Jump to content

Dzséjt

Admin
 • Content count

  34519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3439 Nagyon kedvelt

About Dzséjt

 • Rank
  Hivatásos Véleményvezér
 • Birthday 09/13/1985

 • MSN
  don_tomasz@msn.com
 • Weboldal címe:
  http://lightspeed.blog.hu
 • Skype
  dzsejt

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Veszprém
 • Érdeklődés:
  A Csillagkapu Parancsnokság CsK-13-as egységének parancsnoka vagyok, mellékállásban a USS Patna gyarmatügyi tengerészgyalogos egységének Intersecttel feltöltött hadnagya. Szabadidőmben a Jedi Tanács tagjaként védem a békét és az igazságot a Galaxisban, mint Jedi mester, valamint a civileket védelmezem Viper pilótaként a Battlestar Galactica kötelékében. Ezen felül némi bónusz fejében a Firefly osztályú Serenity teherűrhajón tevékenykedem szakácsként, vagy a Deep Space Nine és az Enterprise között ingázom a USS Voyagerrel futárszolgálatot teljesítve :D

Recent Profile Visitors

16185 profile views
 1. Dzséjt

  Marvel

  Sajnos én utoljára ennyire a Hulkon szenvedtem. Mondjuk nálam Pókember eleve nagyon rosszúl indít, mert egyáltalán nem csípem a karaktert még képregényben sem. És pont azok miatt a dolgok miatt nem bírom a karaktert, amikre az MCU ráment, vagyis a karakter civil élete, az iskolás dolgai, a barátai. A Homecomingban is ezek a részek irritáltak, de ott még jószerivel Peter ezen élete el volt választva a hősködős életétől. Viszont a Far from Home-ban összeolvadt a kettő, így a hősködős részben is rengeteg irritáló pillanat maradt. De számomra a legnagyobb csalódás, hogy így elbagatelizálták a csettintést. Az egész Infinity War és Endgame páros mintha csak egy jó csíny lett volna, amin lehet poénkodni. És erre az sem mentség, hogy itt gyerekek vannak, mert a legfiatalabbak is 16 évesek, felfogják már, de ezen túl a felnőtt karakterek is viccként kezelik ezt. A trailer ezzel kapcsolatban teljesen mást sugallt. @Brodie Az a jelenet nekem is tetszett, csak közben azon agyaltam, hogyan lehet ennyire valósághű. Persze már a film után eszembe jutott, hogyan is működött a ketyere a Civil Warban. Megjegyzem, ha majd angolul is látom a filmet, lehet kicsit felértékelődik bennem. Anno az Ant-Man és az Age of Ultron is sokkal jobban bejött, amikor angolul láttam, például az Ant-Man esetében angolul nem idegesítettek már a szereplők, magyarul viszont a falra másztam tőlük.
 2. Dzséjt

  Marvel

  Na szóval, Spider-Man: Far from Home... Azt hiszem, talán csak a The Incredible Hulk sz*rabb ennél a filmnél. A Homecoming sem tetszett, de szerintem mérföldekkel jobb film volt, mint a Far from Home. Amilyen jól működik Parker side-kick-ként, olyan borzalmas főszereplőként. Ez nem szegény Hollandon múlik, ő mindent megtesz, de csodát ő sem művelhet a pocsék forgatókönyvvel és a ostoba rendezéssel. A Far from Homeaz illúziókra és a hiszékenységre akar építeni, de az illúziót ugyanúgy nem tudom elhinni, mind azt, hogy az emberek ennyire idióták. Komolyan, ebben senkinek sem volt normális húzása, de a legjobban a gyerekek idegesítettek. Épkézláb pillanata egyiknek sem volt, és ebbe sajnos Parker is beletartozott. Szenvedése M.J.-vel ugyanúgy a legbénább, legszánalmasabb és legíknosabb tinifilmeket idézte, mint a dagi jóbarát és barátnéja vagy a két hót hülye tanár bármelyik momentuma. Sajnos a történet is felért egy tökönrúgással. Mint az Endgame prológusa szerintem inkább nevezhető pofánköpésnek, mint levezetésnek. Röviden, ez a film rossz volt. Kevés részét tudtam élvezni, és azt sem felhőtlenül. Akciók terén sem villant semmi újat a film, szerintem a Homecoming ezen a téren is sokkal jobb volt. Pedig lett volna benne craft, ott volt számos remek téma, amit az Endgame után fel lehetett volna göngyölíteni, de ennek a rendezőnek és ennek a forgatókönyvírónak csak egy kínos, akciókkal megspékelt tinifilmre futotta, ami az MCU filmek és a Pókember-filmek sorában is sajnos a végéről veri a mezőnyt.
 3. Dzséjt

  Marvel

  Telefonról csak ennyire futja, de hamarost jöna Spider-Man sírás-rívás tőlem, szóval no para.
 4. Dzséjt

  Marvel

  Szar neked, pb, ez van. Mi élvezzük, te meg sírj-ríj.
 5. Dzséjt

  Sorozatok

  Keszeg, fel sem ismertem így négy lábon.
 6. Dzséjt

  Marvel

  Jippiiii! Thor az egyik kedvenc karakterem, a Thor: Ragnarök az egyik kedvenc MCU-filmem, és hát na...
 7. Azért ne lovald bele magad a klónos elméletbe. Eleve, a trailerben ott a Halálcsillag, feltehetően a 2-es számú, amin Palpatine-nak legfeljebb szelleme lehetne. Na meg a logika is azt diktálná, hogy ha képes lenne klónként visszatérni, akkor arra nem várt volna 30 évet. Ezt alaposan körbejártuk már.
 8. Ki is osztották a cikk ferdítőjét.
 9. És olyasvalakit, aki ellen nagy eséllyel közelharci fegyverrel mennének, mert mondjuk az ősellenségük ilyesmit használ. Pl. fénykardot.
 10. Az őrülettől ő már így is eléggé lebegett.
 11. Valóban, az a bökő olyan, mintha a preatorian guardok fegyverét ötvözték volna a Riot Control Stormtrooper tömegoszlatójával (amit FN-2199 használt Finn ellen a Takodanán). A másik mütyür meg az Executioner Trooperek "villanybárdjára" hajaz (amivel az ep8-ban ki akarták végezni Finnt és Rose-t), csak morcosabb kivitelben. Az tuti, hogy nem ládapakolásra való.
 12. Egen, Maul az Erővel fabrikálta össze, mi több, azzal is tartja össze a póklábakat. Erre a BD-n külön kitértek, hogy valójában nincsenek rögzítve egymáshoz az alkatrészek és közelről (BD-n a legjobb) lehet látni, hogy a sok kis alkatrész inkább csak egymáshoz közel lebeg.
 13. Dzséjt

  Filmek

  Add nekem. Szívesen tudok egy ilyen gyűjteményt a polcomon. És bár rühelem a legtöbb James Bond filmet, még szerintem így is képes lennék nagy becsben tartani, az én gyerekkorom szerencsére nem sérülékeny...
 14. Dzséjt

  Filmek

  Hehe, akkor a hideg el fog kerülni a jövőben, mert hivatalosan is Bond-womanre cserélték ezt a kifejezést a Wilde által említett feminista író, Phoebe Waller-Bridge-nek hála, aki alaposan belenyúlt a Bond 25-be (és amúgy ő alakította L3-t a Solóban). Azt nem tudom, hogy ettől mennyivel jobb, de ez is a változás szele. Mondjuk szerintem ennek a sorozatnak szinte bármilyen változás csak használ, főleg az, ha James Bond kikerül a képből. A Craig-féle érával amúgy is sikerült egy viszonylag egybefüggő, már majdnem a földön álló szériát alkotni, amit érdemes lehet megtartani. Bond nélkül szerintem a Vodka-Martini és az Aston Martin sem marad, bár utóbbi már nem is Bond védjegy, mert Brosnan jó pár filmben BMW-vel járt. Egyszerűen azért, mert ezek is Bond elemei, karakterének része, így, ha a 007-es szerepet más karakterre akarják osztani, ezekre sincs semmi szükség. A James Bond meg szerintem sosem volt több vagy jobb más kémfilmekhez képest, sőt a régebbi Jack Ryan filmek Harrison Forddal és Adam Baldwinnal az egész franchise-t képesek elfogyasztani reggelire, de szerintem az olyan modern filmek, mint a Kingsman is simán eltiporják, pedig ez utóbbi alaposan nyúl Bondból. Igazán jónak a Casino Royale-t tartom, a többi az egyszer-kétszer nézhető és a "erre is kár volt időt szánni" kategória között mozog. Amire biztos építeniük kell a készítőknek, ha másra bízzák a 007-es ügynök szerepét, az az, hogy alaposan elkülönítsék James Bondtól - ezt a címében is meg kell tenniük. Amúgy össze lehetne ezen a téren hozni olyasmit, mint amivel Scott próbálkozott a Prometheus-Covenant párossal, vagyis ugyanazzal az univerzummal foglalkozni, csak más aspektusból.
×
×
 • Create New...

Important Information