Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.678
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1.213 Nagyon kedvelt

Bence1997 profilja

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1997-10-20

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal
 • Érdeklődés:
  Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Legutóbbi látogatók

1.348 profil megtekintés
 1. Bence1997

  DC

  Szerintem ha lesz is folytatása, akkor képregényben lesz. A Pennyworth soozatról még egy-két információ, amik miatt mindenképpen váróssá vált nálam - persze nem annyira, de megmozgatott bennem valamit: - Elsőként is: R-rated a besorolása! Az epix megengedheti magának, hogy kicsit komolyabb/erőszakosabb/véresebb legyen. - A sorozat bemutatja majd Alfred Pennyworth és Thomas Wayne találkozását és barátságának kezdetét. - Az 1960 -as években játszódik, 20+ évvel a Gotham előtt! De mivel a Gotham -ben is az idő nem volt tényező - felhajtható telefonok, Mustang, egyéb dolgok ugye - így tippre itt is számíthatunk időtlen dolgokra. - Bár a sorozatban nem lesznek Batman ellenségek, de London és Anglia híres ellenfelei tiszteletét teszik benne. Pl. Hasfelmetsző Jack. - Júniusban érkezik a sorozat, 10 résszel.
 2. Bence1997

  DC

  Előző héten nem volt Gotham, de a színészek és a készítők ott voltak a TCA19 -en. A következő információkat tudtuk meg - kis Pennyworth is van a hírek között, amin meglepődtem, plusz képek: - A rendezvényen levetítettek egy előzetest, ami a sorozat hátralévő epizódjaiból mutatott jeleneteket. A sizzle reel -ben megmutatták Batmant! - A sorozatzáró április 25. -én fog érkezni. Vagyis az elkövetkezendő 2 rész után újabb szünet lesz - a 8. rész szinopszisa nem jelent még meg, ergo könnyen lehet hogy lesz egy 2-3 hetes ugrás, majd az utolsó 5 részt együtt adják le. - David Mazouz arca lesz valamennyire látható a Batman jelmezben, illetve az ő elbatmanesedett hangját fogjuk hallani, de a ruhában nagyrészt egy 6 láb magas(?) kaszkadőr volt. - Camrentől megkérdezték, hogy ő fogja -e játszani a 10 évvel későbbi Macskanőt. Camren elmondta, hogy nem. Viszont... - Lili Simmons fogja eljátszani a 20-30 éveiben járó Catwomant! Van róla egy kiszivárgottnak tűnő kép, amin tisztára Camren a nő: - Az, hogy Bruce Wayne felfog -e tűnni a fináléban, nem tudni még. Batman mindenesetre sokat lesz a képernyőn, de csak a legvégén fogjuk látni teljes egészében. Kicsit Smallville -es beütés. - Pingvin dagi lesz. - Az utolsó epizódban 1 jelenet lesz csak a jelenben, míg a többi a 10 évvel későbbi jövőben fog játszódni. Tippre lesz 2-3 perc az elején, aztán Gotham logó és utána kiírják, hogy 10 évvel később és bumm... kb. 40 perc Batman! - John Stephens azt mondta, hogy az utolsó rész kvázi egy Batman pilot epizódnak is elmehetne. - Cameron és a készítők még mindig tesztelik az idegeinket. Joker... akarom mondani Jeremiah jövőbeli sorsáról még nem mondtak semmi konkrétat. És akkor a Pennyworth sorozatról: - A sorozat a Gotham előzménye lesz! - A Pennyworth az 1960 -as években fog játszódni, Londonban! Hogy máshol fog -e, az jó kérdés, szerintem igen. - A sorozat idén júniusban érkezik! Kép a főhősről:
 3. Bence1997

  Videojátékok

  Eddig is 100% volt, hogy lesz Fallen Order.
 4. Bence1997

  Filmek

  Nem forgattak már korábban? Ha jól emlékszem volt egy csoportkép egy csapat fiatalról, ott írták, hogy elkezdték forgatni az Avatar 2 -őt. Talán szeptemberben volt ez, csak nem tudom hogy tavaly vagy tavalyelőtt.
 5. Bence1997

  1x14 - The First Order Occupation

  Itt is van. A részt mindenképpen azon részek közé sorolnám, amit élveztem, azonban az előző részt nem tudta felülmúlni. Ez az ismétlődő/számomra oda nem illő poénok sokaságán múlott. Nem baj, ha egy rész feelgood vagy éppen nem veszi magát komolyan, de itt nekem ez az aspektusa a történetnek abszolúte nem tetszett. Szerencsére ennyi negatívum volt a részben... ja és valamennyire Neeku viselkedése is zavart. Hasznosnak bizonyult a kis társaság számára, de a maga "egyszerű" felfogásával megint átesett a karaktere a ló túloldalára. A vele és BB-8 -tel elismételt jelenet is betett nekem, de összességében ennyi bajom volt a résszel. Mert ez a rész újabb szeletekkel került közelebb oda, ahol maga az Első Rendi offenzíva tetszeleg. Mert bizony ők egy akkora offenzívát fognak indítani a Galaxis ellen, hogy azt a Köztársaság csak a hamvaiból fogja lesni. És ehhez nem kell mást tenniük, minthogy tkp. várnak a Starkiller elsütésére, amiről a Galaxis népei napokkal/hetekkel a nagy esemény előtt semmit se tudnak/érzékelnek. Node ami méginkább érdekes, az maga a Colossus lakosságának a viszonyulása az Első Rendhez. Tkp. nem is bánják, hogy a rohamosztagosok ott lófrálnak az állomáson. Persze a biztonság érzete érződik a lakóknál, ezért se zavartatja őket a sok katona jelenléte. Kaz persze azonnal átlát a szitán. Tam már más tészta, de valszeg az elkövetkezendő részek megváltoztatják majd a szerelő lány véleményét. Opeepitet sajnáltam. Szegénynek elvették a játékszerét. Hogy kifakadt már a liftben. Kaz és Synara meg hogyan vigasztalták őt. Synara története egy érdekes fordulatot vett azzal, hogy megszökött Kaz segítségével. Érdekes a kalózok sztorija is. Milyen lépést követnek el most, hogy Synara is köztük van? Csaknem megjelennek majd később, amikor az ER kimutatja a foga fehérjét. Bejönne ez a dolog. Meglátjuk. A Colossus meglepett! Nagyon durva, hogy ilyen mélyen van az állomás feneke. Mondjuk az előzetesben innen nézve én akár egy tengeralattjáró állomást is elképzelek. De vajon milyen titkokat rejthet még a Colossus? És amire még kíváncsi vagyok, hogy a Doza családnak milyen kapcsolata van magával az állomással? Ők építették - vagy éppen az őseik - esetleg megvették?
 6. Bence1997

  Star Wars viccek

  Hát igen. (ez az Arrow-meme érzem, hogy sok helyen megfog felelni. )
 7. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Nos, lovag... Ren lovagjai tagja? Cáfolás: angolul a lovag knight és semmi köze a lóhoz. (így megválaszoltam magamnak. ) Amúgy lehet, de lehet csak trollkodott.
 8. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Mint ahogy Ody mondta - és bölcs vezetőnk, Yoda alább: türelem.
 9. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Dehogy. Egy újabb flipperes játék lesz, hát nem tudtad?
 10. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Állítólag egy új lego játék címe lesz, bár a fene se tudja. Mondjuk nem lenne rossz, de egy záró rész címének valami epikebb címet tudnék elképzelni. A következő percek nagyon izgalmasak lesznek. Csak tényleg legyen valami.
 11. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Bob Iger ezt mondja: A IX címét ebben a hónapban fogjuk bejelenteni!
 12. Bence1997

  1x14 - The First Order Occupation

  It was a really good episode. But the repetative jokes... well, they just pull me out. But overall it's an entertaining episode. Looking forward for the rest. Angol nyelvű elemzést olvashattunk fentebb. Hamarosan érkezik a bő magyar is.
 13. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Majd meglátjuk gyerekek. Izzik az Internet. Ha netán csak reggel tudja meg az ember, az se baj. De itt tényleg lesz valami SW hír, kérdés, a IX címe vagy valami más?
 14. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Esélyes a címbejelentés ma, de nekem az este 10 óra kicsit későn van, mármint eddig a címeket mindig kora reggel jelentették be, nekünk olyan du. 6-7 óra magasságában. Jó lenne a cím, így a holnapi Star Wars Show -ban recapolhatják a dolgot, de az is lehet, hogy a Disney+ -ra érkező Mandalore -iról lesz szó. Meglátjuk, 1-2 óra múlva kiderül.
 15. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Andi megerősítette, hogy a héten jön a Star Wars Show! Viszont nem várnék akkora EpIX -es hírt holnapután. Tippre az eltelt 1-1,5 hónap eseményeit mondják be + Celebration hype fokozása. Ha kapunk is valami hírt a IX. részről, én az azt követő 1-2 napra tippelem, kérdés, J.J -ék meddig forgatnak még.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.