Ugrás a kommentre

LordGravon

Tag
 • Összes hozzászólás:

  844
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

37 Semleges

LordGravon profilja

 • Rang
  Az Erő tanonca, Jedi szimpatizáns

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Filmek, sorozatok, videojátékok, művészet, pszichológia, szociológia, mitológia, tudomány stb.

Legutóbbi látogatók

5.106 profil megtekintés
 1. LordGravon

  OCsHE klubnapok

  Ha valakit esetleg érdekel, hogy milyenek manapság a klubnapok, itt van pár videó azokról, amiken én is részt vettem az utóbbi pár évben:
 2. LordGravon

  George Lucas

  Gondolom már láttátok egy páran, de azért belinkelem azoknak, akik még nem, mert érdemes megnézni: Részemről azt hiszem ez az első interjú Lucasszal, amit annak idején láttam és ez szilárdította meg bennem igazán az iránta való tiszteletet.
 3. LordGravon

  Star Wars viccek

  Valakik nagyon shippelik a Reylo-t...
 4. LordGravon

  Az Erő-kapcsolódás

  Vicces, amikor az ember ráeszmél, hogy ez a mitológiai megfelelője annak, amikor a tinédzsereket megzavarják szex közben a rosszalló szülők.
 5. LordGravon

  Star Wars viccek

  Ez a fickó zseniális.
 6. Elvileg 90 perces. Egyébként most külföldön is készült egy nagyszabású Vader rajongói film. Ennek a sztorijáról sokat nem tudni, csak annyit, hogy többek között Vader vissza fog térni a Naboora és persze rátörnek az emlékek. E mellett benne lesz Windu, akiről kiderül, hogy életben van.
 7. Készülőben van egy magyar Vaderes rajongói film, ami James Luceno Sötét nagyúr c. könyvének adaptációja lesz, egy-két változtatással:
 8. Ezek rohadt jók, szerintem:
 9. LordGravon

  Értékeld a filmet

  Na, ideje leírnom a véleményemet eme alkotásról, mert habár jó ideje megfogalmazódott bennem, mit gondolok, 2015-óta nem jutottam el odáig, hogy le is írjam. Ez sincs véletlenül, mivel sajnos azt kell mondjam, azoknak a táborát erősítem, akiknek az előző 6 film jobban tetszett és akik szerint túl nosztalgikus volt ez a rész. Eddig összesen kétszer láttam a filmet és másodszorra csak tavaly vettem rá magamat, hogy újra megnézzem. Engem annak idején nem kapott el úgy a TFA hype, mint sok más embert, inkább irritált. Egyrészt mindenütt ott volt a Star Wars (még a narancson is ), másrészt már a trailereknél éreztem, hogy ez a film annyira nem fog levenni a lábamról. A TFA-val picit rögösen indult a kapcsolatom, majd csak később melegedtünk össze és ez többek között az előzmény trilógia iránti szeretetem miatt van. A film kijövetelét pedig körüllengte egy anti-Prequel hangulat. Úgy reklámozták, hogy "Ez majd nem lesz olyan sz*r, mint a Prequel-filmek voltak, most majd szépen visszatérünk az OT-feelinghez." Nos, ez meg is történt, mert egyetértek George Lucasszal abban, hogy ez egy retro film. Ez egy soft reboot, ami visszaállította a galaxis állapotát 30 évvel korábbra, csak új köntöst kapott az egész. Ha már egy egyébként tökéletesen lezárt filmszériához folytatást csináltak, akkor az legalább legyen kreatív, de a TFA szerintem nem túlzottan az. Hiányzott a filmből Lucas merészsége, ami miatt először annyira megszerették, majd később megutálták őt a rajongók, pontosabban egy részük. Végső soron a film abban, amit csinál jó. JJ Abramsnek abszolút sikerült az OT varázsát és az azt körüllengő nosztalgiát megidéznie... viszont ez a film lehetett volna sokkal, de sokkal merészebb és kevésbé retro-mániás. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy most elfogadom-e az előző 6 film hivatalos folytatásának vagy sem. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, elvégre az ugye mindig mozgásban van. Talán majd egyszer beáll az egyensúly köztem és a TFA között, de egyenlőre zavar van az Erőben.
 10. LordGravon

  Videjó játékok

  Jó hírem van a Warcraft 3 kedvelői számára: Az idei BlizzConon bejelentették, hogy jövőre érkezik a játék felújított változata.
 11. LordGravon

  Az Erő egyensúlya

  Van egy véleményem szerint nagyon meggyőző teória a YouTube-on arról, hogy Rey és Kylo hogyan fogják együtt elhozni az egyensúlyt az Erőben: A videó egyébként még a 8. rész bemutatója előtt készült és hihetetlen, hogy a srác mennyire jól kikövetkeztette mik fognak történni a két szereplővel a filmben. Első sorban nyilván azt, hogy ki fog köztük alakulni egy vonzalom, ami nekem a videó megnézése előtt elképzelhetetlennek tűnt. Nem értek 100%-osan egyet mindennel, amit mond, de szerintem kétség kívül meggyőzően érvel. Úgy gondolom, ő az egyetlen Star Wars teóriákat gyártó YouTuber, akinek a szava ér is valamit, mert az elméleteit nem csak a saját vágyaira alapozza, hanem Joseph Campbell munkájára és a Star Wars tényleges megértésére.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.