Jump to content

Kenobi tábornok

Tag
 • Content count

  734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

569 Nagyon kedvelt

About Kenobi tábornok

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 12/12/1985

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Tököl

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. Jó lenne, ha az Erő újabb aspektusait mutatnák be. Az Erő-kapcsolat pedig biztos, hogy újra működni fog köztük.
 2. Olvastam egy olyan teóriát az MSW-n, hogy lesz egy párbaj Kylo és Rey között, ahol a háttér változik majd. Olyan lesz mintha egyik helyről a másikra teleportálnák magukat és az összes eddigi részből felbukkanna egy-egy bolygó, helyszín. Ők ezt Force Flash-nek nevezték el. Az is lehet, hogy csak egy álom lesz vagy egy vízió, mint a TFA-ban Rey-nek. Persze ha egyáltalán lesz a filmben ilyen sztori.
 3. Úgy tűnik valaki felfedezett egy elég frankó kis spoilert a teaserben. Kylo sisakjának megreparálásánál jelen van a KOR! Kikockázva és egy kicsit megvilágítva elég jól kivehető az egyik Ren lovag, ha a kiszivárgott poszter igaznak bizonyul. Az is lehet, hogy ez valami szertartás is amellett, hogy megcsinálják Kylo sisakját. Talán valami sötét mágiával is felruházzák a maszkot?
 4. Szerintem maradhat "rosszfiú", mint Loki a Marvelből. Kylo/Ben amolyan magányos farkas is lehetne a végén.
 5. Én pedig azt szeretném, ha megtérne és életben maradna.
 6. Arra azért még kíváncsi lennék, hogy ki szedte össze a sisak darabjait és hogyan jut el a szőrös kezű lényhez, aki megreparálja.
 7. Elvileg volt arról pletyka, hogy KOR amikor visszatér az Ismeretlen Régiókból, akkor hírét hozzák egy fenyegetésnek, ami Kylot is megrémíti. Ezek szerint az öreg manipulátor lenne?
 8. Lehet, hogy Palpi szelleme manipulálta Bent is már a születésétől fogva? Csak Snoke-nak adta ki magát?
 9. Egy kis érdekesség Kylo reparált sisakjával kapcsolatban. Valószínűleg a japán úgynevezett kincugi ragasztási módszert vették alapul. https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Kincugi És még egy apróság a kincugi filozófiához: Az emberi élet is tele van törésekkel, traumákkal. Hogy milyenek leszünk egy egy veszteség után rajtunk áll, ha feladjuk és beletörődünk, akkor értéktelenekké válhatunk, ahogy egy kidobott teáscsésze is. De ha időt és munkát fordítunk rá, akkor a törésből erősebben kerülünk ki, mint, mikor arany lakkal ragasztjuk meg a kerámiát, egyedibbek és gyönyörűbbek leszünk utána.
 10. Nekem tetszene. Fénykardok a víz alatt. Jól hangzik.
 11. MSW szerint lesz egy olyan jelenet, ahol Kylo leugrik a TIE vadászáról, amolyan Obi-Wan stílusban a Sithek bosszújából. "Hello there!" Akkor sokáig Kylo marad a profilom. General Kylo.
 12. Nálam ez a teaser a második kedvenc lett a Zsivány után szorosan. A Zsivány továbbra is az eslő de ez közel van hozzá.
 13. Azt hiszem azt is mondta JJ, hogy koherens lesz a TLJ-vel de több van ebben.
 14. Szerintem Rey-t vagy az Erő vagy Palpi teremtette és egy random nő, akárcsak Shmi teherbe esett. És itt akár már játszhat az is, ami TLJ-ben volt, hogy senkik a szülei.
×
×
 • Create New...

Important Information