Hozzászólás ideje: Szeptember 17.Szept. 17. A Star Wars Sessions tagjai a tegnapi podcastben azt mondták, hogy hallottak olyan pletykát, miszerint szeptember 28-án érkezhet a Starfighter első teasere, a Monday Night Football keretében.8 hónappal a premier előtt (a Mandó első előzetese is 8 hónappal előtte jött ki). Meglátjuk, hogy addig többen is elkezdik mondani, vagy év végéig tényleg nem lesz semmi.
Hozzászólás ideje: Szeptember 17.Szept. 17. Előbb-utóbb biztos szükség lesz rá. De ebben az esetben jobb lenne előbb, mint utóbb.
Hozzászólás ideje: Szeptember 17.Szept. 17. Én hiszek abban, hogy nem véletlen bukkant ez most fel. Főleg ezért:1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:8 hónappal a premier előtt (a Mandó első előzetese is 8 hónappal előtte jött ki).
Hozzászólás ideje: Szeptember 25.Szept. 25. Közeledik a hétfő, kíváncsi leszek beigazolódik-e a pletyka.
Hozzászólás ideje: Szeptember 25.Szept. 25. Kicsit spekuláció szagúnak érzem ezt most, mint valódi pletykának
Hozzászólás ideje: Szeptember 25.Szept. 25. Egyelőre a fentebb emlegetett podcast az egyetlen forrás ami ezt megemlítette, mindenhol arra hivatkoznak.
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. A napokban hozzáadták a Starfighter szekciót a hivatalos filmes oldalon, itt: https://www.starwars.com/filmsMegnéztem a Wayback Machine-en, 23-án még nem volt ott.Az onnan nyíló oldal se volt eddig publikus: https://www.starwars.com/films/star-wars-starfighterLehet tényleg lesz valami? Szerkesztve: Szeptember 27.Szept. 27. - Yoda József
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Szerző Igen, ha tényleg holnap estére (nekünk kedd hajnalra) terveznek valamit kiadni egy fontos eseményen, azt előre szokták jelezni.
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. 22 perccel korábban, Yoda József írta:Kedden inkább nem? A Monday Night Footballt mondjákJa igen, hétfő éjjel várható. Viszont előtte én is várnék egy bejelentést erről.
Hozzászólás ideje: Szeptember 27.Szept. 27. Szerző 8 órával ezelőtt, Yoda József írta:A napokban hozzáadták a Starfighter szekciót a hivatalos filmes oldalon, itt: https://www.starwars.com/filmsMegnéztem a Wayback Machine-en, 23-án még nem volt ott.Az onnan nyíló oldal se volt eddig publikus: https://www.starwars.com/films/star-wars-starfighterLehet tényleg lesz valami? Most gyorsan megnéztem, hogy a Mandó filmnél mi volt a helyzet:szeptember 20-án (vasárnap) a Mandó film még nem volt ott a filmek oldalonszeptember 22-én, amikor megjelent az előzetes, már szerepelt.
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. De legalább akkor több szivárogtató megerősítette, hogy akkor jön. Cryptic biztosan írt volna róla, ha lenne valami. A focimeccses előzeteseket meg kifejezetten szokta a Lucasfilm is promózni (a mandis nem ilyen volt, azt csak kirakták youtube-ra)
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. No igen... Most már én is inkább arra fogadnék, hogy nem lesz semmi.
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Pedig jöhetne hajnalban. Korán át kell mennem a tesómékhoz, hogy vigyázzak az unokahúgomra pár órát. Emiatt nincs értelme lefeküdnöm, mert kábé egy órát aludnék, vagy annyit sem. Szóval jó lenne egy kis turbó,, amire egy frankó Starfighter trailer pont alkalmas lenne.
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Szerző Na akkor jön amikor jön (lehet tényleg decemberig kell várni ).
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Abban az egyben maximálisan biztos lehetünk, hogy valamikor ettől a perctől kezdve a premier napjáig biztos jön. Ha csak addig csődbe nem megy a mindent elcsesző Disney, vagy el nem adja a most már évek óta megmentésre szoruló Star Wars jogokat.
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Azért kezd érlelődni bennem egy gondolat, hogy mit csináljon az anyucikájával a fals szivárogtató, de még várok.
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Azért kezd érlelődni bennem egy gondolat, hogy mit csináljon az anyucikájával a fals szivárogtató, de még várok. Megérett...."Állj félre Butch"
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Ody Mandrell: Állj félre, Dzséjt!Szivárogtató: [miután Ody tökönlövi] Áhhhh b*sszameg, b*sszameg...Dzséjt: Jól vagy!?Ody Mandrell: Nem vagyok jól! Kib*szott cefetül vagyok, nem jól!Dzséjt: Na, és most mi van?Ody Mandrell: Hogy most? Megmondom, hogy mi lesz most! Idehívok egy pár keményen bepipázott Star Wars rajongót, hogy dolgozzák meg itt ezt a hédert! Feszítővassal, hegesztőpisztollyal! Hallod mit beszélek, bunkófiú!!!? De ne hidd, hogy veled már végeztem, kicsipkézem a valagadat!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.