Jump to content

Iqvi

Tag
 • Content count

  565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

285 Nagyon kedvelt

About Iqvi

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Istenmezeje
 • Érdeklődés:
  Sci-fi, star wars, hobbicélból marvel és dc képregények vásárlása.

Recent Profile Visitors

387 profile views
 1. @Darth Revan9 Off: a fent említett két kötet mikorra várható?
 2. Nekem még csak négy, de mindegyiket imádtam. Szerintem majd megyek és megveszem 5-7-ig a köteteket hogy a nyolcadik magyar kiadására képben legyek.
 3. Jó kérdés, lehet hogy a sisaknak egyfajta közösségi jellege van a Reneknél, és ezért akarják rátukmálni Kylo-ra.
 4. https://ziro.hu/filmek/uj-trilogia/vegre-egyutt-csubi-es-lando-uj-kepek-a-skywalker-korabol/?fbclid=IwAR11U_s5vlZax9A0Bj9wYiP_j06WNNgeHRP_B9rSyfAm1stX-inNLekMDtU Itt még el van hintve néhány érdekes pletyka. Ui: A Renek valami baromi jól néznek ki.
 5. A videóban említették hogy oda is akarnak menni és a holdat egyfajta ugrópontként használni hozzá. De én már ennem is örülök, csak maradjanak is ott, mert az emberiség jövője a kozmoszban lakozik.
 6. Egy nagyon érzelemdús és remek kis videó a Nasa következő holdraszállási tervéről, amk reméljük hogy nem csak egy oda és vissza út lesz. Erre ad bizakodást a videó. Egy idézet a videóból: We are going to the Moon, to stay. 2024-ig csak beindul ez a topik is.
 7. Másodlagos beszállítóként viszont használhatta az ER a fegyverkereskedőket, hogyha beüt a krach(ami be is ütött), akkor ne apadjon el a TIE utánpótlás. Bizonyára nem csak a Supermacy-n voltak hajógyáraik, biztos hogy gyártottak máshol is hajókat, de azok termelékenysége nem lehetett akkora mint a Supermacy-é. A külső beszállítókkal pedig megoldhattják addig a beszállítást amíg fel nem állítanak egy újabb és ugyanolyan termelékenységű vyárat mint az előző volt. Ez ideális esetben működhet is.
 8. Azért van egy hentesbárd meg egy karabély is. Amúgy a régi EU-ban asszem volt olyan hogy a nagyon régi időkben a Jedik még csak kardokat használtak amiket átitattak az erővel így téve azokat erősebbé. Lehet hogy a Ren-ek egy olyan ősi sötétoldali szektát követnek akik ilyen fegyvereket használtak.
 9. Remélem sikerrel jár és a Lucasfilm felfigyel rá. Ennek a filmnek úgy kell a folytatás mint szomjas embernek a víz.
 10. Ez nagyon jól néz ki, érdekes hogy fegyvereik semmiképp nem hasonlítanak se Jedi, se Sith fegyverekre. Kiváncsi vagyok hogy ezek Erővel átitatott fegyverek lesznek-e.
 11. Köszönöm a hírt Revan. Végre még egy kötettel gazdagodik a Prequel éra a kánonban is.
 12. Na ez feldobta a fejfájós napom. Remélem hogy minél hamarabb megkapjuk magyarul is a kötetet a megszokott Szukits minőségben.
 13. Ha MU könyvet szeretnék olvasni szerintetek melyikkel kezdjem, a leírtak közül? Hedammus újra száll, A Júdás császár hagyatéka, Excalibur keresése I II, Minden bolygón jártam már.
 14. Őt csak odavitték, csak azért tapsol hogy ne pogózzák szarrá.
×
×
 • Create New...

Important Information