Ugrás a kommentre

Ody Mandrell

Admin
 • Összes hozzászólás:

  68.553
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Ody Mandrell összes hozzászólása

 1. Ody Mandrell

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Az Ellenállás baja inkább a hiperűrkövetés volt, az üzemanyag hiány csak emiatt vált tényezővé. A végtelenségig akkor se menekülhettek volna, ha a Colossus ellátja őket municióval. Gyanítom a Colossus-nak van pajzsa, a találatok legalábbis arra utalnak.
 2. Ody Mandrell

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Most megnéztem a szöveget, valóban ezt mondja. Hmmm...érdekes lesz. Jó lenne egy olyan jelenet, amiben a D'Qar bázis romjait látják.
 3. Ody Mandrell

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Íme a Skytrike akadémia (Rebels). Tagadhatatlan a hasonlóság a Colosussal. Nem lepődnék meg ha Doza csórta volna a hajójátt. Van itt még egy dolog. Neeko hiperűr ugrása. Nem egyszer ki lett mondva, hogy nem lehet csak úgy a hiperűrbe ugrani mert az nagyon veszélyes. Lásd. Han monológját erről az EPIV-ben. Itt most Neeku épp ezt tette nem? Vakon ugrott.
 4. Ody Mandrell

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Ki is felejtettem Vonreg halálát. Vele kezdődött és az ő halálával végződött. Kaz nagyon jól csinálta, még Yeager is elismerően nyilatkozott az akcióról. Az ER vezetők szerintem a rombolóra mentek. A Clossus méreteiről és erejéről mindent elmond, hogy még egy csillagromboló se tudta megsebezni.
 5. Ody Mandrell

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Remek évadzáró volt, teljesen hozta a várakozásaimat. Ott kezdődött a rész ahol az előző abbamaradt, a dráma ugyanúgy meg volt, ráadásul Kaz most a szenátust is említette. Ezután eléggé felpörögtek az események, melyek Neeku-hoz kötődnek. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fontops szerepet játszik majd a menekülésben. A terve remek volt (akarom mondani Vilpak terve ), csak kicsit fárasztó Kaznak és Tamnek. A hiperhajtóművet is ő hozta működésbe és végül akaratlanul is de megmentette az állomást azzal, hogy nem a D'Qarra vezényelte a hajót. Szóval ez így a végére jó sokat hozzáadott a karakterhez. Jó volt látni ahogy mindenki együtt dolgozik. A korábbi ellentétek illetve az állomáson belül elfoglalt pozíciók nem számítottak. Külön említésre méltó Z-néni és a kalózok meglepetésszerű feltűnése. Jól mutathatja ez az összefogás azt, hogy miként lehet fellépni az ER ellen a jövőben. Itt jegyezném meg, hogy eltűnt a finomkodás és a "jaj nem szabad egymásra lőni" attitűd. Csak ebben a részben legalább egy tucat rohamosztagos fulladt meg, vagy szenderült jobblétre Yeager fegyvere által. Pyre-ék se finomkodtak, lőttek mindent amit értek. Tam... Eljutottam oda őt illetően, hogy immár kimondhatom, nem szeretem. Ostoba, könnyen menipulálható nő. Jobban hisz egy "öt perce betoppant" idegennek, mint Yeagernek. Ennyi erővel Neeku is hisztizhetne. Kíváncsi leszek mi lesz vele, neki már az egyát se kell kimosni, csak a látszatot kell fenntartani, hogy az ER micsoda fantasztikus szrevezet. Később meg már azt se ha kellően beintegrálódott. Jobban belegondolva, sose volt szimpatikus a csaj. Nem tudok mondani egy jelenetet amiben igazán kedveltem volna. A rész vége is érdekes volt, szerencséjük Dozáéknak, hogy az erősítés előtt épphogy meg tudtak lógni. Na de hova mennek? Jól értettem, hogy Neeku csak úgy vaktában lépett be a hiperűrbe? Csak nehogy találkozzanak Ezráékkal. Onnan bőven mehetnek az Ismeretlen Régiókba is. Várós a második évad, főleg az ismeretlen jövő miatt ami hőseinkre vár.
 6. Ody Mandrell

  A Resistance animációs sorozat

  Gondolom akkor a cliffhanger megvolt.
 7. Ody Mandrell

  Zene

  Berlin - Waldbühne.
 8. Ody Mandrell

  A Resistance animációs sorozat

  Spoilermentesen milyen volt az évadzáró?
 9. Ody Mandrell

  Zene

  Ez legyen a legnagyobb baj. Amúgy lesz új koncert kiadás is csak még nem tudni mikor.
 10. Ody Mandrell

  A Resistance animációs sorozat

  Kylo legfőbb vezér feltűnik? Szerintem túl sokat várunk a sorozattól.
 11. Ody Mandrell

  Zene

  Angel nem b oldalas szám hanem album track. Számomra a Barcelona az etalon, bár a Berlin se rossz.
 12. Ody Mandrell

  Marvel

  Mennyi Marvel fan van itt. Tök jó amúgy, és még én nem akartam ezt a topikot. Az idő bebizonyította, hogy van létjogosultsága.
 13. Ody Mandrell

  Egyéb fontos

  Isten éltessen sokka!
 14. Ody Mandrell

  Ki mit hallgat most?

  Ez két éves dal, a legutóbbi lemezükön van rajta.
 15. Ody Mandrell

  Ki mit hallgat most?

  Ez nagyon nagy zene! Koncerten is ütött rendesen!
 16. Ody Mandrell

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Ez elég rossz hasonlat de mindegy.
 17. Ody Mandrell

  Rey, az utolsó/első Jedi

  A TFA után szinte minden elképzelhető volt. Akkoriban bennem is felmerült, hogy Han lánya... Pedig így utólag minden abba az irányba mutatott amit a TLJ-ben láttunk. Az internet pedig sokszor torzít. Négy ember is tud olyan hangulatot csinálni, mintha mindenki utálná az SW-t, holott ez nem igaz egy cseppet sem. Majd nézd meg mi lesz a Celebration-on.
 18. Ody Mandrell

  Star Wars Mozaik

  Nekem ehhez a jelenethez sokat adott a Solo.
 19. Ody Mandrell

  Zene

  Majd lehet, hogy utánanézek.
 20. Ody Mandrell

  Zene

  Semmilyen mai zenekart nem ismerek. A DM-Black és thrash hőskorában szerettem jobban ezt az irányzatot. Ez a nyolcvanas évek vége és kilencvenes évek közepéig tehető időszak.
 21. Ody Mandrell

  Zene

  Itt nem a szöveg a fontos. Nekem a DM-ben sose az számított, mert akkor sose hallgattam volna, hanem a zene. Pl. nem is akarom érteni miről hörög a Cannibal Corpse, viszont a zenét szeretem.
 22. Ody Mandrell

  Zene

  Komplett album.
 23. Ody Mandrell

  A szereplők

  Oscar Isaac vendég volt Jimmy Falleon showjában ahol elárulta, hogy C3PO-nak sok jelenete lesz a filmben, és ők ketten is sokat játszottak együtt. C3PO-nak nagy szerep jut. When asked what Daniels was like on his final day, Isaac explained that the 3PO actor was very happy with his experience working on J.J. Abrams’ trilogy-closer: “He was super emotional about it, hanging up the golden cowl. And I think, and I mean it, he kept saying this was the most fun he’s had. He had so many fun things to do. We got to work a lot together and it was amazing to see that piece of history up close.”
 24. Ody Mandrell

  Zene

  Metálosok előnyben: ha nem vetitek meg a kemény death/doom vonalat akkor itt egy gyöngyszem 1992-ből.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.