Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  2911
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1450 Nagyon kedvelt

About Bence1997

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 10/20/1997

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal
 • Érdeklődés:
  Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Recent Profile Visitors

1478 profile views
 1. Bence1997

  Avatar

  Hétvégén szüleimmel állatkertbe készülünk. Most látom, hogy egy köpésre van onnan. Az állatkert után lehet teszünk egy kört itt is.
 2. Ha K-2SO Cassian mellett lesz, akkor a sorozat le lesz szűkítve 2 évre. Mivel a képregény szerint kb. 2 évvel a RO előtt lett K-2 Cassian társa.
 3. Leghamarabb novemberben jöhetne, de mivel az év vége tömény SW szempontból - Mandi, EpIX, Jedi: FO és még a Resistance 2. évadjáról ne feledkezzünk el (ami valszeg érzésem szerint lehet elfog halványulni a Mandi/EpIX tükrében) - így jobb áttenni 2020 -ra, ami SW szempontból mivel kecsegtet? Ööö, Resistance 2. évad második fele és 3. évad első fele? + könyvek, képregények és ennyi. Kell valami nagy durranás 2020 -ra is és szerintem a záró TCW évad erre a legtökéletesebb. Amúgy még nincsenek kész az évaddal. A Bad Batch mondjuk szerintem végleges, de az Ahsoka's Journey változáson esett át - fiú lett volna Ahsoka társa, helyette 2 lány lesz - így valószínűleg mondjuk úgy félig-meddig készen van. A Mandalore ostromát a nulláról kezdték tavaly, de szerintem már az is félig-meddig készen van. Ha tippelnem kéne, akkor jövő év tavaszán érkezik heti lebontásban.
 4. Az előzetesről: Bad Batch, Ahsoka's Walkabout & Siege of Mandalore. Csupa öröm. Ebből az Ahsokás másabb lenne, mert valóban kicsit másfele mentek volna el korábban, bár Nyx -et azért a jelenet végén láttuk, szóval... És Bo-Katan már ebben a történetben felbukkan? Érdekes. Akkor tkp. eme két történet egymásra épül? És Maul vs. Ahsoka!!! I'm ready, boys, I'm ready!
 5. Nagyon jó volt a panel! Élmény volt hallgatni, ahogy a színészek a történeteiket mesélték és Filoni csak fogta a fejét. És azok a jelenetek! Látszólag tényleg más csapat csinálta ezt az évadot, a fények mintha másabbak lennének. És dátumot se mondtak, ami egybevág a 2020 -as premierrel? Ez is hetente fog jönni? Remélem.
 6. Én úgy tudom, hogy pont most zajlik. 10:30-11.30 ottani idő, magyar idő szerint 17:30-18:30. Most néztem utána. Hamarosan talán lesznek érdekességek.
 7. Valace a főszereplő, aki egy kyborg fejvadász, akinek feltett szándéka hogy kinyírja Vadert. Amúgy holnap mikor lesz a Lucasfilm könyv panel vagy mí? Mert én úgy emlékszem délelőtt lesz.
 8. Na és ha Snoke Palpatine klónja? Csak annyira deformált képe lett szegény klónnak, hogy Palpi inkább eltűntette az Ismeretlen Régióba.
 9. Na nekem ennyi volt mára. Próbálok spoilermentes maradni - ez szerintem sikerülni fog - és holnap reggel kis alvás után valahogy megnézem a live -ot és a TCW -t.
 10. Nekem a BTS picit jobban tetszett, mint az előzetes. Még mindig várós nagyon a Mandi, csak ez a stream egy kicsit megfeküdte a pocakomat.
 11. Jól nézett ki, de egyetértek Bomarr -al. Az űrbeli jeleneteken még van mit csiszolni. És a többin is. De micsoda jelenetek vannak benne.
 12. TCW, TPM Design Daugh Chiang -el és Alan Tudyk interjú. Holnap Resistance, TPM 20. évforduló és záró műsor.
×
×
 • Create New...

Important Information