Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  2955
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1504 Nagyon kedvelt

About Bence1997

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 10/20/1997

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal
 • Érdeklődés:
  Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Recent Profile Visitors

1567 profile views
 1. Na újabb helyzetjelentés érkezik: 1 éve kezdtem neki, ami számomra hihetetlen. 1 év alatt sokat haladtam, bár szvsz. nem vagyok ott, ahol éppen lennék. No sebaj. A kronológiai megtekintést mindenkinek ajánlom, hatalmas élmény. A filmek újból csak lebilincselőek, az animációs sorozatok újból elvarázsolnak - múlt héten kezdtem bele a Rebelsbe - és a könyvek/képregények kombó is egy újabb gyönyör. Annyi "csalást" elkövettem, hogy sajna a magánügyeim miatt kicsit lassabban haladok, mint kellene. A Rebelst eredetileg már május elején elkezdtem volna, így viszont egy kb. másfél hónapos csúszás jött létre. A Thrawn könyvet hagytam a fenébe, sajnos azt a több száz oldalt nem tudtam elolvasni, de szerencsére jött a B-terv és a képregényes verzióját elolvastam. Így felületesen is, de újból elmélyedtem a Thrawn történetében. Szerencsére a folytatást, a Thrawn: Szövetségeket már eltudom olvasni jövő hónapban. A Spoiler gomb mögött látható, hogy eddig milyen nap mit csináltam. Remélhetőleg az elkövetkezendő fél év már tisztább lesz és sikerül végeznem vele.
 2. Bence1997

  Sport

  Az FIA meg kijelentette, hogy Vettel büntetése még enyhe volt. Kaphatott volna 10-20 másodperces büntetést is + egy Stop&Go -t. Mit szívnak ezek ott? Hami ajándékozik nekik heroint vagy mi? Amúgy meg az idei szezonból jó ha láttam egy nagydíj elejét. A híreket olvasva én már az idei szezonról és az elkövetkezendő szezonokról lemondtam. Így legalább felszabadultak a vasárnapi óráim.
 3. Han mondja a Hothon, hogy az Ord Mantell -en összefutott fejvadász miatt meggondolta magát és leakar lépni a lázadóktól. Amúgy két opciót látok: 1. a kövi történet bevezet minket az Ep5 -be 2. A következő történeten kívül lesz még 1-2 és aztán jövőre valamikor átváltanak arra a kb. fél éves kihagyásra az 5 és a 6 között.
 4. Greg Pak elárulta a twitteren, hogy a jövő hónapban kezdődő történet a fő SW szériában az 5. rész előtt fog közvetlen játszódni. Esélyes, hogy megkapjuk az Ord Mantell -i fejvadászos akciót Han részéről.
 5. Akkor jól gondoltam, hogy jövőre nyáron és augusztusban lesz újra Celebration. Valszeg ekkora már a TCW véget ér, továbbá a Cassian is olyan állapotban lesz, hogy tudnak végre mutatni majd belőle valamit - ellenben ugye a Mandival - és ugye jövőre nem lesz Disney Expo a nyáron - az mindig 2 évente van Amerikában - szóval reális a dolog. És az új filmekről is leleplezhetik a dolgokat, mint például a címek.
 6. Ody, a Rebels igazából előnyősebb helyzetből indult - itt a 2. évadra értem - mert az áprilisi Celebration -ön jött egy előzetes és még hozzá pár infó meg egy-két jelenet - amelyek között ha jól emlékszem volt félkész is, tehát javában dolgoztak a részeken. De volt valami, aztán meg ugye a nyári premier, majd ősszel a sorozat részei. Érdekes marketing volt megmondom őszintén. A mostani csend igazából a Rebels 3. évadához hasonlít, ott viszont érezhetően valóban a nyári CE -on akartak dobbantani, mert a 2. évad akkora cliffel ért véget, amely az egyik legjobb volt. Itt viszont volt egy Chicago -i Celebration, ahol 0 infót közöltek, viszont leadták az első részt, amely nem tudni milyen hosszú volt, a leírások alapján egy sima 22 perces epizódot adhattak le, amelynek a címe "Into the Unknown" volt. Sok nem derült ki belőle, csak felvázolta a 2. évad történetét. Ezen kívül semmi. Ami furcsa is volt pláne egy akkora eseményen, mint a Celebration. Azóta csend. Remélhetőleg nem a tavalyi marketinget próbálják újra megismételni. Amit gondolok: szerintem a SDCC -on ott lesznek Justin -ék és jön egy kis infó + előzetes. Aztán augusztusban a Disney Expo körül egy premierdátum elhintés és ősszel promózás. Egyszerű marketing.
 7. Sejtettem, hogy kapni fog egy felvezetést. Sőt, 100%, hogy októberben a Mandi is kap egy felvezetést - akkor kezdődik el ugye a Force Friday, az EPIX kapott előző hónapban hírt (SW Alliance) míg a JFO most - szóval lesz itt még képregénydömping. Mivel nagy valószínűséggel a TCW jövőre jön - számolok egy tavaszi/kora nyári premierrel - így remélem a Marvel válogat a TCW -ből is. Hagyják november után végre békén sötét hörgős barátunkat.
 8. Szeptembertől Star Wars Jedi: Fallen Order - Dark Temple címen egy új, 5 részes minisorozat kezdődik, amely felvezeti a játékot. A történetben két jedit, Eno Cordova jedi mestert és impulzív padawanját, Cere Jundát megkéri a Jedi Rend, hogy utazzanak el Ontotho -ra, hogy felügyeljék egy titokzatos templom feltárását. A küldetés egyszerű, azonban hamar nagyon veszélyessé válik. Írója Matthew Rosenberg, illusztrálta Paolo Villanelli (Vader - Dark Visions miniszéria).
 9. Én már a jövő hónapi SDCC -n ott lennék a stábbal. Úgy gondolom, hogy ott kapni fogunk végre 2. évados infókat, utánna meg szeptembertől jöhet a promózás. Csönd van a sorozat háza táján - nemcsak kint, nálunk is (khm... magyar folytatás... khm) - talán vihar előtti csend? Remélem.
 10. Na akkor ezt is tudjuk. Remek. Valami speciális BTS videóra számítok, ami a 9. rész mellett a Skywalker Saga lezárásáról is szólni fog.
 11. Szép lista. Mondjuk a Rebels idejére ez a szám még jobban leamortizálódott - aki olvasta/olvassa a Darth Vader képregényt, ott szépen levan vezetve a jedik levadászása. Most a lista alapján egy nagy vágyam lenne: Quinlan Vos szerepeljen - akár csak egy rövid cameo erejéig - a játékban!
×
×
 • Create New...

Important Information