Jump to content

gafz

Tag
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52

About gafz

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 01/01/1970

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Valamiért nem tudom fejlődésnek tekintei a ST-t. Nálam a fejlődést némi komolyság jelentené, mert gyerekmatinéként előadva az erő is csak vásári látványosság.
 2. A RO-n kevés dolgot kellett volna változtatni, hogy a lista tetején végezzen nálam, nekem ez a fim reményt nyújtott, hogy ha a ST remake lesz meg gyerekeknek is készül, a spinoff filmeknek megengednek egy kis mozgásteret meg kísérletezést meg valami szélesebb néprétegnek emészthetőt. Na ezen reményemet teljesen eltörölte a Solo. Abszolút karakteridegen és "fiatalos" (valamint fantáziátlan és sekélyes) lett, amit elég kevesen is néztek meg. De azoknak tetszett.
 3. gafz

  A prófécia

  Na hát ez az, akor mivégre az a sok "legyen egyensúly" törekvés? És mi az az egyensúly? Legyen egyensúlyban a világos meg a sötét? Akkor hol az egyensúly, mikor a sötétet épp leverték?
 4. Ebből egyedül a Solo helyezése meglepő nekem.
 5. gafz

  A prófécia

  Az, hogy nincs egyensúly. Sem az EPVI sem az EPIX után.
 6. Lehet ez lesz nálam is csak a SW-al. Csak bosszant, hogy elidegenít magától.
 7. Primitív emberi ok: az utóbbi időben a Disney általam értékelhető alkotást nem tett le az asztalra, kivéve néhány Pixar féle rajzfilmet, megvette a Lucasfilmet, ugyan azokat a "stíluslemeket" vitte bele az SWbe, amit nem szeretek és csinált egy szimpla remake-et ST helyett. Mégis halálra keresi magát és monopóliumra tör. Aki meg hasonlóan vélekedik, azt megértem KKt is ezért nem szeretik, mert vagy egyetért vele, vagy szolgai módon lefeküdt a Disney-nek.
 8. "Oscar Isaac (Poe Dameron) korábban utalt arra egy interjújában, hogy az ő elképzelése szerint Finn és Poe között is romantikus szálak húzódnak, a vízióért pedig Abrams is küzdött, de a Disney ettől az eshetőségtől kategorikusan elzárkózott." Ezt valahogy meg tudom érteni. Egy ilyen filmre senki sem vinné el a gyerekét. Azt is meg tudom érteni, hogy "gyűlöletkampány" megy a Disney ellen.
 9. Az ewokok 1980-83 közt készültek, azaz 34 évvel korábban. És már akkor is megosztók voltak.
 10. Mert ha valaki utákja a filmet, akkor a porgokat különösen utálni fogja.
 11. Hmmm... mi volt annyira "cuki" az OT/PT-ben mint a baby Yoda? Már az ewokok meg esetleg Jar-Jar kivételével. A jawák meg tautaunok biztos nem.
 12. A menekülő állatok azt jelentik, hogy valami félelmetes közeleg. A gyíkok meg nem cukik, csak egy kép a helyi állatvilágról. Ha a TLJ-ből kimaradnak vagy nem "cukik" porgok vagy a ROTJ-ban nem "plüssmacik" hanem valami kevésbé "cuki" nomád törzs van, a filmek értéke semmivel sem csökkent volna.
 13. A porgok csak úgy lettek a cukiság miatt. Baby Yoda meg a SW leginkább köztiszteletben álló szereplőjének fajába tartozó kisgyerek és szerepe is van. A gyerekek meg az állatok adják el gyakran a (családi) filmeket.
 14. Maul sem volt kispályás. Viszont jópár jedi igen.
×
×
 • Create New...

Important Information