Ugrás a kommentre

Bence1997

Ezüst támogató
  • Összes hozzászólás:

    11.417
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    247

Bence1997 legutóbbi győztes napja: Július 26

Ezen a napon Bence1997 írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

Bence1997 profilja

  • Születésnap: 1997-10-20

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Kartal
  • Érdeklődés:
    Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Legutóbbi látogatók

11.255 profil megtekintés

Bence1997 eredményei

Tanácstag

Tanácstag (5/6)

  • Ezüst fokozatú támogató
  • Támogató
  • Bronz fokozatú támogató

Jelvények

12.818

Közösségi hírnév

  1. Bence1997

    DC Universe

    A Creature Commandoes első kedvcsinálója - premier decemberben, továbbá az új DC Univerzum logója:
  2. Bence1997

    Dawn of the Jedi

    Érdekes választás lenne.
  3. Bence1997

    High Republic

    Én is úgy gondolom, hogy ez nem lesz 4. fázis. A 3 fázis egy történetet mesél el, minden más, ami majd ehhez az érához fog jönni, nem fog e fázisokhoz kötődni. Lehet, hogy mondjuk lesz egy regény Avar, Elzar és Stellan hármasáról a padawankorukban mondjuk 2026-ban, de az nem tartozik majd az első fázishoz. Ugyanúgy az ilyen Acolyte-hoz kapcsolódó regények.
  4. Bence1997

    Star Wars: Outlaws

    Este volt és figyelmetlen voltam, ezért elnézést kérek. Legközelebb figyelek erre.
  5. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Milyen érdekes, hogy az Acolyte az első élőszereplős sorozat, amelyhez jövőre tie-in regények jönnek ki.
  6. Lehet, hogy az első küldetését úgy kell érteni, hogy a mesterével? Előtte lehettek kiruccanásai, kalandjai Jeckinek, amiket több padawannal hajtott végre. Ezek szerint a könyv legalább 2 évvel fog az Acolyte előtt játszódni. Gondolom cameo szerepekben felfog tűnni 1-2 jedi a sorozatból (Sol és Vernestra szerintem evidens).
  7. Mivel 20 évvel leszünk az Acolyte jelen történései előtt, így én elsősorban Qimirre gondoltam. Mivel a Brendoki események csak 4 évvel e könyv eseményei után fognak játszódni, ezért Sol szerintem már rég nem padawan.
  8. Közben látom, hogy itt van alcím is (Fear of the Jedi). Ongoingként van bejelentve, kérdés, hogy ez hány füzetet jelent.
  9. A könyv 2025. július 29-én fog kijönni. Szinopszis: Miközben jedi mestereik eltakarítják az egyikük által hagyott politikai zűrzavart, Jecki padawan és a legkevésbé kedvelt társa, Yord padawan egy egész bolygóra kiterjedő felnőtté válási rituáléba keverednek, mint kiemelt vendégek. Az első rituálé jól sikerül, de amikor az eseményt megzavarják, Jeckinek és Yordnak minden képességüket be kell vetnie, és együtt kell működniük, hogy megóvják egymást - és új barátaikat - a veszélytől. Ezek szerint Yord még nem lovag, érdekes lesz látni egy kissé fiatalosabb Yordot.
  10. Na közben kiderült: ez a Gleek kódnévvel ellátott könyv, vagyis ez fog május 6-án érkezni. Viszont ez felnőtt regénynek van titulálva, ellenben a korábban kiszivárgott YA jelzővel, szóval ja, a februári Furore-ról még nem tudunk semmit. És itt van a szinopszisa a regénynek: Az Akolitus előtt Vernestra Rwoh-nak meg kell találnia a helyét a Jedi Rendben. Vernestra Rwoh több mint egy évtizedet töltött a Külső Peremvidék felfedezésével, mint Útkereső, aki nem tartozik másnak, egyes egyedül az Erőnek. Amikor a Jedi Tanács kérésére visszarendelik a Coruscantra, Vernestra kezdetben visszautasítja, mivel úgy érzi, hogy elsőbbséget kell élveznie azokhoz, akiket már eddig is szolgált. De miután Indara Jedi-mester megérkezik, hogy személyesen kérje Vernestra segítségét, Vernestra azon kapja magát, hogy visszahúzza a Coruscanti köztársasági politika és az alvilági bűnözés bonyolult világa. Ahogy ők ketten egyre mélyebbre merülnek a nyomozásban, és elmosódnak a határok a Jedik és a Köztársaság ügyei között, Vernestrának újra kell gondolnia, mit jelent a Fény és az Élet szolgálatában állni. Oké, egy teória a részemről: a könyv úgy ér véget, hogy Vernestra újra padawant fogad maga mellé... és mind tudjuk, hogy ki lesz az a padawan.
  11. Szerintem igen, bár nem mondtak dátumot (hátha a SW.com felfedi).
  12. Bence1997

    Képregények

    Végetért a panel. Nem volt semmilyen bejelentés, csak a Köztársaság Fénykoráról beszéltek, meg az Outlawsról. Ezek szerint az évet kihúzzák a Battle of Jakkuval, meg az Ahsokával.
  13. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    A "The Art of The Acolyte" és a "The Acolyte: Visual Guide" 2025. júliusában érkeznek!
  14. Bence1997

    High Republic

    A következő Art of THR is bemutatásra került, novemberben érkezik.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.