Ugrás a kommentre

LordGravon

Tag
 • Összes hozzászólás:

  840
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

25 Semleges

LordGravon profilja

 • Rang
  Az Erő tanonca, Jedi szimpatizáns

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  Filmek, sorozatok, videojátékok, művészet, pszichológia, szociológia, mitológia, tudomány stb.

Legutóbbi látogatók

5.058 profil megtekintés
 1. LordGravon

  Az Erő-kapcsolódás

  Vicces, amikor az ember ráeszmél, hogy ez a mitológiai megfelelője annak, amikor a tinédzsereket megzavarják szex közben a rosszalló szülők.
 2. LordGravon

  Star Wars viccek

  Ez a fickó zseniális.
 3. LordGravon

  FAN képek, videók, írások mindenkitől

  Elvileg 90 perces. Egyébként most külföldön is készült egy nagyszabású Vader rajongói film. Ennek a sztorijáról sokat nem tudni, csak annyit, hogy többek között Vader vissza fog térni a Naboora és persze rátörnek az emlékek. E mellett benne lesz Windu, akiről kiderül, hogy életben van.
 4. LordGravon

  FAN képek, videók, írások mindenkitől

  Készülőben van egy magyar Vaderes rajongói film, ami James Luceno Sötét nagyúr c. könyvének adaptációja lesz, egy-két változtatással:
 5. LordGravon

  FAN képek, videók, írások mindenkitől

  Ezek rohadt jók, szerintem:
 6. LordGravon

  Értékeld a filmet

  Na, ideje leírnom a véleményemet eme alkotásról, mert habár jó ideje megfogalmazódott bennem, mit gondolok, 2015-óta nem jutottam el odáig, hogy le is írjam. Ez sincs véletlenül, mivel sajnos azt kell mondjam, azoknak a táborát erősítem, akiknek az előző 6 film jobban tetszett és akik szerint túl nosztalgikus volt ez a rész. Eddig összesen kétszer láttam a filmet és másodszorra csak tavaly vettem rá magamat, hogy újra megnézzem. Engem annak idején nem kapott el úgy a TFA hype, mint sok más embert, inkább irritált. Egyrészt mindenütt ott volt a Star Wars (még a narancson is ), másrészt már a trailereknél éreztem, hogy ez a film annyira nem fog levenni a lábamról. A TFA-val picit rögösen indult a kapcsolatom, majd csak később melegedtünk össze és ez többek között az előzmény trilógia iránti szeretetem miatt van. A film kijövetelét pedig körüllengte egy anti-Prequel hangulat. Úgy reklámozták, hogy "Ez majd nem lesz olyan sz*r, mint a Prequel-filmek voltak, most majd szépen visszatérünk az OT-feelinghez." Nos, ez meg is történt, mert egyetértek George Lucasszal abban, hogy ez egy retro film. Ez egy soft reboot, ami visszaállította a galaxis állapotát 30 évvel korábbra, csak új köntöst kapott az egész. Ha már egy egyébként tökéletesen lezárt filmszériához folytatást csináltak, akkor az legalább legyen kreatív, de a TFA szerintem nem túlzottan az. Hiányzott a filmből Lucas merészsége, ami miatt először annyira megszerették, majd később megutálták őt a rajongók, pontosabban egy részük. Végső soron a film abban, amit csinál jó. JJ Abramsnek abszolút sikerült az OT varázsát és az azt körüllengő nosztalgiát megidéznie... viszont ez a film lehetett volna sokkal, de sokkal merészebb és kevésbé retro-mániás. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy most elfogadom-e az előző 6 film hivatalos folytatásának vagy sem. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, elvégre az ugye mindig mozgásban van. Talán majd egyszer beáll az egyensúly köztem és a TFA között, de egyenlőre zavar van az Erőben.
 7. LordGravon

  Videjó játékok

  Jó hírem van a Warcraft 3 kedvelői számára: Az idei BlizzConon bejelentették, hogy jövőre érkezik a játék felújított változata.
 8. LordGravon

  Az Erő egyensúlya

  Van egy véleményem szerint nagyon meggyőző teória a YouTube-on arról, hogy Rey és Kylo hogyan fogják együtt elhozni az egyensúlyt az Erőben: A videó egyébként még a 8. rész bemutatója előtt készült és hihetetlen, hogy a srác mennyire jól kikövetkeztette mik fognak történni a két szereplővel a filmben. Első sorban nyilván azt, hogy ki fog köztük alakulni egy vonzalom, ami nekem a videó megnézése előtt elképzelhetetlennek tűnt. Nem értek 100%-osan egyet mindennel, amit mond, de szerintem kétség kívül meggyőzően érvel. Úgy gondolom, ő az egyetlen Star Wars teóriákat gyártó YouTuber, akinek a szava ér is valamit, mert az elméleteit nem csak a saját vágyaira alapozza, hanem Joseph Campbell munkájára és a Star Wars tényleges megértésére.
 9. LordGravon

  Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Akkor ez szerintem tetszeni fog, mert szintén azokat támassza alá, amiket leírtál: Az EU-ban a birodalmi maradvány és az Új Köztársaság végül békét kötött, majd nagyrészt egybeolvadt, ha jól emlékszem. Talán a kánonban is hasonló lesz a helyzet. A TLJ által feszegetett témák után pedig nem is lepődnék meg. (háborúkritika, az Erő egyensúlya, Rose szövege a szeretetről a film vége felé, ami egyébként a helyes jedi filozófiával és Vader megváltásával köthető össze) Persze, egy ilyen szokatlan befejezés nyilván felhúzná a rajongók egy részét és JJ Abrams nem tudom mennyire meri ezt meglépni.
 10. LordGravon

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Egy kis összehasonlítás:
 11. LordGravon

  A The Clone Wars animációs sorozat

  A rajongók reakciója egyszerűen fantasztikus és szívet melengető. Obi-Wan szinkronhangja megköszönte a rajongóknak a támogatást:
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.