Jump to content

gafz

Tag
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Semleges

About gafz

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

244 profile views
 1. Vagy ha a Mandalorian sikeres lesz, az EPIX meg kevéssé, akkor egy ideig csak sorozatok lesznek.
 2. gafz

  A mandalori

  Vagy a kis Yodáért kapja a beskart majd visszaveszi a megbízóktól
 3. Dehogynem, és a rántott hús sült krumplival és uborkával szerintem is jobb a finomfőzeléknél
 4. Gyakran egy sorozat pilotja dupla hosszú, hogy ne csak kérdőjelek maradjanak utána, itt nem éltek ezzel a lehetőséggel, maradtak a kérdőjelek. Ez az oldal meg a Star Wars szeretetéről szól, a kritikus hangvétel nem feltétlenül támogatott funkció...
 5. Lehet, hülye 5let, de nem kapják vissza a "nagyfilmek" a 20th Century Fox Fanfare-t, ha már egy tető alatt vannak a stúdiók?
 6. Holdo csak egy lilahajú nő, aki nem talál épkézláb megoldást egy reménytelen helyzetben, de legalább feláldozza magát.
 7. Kb. ugyanazt, ami a grafikonokon volt, csökkenő keresésszámot. Bár most a Mandalorian kissé fel fogja talán keverni az állóvizet.
 8. Itt van némi ellentmondás: akár milyen fiatalos, 50 év élettapasztalata van, akkor miért lakik egy bölcsőben?
 9. Én akarnám. Akkor is, ha emiatt nem tűnök okosnak.
 10. Csak fenn kéne lennie egy "Special edition" meg egy "Original version" változatnak is. Aztán lehetne statisztikázni, melyik a népszerűbb. Amúgy ahol zavaróan rossz az effekt, ott nem lett javítva (fénykardbekapcsolásoknál az ugrás).
 11. Ízlések és pofonok... Ha hibajavítást végeznek a kópián (karcok, kifakulás) az jó, ha magába a filmbe javítgatnak bele, az már nem tetszik. Sehol. Bár ha elnevezik "rendezői változat"nak és az eredeti is elérhető, tegyék. Az a szegény lövöldözős kocsmajelenet az állatorvosi ló. És az eredeti nem elérhető.
×
×
 • Create New...

Important Information