Jump to content

gafz

Tag
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gafz

 1. Ha a családi élet távol is áll, de valahogy a földi élvezeteket nem lehetnek annyira távol tőlük. Mellékesen ez a klónosdi már akkorra marhaság, amit kimagyarázni sem nagyon lehet.
 2. Lehet meglepő, de az EPI-es páncézsilip-olvasztás nem zavart, hozzátartozik a fénykard mítoszához (mindent vág). A pörgő fénykarddal helikopterezés már sokkal nagyobb marhaság, de egy fiatal korosztálynak szóló rajzfilmben még az is elmegy.
 3. Ha éppen olvasztja a páncélzsilipet a hideg fénykardpenge, hogy nem ég meg a jedi keze 5 cm-re az olvadó fémtől? Beépített hőpajzs?
 4. Lehet, ha sikeres lesz, akkor fogják megfilmesíteni? Sok könyv/film-nél bevált.
 5. Az előfordulhat, hogy valamelyik "közép-európai" kiadványra tesznek magyar feliratot/szinkront is.
 6. Valahogy nekem teccene egy "Elcseszettek" elnevezés is a Foltozottak helyett
 7. Lehet, hogy a Mandalorian évek alatt kifut valahova, de eddig nem tudtunk meg szinte semmit. 3 clone wars epizódban több az információ, mint ebben a 10 részben.
 8. Nem hiszem, hogy kiadtam már "dolby atmos only" bd-t. Mindegyiken van dd vagy dts 5.1 vagy akár 2.0
 9. R1 ok, Mandalorian nem igazán komolyan vehető, EU meg nem tudja felkelteni az érdeklődésemet.
 10. Mindig ezzel a "túl gyakori film" szöveggel jönnek, ahelyett, hogy "túl kevéssé vehető komolyan"-al jönnének. Így nem lesz belőle semmi értelmes, csak Aladdin 2657. Szvsz.
 11. Ha valaki már beszerezte a régi kedves tartalmait, akkor kevesebbet töltöget.
 12. 7 évesen nagy rajongója voltam (maradtam is) az Alfa Holdbázis (meg az Invaders) sorozatnak, pedig nem gyerekeknek készült.
 13. Honnan lehet tudni, hogy egy újságíró hazudik? Mozog a szája...
 14. gafz

  Cukiságok

  Nem a véres komolyságról meg a realizmusról van szó.
 15. gafz

  Cukiságok

  Vagy ezek az arcok azt az SW-t szerették meg és azt szeretnék, ha továbbra is olyan lenne. De nem olyan, ezért kevéssé kedvelik. Ebből kifolyólag ők nem kaptak több jó SW-t. És ezért orrolnak Lucasra (I-III) meg a Disney-re (VII-IX). (A RO, CW meg Rebels üdítő kivétel. A Mandalorian meg elmegy. imho)
 16. Van, akinek nem tetszik az ST. Ezt a véleményt is tiszteletben kell tartani.
 17. Valamiért nem tudom fejlődésnek tekintei a ST-t. Nálam a fejlődést némi komolyság jelentené, mert gyerekmatinéként előadva az erő is csak vásári látványosság.
 18. A RO-n kevés dolgot kellett volna változtatni, hogy a lista tetején végezzen nálam, nekem ez a fim reményt nyújtott, hogy ha a ST remake lesz meg gyerekeknek is készül, a spinoff filmeknek megengednek egy kis mozgásteret meg kísérletezést meg valami szélesebb néprétegnek emészthetőt. Na ezen reményemet teljesen eltörölte a Solo. Abszolút karakteridegen és "fiatalos" (valamint fantáziátlan és sekélyes) lett, amit elég kevesen is néztek meg. De azoknak tetszett.
 19. gafz

  A prófécia

  Na hát ez az, akor mivégre az a sok "legyen egyensúly" törekvés? És mi az az egyensúly? Legyen egyensúlyban a világos meg a sötét? Akkor hol az egyensúly, mikor a sötétet épp leverték?
 20. Ebből egyedül a Solo helyezése meglepő nekem.
 21. gafz

  A prófécia

  Az, hogy nincs egyensúly. Sem az EPVI sem az EPIX után.
 22. Lehet ez lesz nálam is csak a SW-al. Csak bosszant, hogy elidegenít magától.
 23. Primitív emberi ok: az utóbbi időben a Disney általam értékelhető alkotást nem tett le az asztalra, kivéve néhány Pixar féle rajzfilmet, megvette a Lucasfilmet, ugyan azokat a "stíluslemeket" vitte bele az SWbe, amit nem szeretek és csinált egy szimpla remake-et ST helyett. Mégis halálra keresi magát és monopóliumra tör. Aki meg hasonlóan vélekedik, azt megértem KKt is ezért nem szeretik, mert vagy egyetért vele, vagy szolgai módon lefeküdt a Disney-nek.
 24. "Oscar Isaac (Poe Dameron) korábban utalt arra egy interjújában, hogy az ő elképzelése szerint Finn és Poe között is romantikus szálak húzódnak, a vízióért pedig Abrams is küzdött, de a Disney ettől az eshetőségtől kategorikusan elzárkózott." Ezt valahogy meg tudom érteni. Egy ilyen filmre senki sem vinné el a gyerekét. Azt is meg tudom érteni, hogy "gyűlöletkampány" megy a Disney ellen.
×
×
 • Create New...

Important Information