Jump to content

Bence1997

Silver supporter
 • Content count

  11,227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  243

Bence1997 last won the day on June 20

Bence1997 had the most liked content!

About Bence1997

 • Birthday 10/20/1997

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal
 • Érdeklődés:
  Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Recent Profile Visitors

11,029 profile views

Bence1997's Achievements

Council Member

Council Member (5/6)

 • Superstar
 • Great Support
 • Helpful

Recent Badges

12,564

Community Reputation

 1. Bence1997

  Sport

  Skócia - Magyarország 1-1 Svájc - Németország 1-3
 2. A következő epizódról ezt írták:
 3. Lee Jung-Jae beszél egy picit a sorozatról, közben láthatunk néhány új jelenetet a szerdai részből.
 4. Bence1997

  Sport

  Georgia - Csehország 0-2 Törökország - Portugália 0-2 Belgium - Románia 2-1
 5. De van, ami veszélyes az Erőre. Meg amúgy a Galaxisra is, de ez 3. fázisos infó, szóval ebből a szempontból csendben maradok. Amúgy a Kiválasztott prófécia a HR-ben történtekre is levezethető, szó szerint. Gondolok itt a tojásra.
 6. Én is ezt a lépést tartanám a legjobbnak. Már nem azért, de ott aztán azt csinálhatnak (persze normális keretek között), amit csak akarhatnak. Jelenleg amúgy se készül semmilyen tartalom (legyen szó filmről, élőszereplős sorozatról, animációról) az előzménytrilógia eme részéhez, szóval zöld útjuk van. Mint ahogy írod, az Endor utáni rész már telített, már ami az OT hőseit illeti. Igazából Luke-al egy minisorozat esedékes. Meg persze belengették azt, hogy Aphra még visszatér, szóval vele új kalandokat ismerhetünk meg abból a korszakból. Meg nem tudom, hogy az alvilággal mi a helyzet, de azt is lehetne folytatni, pláne Jabba halálát követően. Aztán persze az is lehet, hogy több érát fognak indítani: - Aphra az Ep6 után - Alvilág az Ep6 után - SW az Ep1-2 között - Dooku az Ep1-2 között (vagy Vader a Kenobi-Rebels között )
 7. Az IGN kirakta a fentebbi hírt és egy pollt is indított, ahol lehet szavazni, hogy ki melyik érát szeretné látni. A jelenlegi helyzet alább látható. Meglepődtünk?
 8. Bence1997

  Sport

  Szlovákia - Ukrajna 1-1 Lengyelország - Ausztria 1-1 Hollandia - Franciaország 0-2
 9. Peeeersze, Rocha is beh*lyült, ahogy látom. Honnan tudja, hogy mi volt az elképzelése a sorozatról? És persze megint Filonit kell behozni, akinek nagyon nem az a feladata, hogy puhítson(!!!), hanem pont az, amit néhány interjúban elmondott: tanácsokat ad, de hagyja a készítőket, hogy bemutassák a saját elképzelésüket. Meg persze annyi még pluszba, hogy (mint ahogy az Acolyte egyik írója kifejtette - akit persze, hogy betámadtak a gyökerek ) a szkripteket leellenőrzi és zöld utat ad, ha minden stimmel. Ez a YA vonal se tudom, hogy miért probléma. A könyveknél például Claudia Gray azt mondta, hogy egy felnőtt és egy YA regény között pusztán csak annyi a különbség, hogy a főszereplők fiatalabbak. Itt meg már a kezdetektől az volt a szitu, hogy Leslye Amandlát szemelte ki főszereplőnek. Szerintem Osha lesz.
 10. Szerintem sem fogjuk elveszíteni Yordot. Szerintem ő és Jeckie túlélik majd az évadot. Sol már esélyesebb az elhalálozásra, pláne a legutóbbi rész után, amikor elmondja Oshának, hogyha megvan Mae és visszatérnek a hajója, mindent elárul. Na ilyenkor szokták az illetőt megölni.
 11. Jó a megérzésed. Szerintem Sol és Jeckie túléli az ütközetet és én még Yordot se temetném. A többitől búcsúzhatunk.
×
×
 • Create New...

Important Information