Ugrás a kommentre

Ody Mandrell

Admin
 • Összes hozzászólás:

  67.085
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Ody Mandrell minden hozzászólása

 1. Ody Mandrell

  John Williams

  Akkor idegeskedj ha az Erő egyesülős topikot látod.
 2. Ody Mandrell

  1x07 - Synara's Score

  Konkrétan hol is van a Castilon? Semleges űr? Mostantól lesz izgalmas a dolog, hogy az ER állandó jelleggel ott lesz a Kolosszuson.
 3. Ody Mandrell

  1x07 - Synara's Score

  7. rész - Synara's Score Írta: Gavin Hignight Rendezte: Bosco Ng Helyszín: Castilon Szereplők: Történet Érdekességek Concept Art galéria Pár kitétel. 1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd. 2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni. 3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki. 4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt. 5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.
 4. Ody Mandrell

  EPIX spoilermentes topik

  JJ elárulta, hogy a film előkészületei már régóta zajlanak, a forgatás pedig júniusban kezdődik. Mikor vette át JJ a projektet? Nagyon gyorsan elkészült a forgatókönyv!
 5. Ody Mandrell

  EPIX spoileres topik

  Rian Johnson írja, Colin Trevorrow rendezi. Egyelőre ennyi az infó.
 6. Ody Mandrell

  1x07 - Synara's Score

  Igen, be kell látni, hogy Doza egy jóindulat ember, csak sajnos kicsit naivnak tűnik. A köztársaságtól kért segítséget? Erről szerintem eddig nem volt szó. Bár a Castilon már az UK határain kívül esik. Viszont ha a Köztársaságtól nem is, de az Ellenállástól kérhetett volna segítséget. Le kellene dobni a platformról? Fejjel lefelé? Én imádom ezt a bolond zöld niktot. Számomra az új éra Jar Jar Binks-e. Örülök, hogy kicsit visszakerült a köztudatba. Láthatóan nagy tisztelet övezi, és direkt húzódik a háttérbe. Ez már leeshetett volna az első részben is amikor egy szavára kuss lett az ivóban.
 7. Ody Mandrell

  1x07 - Synara's Score

  Jó kis akció dús rész volt! Synara máris megszolgálta a "pénzét". A kalózok támadása pont annyi volt amennyi már Dozánál is kiverte a biztosítékot. Mondhatjuk, hogy az Első Rend elérte a célját. Az viszont kicsit érthetetlen volt stratégiai szempontól, hogy akkor amikor védtelen a platform, az összes ász küldetésre megy. Legalább hárman ott maradhattak volna. Innentől lesz érdekes a dolog, ráadásul mint kiderült Synara se az a velejéig romlott kalóz.
 8. Ody Mandrell

  EPIX spoilermentes topik

  Eddig így állunk. Bence1997: The Bloodline End Dzséjt: Dawn of the Hope Yoda József: The Epilogue of the Beginning Donát: The Lost Prophecy Kenobi tábornok: The Rise of the Resistance Ody: Legacy of the Force Frenkie: Rise of the Jedi Max Stirner: The Reylo
 9. Ody Mandrell

  EPIX spoileres topik

  A sztorija fog a TKJ után játszódni, Snoke! A sztorija! Elvileg az kánon is.
 10. Ody Mandrell

  Sorozat fordító

  Naná, hogy ezt is fordítjuk majd. Azt, hogy ki(k) lesz(nek) majd a fordító(k), még nem tudni, de már van jelölt.
 11. Ody Mandrell

  EPIX spoilermentes topik

  Ezért se valószínű, hogy benne lesz.
 12. Ody Mandrell

  EPIX spoilermentes topik

  Legacy of the Force.
 13. Ody Mandrell

  EPIX spoileres topik

  Egy kép a TLJ után játszódó Galaxy's Edge-ből. Elvileg az Ellenállás hadseregét látjuk. Szintén a Galaxy's Edge-ben van benne a Batuu bolygó, ahova a Falcon ellátogat. Könnyen el tudnám képzelni a IX-be, fantasztikus planéta. Az erdős forgatás miatt még bele is illene a képbe.
 14. Ody Mandrell

  EPIX spoileres topik

  Mostanában Jordániában forgatnak JJ-ék. Alább van pár kép a stáb járműveiről, de kaptunk leírást akció jelenetekről is. Az egyikben Chewie és Rey egy zöld háttér előtti robbanásban a levegőbe repülnek, Rey-en szinte ugyanaz a kosztüm van mint a TFA-ban volt. Egy másik jelenetben is van robbanás, de ez kisebb és Finn illetve egy másik alak, valószínűleg Poe menekülnek. Aztán van egy akciójelenet amiben csak Rey futkározik, ugrik és különféle mozdulatokat tesz, kezében egy fénykarddal. A beszúrt képeken látható a helyszín ahol forgatnak. Nagyon hasonlít a Jedhára. https://imgur.com/a/2War2l9
 15. Ody Mandrell

  Könyvek

  Gondolom szoktatok olvasni. Én elég ritkán, de azért néha rákapok a dologra. Ez lehetne amolyan könyvajánló topic is, plusz a nagy könyves élményeket is ide lehet ömleszteni. Általában sci-fiket szoktam olvasni, most éppen a Sárkány halála I-II -t olvasom. Érdekes regény. Egyébként eddigi olvasmányaim közül, a GÖMB című Crichton mű váltotta ki a legnagyobb hatást. Filmen a feszültség töredéke se jött vissza, viszont könyvben iszonyat jó volt!
 16. Ody Mandrell

  Ki mit hallgat most?

 17. Ody Mandrell

  Ki mit hallgat most?

  Modern Talking - Atlantis is Caling "Atlantis is calling...s.o.s. for love"
 18. Ody Mandrell

  Solo BD/DVD kiadás

  A zavvi egy ismert filmes csomagküldő szolgálat. Íme a kínálat. https://www.zavvi.com/offers/star-wars/solo.list?affil=awin&awc=2549_1527790775_e2d166573c89394c32f2907ab5b7b015&utm_source=AWin-125837&utm_medium=affiliate&utm_campaign=AffiliateWin
 19. Ody Mandrell

  Zene

  Most olvasom a Variety -ben, hogy John Williams sajt elmondása szerint meg fogja csinálni az EPVIII zenéjét, ha bírja erővel. Viccesen hozzátette még, hogy igazából a valódi ok amiért megcsinálná a zenét az, miszerint nem akarja, hogy valaki más írjon zenét Daisy Ridley -nek.
 20. Ody Mandrell

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Lehet, hogy előbb látjuk az arcát mint sisakban.
 21. Ody Mandrell

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Ha tudtok valami újabb fejleményről, hírről, ide beírhatjátok. Főleg azért is, mert pl. én kevésbé kísérem figyelemmel ezt a "szálat" Kíváncsi vagyok mi sül ki a dologból. Első hallásra kicsit soknak tűnik az a száz rész...
 22. Ody Mandrell

  Zene

  Ugye Laci? Én is ezt érzem közben és bár sokan mondták közvetlenül a film után, hogy ez már nem olyan és bla-bla, azt kell mondjam az egyik legjobb SW filmzene! És ha már témák nálam ez visz mindent! Hozzá kell tenni, hogy mindig is szerettem a sötét dallamokat, ebben a filmben pedig ez a szekvencia a leginkább ilyen.
 23. Ody Mandrell

  EPIX spoilermentes topik

  The Eopi of the Beginninget olvastam.
 24. Ody Mandrell

  Vélemények és javaslatok

  Igen mert 5000-en túl már magad adhatod meg a rangot.
 25. Ody Mandrell

  Vélemények és javaslatok

  Sziasztok! Ide várom a javaslatokat a fórummal kapcsolatban. Ha valakinek van különleges kívánsága, vagy használható meglátása, ne tartsa magában. Minden jó ötletre vevő vagyok Építsük ki a fórumot, persze ésszerű keretek között.
×

Fontos információ