Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.196
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

219 Nagyon kedvelt

Bence1997 tevékenysége

 • Születésnap 1997-10-20

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal

Legutóbbi látogatók

670 profil megtekintés
 1. Sorozatok 7.0

  Gotham: A 18. rész végén történt eseményről kicsit bővebben kifejtem a dolgokat, mármint amiket találtam:
 2. Képregények

  A júliusi képregényáradat Poe Dameron #29: Mi történt Snap -el, Jessica -val és a többi Black Squadron -os taggal a TLJ ideje alatt? Ebben a számban elmesélik a történetüket. (megj.: július 18.) 2. Thrawn: Július 11. -én befejeződik a Thrawn regény képregényre vétele. 3. The Last Jedi Adaptation: a 4. szám tovább meséli a 8. rész izgalmas, és fordulatokkal teli eseményeit. (megj.: július 4.) 4. Lando: Double or Nothing #3: Lando és L3 kalandjai folytatódnak, ahol egy Batalla nevű szereplővel is megismerkedhetünk. (megj.: július 25.) 5. Darth Vader #18: Ez a szám egy új történet első darabja lesz(?), ahol Tarkin és Vader lesznek a főszereplők. Többet egyelőre nem lehet tudni (megj.: július 11.) 6. Darth Vader Annual #2: A Geonosison folynak a munkák a Halálcsillag körül Tarkin és Krennic vezényletével, amikor is szabotázs történik, így az Uralkodó Vadert küldi, hogy intézkedjen. (megj.: július 18.) 7. Star Wars #50 - 51: Hope Dies c. történetszál, amely állítólag az egyik legepikusabb képregényt fogja elhozni. (megj.: július 4 és 18.) 8. Doctor Aphra #21: Broken, Inside part 3: Aphra kalandjai tovább folytatódnak. (megj.: július 25.) --> azt azért hozzá kell tennem, hogy míg az egyes szériák kapnak valamikor hónaponként 2 számot is, addig itt lassan egy éve, hogy nincs így. Csak nekem fura ez?
 3. Filmek 12.0

  A Jurrasic World 2. szinkronos előzetese is befutott - gyorsak voltak.
 4. Filmek 12.0

  Ütni fog...
 5. Könyvek

  ma írtak a szukitstól hogy feladták a csmogot. Csütörtök-péntek körül jön meg. rem figyelembe veszik a megjegyzésemet, nem úvy mint legutóbb.
 6. Könyvek

  A Tarkin-Jedi örököse párosra rátettem a sith kezeimet, illetve még Hera és Kanan első kalandjait is megvettem, hogy Thrawn -i precízitással kutakodjak a múltjukban, ezzel elérve a legyőzésük kulcsát... hupsz, lebuktam!
 7. Könyvek

  Na, sikerült leadnom a rendelésemet! SZerda-csütörtök tájékán már hozni is fogják a 3 db könyvet. Alakulgat az Sw könyvek sora nálam, alakulgat.
 8. Sorozatok 7.0

  Gotham: Igen, igen, nagyon is ütős. Ha csak a címére gondolsz ("That's Entertaining") akkor máris elfog egy bizsergés, hogy ez bizony szórakoztató lesz. És még hogy milyen szórakoztató? Nagyon remélem, hogy hamarosan bejelentik az új évadot, nagyon kéne. Amúgy a részről még spoilermentesen - de lehet hogy picit spoileres, bár kitudja: Lucifer 3×19: FINALLY!!! Egy megkönnyebülés volt ez a rész. De tényleg, nagyon ráfért már erre az évadra egy kicsit érdekesebb rész, és a vége érdekes irányba viheti el a dolgok menetét. Arrow 6×18: Oh yeah, back to the basics. Nekem eddig baromira bejön az évad 2. fele - a Civil Waros incidenst leszámítva - az első feléből a crossover, a midseason-finale és a 2 db. Slade -es rész volt nagyon jó, de az évad 2. fele tövig gázol az érzelmeimen. Ez a rész kb. 95% -ban a főhősről szólt - ezt úgy értem, hogy a rész 95% -ában ő szerepelt, és ő volt fókuszban. Ez annyira király már!!! Az igaz, hogy a főgonosznak még le kell tennie valamit az asztalra, mert jelenleg nem annyira erős, mint az előzőek - na jó, Damient lekörözi, de őt ki nem?
 9. Sorozatok 7.0

  Gotham 4×18: --> a rész összefoglalva! (különböző érzelmeket tükröznek az egyes emojik a filmből )
 10. Star Wars viccek

  Najóóóó... És milyen mondatok vannak benne te jó ég... "What's up... dude" "Maul, he healed the hair" És még Snoke is elhangzik
 11. Képregények

  Szerintem is egyre jobb a széria, a mostani rész szerintem az egyik legjobb volt. Igen, az a némi idő szerintem azért van, mert korrigáltak egy kicsit, így nem 3 év telt el, hanem max. 1. És Tarkint se nevezték Grand Moff -nak, amelynek örültem. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy hova fog kifutni ez az egész? Mármint egy dolgot biztosan tudok, mert ez a történetszál harmóniában van az SW jelenlegi történetével, de azon kívül lesz -e bemutatva
 12. Könyvek

  Már meg is néztem. 40% -os kedvezmény nekem nagyon adja. Szerintem az Új hajnalt megfogom rendelni, méltó búcsút véve a Rebels szerelempárjától. A Lázadás hajnala is izgat, továbbá a régiek közül Tarkin, Jedi örököse stb. szerk.: sőt, most olvasom, hogy április 17. -e után tudják csak kiszállítani a termékeket, és 5000Ft felett ingyenes a kiszállítás. Már meg is találtam azokat a könyveket, amiket majd szeretnék elolvasni. Sötét Nagyurak+Új hajnal; Tarkin+Jedik örököse szett.
 13. Egyéb fontos 10.0

  Boldog névnapot a Zsoltoknak!
×

Fontos információ