Ugrás a kommentre

Kenobi tábornok

Tag
 • Összes hozzászólás:

  356
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

237 Nagyon kedvelt

Kenobi tábornok tevékenysége

 • Születésnap 1985-12-12

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Tököl

Legutóbbi látogatók

501 profil megtekintés
 1. Kenobi tábornok

  Yavin IV

  A fenti történeteket olvasva kíváncsi leszek, hogy ha visszatér Yavin 4, akkor mivel lesz megmagyarázva. Vajon tényleg egy elfeledett ősi titok miatt vagy valami egészen más? Már amennyiben tényleg visszatér az Ep. IX.-ben.
 2. Kenobi tábornok

  Star Wars viccek

 3. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Lehet az ecseri vagy a nagybani.
 4. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Amúgy mi van, ha ez tényleg egy ősi templom és ráadásként még Sith is? :O Én ezekután biztos vagyok benne, hogy meg lesz magyarázva az Erő egyensúlya. De kíváncsi vagyok a keretezésre már!
 5. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  A Prime Jedi szimbólum is lehet akár, de más tippek szerint a Jedi Rend szimbóluma van ott. Hát nagyon izgi! Remélem még sok forgatási képet osztanak meg.
 6. Kenobi tábornok

  Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Azon gondolkodtam, hogy mennyire adná magát az, hogy Kylo a Jedik egykori főhadiszállásán akarná lezárni a múltat. Mégpedig azzal, hogy ott vívna meg Rey-el, az utolsó Jedivel. Remélem valahogy Anakin is szerepet kap valamilyen formában. Akár flashback szerűen.
 7. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Azt pletykálják, hogy van egy jelenet, amit még Rian vett fel és lehet, hogy azt használják majd fel a IX.-ben. Leia és Kylo szerepelt benne elvileg. Meg volt valami Colin Trevorrow elszólás, hogy van egy jelenete, amit felhasználna esetleg a IX.hez, amikor még ő volt rendező. Mondjuk ez a fotó nem biztos, hogy az, abszolút lehet más. Viszont lehet, hogy tényleg van valamilyen plusz felvétel.
 8. Kenobi tábornok

  Egyéb fontos

  Boldog születésnapot MissKarrde!
 9. Kenobi tábornok

  Párhuzamok

  Egy pár párhuzamot én is találtam. Talán még nem voltak.
 10. Kenobi tábornok

  Star Wars Tv-sorozat

  Pletyka az élőszereplős sorozattal kapcsolatban: A Making Star Wars hozott le némi pletykát a készülő élőszereplős sorozatról! A több forrástól hallott morzsák arról szólnak, hogy a Galaktikus Birodalom bukása után Mandalore-on ismét kitör a káosz és a sorozat központi története, hogy visszaállítsák Mandalore-t a régi fényébe - hogy ez a békés verziót, vagy a Death Watch verziót jelenti az remek kérdés - de ez az eseménylánc hatalmas kihatással lesz az egész galaxisra. Persze lehet összeesküvéselméletet is szőni elvégre a Rebelsben eléggé lógva maradt Mandalore sorsa, miután Sabine átadta a vezetést Bo Katannak... illetve a visszatérő The Clone Wars legfontosabb eleme a Siege of Mandalore lesz, ami szintén a bolygó egy fontos történetét meséli el. A sorozatban persze teljesen új karakterekkel számolhatunk, de ez talán jelölhet olyan innen-onnan ismert karaktereket, mint Bo Katan, vagy a Wren klán esetleg maga Sabine?
 11. Kenobi tábornok

  Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Szerintetek a film hossza több lesz, mint a TLJ-é volt? Egy PT és egy OT bolygó feltűnést mindenképpen várok, ha már JJ keretet ígért a 9 filmhez.
 12. Kenobi tábornok

  A szereplők

  Az rendben van, hogy feltűnik majd de akkor a filmben életben is marad?
 13. Kenobi tábornok

  A szereplők

  Azt pletykálják, hogy Maz Kanatás és Korr Sellás jelenteket is felhasználhatják csak kicsit más körülmények között Leia-val. Megvágva, más szereplőkkel stb.
 14. Kenobi tábornok

  Egyéb fontos

  Boldog születésnapot Lada
 15. Kenobi tábornok

  Bolygók

  Amúgy, ha Petrában (Jordánia) forgatnak, az mondjuk lehetne egy Ősi templom maradványa is. Jedi vagy akár Sith is.
×

Fontos információ