Jump to content

Vicces és kedves dolgok

lipi

Recommended Posts

Az élet szép és gyönyörű még ha sokan ennek az ellenkezőjét is bizonygatják.Rengeteg humoros és szívmelengető dolog történik mindenkivel,vagy vele vagy lát,hall esetleg olvas valamit ami nevetésre készteti vagy nagyon jó érzéseket kelt benne,esetleg egy kis nosztalgiát.Nos szeressük egymást gyerekek és nevessünk örüljünk ,mert az élet szép :peace:

Jaj ez a teszt, beugratós kérdések java. Én beugrottam, büszkén mondom, 1 ponttal vagyok okosabb Bill Gates-nél, dehát én is informatikus vagyok, vagy mi :peace:

A képek közül meg ezekre emlékszem még én is: 5, 6, 8, 11. Azt a fagyiszerű izét, amit a 11-es kép mutat, nagyon nem szerettem.

Ha ezekre a dolgokra emlékszel akkor öreg már vagy?! :peace:

Remélem nem, mert akkor már öreg vagyok :)

Jó volt ez a teszt, a baseballost természetesen nem tudtam, mert nem ismerem a játékot, és a számosnál én hülye kivontam a 60-ból 50-et, és nem hozzáadtam, pedig érthetően volt leírva a feladat. A többi ment.

Én a baseball-ost tudtam (hála a Star Treknek, megtanultam :peace:), de csak egy csapatra vonatkoztattam, nem mind a kettőre.

Valóban cool ez a teknős, meg a szövege is :)

"150 leszek a nyáron, a nagyfaternál ünnepeljük."

Hát, skaccok, a reklámokra nem emlékszem :peace: Már akkor sem néztem őket, ellenben beugranak olyasmi rajzfilmek, mint a Kockás fülű nyúl, Tóbiás, stb. :)

Azok nekem is :) Nomeg Niels Holgerson (biztos nem igy irják, de egy kissrác volt, aki a ludakkal tartott), Kis vakond, No megállj csak!... nagy kult-sorozatok voltak ezek :D

Azok nekem is :peace: Nomeg Niels Holgerson (biztos nem igy irják, de egy kissrác volt, aki a ludakkal tartott), Kis vakond, No megállj csak!... nagy kult-sorozatok voltak ezek :)

Bizony. És még Pom Pom is volt, Mekk mester, Ugri Füles (ennek meg én nem tudom a pontos nevét). Azt hiszem, Nills Holgersson a jó írás, de nem 1000% :)

Hihetetlen, de megtörtént. Az alábbi viccesnek tűnő, ám valójában halálosan komoly történet az USA-ból érkezett.

A végzet... Egy külvárosi, lepusztult kórházban furcsa halálesetekre figyeltek fel az orvosok. Az intenzív osztály egyik ágyán átok ült, ugyanis akit

belefektettek, azt másnap délelőtt már nem találta életben a doktorivizit. Először kicserélték az ágyat, nem segített. Azután különböző

mérőeszközökkel megvizsgálták, van-e esetleg olyan sugárzás, vagy egyéb külső befolyás, ami mérgező lehet a beteg számára, de nem

találtak semmit. Már éppen be akarták zárni a kórtermet, amikor az egyik furfangos ápolónak támadt egy ötlete.

Kölcsönkért ismerősétől egy kamerát, elrejtette a szóban forgó ágyra irányítva, és hazament.

Másnap a kórházigazgatónak megmutatta a felvételt, amelyen éjszaka nem történt semmi. A kamera a kora reggeli órákban viszont rögzítette,

amint a kórház takarítónője becsoszogott a terembe, elővette ásatag porszívóját, odament az ajtóhoz legközelebb levő konnektorhoz -

ami a végzetes ágy mellett volt -, kihúzta a lélegeztető gép dugóját, bedugta a porszívót, és komótosan dolgozni kezdett. Ezek után a

takarítónő, mint aki jól végezte dolgát, visszadugta az életben tartó szerkezet csatlakozóját, és továbbállt egy teremmel. :peace::)

Edited by lipi

Azt hiszem, Nills Holgersson a jó írás, de nem 1000%  :peace:

Majdnem. :) Nils Holgersson. De szerettem!!! Kákalaki Akka, meg minden...

Kalán néniről már egészen megfeledkeztem, nem is tudom, ott mi volt a sztori. Csak a főszereplő ugrik be...

Walt Disney bemutatja. Hmm? :D

"Mert ez műűanyag!" :)

Edited by SimonZ

Kalán néniről már egészen megfeledkeztem, nem is tudom, ott mi volt a sztori. Csak a főszereplő ugrik be...

Volt egy "anyóka" akinek a nyakában egy lánc végén egy kiskanál volt.Ha azt megdörzsölte akkor kicsivé vált. :peace: