Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás:

  1.926
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

650 Nagyon kedvelt

Bence1997 tevékenysége

 • Születésnap 1997-10-20

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal

Legutóbbi látogatók

1.005 profil megtekintés
 1. Bence1997

  Resistance

  Ne baz, hogy még ezt is titkolják.
 2. Bence1997

  Resistance

  Lecsekkoltam. Igen, a forráskódban van elrejtve. A kis hamisak.
 3. Bence1997

  Resistance

  Valaki kicsit kutatgatott az SW.com -on, és nocsak mire lett figyelmes? "Set about six monts before The Force Awakens, ..." --> Szóval kb. fél évvel leszünk a TFA előtt a sorozat kezdetén.
 4. Bence1997

  Resistance

  Én nem is ezzel hasonlítanám össze, hanem amit februárban kaptunk, a Spark és az Ignite előzetesekkel. Azok mutattak valamit a sorozatból, mint ez is. Amúgy csak én furcsáltam azt, hogy ez a First-look a Disney YT csatornájárán debütált és nem az SW hivatalos YT csatornáján? Lehet ez IS az oka, hogy ilyen gyerekesre sikerült. Viszont: ugye van 6 szereplőnk, akire a sorozat építeni fog - legalábbis gondolom: Kaz, Tam, Yeager, Torra, Neeku és a droid Bucket. Ők így együtt nekem valamiért hasonlítanak a Rebelses bandára: - Kaz akarva-akaratlanul de Ezrára hasonlít. Viselkedése is olyan, mint Ezrának kezdetben. (Kaz viszont idősebb, mint Ahsoka és Ezra a TCW és a Rebels elején. Most így látatlanban azt mondom, hogy a gyerek 16-17 éves lehet.) - Yeager egy mentor lehet Kaz -nek, így ő Kanan tükörképe lehet, azt leszámítva, hogy nem jedi és a többi. - Tam kinézetileg nekem Herát juttatja eszembe. Szemüveg a fején, elég csak ennyi és picit a ruhája is hasonlít rá. - Neeku egy idegen, így Zeb vékonyodott verziója is lehet. - Buckett pedig egy újabb droid. + Torra nekem Sabine. Az első megjelenés mindkettőnél lányos kinézetet mutatott. Lehet, hogy belemagyarázom, de azért érzek egyfajta hasonlóságot. Biztos, hogy más lesz - már az előzetes is más. - kíváncsi vagyok a sztorira. Szerintem 2-3 hét múlva jönni fog az igazi előzetes, amely (talán) meggyőz majd minket. Akkor leírom: biztos lesznek bugyuta poénok, de idővel ezek kikopnak a sorozatból.
 5. Bence1997

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Meggondolom. Közben még 2 névvel megtoldottam a szinkronhang kategóriát, így már teljes.
 6. Bence1997

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Igen, ennyi a kategória. Ha jól számolom ez 9 db. A mellékszereplőknél próbáltam azokat kiválasztani, akik 1 résznél azért többet szerepeltek. A többinél ennyi az összes.
 7. Bence1997

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Parancsolj. Legjobb mellékszereplő: Kallus Cikatro Vizago Hondo Ohnaka Captain Rex Gregor Wolffe Ryder Azadi Mart Mattin Mon Mothma Bail Organa Bo-Katan Kryze Fenn Rau Alrich Wren Tristan Wren Ursa Wren Saw Gerrera Jai Kell Legjobb idegen karakter: Thrawn Garazeb Orellios Rukh Hera Syndulla Cikatro Vizago Hondo Ohnaka Prouch Seevor Legjobb negatív karakter: Thrawn Rukh Arinda Pryce kormányzó Tiber Saxon Darth Sidious/Palpatine/Emperor Brom Titus Azonosítatlan női halálosztagos Valen Rudor Vult Skerris Prouch Seevor Legjobb droid: Chopper AP-5 Kutaszdroid IG-RM testőrdroid IT-O vallató droid R3 -as egység R4 -es egység R5 -ös egység RA-7 protokoll droid Legjobb űrjármű: Ghost Star Destroyer (Chiemera) TIE-Defender U-wing X-szárnyú Y-szárnyú Sentinel osztályú sikló TIE vadász TIE bombázó C-ROC Gozanti cirkáló (Broken Horn) Patrol transport Legjobb felszíni jármű: 614-Ava speed bike AT-DP Arc Cannon prototípus RGC-18 felszíni sikló TX-225 GAVr „Occupier” combat assault tank Imperial Troop Transport - ITT Crawler 413-24 Joben T-85 speedster bike AT-AT Ore Crawler (Crawler 413-24) Bányászati Céh ásatási fúrógép Legjobb zene: Passing the Sword Saw’s Friend Arrive Descent On the Lothal The White Loth Wolf Kanan’s Past Brawling the Bruiser Kanan Revisited by the Wolfes Kanan and the Fire Nobody More Than Kanan Sabine Arrested Kanan’s End Credit Hera’s Arrive Epilogue Legjobb angol hang: Freddie Prinze Jr. Taylor Gray Vanessa Marshall Tiya Sircar Steve Blum Dee Bradley Baker David Oyelowo Warwick Davis Ian McDiarmid Lars Mikkelsen Ashley Eckstein Clancy Brown Genevieve O’Reilly Zachary Gordon (Mart Mattin) Mario Vernazza (Vult Skerris) Mary Elizabeth McGlynn (Arihnda Pryce) Phil LaMarr (Bail Organa) Keith Szarabajka (Vizago) Jim Cummings (Hondo) Malcolm McDowell Dave Filoni () Legjobb epizód: Heroes of Mandalore part 1 Heroes of Mandalore part 2 In the Name of Rebellion part 1 In the Name of Rebellion part 2 The Occupation Flight of the Defender Kindred Crawler Commanders Jedi Night DUME Wolves and a door World between Worlds A Fool’s hope Family Reunion & a Farewell
 8. Bence1997

  Trailer

  Azért a Rebelst az elején is sokan fújolták a sorozat kinézetét - animációt és karaktereket egyaránt - aztán idővel sokan hozzászoktak. Itt a látvány megfelelő már, egyedül a karakterek kinézetét kell megszoknunk - ami szerintem ahogy haladunk előre, egyre jobban fog fejlődni. Ez az előzetes engem kicsit azokra az előzetesekre emlékeztet, mikor megkaptunk az év elején a Rebels igazi kedvcsinálóit - ugye a Spark és az Ignite teasereket. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kapunk rendes előzetest, szerintem az lesz majd az igazi.
 9. Bence1997

  Marvel

  Aha, értem. Megértelek. Nekem alapvetően nem volt rossz Tom, Maguire az elsőben még elment, utána már nekem nagyon érződött az "öregsége", míg Andrew nálam telitalálat, igaz idős volt a szerepre, de mégis amilyen kölyökpofija van az ürgének, én nekem nagyon jó póki volt. Peternek se volt rossz, de Mr. Holland barátunk szerintem igenis jó munkát végez. Az egyes mellékkarakterekről: igen, jó lett volna látni Harryt, MJ -t vagy akár Gwent is, de Gwen és MJ helyett megkaptuk a 3. lányt, akibe Peter a képregényekben bele volt zúgva, ő ugye Liz. Bár a karaktere picikét fura volt nekem, a történetben való szerepe tetszett. A többi karakter meg majd szerintem meg fog jelenni később - egyesek úgy pletykálják, hogy Harry Osborn megfog jelenni a Pókember: Távol otthontól c. filmben. Ennek örülnék.
 10. Bence1997

  Marvel

  Csatlakozok. Az MCU 5 legjobb filmje nálam: 1. Avengers: Infinity War (tegnap néztem meg újra, az év eddigi legjobb filmje) 2. Captain America: Civil War 3. Captain America: The Winter Soldier 4. Bosszúállók 5. Doctor Strange Az MCU 5 legrosszabb filmje nálam: 1. Thor: Ragnarok (valamennyire tetszik, bár az egész nekem nagyon idegen volt) 2. Thor: Sötét Világ 3. Captain America: The First Avenger 4. A hihetetlen Hulk 5. Hangya Hamár a Pókiról beszéltek: nekem Flash szokatlan volt, May néni pedig semleges, mégis tetszett a film. Eltudtam vonatkoztatni a képregénytől, így az ember sokkal jobban tudja élvezni a filmet szerintem. De amúgy nemár, hogy ilyen apróságok miatt legyen egy póki-film sz*r - már bocsánat. Ha a főgonosz és a történet nem jó, elfogadom, de a mellék-mellékkarakterek? Mondjuk kinek mi. Az én póki listám: 1. The Amazing Spider-Man (imádom, persze másabb kicsit, mint a többi, de nekem pont ettől tetszetős. A főszál jó, a karakterek tetszenek, May néni is jó.) 2. Spider-man (Vannak benne nem tetsző jelenetek - meg mostanában MJ se bejövős a filmben - de a Zöld Manó és az egész hangulat bejövős.) 3. Spider-man 2./Spider-man: Homecoming (jelenleg se tudok dönteni e két alkotásról, melyik jobb a másiknál. Egyértelműen a Sam Raimi féle póki 2 nem lett volna annyira jó a szánomra, hogyha Otto Octavius nem annyira jó. A Tom Holland -es Sp. H. meg nekem bejött, ugye van 1-2 karakter, aki nekem fura/semleges, de ettől még jó filmnek tartom.) 4. The Amazing Spider-man 2. (bevallom, amikor elsőnek láttam imádtam, első is volt a listámon, aztán pedig ahogy teltek, múltak az idők, egyre inkább berozsdásodott nekem a film, a főszál jól kezdett, de savanyú véget ért, a karakterek jók voltak, de a főgonosz Electroval nem kezdtek sokat, Harry meg okés volt. A látvány amúgy fantasztikus.) 5. Spider-man 3. (régen ugyanúgy voltam ezzel, mint a fentebbi TASM2 -vel. A filmet imádtam, aztán amikor elkezdtem beleásni magam a képregények világába, annál jobban kezdtem kijönni ebből az imádatból, mára már azt mondom, hogy vannak jó elemei, de a gonoszoknál elvérzik a film, Peter is ellenszenves a számomra, és van még 1-2 érzékeny pont a filmben, ami nem tetszett.)
 11. Bence1997

  Resistance

  Ja igen, a droidok. Ahogy most újranézem a TCW -t, nekem se jönnek be, bár 1-2 jeleneten még elmosolyodtam, a többi valóban kínos volt. A látvány nekem nagyon tetszik. A Colossus és azok a gyűrűk nagyon hatásosak, ez a kép nekem baromira bejön. Jó a színvilága, innen van hová durvulni. A karakterekkel én is gondban vagyok. Kaz még annyira nem is néz ki rosszul - csak a magatartása ami egyelőre nem boldogít, de Ezra is így kezdte - viszont például Torra kinézete abszolút nem jön be, megkockáztatom, hogy nekem SW-idegen is - bár Sabine -nál is kezdetben ez volt a benyomásom, szóval bármi kisülhet még. A történetről: ez érdekel engemet a legjobban. A képvilág és a hajók bejönnek, a karakterek kevésbé, a történetről sok minden nem derül ki az előzetesből, viszont a leírás alapján - illetve a trailerben van 1-2 érdekes jelenet - Kaz bizony titkolni fogja a küldetését, és csakis Yeager fog tudni róla. Ő pedig ezzel a részével nem akar foglalkozni, elég ha Kaz csak a legénysége tagja. És az a kérdéses, hogy Kaz mikor fog lebukni a társai előtt. Már a pilotban? Vagy néhány részig titokban működik, aztán lehull a titok? Esetleg az évad végéig ez lesz? Jó kérdés, az mindenesetre biztos, hogy 22 rész elég idő lesz a készítőknek, hogy szépen kiegészítsék és új dolgokkal felturbózzák az ST időszakát. Amúgy a Colossus szerintem az új Lothal lehet majd, úgy gondolom, hogy sok időt elfogunk ott tölteni. Nem is tűnik kicsi állomásnak, remélem felfedezzük az első évad folyamán.
 12. Bence1997

  Obi-Wan film

  Mivel a mindenki alatt az SW rajongókat értettem. Node nem csak az emberek, de a fanok se voltak annyira felhypolva a Solo miatt, ezért is - meg az erős konkurencia miatt is - lett ez a sivár eredmény. A Kenobi Ewannal máris jobb pozícióból indulna, a történet a kérdéses, de ezt még korai megmondani, lévén azt se tudjuk, hogy most milyen film lesz a IX után.
 13. Bence1997

  Star Wars Tv-sorozat

  Favreau és a mi kis kalapos barátunk a Ranch -nál.
 14. Bence1997

  Obi-Wan film

  Mondjuk csak egyet írok: A Solot behíresztelték, alig várta valaki - sőt megmerem kockáztatni, hogy senki se várta, itt a fórumon ez igaz volt - csak az alvilág és Alden szereplése volt az, ami tartotta szerintem a lelket. A Kenobi film viszont már azóta vágyálom mindenki számára, amióta bejelentették, hogy jönnek a spin-off filmek. Mindenki Ewant akarja, így már szerintem ezzel lehetne többet hozni, mint a Solo. A történet a kulcs, mert ha az is jó, akkor garantált siker lehet.
 15. Bence1997

  Trailer

  Ez a FoD -hoz képest sokkal jobb. Néhány észrevétel: Ezen a vadászgépen látható egy jelzés, amin egy N-1 -es nabooi vadász van. -Láthatunk egy Mandalore -i jelzést is. - Kapunk majd egy női Unkar Pluttot? (Aunt Z) - Kaz az Új köztársaságban szolgál, látható a kormány jelzése Kaz vállánál. - A hangulat érdekes. Kicsit gyerekesnek tűnik nekem, de ez főleg Kaz miatt van. Hasonlít Ezrára, ő is zavart engem kezdetben. Majd kinövi magát az első évadban. Egyelőre ennyi lenne. Minél többet nézem, annál kevésbé tűnik rossznak a számomra, bár egy jobb előzetesnek jobban örültem volna, ez tipikus "first-look" típusú előzetes volt.
×

Fontos információ