Jump to content

LordGravon

Tag
 • Content count

  859
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55

About LordGravon

 • Rank
  Az Erő tanonca, Jedi szimpatizáns
 • Birthday 08/24/1995

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Filmek, sorozatok, videojátékok, művészet, pszichológia, szociológia, mitológia, tudomány stb.

Recent Profile Visitors

5204 profile views
 1. Egy kellemes visszatekintés az első játékra.
 2. Hm. Most így belegondolva van értelme, hogy folytatták a történetet.
 3. A macskák már csak ilyenek.
 4. Nekem ez a Cal már most szimpatikusnak tűnik.
 5. Azt hiszem mondhatjuk, hogy megvan az új "Force Unleashed".
 6. Nemrég épp néztem egy 2007-es interjút Lucas bá'-val, amikor egyszer csak elkezdett arról beszélni, hogy milyenek voltak a jedik a régi időkben, még a béke őreiként: Ez azért érdekes, mert általa kapunk egy képet arról, hogy valószínűleg milyen jedi lesz Rey is a 9. részben.
 7. Belefutottam egy érdekes cikkbe, mely szerint Palpatine visszatérésének már rég megágyaztak a kánonban.
 8. Anakin és... Anakin? Anakin lopja Anakin nőjét. (Aki esetleg nem tudná; a jobb oldali személyek Anakin és Padmé megszólaltatói a TCW-ben.)
 9. Filoni és a szinkronszínészek úton a TCW panelra.
 10. Hát, ez a TCW panel volt számomra a Celebration fénypontja. Bevallom, meg is hatódtam közben. Jó volt újra együtt látni a szinkronszínészeket. Filoni nagyon bőkezű volt és hálám üldözze érte! Meg eleve azért is, hogy visszahozták a sorozatot egy befejező évadra. Ezzel bennem betöltötték azt a tátongó űrt, ami anno a kasza után keletkezett, még ha csak 12 részt is kapunk. Tehát akkor a következő sztorikat kapjuk meg: The Bad Batch, Ahsoka's Walkabout és a The Siege of Mandalore, egy-két változtatással. A Bad Batchben lesz a legkevesebb változás, mivel csak befejezték a sztori meganimálását: Az Ahsoka's Walkabout-ban az alapfelállás ugyanaz, mint korábban: A történet azzal fog foglalkozni, hogy Ahsoka hogyan alkalmazkodik a Jedi Renden kívüli normál élethez a coruscanti alvilágban. A különbség annyi, hogy az eredeti verzióban Ahsoka a két nővér helyett egy Nyx Okami nevű, Han Solo-beütésű fiúval találkozott volna és lett volna köztük egy John Hughes-féle tinifilmeket idéző szerelmi szál. E mellett Ahsoka tervezett új ruháját is lecserélték: A Siege of Mandalore-ból mutatott még befejezetlen jelenet alapján úgy tűnik ez a sztori sem fog sokat változni. Filoni már 2016-ban mutatott concept artokat a jelenetről és elmesélte miről szólt volna. Meg is siratta Ashley Ecksteint. Nem alaptalanul. Jó látni ezt meganimálva.
×
×
 • Create New...

Important Information