Ugrás a kommentre

Bence1997

Ezüst támogató
  • Összes hozzászólás:

    10.588
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    215

Bence1997 legutóbbi győztes napja: Március 14

Ezen a napon Bence1997 írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

Bence1997 profilja

  • Születésnap: 1997-10-20

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Kartal
  • Érdeklődés:
    Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Legutóbbi látogatók

10.394 profil megtekintés

Bence1997 eredményei

Tanácstag

Tanácstag (5/6)

  • Ezüst fokozatú támogató
  • Támogató
  • Bronz fokozatú támogató

Jelvények

11.622

Közösségi hírnév

  1. Bence1997

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Még novemberben lett közölve az alábbi tweet: Nos, az utóbbi kettő igaznak tűnik, a sorozat tényleg februárban kezdett és ugye Ventresst takarhatja a harmadik állítás. A második állítás evidensnek tűnik, ha ebben a sorozatban pontot tesznek a klónokra, viszont az első pont érdekesnek ígérkezik. Vajon
  2. Bence1997

    Rian Johnson új trilógiája

    Azt hiszem ezzel eldőlt, hogy Rian filmjére ne várjunk, az az apró remény is kezd elszállni. A rendező szerződést kötött a Warner stúdióval, két filmet fog készíteni nekik. Plusz ezen kívül ugye ott van neki még a Knives Out 3. része és a Poker Face sorozatának következő évada is. https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/warner-bros-rian-johnsons-t-street-1235855083/ szerk.: javítanám: a hír korrektül az, hogy Rian T-Street stúdiója fog két Warner filmen dolgozni, így Rian inkább produceri munkát vállalhat. Bár ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy írhat/rendezhet is a Warnernak.
  3. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Én úgy tudom elképzelni, mint a Mandaloriant. Ott az első évad még tök új karakterekről szólt, később kapcsolódott a nagy egészbe. Lehet itt is hasonló lehet. Most megismerünk egy csomó új karaktert, majd a későbbi évadokban behoznak ismerős elemeket, például Plagueist. Vagy őt a sorozat végére hagyják.
  4. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Ha már a jedik egy kicsit nyomoznak is, jöhetne Dexter Jettster is.
  5. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Szerintem mixelik a kettőt. Bár kérdés, hogy mennyit is fog szerepelni a karaktere. Ha csak ülni/állni fog, akkor lehet beérik egy bábuval is.
  6. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Szerintem Soule mást gondolt @Iqvi, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Ja és meglepődnék, ha nem egy másfajta előzetest kapnánk, mint amit tavaly bemutattak a Celebrationön. Szerintem kapunk majd egy mixet, de inkább új jelenetek fognak majd dominálni. Persze holnap majd okosabbak leszünk.
  7. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Soule mondandója.
  8. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Az, hogy Plagueis a muun fajba tartozik, az kánonnak minősül, vagy ezt jelenleg nem tudni?
  9. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Palpatine születését YE84-re datálják. Ez a sorozat pedig 50 évvel előtte játszódik. Szerintem itt Plagueis ha fel is bukkan, esetleg az utolsó évad utolsó részében. Itt tök új karakterek lesznek szerintem.
  10. Bence1997

    A The Bad Batch animációs sorozat

    A szerdai epizódból egy jelenetecske, egy visszatérő vendéggel.
  11. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Arra leszek kíváncsi, hogy Vernestrán kívül lesz-e más karakter, aki felfog bukkanni. Most főleg az idegen karakterekre gondolok, nem hinném, hogy egy nagyon idős Avar vagy egy nagyon idős Bell felbukkanna. Van 1-2 tippem, hogy ki bukkanhat fel, de ezt majd később. A nihileket szerintem megemlítik majd (talán Vernestra tesz említést), meg talán egy olyat eltudok képzelni, hogy a múltról tanulnak a kölkök és ha Huyang esetben felbukkan, akkor holofelvételen mutat egy nihil jelet, közben mesél az ellenük folytatott harcról.
  12. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    A sorozat 100 évvel a TPM előtt játszódik. A 3. fázis eseményei pedig több évtizedre van a sorozattól: Első fázis: 232-230 BBY Harmadik fázis: 229-? BBY Acolyte: 132 BBY
  13. Bence1997

    Trailer

    Akkor
  14. Bence1997

    A The Acolyte sorozat

    Igen, oh my. Holnap 4 óra az már kevesebb, mint 23 óra. Hosszú lesz. De egy biztos: holnap (remélem) történelmet írunk! Az első olyan élőszereplős alkotásból látunk anyagot, ami nem a Skywalker Saga idején játszódik!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.