Jump to content

gafz

Gold supporter
 • Content count

  391
 • Joined

 • Last visited

About gafz

 • Birthday 01/21/1970

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

885 profile views

gafz's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

 • Great Content
 • Superstar
 • Great Support
 • Helpful

Recent Badges

197

Community Reputation

 1. gafz

  Omega

  Sehogy. Embernél mondjuk talán majd egyszer lehet nőt csinálni a férfi megtermékenyített petesejtből, csak az Y kromoszómát kell X-re cserélni. De az sem tiszta másolat. De ez az SW, nem kell tőle ésszerűséget várni.
 2. Mint írtam egyszer, a Norton antivírus tiltja az oldalt, sokkal ritkábban nézek rá, mint korábban. Ezzel nem lehetne csinálni valamit? Most épp a munkahelyi gép előtt ülök.
 3. Szerintem az írók nem voltak konzekvensek. Hol nagyon csecsemősre vették, hol kevéssé. De így vagy úgy, néhány évad alatt ezzel a fejlődési ütemmel megmaradna biodíszlet szintjén.
 4. A tündék egyedfejlődési sebességéhez nem értek... de gondolom akkor pont nem beszélni sem tudó kisgyerek volt, mikor összejött Aragornnal...
 5. Sajna Grogu a lassú életciklusa és élettartama miatt fejlődésképtelen "mandalóri" élettartamhoz mérve. Szerintem öngól volt visszahozni.
 6. Nálam Grogu szép volt, jó volt, 2 évad alatt lezárták szépen. A visszahozása hót felesleges volt, azzal már nálam unalomba fulladó felesleges fansevice-é vállt.
 7. Elnézést. ha volt már, de a Norton Antivírus veszélyesnek jelöli a fórumot, nem engedi használni.
 8. gafz

  Baylan Skoll

  Szerintem megerőszakolták a forgatókönyvet, úgy próbálták megírni, hogy a meglévő felvételekhez igazították, a plusz jelenetek szerintem így is kilógtak az adott történetből meg hangulatból. Szerintem ha offscreen meghalt volna, jobb lett volna a filmnek.
 9. gafz

  Baylan Skoll

  Azt el ne kövessék szerencsétlennel, mint Leilával a Skywalker korában. Az szerintem bűn rossz és felesleges volt.
 10. Le akartam darálni, de valahogy már nem érdekel. Nem volt benne semmi, ami megfogott volna, amivel nem azt akarom mondani, hogy semmi sem tetszett benne. De annyira kevés volt a cselekménye, mint egy dupla pilot epizódnak. Ami felkeltette az érdeklődésemet, arról semmi érdemi info nem volt benne, aztán folytatás, ha lesz, lehet hogy 5 év múlva mozifilm formájában. Nálam bekerült a Mandalorian 3, Boba fett, Kenobi mellé az ilyen is volt, nem volt emlékezetes csoportba,
 11. Oké, ott inkompetensek lehetnek néha a rohamosztagosok (azért a lázadást alaposan megszivatták), de itt 100? méterről tüzelnek csillagrombolóról gyalogosokra, nálam ez már a túlzó incompetencia ami érdektelenné teszi az egész harcot.
 12. Másrészt valamiért azt gondoltam, hogy egy böszme nagy ágyú, ami pajzzsal védett hadihajók ellen készült, csinál vagy 100 méteres krátert, h a talajba lőnek vele..
 13. Nem akarok rosszat mondani, de amit eddig ez a sorozat mutatott róla, abból nem tűnik okosabbnak, legfeljebb kissé modorosabb.
 14. Eddig mondjuk így felemás. Reménykedem a holnapban.
×
×
 • Create New...

Important Information