Ugrás a kommentre

Ody Mandrell

Admin
 • Összes hozzászólás

  65.290
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Ody Mandrell minden hozzászólása

 1. Ody Mandrell

  A Star Wars Saga jövője

  Pont most akartam betenni. Minő meglepetés, Bomarrnak lett igaza...
 2. Ody Mandrell

  Box Office

  Én azért számítottam rá. A vasárnapja elég erős volt. Hétvégére már 200 fölött lesz.
 3. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Sokkal érdekesebbek a horvátok. Hasonló kaliberű ország mint mi, aztán mégis milyen futballistái vannak? Ez mindent elárul rólunk, milyen mentalitással is rendelkezünk.
 4. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Neki adni kell labdákat. Szerinted ki tömné őt forintos labdával ebből az argentin csapatból? Ez nem a Barcelona.
 5. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Egy Messi nem csinál nyarat.
 6. Ezt még lehet, hogy én is megveszem.
 7. Ody Mandrell

  Box Office

  Szerda domestic: $1,008,965 Összes domestic: $$197,203,695 Összes foreign: $147,102,828 Worldwide: $344,306,523
 8. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Most van baj! Gyerünk Messi!
 9. Ody Mandrell

  Koaxium

  Az új SW érának egyik legjobb szegmense a különféle üzemanyagok előtérbe helyezése. Korábban ez nagyon el volt hanyagolva. Pl. én nem is olyan sokkal korábban még azt hittem, hogy atomenergia alapú reaktorok vannak az űrhajókban. Ezen új anyagok közül talán a koaxium a legérdekesebb. Ez ugyanis a hiperhajtóművek anyaga, ami hidat képez a valós űr és a hiperűr dimenziói között. Külön izgalmassá teszi, hogy rendkívül instabil, főleg finomítatlan formában. Hatékonyságáról pedig meggyőződhettünk akkor, amikor Beckett egy pár szemet beleszórt a Falcon hajtómű rendszerébe. A képes útmutató nagyon jól leírja az anyag bányászatát és történetét. A kedvencem a purrgillekre való utalás, ami által arra is fény derül, miként használják az "űr bálnák" ezt az anyagot. A folyamat során a lények űrbéli gázokat szívnak be, köztük a Clouzon-36 nevű gázt, mely a purrgillek anyagcseréje nyomán koaxiummá alakul. Ez teszi képessé őket a hipertér ugrásra. A koaxium robbanás igen érdekes, mert a dimenziók közötti határokat is átszakítja, egybeolvasztva a valós teret a hipertérrel. Ezentúl így nézzétek a hegy magába roskadását a Vandoron.
 10. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Jobban belegondolva, ez az Argentin - Horvát meccs akkora iksz mint a ház. Minek kockáztassanak? A csoport két legjobbja. Argentinok következő körben leverik Nigériát és tovább mennek 5 ponttal. Mondjuk a Horvát - Izland már neccesebb. Mindegy. A lényeg, hogy most nem szabad kikapni. Garantált iksz mert senki nem fog rizikózni.
 11. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Eddig jó.
 12. Ody Mandrell

  4x05 - Crawler Commandeers

  5. rész - Crawler Commandeers Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Történet Hogy hőseink kommunikálni tudjanak a külvilággal és együtt működhessenek a Szövetség vadászgépeivel, meg kell szerezniük egy lothali feldolgozógépet. Annak antennája elég erős ahhoz, hogy felvegyék a kapcsolatot a lázadók főparancsnokságával. Rebels Recon Érdekességek - Olyan munkacímei voltak az epizódnak, mint a "Direct Impact", "Crawler Assault" és "Crawler Commandeers".- Az érc maró dizájnja a világpusztítókén alapszik, amelyek masszív, automatizált repülő gyárak, és a pusztítást hozták magukkal az 1991-1992-es képregénysorozatban, a Dark Empire-ben, amelyet Tom Veitch írt és Cam Kennedy rajzolt.- A TIE-védelmező elit technikai leírásai elolvashatók aurebesh-en, "Ez az adás technikai kimutatást tartalmaz, melyet szigorúan titkosnak ítélt a BIRODALMI PARANCSNOKSÁG."- Seevor kapitány ugyanazt a rock zenét hallgatta, mint ami Zeb kedvence volt a 2x18 The Mystery of Chopper Base című részében.- A nagydarab rabszolgahajcsár, akit Zeb a "Proach" névvel illet, utalás Pat Roach-ra, a színészre, aki a hatalmas sherpát és az első szerelőt játszotta Az elveszett frigyláda fosztogatóiban, valamint Thuggee főnököt az Indiana Jones és a végzet templomában.- A 13-as protokollt - a személyzet evakuálása a birodalmi bázisról vagy létesítményből - használva ürítette ki erőit a Birodalom a Jedháról a Halálcsillag tesztlövése előtt. Concept Art galéria Pár kitétel. 1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd. 2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni. 3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki. 4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt. 5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.
 13. Ody Mandrell

  4x05 - Crawler Commandeers

  A Scarifnál tetőzhetett a dolog. Ott jöttek rá, hogy pacifizmussal nem lehet háborút nyerni.
 14. Ody Mandrell

  Obi-Wan film

  Egy Obi film normális kampánnyal, ésszerű időben bemutatva, hozna annyit mint a Rouge One.
 15. Ody Mandrell

  L3-37

  Elképesztő, hogy a negyedik filmben is tudnak adni nekünk teljesen egyedi droidot. És ez nem csak azt jelenti, hogy kis dolgokban változik. Talán az első olyan gép, ami a legjobban utánozza az embert. L3 női hangja alapján a mozgása is olyanra van véve, mintha nő lenne. De ez hagyján, a gesztusai is teljesen olyanok. Amikor Qi'rával beszélget a Kessel ködben az a csúcs. Ő inkább már tényleg egy érző lény mint robot. A hab a tortán Landóval való kapcsolata illetve lázadó mivolta. Szerintem az eddigi legegyedibb droidot sikerült megalkotni a személyében.
 16. Ody Mandrell

  A Star Wars Saga jövője

  Van pénz bőven. Szóval ha egy SW film pár száz millióval alulteljesít, még nem kell a kardunkba dőlni.
 17. Ody Mandrell

  A Star Wars Saga jövője

  Pedig a collider eddig megbízható forrásnak bizonyult. Ők amúgy is közel vannak a tűzhöz. Csak a pontosság kedvéért ők írták meg, hogy az obi film parkoló pályára került.
 18. Ody Mandrell

  A Star Wars Saga jövője

  De nem ez az SW jövője! Remek film, de egyszer tovább kell lépni. Az nem fog menni, hogy folyton azt a feelinget reklamálják meg ahhoz hasonlítgatnak mindent, közben meg ha kapnak egy hasonlót (EPVII) akkor szidják mint a bokrot. Éppen ezért mondom, hogy akik egyfolytában utálkoznak azok lelkileg nem egészséges emberek.
 19. Ody Mandrell

  L3-37

  L3 és Lando kapcsolata kétértelmű, de ezt már beszéltük. Lando egyébként azt a droidot is drágámnak szólítja, aki italt tölt neki a sabacc játszma elején.
 20. Ody Mandrell

  4x05 - Crawler Commandeers

  Én csak azt nem értem, hogy ha Mothma katonai analfabéta, akkor miért nincs egy katonákból álló döntéshozó testület.
 21. Ody Mandrell

  Obi-Wan film

  Nem hivatalos, csak pletyka.
 22. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  Dánia - Ausztrália: 1-1 Franciaország-Peru: 1-0 Argentína - Horvátország: 2-1
 23. Ody Mandrell

  A Star Wars Saga jövője

  Ami a nagyobb bajt jelenti azok az ostoba és neten hangoskodó rajongók. Ennél a fentebbi hírnél is annyi sületlenséget olvasni, hogy az embernek megáll az esze. Alapvető összefüggéseket nem látnak, és mindig az a jó ami nincs. Most éppen Lucas és a Whillek. Hogy azt mindenki mennyire imádná... Ezek az ostobák verik egyre hangosabban a tam-tam-ot. Jó lenne már az értelmesebb rajongóknak is hallatni a hangjukat.
 24. Ody Mandrell

  A Star Wars Saga jövője

  Kicsit én is azt érzem, hogy kezdik túl lihegni ezt a dolgot. Azért a Solo korántsem akkora bukta. De ha az is, nem a film minősége az oka. De kétlem, hogy ettől a visszafogottabb eredménytől pánikolna a Lucasfilm.
 25. Ody Mandrell

  Sport 3.0

  livescore.com
×

Fontos információ