Jump to content

Cpt. Rex

Tag
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

About Cpt. Rex

 • Birthday 01/01/1900

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Unknown Planet
 • Érdeklődés:
  Előzmény trilógia, A Klónok háborúja széria, A Mandalóri széria, stb

Recent Profile Visitors

83 profile views

Cpt. Rex's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

75

Community Reputation

 1. Ezt a csatornát én speciel kedvelem, főleg az SW jármű/gépparkos videóit, de nála is van mindenféle SW témájú videó. Számomra sok videó érdekes tőle is, lehet ti is találtok benne újdonságot, egy próbát megér, szerintem! Generation Tech a csatorna neve. https://www.youtube.com/c/GenerationTechOfficial/videos Ha valaki már linkelte ezt a csatornát, akkor majd törlik a moderátorok.
 2. Raxus Prime az! 1 jelenet ebben nincs benne, egy üldözéses jelenet(spaceship), de azt nem tudom behatárolni hol lehet, csak annyit, hogy egy bolygó légkörében, éjjel ráadásul. Lehet hogy Bracca még, de lehet hogy teljesen más bolygó. Egy birodalmi hajó üldözi és lő a BB hajójára, lehetséges hogy a múlt heti rész folytatása lesz, ez az üldözéses jelenet.
 3. Hivatalos Cad Bane poszter/plakát! https://pbs.twimg.com/media/E4aSqT3VkAkUQS-?format=jpg&name=large
 4. Villanthatnának a héten 1 új hosszabb trailert, a sorozat második feléből jó lenne! Ennyi maradt, amit nem láttunk még..
 5. Crosshair-nek vége van, főleg miután meg is égett egy picit az arca. Most fogja igazán gyűlölni a BB-t, Omegával együtt. Szinte 0 annak az esélye, hogy Crosshair a régi lesz, ez már személyes dolog is innentől kezdve! Sajnálom, hogy egyik elképzelésem sem jöttbe idáig, igy már nincs értelme ezen gondolkodni, hanem egyszerűen csak követni a sorozatot, részről, részre. Nagyon emlegeti a nép, a legendákban emlegetett Kamino Uprising story vonalat. Klónozói gondolkodásmenet vs Birodalmi törekvések. Rampart egyre jobban elnyomja Lama SU Kaminoi miniszterelnököt, és ennek hamarosan lesz következménye, már lehet érezni is, a feszültséget.. Rampart fogja ezt az ellentétet elmélyiteni, és hamarosan kirobbantani, a lekezelő, kiméletlen stilusával. Látszik rajta, mennyire lenézi a klónozókat, szinte meg sem hallgatja őket. A birodalom szolgái, ez Kamino sorsa, a látottak alapján. Omegára kicsit visszatérve. Láttam egy videót youtube-on. Star Wars Explained csatornától. Azt boncolgatta a tag, mi van akkor, ha Omagának is van Inhibitor Chipje, csak az ami neki van, teljesen más célt szolgál, mint a reg. klónok esetében. Igy utólag tényleg érdekes volt, mennyire állitotta Omega, márpedig neki nincs chip a fejében. Nincs ,vagy nem tud róla esetleg??? Ha nincs akkor oké, de ha van, akkor mi célt szolgál az övé?
 6. Ha Cad Bane igazán formában van, hatalmas pusztitást tud végezni, akár a klónok között, akár máshol. Láthattuk a TCW-ben, mennyire halálos Bounty Hunter ő igazából. Itt most az lesz a kérdés, hogy Shand hogy fogja ezt nézni, hogy elorozzák előle a zsákmányt. Az az a tőkét. Omega itt a tőke most, méghozzá nem is kevés tőke, szerintem. Ja és akkor a BB tagjai is beleszólnak majd ebbe, tuti.
 7. Rex komát még fogjuk látni az első évadban, ez tuti! A figura sisakját nézzétek! (New Blackseries figure shows Rex with new night vision macros.) https://yt3.ggpht.com/EWcybc0CMv5iU0wBlnmiO8GCeGBvqFIS4ITtZOZ-WjqerJ42tvAEh8JeqluSRndE1XBBXbBHPEShqg=s640-nd A 7. részben nem volt éjjellátó kiegészitő a sisakján, Rex-nek.
 8. Lama Su bérelte fel Shand-et, is, meg ezek szerint Cad Bane-t is. Most már tudjuk. Sajnálom hogy az ifjú Boba nem kap szerepet ebben. legalábbis nagyon úgy tűnik a dolog, eddig.
 9. Állitólag, ha lehet hinni a tagnak, aki ezt a képet feltöltötte, jön egy új Klón Kapitány is, Ballast. Nekem ez a név nem mond semmit se. Lehet nektek igen. Az 501-es légiónál szolgál, elméletileg. https://yt3.ggpht.com/4BbGPuil5BE-8BD3OOsVHTWeSZY6e9tNmn4lbl3DL32dE1Ia71kmStFPn9UEOE0xBiqmZ3K-OsUivQ=s640-c-fcrop64=1,00000000ffffffff-nd
 10. Jól van, itt mindenki olyan okos. Szerintem hanyagolom a kommentelést is, és nincs több zavar az erőben. Na pá.
 11. Lehetetlen, hogy 1 év már eltelt a sorozatban. És 1 év alatt a Birodalom nem tudott a nyomukra akadni? Nope...... Azt lehetségesnek tartom viszont, hogy lesz időugrás a sorozat vége fele, és akkor feltűnik Ashoka. De jelen állás szerint, nem vagyok biztos, hogy eltelt akár 1 hónap is, a 7. résszel bezárólag. Ha meg feltűnik a 8. részben Ashoka, akkor majd megint lesz balhé, mert szembe ment a kánonnal. Már előre látom, fel lesztek háborodva.... Ha tippelnem kellene akkor az évad végéig nem fog Ashoka feltűnni. De csap tipp.
 12. Alapvetően nem volt problémám az eheti részel, ami volt azt meg leirtam. Úgy hogy én várom ismét, csak már nem olyan nagy lelkesedéssel. Amúgy végeztem egy kis statisztikát, egy aprócskát. A sorozat első hetében, az az a Május 3 és Május 7 közötti időszakban, 4 trailert kaptunk, ebből 2 fél perces volt, a másik 2 hosszabb. Igy nem lennék meglepve, ha a jövő pénteki rész napján már kapnánk új hosszabb trailert, és az azt követő héten, meg pár rövidebbet. Csak egy aprócska figyelmesség ez a részemről, semmi más. Itt a hype-ot úgy kell értelmezni, hogy, ahogy posztolták ezt a szösszenetet, a kommentelők már izgatottak lettek, twitteren.
 13. A látvánnyal van a legkevesebb gond, ebben a sorozatban, mert az tényleg pazar! Szinte biztos hogy a jövő heti rész, az még Bracca-s lesz. Megnéztem a trailereket ma ismét, annyit leszűrtem, hogy 3 hajós birodalmi különitmény, napkeltekor, vagy napnyugtakor fog landolni. Inkább napnyugtát tippelnék, mert olyanok voltak a nem látott Bracca-s jelenetek, mintha éjjel harcoltak volna. Szóval Crosshair is feltűnik végre, ideje volt már! Meg már megint tweeteltek egyet a jövő heti rész kapcsán.
 14. Már nyomják a hype-ot. Joelaron: So check this out. If you enjoyed this weeks ep, Next weeks #StarWars #TheBadBatch is... well... You’ll see.
×
×
 • Create New...

Important Information