Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Értékeld a filmet

Milyen osztályzatot adnál a filmnek? 3 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a filmnek?

• 5
      33%
    • 4
      0%
      0
    • 3
      66%
    • 2
      0%
      0
    • 1
      0%
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na szóval. Ez a film olyan, mintha szanaszét fókuszcsoportozták volna, hogy lehetőleg semmi olyan ne legyen benne, amin bárki fel tudná magát baszni (valószínűleg ez is történt), semmi kockázatot nem vállal, emiatt eléggé sótlan, illetve a legnagyobb hangsúlyt arra fekteti, hogy az is értse a sztorit, aki még nem látott semmi előzményt. Ezt szerintem amúgy sikeresen teljesíti, mellette viszont ilyen kikacsintásokon meg easter eggeken kívül kb. semmit nem ad a régebbi fanoknak olyan szinten, hogy a Mandóverzum történetét egy centivel se mozdítja előrébb. Nagyon keveset csinál, de amit csinál, azt amúgy vállalhatóan teszi, pörgős, akciódús, jók a helyszínek, többnyire a látvány is, f*sza a zene. A párbeszédek nem Acolyte szintűek, az expozíció nem esik le a képernyőről annak ellenére sem, hogy elég sok van benne. Jobbnak ítélem meg, mint a Boba Fett könyvét és a Mando 3. évadát, de az első két évad szintjét szerintem nem éri el, elsősorban azért, mert nagyon erőltetetten próbál egy standalone adventure lenni és semmi igazán jelentőségteljes nem történik benne. Az anzellanok poénkodása lehet, hogy valakinek sok lesz, Grogu viszont tök jó, ő elég sokat fejlődik a filmben. Az univerzum szempontjából igazából az adja szerintem a legtöbbet, hogy végre megtudtuk, mi van Rottával a TCW után.

Összességében azt a mondatomat tudnám kiemelni, hogy amit csinál, azt nem csinálja rosszul, viszont végig azt éreztem, hogy ez a film nem nekem készült (amivel amúgy végülis nincs gond, csak nem tudom, hogy a kitűzött célját az új nézőkkel mennyire fogja tudni teljesíteni, ezt nem tudom megítélni). Illetve hét év után egy ilyen kis langyoska sztorival visszarakni az SW-t a moziba, szerintem egy kicsit sovány. Ez utóbbi a legnagyobb bajom.

Részletesebben: https://www.gsplus.hu/kritika/star-wars-a-mandalori-es-grogu-kritika-review-the-mandalorian-382332.html

Hozzászólás ideje:

A gyerek lemaradt a bemutatóról, asszony azt mondta bogy megnézi vele a hétvégén mégegyszer. Miután kijottünk a vetítésről azt mondta hogy nincs az az isten hogy ezt mégegyszer végigülje, borzalmas volt...

Pedig szereti a sorozatot.

Rám vár a feladat, pedig...

Hozzászólás ideje:

Bár jól szórakoztam, mégis olyan semmi extra volt ez a film. Egy egyszerű kalandfilm, amit bárki élvezhet, az is, aki egy perc Star Warst nem látott korábban, a nagy történetet semmivel sem mozdítja előre. 7 év mozis szünet után viszont azért ez hagy némi hiányérzetet nekem, még úgy is, hogy az interjúk alapján erre lehetett számítani. Tudatosan csinálták ilyenre. Hogy ez mennyire jön majd be a Lucasfilmnek, az idő eldönti. Az Arénában a terem, ahol én néztem, félig se telt meg, ez azért elég aggasztónak tűnik - ilyet SW mozin még nem tapasztaltam, még a Solón is tele volt első nap...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.