Jump to content

Iqvi

Fórumtag
 • Content count

  8,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Iqvi last won the day on June 18 2023

Iqvi had the most liked content!

2 Followers

About Iqvi

 • Birthday 11/25/2003

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Istenmezeje
 • Érdeklődés:
  Sci-fi, star wars, és még sok minden

Recent Profile Visitors

5,445 profile views

Iqvi's Achievements

Jedi Master

Jedi Master (4/6)

4,916

Community Reputation

 1. Iqvi

  High Republic

  A fő sztori biztosan véget fog ezzel érni, de ez nem kell hogy azt jelentse hogy nem jön több HR sztori.
 2. Ezek alapján szerintem biztos hogy lesz egy Star Wars könyve. Hogy most a Furore vagy a Gleek kódnevű, hát majd kiderül.
 3. Ez attól függ milyen sorozatokban gondolkodnak. Az ugye már nagyjából ismert, hogy mit csinált Leia és Han az endori és jakkui csata között, Landoról is tudunk pár dolgot, de Lukeról keveset. Szerintem ami reális lenne az egy Luke ongoing, egy olyan képregény, ami megmutatja, hogy Lando mit csinált abban az egy évben, és persze egy újabb Doctor Aphra ongoing, ami kvázi már be is lett jelentve. Ennél tényleg az a legnagyobb kihívás, hogy a nagy trió hőseinek új, képregényes történeteit szinkronba hozzák az Utóhatás trilógiával, az Alphabet osztag könyvekkel, a Széthasadt Birodalommal, illetve a Battlefront 2-nek a történetével, illetve a Princess and Scoundrel regénnyel is.
 4. Végre megírtam a kritikámat Soule minisorozatáról, jó, hogy már nincsen vizsgaidőszak https://rebo.hu/2024/07/19/shadows-of-starlight-kepregeny/
 5. Hát igen. Nagyon rossz hogy a szukits még év végéig fenntartja a forgalmazási jogokat ebből a szempontból.
 6. Ez egyelőre semennyire nem mozgat meg. Jobb lett volna ha inkább valamelyik előzmény trilógiából ismert jedi kap egy saját sorozatot. Mondjuk Plo Koon vagy Ki-Adi Mundi. De még Han Solo és Sana esküvős sztorija is jobb lenne egy minire mint az ewokok.
 7. Hát igen. Mind a kettő éppen azon a ponton ért véget amikor a legérdekesebb dolgok elindultak.
 8. Mozifilmig még ne rohanjunk. Egyelőre legyen folytatása sorozatnak és az legyen jó, és válaszolja meg a felvetett de válasz nélkül hagyott kérdéseket, és oldja meg a megoldatlan dilemmákat.
 9. Eléggé, szerencsétlen megfogalmazás
×
×
 • Create New...

Important Information