Jump to content

Iqvi

Fórumtag
 • Content count

  7,765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Iqvi last won the day on June 18 2023

Iqvi had the most liked content!

1 Follower

About Iqvi

 • Birthday 11/25/2003

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Istenmezeje
 • Érdeklődés:
  Sci-fi, star wars, és még sok minden

Recent Profile Visitors

5,241 profile views

Iqvi's Achievements

Jedi Master

Jedi Master (4/6)

4,784

Community Reputation

 1. Nézegettem a jövőbeli füzetek szinposzisait, és úgy tűnik, hogy visszatér a sorozat az Exegolra majd
 2. Hát, most elolvastam A múlt árnyai és Az udvarhölgyek visszatérnek köteteket a sorozatból. Nos, megint az a helyzet, hogy vannak ezekben jó ötletek, momentumok, meg elemek. De mégis úgy érzem, hogy ezekben a történetekben azért lehetett volna több. A visszaemlékezéseket soknak éreztem, az ötödik kötet meg televolt megalománnál megalománabb szerkezetekkel. Tauntaza páncélja, a fogat, na meg az a szuperfegyver. Baromira nem tetszett, hogy mindenki akkora gépeket épít, mint ha kompenzálni akarna valamilyen testi csökevényességet. De majd bővebben a Rebon a két képregényről.
 3. Emiatt nagyion kíváncsi vagyok a jövőheti részre.
 4. Ő is egy lehetséges karakter, de a cikkben kifejezetten azokra próbáltam rámenni, akikkel kapcsolatban úgyéreztem, hogy van bennük egy olyan történetre való, ami érdemben adhat hozzá a karakterükhöz vagy az egész univerzum szempontjából fontos történetet lehetne elmesélni. Ezért vettem bele Mault.
 5. Folytatva a Marvel képregényes lehetőségeit, mostani cikkemben öt olyan erőhasználó karaktert soroltam fel, akikben látok lehetőséget egy saját minisorozatra. A cikkben természetesen bemutattam röviden a karakterek élettörténetét, és azt is, hogy milyen képregénylehetőségek rejlenek bennük: https://rebo.hu/2024/02/28/ot-erohasznalo-akikrol-erdemes-lenne-kepregenyt-irni/?fbclid=IwAR3CUHWguYuqpK3UDDJD1Y3QdO4urFXy1vllw040QJItWflp26AIAEMGoZg Legközelebb a Greg Pak féle Darth Vader képregény ötödik és hatodik kötetéről fogok egy-egy recenizót írni.
 6. Nem, a Konvergencia a Jedhai csata előzménye. Ezt a regényt a Kataklizma és A bosszú útja folytatja
 7. Iqvi

  Marvel

  Persze, de nem amiatt hogy milyen a főszereplő neme. Nem attól lesz jó egy film, hogy férfi vagy nő játsza a főszerepet.
 8. És mi értelme lenne ezt az utolsó évadba beleszőni? Meg nem kellene ehhez, hogy is mondjam, Emerienek olyan hatvan év körülinek lennie?
 9. Ők is megérdemlik hogy beszéljünk róluk! Igazságot és képviseled a nem-midichlorian chloriánoknak!
 10. Mindenki a midichlorianokról beszél. De senki nem beszél a maxichlorianokról. :((
 11. Jaja, ebbe az évadba most úgy érzem beletesznek apait-anyait a készítők, meg a 99-esek története is eljutott egy olyan szakaszba, amit nem lehet cukormázasan, csak ilyen komoly hangvétellel és hozzáállással elmesélni. Kiváncsi vagyok, hogy a befejezés után milyen új animációs sorozatot jelentenek majd be.
×
×
 • Create New...

Important Information