Jump to content

Cpt. Rex

Tag
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

About Cpt. Rex

 • Birthday 01/01/1900

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Unknown Planet
 • Érdeklődés:
  Előzmény trilógia, A Klónok háborúja széria, A Mandalóri széria, stb

Recent Profile Visitors

213 profile views

Cpt. Rex's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

150

Community Reputation

 1. Sajnos Fan art, de azért érdekes koncepció lenne.
 2. Cpt. Rex

  Marvel

  Na erre kiváncsi leszek, egyenlőre pletyka. https://ugytudjuk.hu/cikk/2021-08-24_a-rajongok-szerint-a-pokember-nincs-hazaut-trailereben-elejtett-mondat-arra-utal-hogy-tobey-maguire-is-feltunik-majd-a-filmben
 3. Ezen szó szerint kiégtem! Ha találok a későbbiekben még több érdekességet, vagy csak szimplán humoros tweet-et, akkor ha van rá igény, belinkelem ide. Ha meg ez valakit zavar, azt majd jelzi a modiknak. Peace.
 4. Én is az újra nézés mellett döntöttem, talán vasárnap-hétfő környékén leadom majd. Pokoli nehéz lesz egy-két esetben, a választás. Főleg zene, epizód, és járműpark résznél.
 5. Én az első részre nem szeretnék szavazni, semmilyen formában. Nem lenne fair a többi, fél órán belüli résszel szemben. Nagyon erősen kezdett a bevezető, majdnem mozi hosszúságú résszel. Értem hogy mégis 1. rész, de valahogy inkább külön kellene kezelni, a többi fél órán belüli résztől. Nem kötekedés, egyáltalán nincs ilyen bennem, csak nekem ez a gondolatmenetem, ennyi.
 6. Megértem ezt a kánonos problémát, tényleg. De azt irni a bevezető részre, hogy közepes, jó esetben. Ha már most igy látod, akkor mi lesz később? Ennél sokkal gyengébb részek is lesznek pedig.
 7. WTF!? Azt még megértem, hogy a Kanan-os jelenet nem tetszett, de azt irni a 70 perces bevezető részre hogy csalódás keltő.... Majdnem az évad legjobb része is lehetne, de mivel a hosszúsága felér 2-3 epizód hosszúságával, ezért inkább különálló, bevezető filmnek tekintem. Ezt a bevezetőt én nem raktam volna bele a szavazásba, mert túl hosszú, és inkább egy bevezető "mozi" filmnek lehetne tekinteni. (Mint anno a TCW mozifilmjét is) De persze ez az én véleményem. Peace..
 8. A mando sorozatnak az tett jót, hogy egy olyan időszakban vette fel a story fonalat, amikor már a Birodalom szétesett, de az első rendnek még hir magja sem volt. Egyszóval káosz volt a galaxisban, ha lehet igy irni. Nem tudom mennyire tenne jót a szériának, ha az első rend megalakulása is benne lenne, átvitt értelemben véve.
 9. Cpt. Rex

  Filmek

  A Killing Eve sorozatban zseniális a szinésznő. A Free Guy-t még nem láttam. A The Last Duel trailer is elég meggyőző. Odateszi magát, az biztos.
 10. Cpt. Rex

  Filmek

  Nagyon várom ezt a filmet most, hogy végeztem a Killing Eve 3. évadjával is. Jövőre jön a 4. évad belőle. Iszonyat jó szinésznő, Jodie Comer, és rendkivül bájos is. Nem is csodálom hogy megkapta a sorozatban mutatott szinészi játékáért az Emmy és a BAFTA dijat is. Van egy picike SW 9-es cameo szerepe is, ahol Rey anyját alakitja. Fel sem tűnt, amig youtube-on rá nem kerestem, arra a jelenetre. Mindegy, részemről is várós a film!
 11. Cpt. Rex

  Zene

  Az egyik legütőseb zenét, a szériából, teljesen kihagyták. A 11. rész vége fele. Még szerencse hogy egy lelkes rajongó, kicsit átkomponálva ugyan, de legalább elkészitette, és feltöltötte.
 12. 2 évadot láttam eddig, bejövős.
×
×
 • Create New...

Important Information