Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.220
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

844 Nagyon kedvelt

Bence1997 tevékenysége

 • Születésnap 1997-10-20

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal

Legutóbbi látogatók

1.105 profil megtekintés
 1. Bence1997

  Egyéb fontos

  Kitöltve.
 2. Bence1997

  A Resistance animációs sorozat

  Addig vettem komolyan az oldalt, amíg el nem kezdtek hivatkozni Mike Zeroh -ra. Viccet félretéve, én is úgy hiszem, hogy felfog tűnni, bár én is egy Vaderes megjelenést tudok elképzelni - tehát hogy a fináléra betoppan, aztán a 2. évadban szerepel néha-néha.
 3. Bence1997

  Kazuda Xiono

  Ez biztos? Mert én nem olvastam eddig olyan infót, ami azt mondt volna, hogy Kylo megfog jelenni. De ha igen, az biza érdekes lesz.
 4. Bence1997

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Arra én is kíváncsi vagyok. Remélem odateszi magát a srác.
 5. Bence1997

  DC

  Na majd jövőhéten én is lecsekkolom a Titánokat, de lehet inkább kivárom az évad végét - most amúgy is sok sorozatot nézek. Más: Megvan már, hogy a Flash kitől lopta az ötleteit.
 6. Bence1997

  Filmek

  Ez komoly? Mondjátok azt hogy nem. Mondjátok azt, hogy nem! (és akkor most... szépen a sarokba vonulok... és elkezdek imádkozni egy fagykapitányért. )
 7. Bence1997

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Már várom. Izgalmasnak ígérkezik, bár 1-2 kategória szerintem sima lesz.
 8. Bence1997

  Kazuda Xiono

  Viszont Kaz elsődleges feladata az, hogy megtalálja az Első Rend kémét a Colossuson. Ezt adta Poe feladatául. Szerintem ezt sikerrel fogja vinni, ám ekkor befog ütni a mennykő a Hosnian felrobbanásakor.
 9. Bence1997

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Gyerekek, a rejtély megoldva: a mandalorei harcosunk nem más, mint Itchy!
 10. Csak szerintem hasonlít egy kicsit a Mortisi szentély Vader kastélyára?
 11. Bence1997

  1x03 - Fuel for the Fire

  Abszolúte nem kizárt. Viszont a készítők is azt mondták, hogy a sorozatban nem várjunk erőhasználókat - itt gondolom a sorozat kezdetére gondolt - mivel nincsenek túl sokan. Ugye van Luke, de ő elvan az Ahch-to -n, Kylo Ren és Snoke + a Ren lovagok sütögetik a terveiket, míg Rey még a Jakkun éli az életét. Viszont én nagyon is számítok Kylo és a Ren lovagok jelenlétére. De úgy gondolom, hogy a finálé felé fognak megjelenni - vagy az évad második felében. Az egyik készítő is azt mondta, hogy a fontosabb karakterek néha-néha felbukkannak majd, de nem rajtuk lesz a hangsúly. Lesz az Első Rendnek saját emberei is. És már láttuk a piros ruhás Vonreg -et, továbbá Phasma megemlített egy Pyre parancsnokot is, akik szerintem a Resistance Kallusai lesznek. Ők fognak majd az első évadban komolyabb szerephez jutni, néha-néha Phasma és Hux betoppan, aztán pedig amikor elérjük az Ep7-8 történetét - és túl is megyünk rajta - akkor már jöhetnek az erőhasználók. Mert úgy hiszem, hogy ebben a sorozatban kitudnák majd aknázni a Ren lovagjait.
 12. Bence1997

  1x03 - Fuel for the Fire

  Hát de @Darth Revan9, nem nézted az eddigi promóciós videókat? Abban színtisztán kimondták, hogy egy feelgood, ifjú gyerekeknek készülő, versenyzős(!) sorozatot készítenek. Ez az alap, ami majd később kiterjesztenek. A Rebels is hasonló volt kezdetben. Kis csapat, akik ellenálltak a Birodalomnak, aztán az évad végén egy nagyobb vízbe ugrottak. Itt is ezt követhetik szerintem. Kémkedés van, versenyzés van, aztán majd a végén mindenki oldalt választ és jöhet az akció. És ezzel együtt jöhet majd Rey is - ezzel képviselve a jedi vonalat - szóval adni kell neki időt.
 13. Bence1997

  Képregények

  A Marvel kirúgta Chuck Wendig -et!!! Az ok az, hogy Chuck nem viselkedett, túl sokat politizált (a twitteren még LGBT karakterről is beszél) meg sok durva kifejezést is használt. Kapott egy hívást, amiben közölték vele, hogy bye bye Chuck! Na most mi lesz a Shadow of Vader -rel az jó kérdés. Ez a Marvel döntése volt és nem a Lucasfilmé. Állítólag a SoV 4. és 5. száma törlődik - vagy az is lehet, hogy ki se adják - és egy még be nem jelentett könyve se fog megjelenni Wendignek! szerk.: A Shadow of Vader első három száma készült csak el. Valaki más fogja befejezni az 5 részes minit - de az is lehet, hogy törlik.
 14. Bence1997

  1x02 - The Triple Dark

  Igen, megmentette Glevel életét - mostmár tudom a nevét, akkor éppen rosszul gondoltam - de nem hinném, hogy puszipajtásokká válnak majd. Szerintem picit békénhagyja - így eleget téve annak, hogy Kaz megmentette az életét. bár meg se köszönte - aztán továbbfogja nyaggatni őt a pénzéért. Az valóban érdekes, hogy vajon miért pont a Colossus kellene az Első Rendnek. Üzemanyagot máshol is szerezhetnek a kalózok. Valami fontos dolognak is ott kell lennie, amiért az Első Rend - és Snoke, mert gondolom ő adta ki ezt a parancsot, Phasma meg ilyen kis pitiáner emberekkel elvégzi - akarja ezt a töltőállomást. Az üzemanyagon kívül tuti kell lennie még egy indoknak. Szerintem erre Kaz majd rájön és elkezd szimatolni.
×

Fontos információ