem kéne beleesni abba a jelenségbe, amiről Bomarr írt. Ez a visszhang kamra jelenség. Ettől még simán csinálhatnak nagyszerű Star Wars filmeket.
 12. Ebből én arra következtettem, hogy kb. 10-en lehetnek.
 13. Jó későn láttam. 2000 tavaszán húsvétkor. Videokazin kaptam meg ajándékba. Az első megnézés után rögtön tekertem vissza az elejére, hogy újra nézzem. Aztán aznap délután volt egy harmadik nézés is. Már az első megnézésre nagyon el voltam ájulva a filmtől. Azóta is ez a kedvenc trilógia nyitóm.
 14. Lényegtelen, mivel a jelenet összeredményben nem különb, mint egy Jar Jar-os bohóckodás.
 15. Ezek szerint tutira vehető, hogy csak hatan vannak?
×
×
 • Create New...

Important Information