Ugrás a kommentre

Darth Revan9

Tag
 • Összes hozzászólás

  11.615
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

460 Nagyon kedvelt

Darth Revan9 tevékenysége

 • Születésnap 1987-11-09

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés
  Star Wars, fantasy-k.

Legutóbbi látogatók

8.766 profil megtekintés
 1. Darth Revan9

  Könyvek

  Richard A. Knaak: Vízköpők ura A trilógia méltó zárása. A meglepetések és a váratlan fordulatok könyve. Nagyon izgalmas zárást kap az olvasó az Ogre titánok trilógiához. Knaak-tól megszokhattuk az epikus, izgalmas és drámai pillanatokat és most sem okoz csalódást. Nagy leleplezések várhatók, ideje is volt már, mert az előző két kötetben számtalan szereplő identitása, vagy éppen célja rejtve maradt. A könyvet olvasva sajnáltam, hogy a Minotaurusz-háborúk kimaradtak, mert ebben a kötetben kaptuk rá a legtöbb utalást. Szerencsére nem olyan sokat, hogy attól érthetetlen legyen a cselekmény. Viszont értelemszerűen a Vízköpők urához feltétlenül tisztában kell lenni a Fekete Karom és a Tűzrózsa eseményeivel. Sőt! Mivel ez a trilógia a Halandók Korában játszódik, így az alap Dragonlance regényeket is ismerni kell, főleg a Lelkek Háborúja trilógiát, ugyanis jelentős utalást olvashatunk Weis és Hickman munkáira is. Nagy összecsapásokból sem volt hiány. Változások is beálltak, Érdekes lenen látni ezek következményeit, de a Dragonlance világát sajnos már nem fejlesztik. Nagyszerű befejezést kaptunk, a trilógia legjobb része lett. Bekerült a kedvenceim közé. Ötös.
 2. Darth Revan9

  SW könyvek

  Igen, de szeptember 12-re. A csúszások már őszre tervezték be őket.
 3. Darth Revan9

  Képregények

  Választ kaptam a kiadó vezetésétől. Sajnos az összes ilyen. A nyomda elszúrta. Akinek nem felel meg ez így, írjon a vevőszolgálatnak, visszaadják a vételárat.
 4. Darth Revan9

  Képregények

  Megnéztem a nekem küldött munkaanyagokat. Ott minden rendben van. A második olvasásnál már a beírt változatokat nézem át. Volt hiba, de természetesen azt oldalra pontosan jeleztem annak idején a kiadónak. Az egyik oldalon durván arrébb csúsztak a szövegbuborékok. De máshol nem volt gond. Szemet is szúrt volna, mert minden oldalt átnézek.
 5. Darth Revan9

  Könyvek

  A Thrawn: Alliances című regény bizonyos fejezetei a Klónháború idejében játszódnak. Így akár Padmé is feltűnhet. De rebesgettek már Padmé regényt is.
 6. Darth Revan9

  Képregények

  Ez érdekes, mert szerintem nem. Utánanézek.
 7. Darth Revan9

  Képregények

  Remélem nem lesz túl sok ilyen.
 8. Illetve ott van még a Lázadó börtön is, melyben Aphra szintén szerepel. Ott is kiderül egy érdekesség a karakterről.
 9. Darth Revan9

  Képregények

  Sajnos nem. Csak utasítás érkezett, amit teljesíteni kellett. Ez volt az egyik legutóbbi csúszás oka. Van nyomdahibás példány az Aphrából. Lapozzátok át a köteteiteket. Az egyik oldalon a kép nem teljes, meg van törve. Gyakorlatilag az adott oldalon rá van nyomtatva ugyanaz a kép kicsiben, megtörve még egyszer . Akinek hibás példánya van, jelezze a vevőszolgálat felé írásban.
 10. Darth Revan9

  Képregények

  Utána kérdeztem. Tényleg a Disney utasítására kellett levenni a Marvel feliratot. Az összes új képregény most már így fog megjelenni.
 11. Darth Revan9

  Sorozatok

  Szerencsére pár napja már én is megtudtam, hogy elírásról van szó. Majd figyelem az ajánlókat. Kár, hogy csak 10 rész lesz a záróévad.
 12. Darth Revan9

  SW könyvek

  2017 volt a Star Wars 40. évfordulója. Könyvek terén több mint bőséges volt a termés. 7 új kánon és 7 Legendák könyv jelent meg (a Legendák közül az egyik második kiadás volt). Kaptunk két előzmény könyvet a Zsivány Egyeshez – Katalizátor és A lázadás hajnala - , befejeződött az Utóhatás-trilógia A Birodalom végével, Thrawn újra színre lépett a kánonban is a saját regényében, az Inferno osztagban bepillantást nyertünk a Zsivány Egyes és az Új remény utáni időkbe, megtudhattuk mi történt Saw Gerrera ellenállóival, és hogyan jött össze az Inferno osztag, a Phasmában pedig megkaptuk Phasma háttértörténetét. Ezek mellett a Zsivány Egyes filmregény is napvilágot láthatott. A közelgő viharral megjelent az utolsó kötet a Klónháború előtti régebbi felnőtt regényekből, A Tatuin szelleme egy rég várt hiánypótló darab volt, mely összekötötte az előzmény- és a klasszikus-trilógiát, A mandalori páncél újra megjelent (így a Fejvadászháborúk 2. és 3. kötete 2018-ban megjelenhetett), a régi Klónháborús média projektből megjelentek a hiányzó felnőtt regények – Jedi próba, Harctéri sebészek, Jedi gyógyító - , illetve megjelent egy újabb kötet a 2008-as A Klónok Háborúja animációs sorozathoz – Életre-halálra. Eljött az ideje, hogy rangsoroljam az én személyes kedvenceimet. Aranyérmesek, vagyis a legjobbak. Ezek mindegyike ötös kategóriájú könyvek: James Luceno: Katalizátor; Karen Traviss: Életre-halálra; Timothy Zahn: Thrawn; Michael Reaves és Steve Perry: Harctéri sebészek; Michael Reaves és Steve Perry: Jedi gyógyító; David Sherman és Dan Cragg: Jedi próba; K. W. Jeter: A mandalori páncél; Beth Revis: A lázadás hajnala Ezüstérmesek, vagyis a nagyon jók, négy és felesek: Alexander Freed: Zsivány Egyes; Troy Denning. A Tatuin szelleme Bronzérmesek, vagyis a jó könyvek, a négyesek: Chuck Wendig: Utóhatás: A Birodalom vége; Alan Dean Foster: A közelgő vihar; Christie Golden: Inferno osztag; Delilah S. Dawson: Phasma
 13. Nekem még nem ért ide. Sok más kötettel együtt jön.
 14. Darth Revan9

  SW képregények

  Ez nagyon jól néz ki.
 15. Darth Revan9

  Képregények

  Erről hallottam már. Majd utánakérdezek, hogy mi a helyzet.
×

Fontos információ