Ugrás a kommentre

gafz

Arany támogató
  • Összes hozzászólás:

    391
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

gafz összes hozzászólása

  1. gafz

    Omega

    Sehogy. Embernél mondjuk talán majd egyszer lehet nőt csinálni a férfi megtermékenyített petesejtből, csak az Y kromoszómát kell X-re cserélni. De az sem tiszta másolat. De ez az SW, nem kell tőle ésszerűséget várni.
  2. gafz

    Vélemények és javaslatok

    Mint írtam egyszer, a Norton antivírus tiltja az oldalt, sokkal ritkábban nézek rá, mint korábban. Ezzel nem lehetne csinálni valamit? Most épp a munkahelyi gép előtt ülök.
  3. gafz

    Grogu, a gyermek

    Szerintem az írók nem voltak konzekvensek. Hol nagyon csecsemősre vették, hol kevéssé. De így vagy úgy, néhány évad alatt ezzel a fejlődési ütemmel megmaradna biodíszlet szintjén.
  4. gafz

    Grogu, a gyermek

    A tündék egyedfejlődési sebességéhez nem értek... de gondolom akkor pont nem beszélni sem tudó kisgyerek volt, mikor összejött Aragornnal...
  5. gafz

    Grogu, a gyermek

    Sajna Grogu a lassú életciklusa és élettartama miatt fejlődésképtelen "mandalóri" élettartamhoz mérve. Szerintem öngól volt visszahozni.
  6. Nálam Grogu szép volt, jó volt, 2 évad alatt lezárták szépen. A visszahozása hót felesleges volt, azzal már nálam unalomba fulladó felesleges fansevice-é vállt.
  7. gafz

    Vélemények és javaslatok

    Elnézést. ha volt már, de a Norton Antivírus veszélyesnek jelöli a fórumot, nem engedi használni.
  8. gafz

    Baylan Skoll

    Szerintem megerőszakolták a forgatókönyvet, úgy próbálták megírni, hogy a meglévő felvételekhez igazították, a plusz jelenetek szerintem így is kilógtak az adott történetből meg hangulatból. Szerintem ha offscreen meghalt volna, jobb lett volna a filmnek.
  9. gafz

    Baylan Skoll

    Azt el ne kövessék szerencsétlennel, mint Leilával a Skywalker korában. Az szerintem bűn rossz és felesleges volt.
  10. gafz

    Évadértékelés

    Le akartam darálni, de valahogy már nem érdekel. Nem volt benne semmi, ami megfogott volna, amivel nem azt akarom mondani, hogy semmi sem tetszett benne. De annyira kevés volt a cselekménye, mint egy dupla pilot epizódnak. Ami felkeltette az érdeklődésemet, arról semmi érdemi info nem volt benne, aztán folytatás, ha lesz, lehet hogy 5 év múlva mozifilm formájában. Nálam bekerült a Mandalorian 3, Boba fett, Kenobi mellé az ilyen is volt, nem volt emlékezetes csoportba,
  11. Oké, ott inkompetensek lehetnek néha a rohamosztagosok (azért a lázadást alaposan megszivatták), de itt 100? méterről tüzelnek csillagrombolóról gyalogosokra, nálam ez már a túlzó incompetencia ami érdektelenné teszi az egész harcot.
  12. Na ja, ezt hívják plot armornak.
  13. Másrészt valamiért azt gondoltam, hogy egy böszme nagy ágyú, ami pajzzsal védett hadihajók ellen készült, csinál vagy 100 méteres krátert, h a talajba lőnek vele..
  14. gafz

    Thrawn főadmirális visszatérése

    Nem akarok rosszat mondani, de amit eddig ez a sorozat mutatott róla, abból nem tűnik okosabbnak, legfeljebb kissé modorosabb.
  15. gafz

    Évadértékelés

    Eddig mondjuk így felemás. Reménykedem a holnapban.
  16. gafz

    Az Ahsoka sorozat

    Ezt a sorozatot úgy lehetne a következő résszel lezárnia, ha meghalna mindenki Thraw-ostól, Ashoka-stól valami önfeláldozó akcióban. De ezt már eljátszották a Rogue One-ban.
  17. gafz

    Part 7 - Dreams and Madness

    Nem sok minden haladt előre ebben a részben, de a tömény akció legalább előhozta a régi emlékeket, nekem bejött. Thrawn is kezdi előszedni a karizmáját. Csak azt sajnálom, hogy nem 20 részes ez a sorozat, hogy a történet is legyen már több, mert az elég sovány, ha a sallangoktól megfosztjuk. Ezt hiányolom a Mandalorian-ból is..
  18. gafz

    Part 6 - Far, Far Away

    Na b@sszos ez teljesen kiesett... :pirul: Sajna ennyire kötött le ez a rész.
  19. gafz

    Part 6 - Far, Far Away

    Szokás szerint azért tettem spoilerbe mert a fórum hangulatát rontaná. És ez csak egy magánvélemény. De tény, sokkal többet vártam a résztől, és nem a fénykardozás meg lövöldözés mennyiségére gondoltam. Pl. hirtelen hűséges baráttá váló hátas megijed a harcban, megrendszabályozom, teljes lesz a béke. Vót' már sokszor, ugorjunk már. 10+ éve nem látott rajongásig szeretett barátot (otthagyok miatta mindent mást) még csak meg sem ölelem, mikor találkozom vele. Szóval nekem ezek meg a hasonló dolgok nem igazán jöttek be.
  20. gafz

    Part 6 - Far, Far Away

    Nálam visszakonvergált a történet az első 3 rész kis túlzással "nagy büdös semmi"-jébe. A csillagromboló jól nézett ki, a boszorkák szörnyen, Thrawn nem hozta azt a kisugárzást, mint az animációs sorozatokban (bár a végén javult valamit a helyzet), Szabine akciója jó volt a többi jelenete nem igazán (mást sem tud, csak hol van Ezra fapofával, mikor megtalálja szintén). A szakállas indiai Ezta a sem volt elsőre emészthető, meg a találkozás érzelemtartalma kb. 0 volt. Jelen rész után csak annyi érdekel, miről is beszél Skoll. Azért még reménykedem, hogy a 4-5. rész után még lesz valami kiemelkedés a középszerből, bár már csak 2 rész van hátra..
  21. gafz

    Part 5 - Shadow Warrior

    Nem kell attól eltörlődnie az STnek, hogy Thrawn megjelenik, lehet ő alapítja meg az első rendet, aztán majd meghal vagy remete lesz Palpatine meg küld egy új vezért.
  22. gafz

    Part 5 - Shadow Warrior

    1. Majd még kiderül, hogy az új galaxis egy Sith galaxis. 2. Rex szerintem már halott, az OT idején is öreg volt már és gyorsított öregedésben szenved feleakkora várható élettartammal.
  23. gafz

    Part 5 - Shadow Warrior

    Valamiért azt hiszem, hogy ha már Anakin visszatért a világos oldalra, akkor az erőben élő tudata már nem ingázik a világos meg sötét oldal közt, mint itt. És ha ez egy élő Anakin volt, mikor jutott be a WBWbe?
  24. gafz

    Part 5 - Shadow Warrior

    És szerintem ez nem a WBW volt, csak egy halálközeli élmény.
  25. gafz

    Az Ahsoka sorozat

    Sajnos túl közel...
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.