Jump to content

Kenobi tábornok

Tag
 • Content count

  806
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

630 Nagyon kedvelt

About Kenobi tábornok

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 12/12/1985

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Tököl

Recent Profile Visitors

902 profile views
 1. MSW pletyka szerint azért kapja vissza a sisakot, mert Kylo képtelen megölni Rey-t Pasaanán és ezután a Ren Lovagok úgy döntenek, hogy megcsinálják neki egy rituálé keretében a törött sisakot, mert úgy hiszik, hogy ez segít majd Kylo-nak legközelebb.
 2. Boldog születésnapot, Revanshist!
 3. MSW szerint a jordániai felvételeket két bolygóhoz is használták. Nos, most már tudjuk, hogy az egyik helyszín a Pasaana lesz. A másik pedig lehet, hogy a Tatooine lesz. Elvileg a Lars farm is szerepelni fog a filmben.
 4. Valószínűleg nem ilyen formában fogják felhasználni de az, hogy visszahozzák Luke-ot valahogy a halálból nem lehetetlen.
 5. Ez elvileg egy nyers szkript, egy korai vázlat. https://www.starwarz.com/starkiller/revenge-of-the-jedi-revised-rough-draft/ . HAD ABBADON – THE TOMB’S PRISON Luke lies unconscious on a small island in the middle of a hot lava lake. A hot wind blows across his face and wakes him. He looks around at his hostile surroundings and suddenly becomes aware of another person sitting behind him. He turns on the intruder with Jedi speed. The shrouded figure doesn’t move or even look up. LUKE Ben… Slowly, the hooded figure looks up, revealing his face. It is Ben Kenobi in the flesh. BEN I could no longer stay in the netherworld. LUKE But Yoda said… BEN …that I would become one with the Force and choose not to return to the material world? That your anger prevented me from… LUKE But I’m not angry…not anymore…I understand why you didn’t tell me about my father. I do. BEN I know. And I am here to help you destroy the Emperor, and…your father. LUKE I can’t. Suddenly Yoda appears beside Ben. YODA You can and you will…I in the netherworld, and Obi-Wan at your side. Help you we will.
 6. Ez így van. Az elképzelés valóban merész de hát ez a Skywalker sztori lezárása és a Jedi-Sith szembenállás végkifejlete is egyben. Ha jól olvastam erről is írtak a Vanity Fair-ben.
 7. Luke-hoz: A neten azt olvastam, hogy a korai Jedi visszatérhez (ami, akkor még a Jedi bosszúja volt) voltak olyan elképzelések, hogy Obi-Wan visszatér a halálból élőként, hogy segítse Luke-ot Vader és az Uralkodó ellen. Na most, úgy tudom, hogy volt arról is szó, hogy Erő-szellemek is segítették volna. Szóval még az is elképzelhető, hogy mindez most az utolsó részben akár meg is valósulhat. Csak nem ezt vitatta meg JJ Lucas-al? Pontosabban ezt is.
 8. Akkor viszont nagyon érdekes, ha se a GOT-osoknak, se Rian-nak nincs köze hozzá. Akkor viszont ki lesz a rendező?
 9. Vagy erről fog szólni Benioffék vagy Rian filmje. Vagy egy sorozat a Disney+-ra?
 10. Nagyon úgy tűnik, hogy kapunk egy KOTOR alapokon nyugvó új Star Wars filmet! Állítólag már a forgatókönyvíró is megvan Laeta Kalogridis személyében. https://www.buzzfeednews.com/article/kateaurthur/new-star-wars-movie-knights-of-the-old-republic
 11. Kijimi=Kidzsimi? Olyan japános a hangzása. Pasaana= Pászáná?
 12. Nézzétek csak meg jobban a háttal álló Ren-nek a fegyverét! Dryden Vos hajóján is volt egy ilyen vagy ehhez hasonló! Egy reddites szúrta ki.
 13. Ez a sivatagos bolygó egy új bolygó lesz! Pasaana! Rohadt jók a képek!
×
×
 • Create New...

Important Information