Ugrás a kommentre

Kenobi tábornok

Tag
 • Összes hozzászólás:

  363
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

242 Nagyon kedvelt

Kenobi tábornok tevékenysége

 • Születésnap 1985-12-12

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Tököl

Legutóbbi látogatók

549 profil megtekintés
 1. Kenobi tábornok

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Nagyon komoly! Ez egy baromi jó sorozat lesz!
 2. Kenobi tábornok

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Jason Ward és a makingstarwars.net úgy tudja, hogy a Jon Favreau féle élőszereplős sorozat forgatása a jövő héten veszi kezdetét! Ward képeket is közölt. A sorozat helyszínei a PLETYKA szerint a Mandalore és a képen látható Tatuin!
 3. Kenobi tábornok

  Egyéb fontos

  Isten éltessen Dzséjt és Yoda!
 4. Kenobi tábornok

  A szereplők

  A That Hashtag Show hozott le újabb casting híreket az EP IX-el kapcsolatban! Korábban a THS jelentette, hogy az EP IX-hez keresnek "Mara" kódnéven - tényleg kódnév a szívroham ráér - egy 40-50 éves színésznőt. Aztán "Caro" kódnéven egy 18-26 éves afro-amerikai színésznőt. Most pedig jött a friss hír miszerint kutatnak egy "Karina" kódnevű mellékszereplő karakter megtestesítője után, aki 28-35 éves, és a leírás szerint "egy talpraesett és penge elméjű fiatal Charlize Theron" a szerepre bármilyen etnikumú színésznő jelentkezhet, de olyannak kell lennie, akinek "jó a humorérzéke, jó a komikus időzítése és erős a hangja." És a korábbi infóikhoz szereztek kis frissítést, miszerint, a "Caro" kódnevet lecserélték "Lucy"-ra, és a korábbi főszereplői státuszát pedig mellékszerepre cserélték.
 5. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Ez az új bolygó lehetne az Ismeretlen Régióban is. Tök jó lenne, ha oda is elkalauzolnának minket a filmben. És talán Snoke-ról is kiderülne ez-az.
 6. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  A lovak egyesek szerint Vandori Jakkok is lehetnek vagy legalábbis ez jutott eszükbe. Solo Concept Artos kép.
 7. Kenobi tábornok

  Egyéb fontos

  Boldog szülinapot Nabo!
 8. Kenobi tábornok

  Yavin IV

  A fenti történeteket olvasva kíváncsi leszek, hogy ha visszatér Yavin 4, akkor mivel lesz megmagyarázva. Vajon tényleg egy elfeledett ősi titok miatt vagy valami egészen más? Már amennyiben tényleg visszatér az Ep. IX.-ben.
 9. Kenobi tábornok

  Star Wars viccek

 10. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Lehet az ecseri vagy a nagybani.
 11. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Amúgy mi van, ha ez tényleg egy ősi templom és ráadásként még Sith is? :O Én ezekután biztos vagyok benne, hogy meg lesz magyarázva az Erő egyensúlya. De kíváncsi vagyok a keretezésre már!
 12. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  A Prime Jedi szimbólum is lehet akár, de más tippek szerint a Jedi Rend szimbóluma van ott. Hát nagyon izgi! Remélem még sok forgatási képet osztanak meg.
 13. Kenobi tábornok

  Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Azon gondolkodtam, hogy mennyire adná magát az, hogy Kylo a Jedik egykori főhadiszállásán akarná lezárni a múltat. Mégpedig azzal, hogy ott vívna meg Rey-el, az utolsó Jedivel. Remélem valahogy Anakin is szerepet kap valamilyen formában. Akár flashback szerűen.
 14. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Azt pletykálják, hogy van egy jelenet, amit még Rian vett fel és lehet, hogy azt használják majd fel a IX.-ben. Leia és Kylo szerepelt benne elvileg. Meg volt valami Colin Trevorrow elszólás, hogy van egy jelenete, amit felhasználna esetleg a IX.hez, amikor még ő volt rendező. Mondjuk ez a fotó nem biztos, hogy az, abszolút lehet más. Viszont lehet, hogy tényleg van valamilyen plusz felvétel.
 15. Kenobi tábornok

  Egyéb fontos

  Boldog születésnapot MissKarrde!
×

Fontos információ