Jump to content

Ody Mandrell

Admin
 • Content count

  69650
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ody Mandrell

 1. @luke19 Állat jó az avatarod!
 2. Mert eddig nézted? Én ha arra várnék, hogy minden hozzászólásomra válaszoljanak akkor fele ennyi se lenne. Eddig is én szerkesztettem főleg ezeket, szóval bízd csak rám.
 3. Ja majd stoperral méregetjük ki mikor írt be utoljára nem? Szerintem mindenkinek van jobb dolga ennél. Ha olyan a dupla úgy is össze lesz vonva, ha nem akkor nem. Felnőttek vagyunk, úgy gondolom ennyire egyszerű dolgot mindenki tud mérlegelni.
 4. Ne bonyolítsd Rog. Csináld úgy ahogy eddig.
 5. Nem is volt nagyon ilyen. Gyakorlatilag egy nem létező problémáról beszélünk.
 6. Ha valamivel ki akarod bővíteni az előzőt akkor szerkeszd azt. Amúgy 10 perc után már nem lesz osszevonva.
 7. Mindig így volt. Pár perc különbséggel floodol sorban. Pl. van olyan aki nem ismeri a múltidézés gombot és sorban egyesével válaszol posztokra. Ilyenkor is össze kell vonni őket.
 8. Sokszor hallom én is mennyire rossz a film zenéje, nincs benne semmi emlékezetes. Egyáltalán nem ,értek egyet, bár tudom, hogy mennyit számít a sok megtekintés amin átestem már. Kapásból fel tudnék sorolni egy tucat olyan részt amit imádok benne, de a nagyon együtt él a zene a filmmel. Szerintem semmit nem kopott a régi varázs, és bár lehet, hogy a régi klasszikus témák már nem jönnek Williamsből, de még mindig olyan hangulatot tud adni a filmnek ami egyedülálló és nélkülözhetetlen. Továbbra is a film fele!
 9. Ody Mandrell

  Filmek

  Kíváncsi vagyok mennyire fekszenek rá a Tate gyilkosságra. Olyasmit alternatív verziót szívesen megnéznék mint a Becstelen Brygantikban. Öldöklésre számítok!
 10. De igen, érvényben van ha pár perc különbséggel jönnek. Rog hozzászólásai között 10 óra eltérés van. Tegnap én írtam sok összevonhatót a TLJ spoielres topikba, de az különleges és egyszeri alkalom volt.
 11. Abrams gondolatai felett elsiklottunk, holott nagyon fontosak lehetnek. “Working on nine, I found myself approaching it slightlydifferently,” he says. “Which is to say that, on seven, I felt beholden to Star Wars in away that was interesting—I was doing what to the best of my ability I felt Star Warsshould be.” But this time something changed. Abrams found himself makingdifferent choices—for the camera angles, the lighting, the story. “It felt slightly more renegade; it felt slightly more like, you know, @#$%^, I’m going to do the thing that feels right because it does, not because it adheres tosomething.” Még az is lehet, hogy ez egy teljesen más stílusú film lesz mint a szokásos SW filmek? ABC videó az újdonságokról. https://gma.abc/2JTxHC5
 12. Szerintem csak ül egy széken ami nem igazán rá lett méretezve.
 13. A zenét se feledjük el mert remek! Nagy adagot tesz hozzá a hangulathoz.
 14. Biztos most készült a kép, ellenben elég gáz lenne ha Photoshoppal raknák össze Luke-ot.
 15. Kijimi nekem már az előzetesbéli kis felvillanásában is tetszett, és itt is remekül néz ki az utca. Itt várok egy DJ felbukkanást, már csak a tolvaj negyed okán is. A TCW-ben voltak hasonló hangulatú bolygók egyébként. Pasaana-tól én is többet várok. Valami fontos lehet ott, mert mindenki eljut oda aki számít.
 16. Egyből beindult az ötletgyár. Amúgy tetszik amit írtak JJ hozzáállásáról. "A IX. esetében azonban már felhagyott ezzel a megfelelési kényszerrel. Most már úgy csinálja, amit tesz – legyen az a kamerabeállítás, a világítás, vagy épp a történet –, hogy egyszerűen csak jó legyen."
 17. Nekem az a Falconnak tűnik, persze jó kérdés, hogy miért van víz alatt. Azt is látjuk, hogy az a szőrös kezű valaki hegeszti össze akit Kylo kinyír a trailerben.
 18. Az is lehet, hogy valaki Kylonak akarja kiadni magát. Talán az egyik Ren? De ez csak egy vad ötlet, most olvastam én is.
 19. Kylon továbbra sincs a sisak, szerintem nem is azért hegesztik össze mert hordani akarja. Legalábbis Kylo nem akarja, csak esetleg a Renek ezzel akarják újra maguk közé terelni? Vagy más célja lesz?
 20. Nos elvileg itt honosak az orbakok is, azok a hosszú szőrű lovak amin Finn és Jannah lovagol. Akkor viszont elképzelhető, hogy ez egy több éghajlatú bolygó lesz.
 21. A két borító összeilleszthető. https://images-ext-1.discordapp.net/external/l9o3UOPMHu0ogO8_XgAu6fWv0FOLy4ADwQCcrW6TR70/https/pbs.twimg.com/media/D7LOJB2VsAMrACw.jpg%3Alarge?width=893&height=604
×
×
 • Create New...

Important Information